Vinos og the amazing race

God kveld, fine ♥

Jeg ligger her og bokstavelig talt ruller etter altfor mye middag. Lars-Kristian stod for både valg av meny og kokkeleringen i kveld, så det ble sesampanert laks med gulrotpuré og hvitvin. Og dere, hvor mye bedre smaker ikke maten når noen andre har laget den? Jeg klarte i hvert fall ikke å stoppe og spise før jeg kjente at jeg burde ha stoppet for flere minutter siden, og nå kjennes det som jeg aldri skal bli sulten igjen. Haha! Den følelsen. Uansett, hvitvin er ikke feil på lille lørdag, noe av det beste med livet må jo være å bare gjøre som man føler når det kjennes riktig, og når man bare må eller vil.

Hihi! Denne søte badeanden fikk jeg med meg hjem fra St. Pancras i London, og hundene lurer fæælt på hvem denne fremmede er. .

Uansett, vi skal se The Amazing Race Norge nå, det er vel flere som følger med i år? Har satt det på opptak og må se forrige ukes episode først også 🙂 Fin, fin onsdag dette her. Håper dere har det like bra ♥

46 kommentarer

 1. Så utrolig fin blogg!!

  1. Fotballfrue

   😀

 2. Har du noen gode vinforslag med lite karbo og sukker ?:)

  1. Fotballfrue

   De fleste Chablis, Sancerre og Chardonnay er velig godt egnet 🙂

   1. Kristin

    Takk takk 🙂

 3. koooos! Du får kose deg masse, jeg har kost meg med typen til i kveld jeg 🙂 Klem

 4. Jeg vet jeg burde spist mer, men en bolle med smør var alt jeg orket å få i meg etter treningen. Vi, bare sove.

  Selv pølser smaker godt når noen serverer det…. Er nå i hvert fall min mening.

  Kos deg med vin!

  1. charlotte

   Eeeh, bolle med smør!!? Det er det mest nasty jeg har hørt!! Stakkars årene dine…

   1. Fotballfrue

    Hvorfor i alle dager er det synd på årene hennes??

   2. Trude A

    Haha årets lavkarbo-vits

   3. Fotballfrue

    Hehe, tok den ikke helt med en gang, jeg 😉

  2. En bolle (skål) med smør eller en bakevare bolle? Ble veldig nysgjerrig nå merket jeg, og det for ingenting 😛

   1. Fotballfrue

    En bolle, bolle. Hun har laget lavkarboboller 🙂

   2. Aha, det gir jo mer mening 😛

   3. hahah trodde det var snakk om en bolle med smør..altså.. en skål med smør.. huff hørtes helt grusomt ut! xD

 5. Jannicke

  Fineste badeanden jeg har sett hvertfall, haha! Håper kvelden din har vært fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa, ikke sant? Og mønsteret representerer en del av hotellet, dette var for eks. i teppene på chambers club 🙂

 6. Så akkurat reprisen på «dama til..» .Moro å se deg i levende live, og du gjorde en kjempefin figur 🙂

 7. Typen til

  Jeg har nettopp sett «Typen til» – det var ordentlig hyggelig å virkelig se hvilket menneske som bor bak fasaden som en blogg alltid er! Jeg likte den ekte Caroline skikkelig godt – Du steg virkelig i kurs hos meg iallfall 😀

  1. Fotballfrue

   Så koselig, tusen takk 😀

 8. Åh! Så fin kosedress! Hvor er den fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lexington 🙂

 9. Så «Typen til…» i reprise i dag, og du er jo bare verdens søteste 😀 Var det ikke rart å ha «en ny type» for en dag? hehe! Ha en fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig spesielt :p Vi filmet over 3 dager faktisk 🙂

 10. Jeg MÅ bare spør hvordan du kommer på å bli fotografert liggende på gulvet ? Både med og uten hunder, med hjertehår, og i treningsklær etter løpeturer ? Hehe.. Synes det er litt morsomt at det er blitt så ofte i det siste 🙂 uansett er du er fin ! I oppreist stilling også altså.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vel egentlig tilfeldig fordi jeg ligger på gulvet når det faller meg inn at jeg bør oppdatere en siste gang 🙂 Er vel tredje gangen på 4 år, så ofte vil jeg ikke kalle det 😉

   – C

 11. Lurer på en ting, når du har spist så mye..tar du og spiser senere og for forbrennings skyld selv om du ikke er sulten eller er det siste måltidet?

  1. Fotballfrue

   I går ble dette siste måltidet, spiste jo klokken åtte 🙂 Ellers spiser jeg når jeg er sulten, har aldri noe tidspunkt på det 🙂

 12. Jeg bare lurte, hvilken frisør bruker du når du først skal til en i skien/Porsgrunn? ? :):)

  1. Fotballfrue

   Reiser alltid til Oslo 🙂

 13. anettepene

  Drikker du igjen? Alkis-Caroline 😀

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 14. Hei:) så på «Typen til» i går og la merke til lipglossen du hadde på deg helt på slutten. Hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   too Faced 🙂

 15. Caroline

  Du var sååå søt på «typen til»! Var så morsomt å se! Du er bare så utrolig vakker:)

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk <3

 16. Stine fra nkf

  Legg ut oppskrift på gulrotpure 🙂 ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Ligger ute 😀 Søk på sesampanert laks, så kommer det 🙂

   Klem!

 17. The Fashion Panda

  Ooh such a cute dog!!
  https://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 18. Når skal du legge ut bilder av hele huset??
  Gleder meg veldig 😀

 19. Hei! Må bare si at du gjorde en utrolig god figur både på 4 stjernes og typen til. Du er så morsom, snill og god og ikke minst vakker!! Du passer godt inn på tv skjermen, så håper vi får se deg mer der! Det var dagens dose med ros, men du fortener det 😉 Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 20. Jeg har et problem kansje LK kan hjelpe med? Sliter litt med for mye saltsyre i kroppen, er det noe mat/drikke man bør spise eller unngå? Tar noen tabletter mot det, men vil jo helst slutte. Går på lchf.

  1. For mye saltsyre i kroppen? Mener du da i magesekken? Hvordan merker du i så fall dette, og hvordan har du fått det diagnotisert? 🙂

 21. Så fine bilder på bloggen din!

 22. Kroppen vet jo ikke hvilken dag det er, så det spiller jo sånn sett ingen rolle 🙂 Godt å se at du har et avslappet forhold til det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *