Some things never change

Ingen dager er like, men alle går like fort. Når jeg har vært ute på tur, kjenner jeg hvor fort jeg blir rastløs når jeg kommer hjem igjen og plutselig lander. Har alltid en litt svevende, merkelig følelse i hele kroppen, akkurat som jeg lengter etter mer. Og så savner jeg alltid de jeg har reist med eller har vært sammen med. Denne gangen storesøster. Savner henne sånn veldig, langt inn i hjertet. Skulle ønske vi bodde nærmere. Men så går dagene, reisen og opplevelsene blir mer og mer fjernt. . helt til du plutselig pakker kofferten igjen og er klar for neste eventyr. Det er derfor jeg elsker det jeg gjør og alle mulighetene jeg får via bloggen. Det er rett og slett fantastisk og jeg er så takknemlig.

Men med meg er i hvert fall én ting likt hver dag: Den starter alltid med kaffe. Uansett om jeg er i London, Oslo, Siljan, Hellas, Maldivene, om jeg er aldri så trøtt eller har aldri så dårlig tid, må jeg ha kaffekoppen min. Det finnes ingen bedre måte å starte dagen på. Så her har det vært kaffe i noen timer allerede, og i skrivende stund er det både kaffe og frokost før trening :- )

Ønsker dere en strålende torsdag, snart er det helg enda en gang!

53 kommentarer

 1. Elisabeth

  Så fint du skriver, viktig og ver takknemmlig 🙂

 2. Kristine

  God trening! 🙂

 3. Det ser så lekkert ut! Er det eggerøre du har i skålen din i dag? Det er bare tre turer til med kø for meg så er det helg og køfrie veier til neste uke. Hverdagslykke! Og jeg er helt enig med kaffen, den inntas helst i senga. 😉 Kos deg på trening, 75/100 i dag!

  1. Fotballfrue

   Eggerøre med creme fraiche og ost 😀

   Hjelpes som tiden flyr! God økt 😀

   Klem!

   1. Har du sett Ramsey sin variant av eggerøre, den ser fantastisk ut! https://avdelingholt.no/anja/?p=17009 Alt annet enn kalorifattig, ser for meg å spise denne til en helgefrokost og så neste måltid blir kveldsmat? Hehe!

    Og ja, tiden flyr fort! Og sikkert spesielt for deg som har vært en del på reise i det siste.

    Jeg fikk forresten slike eye pads til bursdagen min, gleder meg til å teste. Skal reise litt selv i mai og da ser jeg for meg at disse kan fungere som en liten lifesaver? Og ja, jeg har tenkt til å ta en vin på flyet også. Vill og gal!

 4. Kjenner meg sååå igjen i det med kaffe. Jeg eeeelsker kaffe og bare må ha det når jeg åpner øynene. Hvis jeg er i farta så blir det Nespresso i termokopp 🙂 Men nå er jeg gravid med vårt tredje barn, og nå som de to andre gangene så klarer jeg ikke kaffe nå 🙁 Det er så utrolig merkelig, vil så gjerne ha det, savner det, men blir jo dårlig bare av lukta. Men så vet jeg at det går over om ikke så mange uker nå så jeg får bare holde ut litt til.

  Ønsker deg en fin fin dag, kos deg med kaffen din du, gjerne litt for meg og, klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Godt lysten kommer tilbake igjen 🙂

   Har drukket to kopper for deg 😀

   Klemmer!

 5. Synes du gir en god beskrivelse av hvordan det kan føles å komme hjem fra reise. I tillegg pleier jeg å grue meg lenge på forhånd, får skikkelig reisefeber og blir nervøs av tanken på å ikke finne frem osv. dit jeg skal. Liker best å ha drevent reisefølge:-) Men kaffe kan være godt reisefølge det og!

 6. Marita Ø

  Så ut som en deilig start på dagen, ja 🙂 God treningsøkt! Jeg er straks på vei ut døren for å dra på trening selv 🙂 Gleder meg til å svette skikkelig i dag kjenner jeg, da jeg hadde »fri» i går 🙂

 7. Hei fine deg!! Så herlig ut:):) så deg på tv i går og du er bare helt herlig:):) følger med på bloggen din hver dag og syntes den er kjempe fin:):) ha en strålende dag:):) klem fra hege!!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 😀

   Klem tilbake!

 8. Hilde SS

  Din blogg er et deilig avbrekk i bachelor skrivingen min. Du er så positiv og energisk og det gir meg energi til å skrive og lese mer. Tusen takk skal du ha 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, veldig hyggelig å høre! Søte deg <3 Masse lykke til med skrivingen 🙂

   Klemmer!

 9. Looks delicious and the setting is also very cute 🙂 You always deliver such nice pictures!

  https://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie <3

 10. Så fint du skriver 🙂 Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din! Jeg bare lurte på om du kunne tenke deg å lage et innlegg om vin og mat? Det er så forvirrende å gå på polet blant alle de forskjellige vintypene, og prøve å matche disse til middagen eller finne en vin som er god helt alene…
  Dere ser jo ut til å være flinke til å nyte vin sammen, så jeg lurte på om du kunne tenke deg å lage et innlegg med noen tips og råd til hverdagsviner, viner som passer til det ene og det andre, ulike typer kjøtt, rød/hvit osv.

  Jeg vet det finnes mye informasjon om det på nettet, og at man kan spørre på polet, men det hadde vært kjekt å ha en kortversjon med råd om hva man bør tenke på når man skal kjøpe seg vin! Kanskje du kunne tipset om det i f. eks oppskriftsinnleggene dine?

  Hilsen Tine

  1. Fotballfrue

   Snille deg, så hyggelig å høre 😀 Skal se hva jeg får til, noterer det på ukens leserspørsmål-arket mitt 🙂 Ellers har de ofte god peiling på Vinmonoploet, altså 🙂

   Klemmer!

 11. Du bør prøve kokosolje i kaffen! Skikkelig deilig, spesielt før trening 🙂

  1. Kokosolje, hvor får man kjøpt det?
   Jeg drakk kokoskaffe på en kaffebar her i Oslo i høst, høres ikke så godt ut, men smaker veeeeldig godt!! Kanskje det er kokosolje de har brukt? Er den med eller uten sukker?

 12. Ha en fin dag:)

 13. SÅ fine puter! hvor er de fra? 🙂 klem og god påske!

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 😀

 14. Fine bilder 🙂

 15. Sandra Rørvik

  Så fint skrevet, det er viktig å starte dagen på en bra måte, uansett hvor man er.
  Ha en fin påske Caroline, det fortjener du! <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Det nærmer seg nå 🙂

   Klem!

 16. Kjenner meg veldig godt igjen 🙂 Du er meg ei herlig ei!
  Ha en fin dag! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme! Fine deg <3

 17. Misunner deg de fine Green gate koppene, er så vanskelig å finne i Bergen. Men så har jeg familie i Danmark, så skal lage en øsnkeliste når de kommer på besøk i sommer ;). Ellers så kjenner jeg meg igjen i det du skrev i innlegget. Du er bare så flink og inspirerende 🙂 Forresten så er de hel skjønne de firbente 🙂 Sjarmerer meg hver gang jeg ser de på bilder 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, de er jo bare skjønnest i denne verden <3 Hundene altså, ikke koppene 😉

   Klem til deg!

 18. Kjempefine bilder. Maten ser kjempegod ut!

 19. Sweet and cosy!:) Happy Spring Caroline!:)

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 20. Det så deilig ut! Selv blir jeg 19 år i dag, så skal kose meg med gode venner og kanskje jeg skal unne meg et glass vin:))

  Ha en strålende kveld!

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye! Og kos dere maks i kveld 😀

   Klemmer!

 21. Så koselig det ser ut! Det er så viktig å kose seg med morgenritualene sine. Selv greier jeg meg ikke uten ferskpresset juice:) Ønsker deg en strålende torsdag!!

 22. Så søt du er på typen til… og 4-stjernes middag 🙂
  Du er litt annerledes enn jeg så for meg egentlig. Men en ting jeg stusset på var om du ikke vet hvordan man viser fingeren, hehe 😛

  1. Fotballfrue

   Han viste jo ghetto fingeren, sånn med den ene på siden opp :O Det var det jeg ikke fikk til! Får det fortsatt ikke til. Haha 🙂

 23. Helt enig med deg; jeg blir også rastløs når jeg kommer tilbake fra en bra tur! Men så er det deilig å ha et godt sted å komme hjem til også.
  Har du prøvd mandelmelk i kaffen? Jeg lagde det i dag, mektig og godt! Ha en flott kveld.

  1. Fotballfrue

   Nei, aldri! Bare heller du melken rett i koppen? Skal jeg prøve 🙂

   Klem!

   1. Ja, se oppskrift og bilde på bloggen min! Ellers er det også godt å varme den litt, slik at ikke kaffen blir kald med en gang.

 24. Tusen takk for velskrevne og positive innlegg! De gir et deilig avbrekk fra utrolig kjedelige timer i sykehussenga.
  Håper du vet at bloggen din betyr mye for mange 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 25. Monica M.

  Herlige vårfarger på bildet. Glad det går mot lysere tider OG at klokka skal stilles om kun ei uke…. JUHUUUU….!!! :o)

  God helg til deg og dine!!! :o)

 26. Har du fyllt på med restylaen, plutselig så mye større lepper. Hvor lenge er du hoven?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er vel snart er par mnd siden 🙂 skal dit etter påske. Jeg er hoven 2-4 dager, det er veldig individuelt og kommer også an på om du har gjort det tidligere eller ikke.

   – C

   1. Lillian

    Takk for svar 🙂

 27. Så nydelige bilder. Koselig å se deg på 4 stjerners middag. Du gjorde et flott inntrykk! Ikke det at jeg hadde noe dårlig inntrykk fra før da 🙂
  Kan jeg spørre kor du har funnet de flotte runde og rosa putene?
  Ha ei strålende påske.
  Nordlandshilsen fra Marit :-))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Så hyggelig å høre! De er fra Kremmerhuset 🙂

   Klem!

 28. Vilde Jersin

  Hei!

  Hvor er de lyserosa pynteputene fra? 🙂

 29. Hei!
  Hvor er asjetten og koppen fra? Du har så god smak!
  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *