These shoes remind me of summer

Er ikke dette en fantastisk vakker kombinasjon? I vår- og sommer gjør det nemlig ingenting med matchende sko og veske, det er bare hot, hot, hot! Liker spesielt bunnfargen som er lyseblå på skoene. Fant dette settet på Aldo i London, og fant samtidig en kjempefin, lyseblå genser på French Connection pluss en hvit olashorts med blomstersøm, så jeg har allerede et sommerantrekk til Hellas-reisen ready to wear.

Skoene fant jeg faktisk online også, hos Asos.com her (adlink) 

I dag skinner solen her i Siljan, men det er søren så kaldt. Tenkte likevel å legge joggeturen ut om få strakser, trenger luft i kinna, får vel finne frem piggene til skoene, det har jo kommet så mye snø nå! Hadde jeg ikke klart å se det positive i det meste, hadde jeg mest sannsynlig lagt meg med dyna godt over hodet den dagen våren plutselig bestemte seg for å bli vinter igjen i forrige uke. Rett og slett gått i hi. Men det er ikke noe vits! Nå banker jo påsken snart på døren, og da hører det faktisk med litt snø, selv om solen også må være på plass for fullstendig lykke.

Ønsk meg gjerne lykke til på løpetur, redd det kan gå ganske så sakte på dette føret – hihi 🙂 Og, dere! God fredag ♥

59 kommentarer

 1. These shoes remind* me of summer, mente du vel 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 2. Rålekkert . Nå kommer vårfølesen.

 3. De fargene var kjempe fine! Elsker stilen din <3

 4. Du er så utrolig flink til å matche!! Nydelig antrekk:) noe helt annet, vasker du også parkettgulvet ditt med vann og såpe? Vi flyttet inn i nytt hus for 3 år siden og gulvet vårt er helt ødelagt etter vaskingen :/ neste gang vi skal bygge skal jeg definitivt ha pergo! Må ivertfall ha såpe og vann! God tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Vasker med grønnsåpe tilpasset parkettgulv 🙂

 5. hei, kor har du kjøpt genser og shorts ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Står i innlegget 🙂

 6. Veronica

  For et par netter siden drømte jeg at du hadde byttet «header»-bildet ditt til et bilde av en positiv graviditetstest! (nei, jeg er ikke sanndrømt) Men jeg synes det var så koselig, at jeg håper nå litt at jeg plutselig opplever det en dag, hehe 😛

  Ha en strålende fin fredag Caroline :))

  1. Fotballfrue

   Haha, søta <3

 7. Hei, lurte bare på hvorfor du nederst u innlegget her har en annonse fra Bli Vakker? Du skrev her om dagen at de selger «gamle» og dårlige produkter.

  1. Fotballfrue

   Som sagt tidligere, det er ikke jeg som leverer annonser til bloggen. Den du sikter til, er en såkalt google ad, som tilpasser seg etter hva som blir diskutert. I dette tilfellet er det altså blivakker, sikkert fordi det har blitt nevnt her i kommentarfeltet, og i morgen er det kanskje aldo. Ikke vet jeg, den regulerer seg alt ettersom og er ikke noe jeg kan styre :/

 8. Å, så fint det antrekket var sammen! Det blir fint til sommeren 🙂

 9. Ragnhild

  Hei Caroline!
  Jeg har ett spørsmål ang joggesko og is ute. Bruker du brodder når du jogger? Jeg har utrolig lenge vært på leting etter noe som fungerer når jeg skal jogge og det er is ute. Har prøvd noen brodder, men de sklir av skoene når jeg jogger. Har du ett godt forslag på noen som er gode? Eller må jeg gå hele veien og invistere i joggesko med pigger i?
  Ha en strålende soldag, selv om den er litt kald 😉
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Jeg synes de hos GetInspired fungerer bra 😀

   Klem!

   1. Ragnhild

    Tusen takk for tips :))

  2. Ingeborg

   Hei! 🙂
   Jeg jobber i skobutikk, og der selger vi brodder som er beregnet for jogging! 🙂 De har på en måte borrelås som festes over skoene slik at broddene holder seg på plass!

  3. Jeg ville bare tipse om at jeg har brukt et par fra Løplabbet som trekkes rundt skoene. Det er mer som stålspiral som virkelig skrur seg ned i isen enn enkeltpigger, og jeg har ikke mista grepet én eneste gang 🙂 Piggede joggesko fungerer gjerne ikke 100% – sikrere og mer praktisk å ha avtagbare brodder!

  4. Hvis du har et par joggesko du ikke bruker så mye, så kan du pigge dem hos Löpelabbet 🙂

 10. Oh, det var lekkert! Kan du bare sende det til Fjellhamar når du kommer hjem?

  1. Fotballfrue

   Hehe, kanskje :p

 11. Hei 🙂 Jeg har kjøpt boka di, for å få middagstips, siden jeg har utrulig dårlig fanatsi når det kommer til middag. Jeg har lest litt på nette om lavkarbo, fordi jeg ble litt inspirert 🙂 hvordan er det å spise ute om man bestemmer seg for å forandre på kostholdet? 🙂

 12. Lekker! Så fine til enkle plagg 🙂

 13. I love that a Norwegian summer outfit has long sleeves…oh god! Why did I leave Australia?? Haha.

  1. Fotballfrue

   Haha! I would rather go to Australia! <3

 14. åå det var utrolig fint 😀 likte skoa!

 15. Du er flott og inspirerende!

  1. Fotballfrue

   Snille deg!!

 16. Kjempefine sko! Passer til masse forskjellig nå som våren og sommeren er rett rundt hjørnet!

 17. Me too:) They are so bright and nice, love the colors and how you matched with the outfit!:) Kisses!

 18. Skjønne!!

 19. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Åååhh, så lekkert! 😀 Skikkelig fresht!

  ♥ Lizbethosnes.com, mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 20. Å, det må jeg kjøpe jeg også! Blir så glad av farger etter en lang vinter…
  God påske til deg!

  /Anine

 21. Michelle

  de nydelige skoene!! God fredag Caroline <3

 22. Rita Hansen

  Hei Caroline 🙂

  Det har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men tenkte jeg skulle gi deg tilbakemelidng på min erfaring med Ole Henriksen produktene jeg bestilte i slutten av februar. (Du trenger ikke legge ut denne kommentaren viss du ikke vil, siden den sikkert blir litt lang).

  Angående Ole Henriksen produkter.

  Jeg bestilte mine produkter fra Coverbrands 28.2.2013. Fikk de i posten to dager etter, altså lørdag 2.3.2013. Så leveringstiden er det ikke noe å utsette på 🙂
  Jeg bestilte da Three Little Wonders Kit – som består av Truth Serum-Collagen Booster, Sheer Transformation Creme og Invigorating Night Gel.
  Walnut complextion scrub ble bestilt, samt “små-flasker” av Body Sleek Hydrating Lotion, On the go cleanser, Clearifying body wash og Pick me up – Face tonic.

  Nå skulle vidunderproduktene over alle, virkelig testes ut. Nå, tre uker etterpå, jeg trodde ikke jeg skulle si det….men jeg er frelst. Jeg har virkelig funnet produktene for meg, og alt du har skrevet og skrytt av produktene kan jeg skrive under på. De er rett og slett fantastiske 🙂

  Huden i ansiktet, og hals er myk som silke. Ingen urenheter, og det beste av alt for en dame på 41 år, huden i ansiktet oppleves fastere, fine linjer rundt øynene etc. er merkbart redusert. Selv om jeg regnet med at produktene var bra, ville jeg ikke trodd på et slikt resultat før jeg prøvde selv.

  I disse tre ukene jeg har brukt produktene, har jeg brukt Walnut complextion scrub, etterfulgt av Pick me up – Face tonic, Truth Serum-Collagen Booster og Sheer Transformation Creme, i den rekkefølgen tre dager i uken. De andre dagene har jeg byttet ut scrubben med On the og cleanser, og fulgt den samme rekkefølgen.

  Selv om produktene er dyre, er de veldig drøye i bruk. Nå etter tre uker, vises det knapt på beholderne at de er brukt. Så for min del, vil jeg si at jeg virkelig har fått valuta for pengene, og kommer garantert til å fortsette å bruke disse. Man klusser ikke med perfeksjon 🙂

  Så, tusen takk for både tips og rabattkode som fikk meg til å bestille dette. (Og ja, er enig med deg at en får veldig lyst til å ta seg et lite jafs av den valnut scrubben).

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, for en herlig kommentar! Nå ble jeg glad 😀 Produktene hans er rett og slett fantastiske, jeg har jo vært frelst siden 2010 og har fått mange med meg, det er jo ikke uten grunn 🙂

   Håper du vil være fornøyd i lang, lang tid! God helg og snart god påske 🙂

   Klemmer!

 23. Åh, nydelig kombinasjon ! 🙂
  Lever for tiden i Australia, så liker at du poster vår/sommerantrekk! Passer perfekt til sesongen her nede 🙂
  Var også på nydelig Fiji forrige uke, dit må du nesten bare dra! Er et paradis 🙂
  http://Www.gostudysydney.blogg.no

  God påske, klem ! 🙂

 24. Hei! Hvor er genseren fra? Kul!

 25. Lille Meg

  Hei Caroline! Fine sko 🙂 Jeg har et spørsmål til deg og kanskje også litt til Lars-Kristian. Jeg spiser LCHF og har gjort det lenge, men har funnet ut at jeg er allergisk mot melkeprotein. Lurte bare på om dere kanskje hadde noen tips eller tanker om det å vedvare et LCHF kosthold uten meieriprodukter? Fortsett med det dere gjør! Tusen takk og god fredag fra meg 😉

  1. Det går fint an å følge prinsippene i LCHF uten meieriprodukter 🙂

   Til steking o.l kan du jo bruke klarnet smør i stedet for smør. Ellers kan du bruke rikelig med linfrø-, raps- og olivenolje i dressinger og salater, i tillegg til å spise kjøtt med høyt innhold av fett som entrecote og annet storfe. Fisk 2-3 dager i uken vil også kunne gi et naturlig høyt inntak av gode fettsyrer 🙂

 26. Jeg sier JA til skoene og vesken. Elsker Hawaii mønster!

 27. Caroline, det er ikke ofte jeg kommer med kritikk men jeg syntes du har blitt/vært litt slapp med arbeidet ditt i det siste. Ja, du er mye på farten og har sikkert en hel del å gjøre, men hvor blir det av oppdateringene og kommentarene? i det siste har du nesten ikke hatt oppdateringer (gjevnlig) og kommentarfeltet utsettes og utsettes. Syntes alt blir senere og senere. Slik som når du var i london, og slik som i dag.. osv.. du som har en fleksibel jobb, kan vel proritere bloggen i mellom alle gjøremålene? håper du tar dette som en konstruktiv tilbakemelding 🙂 savner bare den aktive bloggingen og tilgjengeligheten 🙂 Klem!

  1. Fotballfrue

   Jeg må helt ærlig si at jeg ikke henger helt med. . Jeg har oppdatert 3 ganger hver dag siden mandag, bortsett fra i går da jeg ikke hadde med meg dataen inn til Oslo fordi jeg trodde jeg skulle være hjemme tidlig nok til å rekke en oppdatering til. Fredag og lørdag blir som regel 2 ganger om dagen, søndag tom. torsdag er det 3-4 innlegg hver dag. Forrige uke reiste jeg til London for å jobbe torsdag og fredag, hadde dårlig tilgang til internett fordi jeg var i utlandet, og derfor lot kommentarfeltet vente på seg. Før dette og etter dette, helt frem til i går, har jeg godkjent alt fortløpende og svart så godt jeg kan, som jeg alltid gjør. At det går et par dager, som da jeg var i London, eller en dag i ny og ne som i går fordi jeg ikke hadde tilgang til verken data eller iphone (den var tom for strøm og jeg hadde glemt billaderen) er vel noe man må regne med før man kommer med denne type kritikk. Jeg er ikke helt enig med deg, da dette nesten aldri skjer. I London synes jeg det var deilig med nesten 12 timer uten nett, for da fikk endelig hodet mitt slappet av. Jeg har faktisk lov til en liten pause en gang i blant jeg også, det tar jeg faktisk aldri. Skulle tatt seg ut om jeg tok frem mobilen og blogget eller svarte på kommentarer da jeg var i middag med forlagssjefen min i går eller roamet mobildata for å svare på kommentarer da jeg var ute på handletur i London med søsteren min. Jeg kan faktisk ikke være tilgjengelig absolutt hele tiden, selv om jeg nesten alltid er det. Jeg får alltid dårlig samvittighet for å ikke være tilgjengelig, men i går tenkte jeg faktisk at det ikke vær så farlig ettersom det var fredag og ettersom mange startet påskeferien og kanskje var på vei til fjells. Men jeg ser jo nå at noen alltid vil reagere, uansett, og det synes jeg er trist. Den aktive bloggingen og tilgjengeligheten er vel der selv om det hender én gang at det lar vente på seg.

   1. Enig med deg der, reagerte stort sett bare på de sisste dagene. No worries. Trenger ikke syntes det er trist, det er jo forståelig fra min side. Alle grunnene er gyldig =P (haha) Smil! 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg smiler jeg altså, men jeg blir jo også litt trist når det skal så lite til før noen reagerer. Men ja, jeg smiler 🙂

 28. Hvordan farge er det utenpå huset ditt ?

 29. Fikk også sommerfølelse av skoene, likte kjempegodt den blå genseren!

 30. Hei! Elsker bloggen din! Jeg synes du legger ut mange interessante innlegg, og utrolig mange gode oppskrifter. Dermed lurer jeg på om du bruker å bestille bakevarer. Jeg hadde blitt veldig glad dersom du kunne lagt ut ei liste med hvilke helsekost ingredienser du bruker 🙂

 31. Kan ikke du være så snill å legge ut oppskrift på waldorfsalaten fra dagboken din ut på bloggen? 🙂

 32. Hvordan farge er det uten for huset ditt ? du er nydelig <3

 33. Persille

  Vet du om noen proteinpulver/shakes som passer til lchf, du som er litt dreven på dette kostholdet? Digger shakes og sånt, men de er jo så mye karbohydrater i… Noen som vet om noen gode? 🙂 PS, prøvde Atkins shake, men blæh.

  1. Fotballfrue

   Liker du ikke den? Den er jo SÅ GOD! Men smak og behag 🙂 Jeg drikker whey tech fra proteinfabrikken med melkesjokoladesmak 🙂

   1. Persille

    Ja det er smak og behag:) Takk for tips.

 34. Love the clutch and shoes <3

 35. Så nettopp typen til, og så utrolig søt du er! hehe, det var fint å få ett litt annet bildet av deg 😀 Du er veldig pen på bilder, men enda penere på film!

  Ha en super helg og påskeferie 🙂

 36. Synes bloggen din er så innholdsrik, varierende og fantastisk at du fortjener «fri» hver helg spør du meg. De som ikke synes dette er nok bør skaffe seg et liv. Du er enestående Caroline med alle innlegga dine. God påske!

  1. Fotballfrue

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *