Sminkepungen: Kjøp, behold, oppdater

Nå som vi går mot vår, sommer og varmere tider, kan det være en idé å ta en titt i sminkepungen din! Hva bør du beholde, hva kan du kaste og hva bør du oppdatere? I samarbeid med Coverbrands gir jeg deg mine beste tips 🙂

1. Matte øyenskygger er alltid gull verdt, så dette bør du kjøpe nå. Disse fra Meet Matt (e) Nude er 9 helt fantastiske skygger og uten tvil mine favoritter i sin kategori. Du kan se bedre bilder av palettet i et tidligere innlegg jeg skrev her. Palettet er fra the balm og selges hos Coverbrands.

2. Selv om det er vår, er det ingen grunn til å kaste den sorte lineren. En god sort liner passer både til hverdag og fest. Er du glad i å legge tykk, sort strek, som det helst skal være nå, anbefaler jeg Wink Marker Pen fra Barry M. Den har et tusjformet hode, og er superlett å påføre! Liker du den litt mer tynne streken, er nyheten fra GloMinerals utrolig myk og fin for påføring. Liten, nett sak med tynn, tynn penn. Finnes her.

3. Oppdater lineren din! Selv om du skal beholde den sorte, bør du også skaffe deg en i en litt mer leken farge. Min favoritt er Tropical Turquoise fra Studiomakeup. Har dere sett en finere farge? Denne fremhever også mine blå øyne, så denne vil dere se mye til så fort snøen smelter 🙂 Min favoritt finner du her.

1. Denne våren er leppene i fokus og de skal være rosa! Trenden er ett på catwalken hos mange av de store motehusene som YSL og Dries Van Noten. Min favoritt er en dere har etterspurt flere ganger, nemlig La Creme Color Drenched Lip Cream i fargen Fuchsia Shock fra Too Faced som du finner her.

2. Klassisk, rød munn fra høst- og vintersesongen fortsetter å holde seg i skjønnehtsbildet og min favoritt om dagen er den nydelige fargen fra the balm: Mia Moore.

3. Kjøp deg en matt leppestift eller gloss for sesongen fremover, denne fra nyx i Stockholm er kjempefin. Nude og matt som på bildet av leppene mine over 🙂 Finnes her.

Fuchsia Shock ♥

1. Fisk opp gusten vinterhud med med et herlig solpudder som gir glød. Sunkiss er bestselgeren fra GloMinerals og det er virkelig kjempefint for solkysset glød. Finnes her.

2. Primer er alltid et must under makeupen, og min favoritt har lenge vært Veil Foundation Primer fra Bodyography. En primer fyller ut fine linjer og rynker, og gjør det generelt lettere å legge foundation. Primeren gir en silkeglatt og varig base. Denne skal i tillegg hjelpe til med å jevne ut hudtonen ved bruk over tid. Inneholder antioksidanter, Vitamin A og E, grønn te og grapefruktekstrakt. Passer sensitiv hud. Jeg bruker tonen clear.

3. Oppdater foundationen din nå som vi går mot varmere tider. Sheer tint base fra GloMinerals blir min favoritt i tiden fremover, og nå er det faktisk snart et år siden forrige gang jeg byttet ut tung foundatoin med denne i fargen golden. Du kan se flere bilder i dette innlegget. Sheer Tint Base har lett dekkevne, gir huden en kjempefin glød og ser naturlig ut selv om den gir en jevn base. Favoritt år etter år!

Og dere, nå har Lulu’s fått inn nye farger i toalettmappene sine! Jeg var så heldig å få med meg denne lille hvite hjem fra Coverbrands i går, er den ikke skjønn? En perfekt sommerdrøm synes i hvert fall jeg 🙂

De nye fargene og utvalget finner du her.

Jeg har også fått rabattkode til dere: t5ysb gir 20 prosent rabatt på leppestiftene jeg har brukt i dette innlegget, samt solpudderet, primeren, sheer tint base og eyelinerne 🙂 Jeg har også fått lov til å gi dere 10 prosent på de nye vårfargene som har kommet fra Lulu’s. Bruk bare samme kode, den varer ut 25. mars ♥

sponsede produkter / annonse

72 kommentarer

 1. Hvor er skoene fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nelly.com, fjorårets 🙂

   – C

 2. Hei!

  Du, jeg har vurdert å kjøpe toalettmapper fra Lulu’s, men jeg synes de lukter så rart (plastikk). Går dette bort etter hvert?

  Jeg holdt forresten på å dø av latter da du og Leo dro på slang hos nabobonden! Priceless! 😀

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂

   Klem!

 3. Åå, elsker sånne innlegg, og jeg kan bare forestille meg hvor mye tid du har lagt ned i det. Tror jeg skal kjøpe meg en farget eyeliner 🙂 Og du, den kinofilmen som du har reklame for øverst, den er fantastisk morsom. Anbefales! 😉

  1. Fotballfrue

   Så gøy at du liker det! Satt med det i flere timer 😀

   Klemmer <3

 4. Viktoria

  Hi Caroline, I have done the chicken you did last night, as I accidentally had most the ingredients in my fridge and unsurprisingly it was delicious! Thanks for the recipe!
  But I am a little disappointed that the blog is becoming so commercial, I used to love reading about the stories and events from your life and there are less and less of those:( Hoper du ha en fin dag!

 5. Hvilken farge har du av den matte leppestiften på bildet? 🙂 Lurer også på om du nå liker Meet Matt(e) Nude paletten bedre enn Meet Matt(e) paletten? Har kjøpt Meet Matt(e) paletten etter å ha lest om den her på bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Stockholm! Jeg synes Meet Matte Nude og Meet Matt er to ganske forskjellige paletter, og liker egentlig begge to, det kommer liksom an på hvilken look jeg vil gå for 🙂 Alt i alt foretrekker jeg Meet Matt (e), men det store favoritten er The balm nude tude 😀

   Klem!

 6. elisabeth

  Hei Caroline 🙂 Hei så akkurat det artige «typen til» programmet og ble så facinert av den lille «kryddermikseren/robotstøvsugeren» Leo fant på kjøkkenet! Haha! Jeg har en liten langhåret pelsdott , så dersom det er en slags støvsuger er jeg veldig interressert i hvor du får tak i den 🙂 Ønsker deg og dine en fin kveld !
  -E

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er ikke en robot, men en vanlig støvsuger til smuler etc. på kjøkkenbenken til å slå sammen 😀 Vi har en robot også, den heter roomba (?) og er genial!

   Klem!

   1. Åh, hvor har du kjøpt den? Både den lille og den store 🙂

 7. Hei og god onsdag, favorittbloggeren min:)

  Nå har jeg akkurat sett «Typen til». Så søt og naturlig du er! Fulgte også med på 4-stjerners middag da du var med. Fristende mat du lagde. Har tenkt til å lage hovedretten du lagde i påskeferien. De er jo i boken. Har prøvd ca ti oppskrifter fra boken. Kan anbefale den på det varmeste til alle som ikke har kjøpt den:) Den var ikke på salg under Mamut-salget så det virker som den selger godt. Har du vært innom tanken på å lage en oppfølger?

  Klem fra en av dine mange fans

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, du gjør meg glad 😀 Jeg skal i møte med forlagssjefen mot slutten av uken, så vi får se 😉

   Klem!

   1. Krysser fingrene for en oppfølger! Enten det blir kokebok, treningsbok eller noe annet lover jeg å køpe den, hihi 😀
    Jeg er så fornøyd med den første:D

 8. Jeg så akkurat episoden med deg på «Typen til». Du gjorde en så god figur 🙂
  Jeg som likte deg så godt fra før, liker deg, om mulig, enda bedre nå 😀

  1. Fotballfrue

   <3

 9. The too faced lipstick must have been gorgeous, loving that shade!:)

  1. Fotballfrue

   It is 😀 <3

 10. får beskjed at det er ugyldig kode ved bestilling av Lulu’s sminkepung ( nye farger)…

  1. Fotballfrue

   Skriv den inn manuelt, ikke kopier og lim inn. Funker ikke det, kan du skrive i kommentarfeltet at du bestiller via meg, så fikser de det 🙂

 11. Jeanette

  Rabattkoden er ugyldig står det på min bestilling nå. Det er jo litt kjedelig.

  1. Fotballfrue

   Har testet den selv og har fått alle i Coverbrands til å teste den, og den funker den altså 🙂 Skriv den inn manuelt, ikke kopier og lim inn. Funker ikke det, kan du skrive i kommentafeltet at du bestiller via meg, så fikser de det 🙂

   – C

 12. Hvilken farge hadde du på leppene? Den fra nyx, som gav matte lepper.

  1. Fotballfrue

   Stockholm jooo 🙂

 13. Hei, og takk for gode makeup tips. Men, på «Blivakker.no» selger de Glominerals MYE billigere enn på Coverbrands… Et eksempel: Sparte 120,- på en foundation. Prisene er lavere på det meste der….

  1. Fotballfrue

   Blivakker selger jo gamle produkter :/

   1. DET er noe du ikke vet, Caroline. Jeg har alltid vært fornøyd med blivakker.

   2. Enten selger de gamle produkter, eller så selger de tyvegods. De er i alle fall ikke oppført som distributører, og når prisene er så lave bør det ringe en bjelle.

   3. Fotballfrue

    Det har vært mange saker om det, men det er selvfølgelig ingen som vet hundre prosent sikkert. Har likevel hørt om flere som har fått utgåtte produkter derfra :/ Men de kan jo ha vært uheldige. Ikke vet jeg. .

   4. Elisabeth

    Å? Hvordan kan du si det? Hentet idag en pakke fra blivakker med produkter fra Ole Henriksen, med best før dato 05.2015. Rekker fint å bruke dette innen den tid 😉 Kaller du det gammelt?

   5. Fotballfrue

    Som sagt så vet jeg ikke, men det er en kjent sak blant flere, les for eks her: https://www.hildechristina.com/blivakker-no-trygg-for-nettkjop

    – C

   6. Catharina

    Det et mange som har hatt veldig uflaks med produkter de har kjøpt fra Blivakker.no. Jeg har kun kjøpt derfra en gang, og jeg var forholdsvis heldig. Men etter at jeg oppdaget at man kan få kjøpt ting mye billigere fra blant annet Feelunique, BeautyBay, osv, har jeg sluttet å kjøpe sminken og hudpleien min fra norske nettbutikker. Spar pengene deres, mine damer og herrer. Ikke kjøp fra norske nettbutikker når du kan spare nærmere halvparten på å kjøpe fra engelske og amerikanske nettbutikker.

 14. Så deg på «typen til’ som sykdomsunderholdning litt tidligere idag, og humøret steg automatisk flere hakk 😀 du er bare et så flott menneske, både på innsiden og på utsiden! Stoor klem til deg <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Stor klem tilbake og god bedring!

 15. Supert innlegg,min sminkepung trenger oppdatering nå.Så du fikk meg i gang med det samme.

 16. Så nettopp typen til på nrk.no, og det var virkelig morsomt å se den «ekte» deg! Synes jeg fikk et mye bedre inntrykk av deg nå!

 17. Fint innlegg:) Et lite spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre, men vet du om noen steder hvor de selger fine klips øredobber?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Glitter kanskje? 🙂 Farmor kjøper der og hun bruker clips 😉

   1. Annette

    Ja, men de har så dårlig utvalg der :s Liker litt store øredobber 🙂 Vet de har noen på Net-a-porter, men da er det snakk om øredobber til flere tusen kroner 😛 Uansett, takk for svar 🙂

 18. Tenkte å bestille meg den foundationen, men er så usikker på farge. Har du prøvd andre enn golden? Regner med du har en noe mørkere hudtone enn meg. Hvilken vil du anbefale til normalt lys, nordisk hud?

  På forhånd takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er ganske lys i huden nå, og golden er perfekt match, altså helt lik min hudtone faktisk 🙂 I fjor brukte jeg golden medium og da var jeg jo litt brunere 😉 Hva med natural? 🙂

   Klem!

 19. Har laget meg en handlekurv son er stappfull av godsaker, og da er det veldig flott at du har gitt ut disse rabattkodene:) Jeg bare lurer på, hvilken nettside bruker du for å sette inn hjertene og alt det der på bildene dine? Mange store klemmer Line<3

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker photoshop 🙂

 20. Heisann! jeg lurer på om du kan lage en video-blogg om hvordan du lager krøller med rettetanga? 🙂

 21. Er det noe sted man kan se «typen til» på nett? 🙂

  1. På Nrk.no finner man det 🙂 Jeg har nettopp sett det!

   Kunne ønske den Caroline vi ser på tv (både i 4-stjerners middag) og i Typen Til (og i Silje-og Ronny-programmet på morgenen) kommer bedre fram i bloggen. Jeg synes du virker så hyggelig når vi ser/hører deg, mens i bloggen blir det lett litt stivt?
   Huff, mener ikke dette som kritikk, for som sagt har jeg fått et mye bedre inntrykk av deg etter disse programmene. Så mer av det – og mer av «vanlige Caroline» i bloggen 😀

   1. Fotballfrue

    Jeg tror nok mange misforstår at dette er en blogg og ikke hele meg. På tv blir det mer ekte enn i tekst og bilder. Her på bloggen representerer jeg sminke, mote og lett hverdagsinnblikk, derfor er det bare en liten prosent av meg som kommer til uttrykk her og ikke hele meg. Sånn er det bare, og det er jo fordi jeg har valgt å ikke gjøre bloggen såpass privat at alle kommer under huden min. Men jeg synes det er fint å vise den ekte meg som i typen til, jeg skulle bare ønske at flere forstod at bloggen ikke representerer den jeg virkelig er. Bloggen er overfladisk, men det er jo ikke jeg 🙂

    Klem til deg!

 22. Herlig 😀 Elsker nude farger i øyenskygger !

 23. Synes du gjorde en kjempe bra figur på «Typen til»!

  Morsom og underholdende episode, du virket veldig jordnær og avslappet-gøy å se deg på tv 🙂

  1. Fotballfrue

   Så herlig 🙂 Tusen takk!

 24. Benedikte

  Jeg bare lurte, men har du gjort noen med leppene dine? De er så mye fyldigere enn jeg tidligere…

  «Typen til» var bare genialt, både du og Leo er jo så skjønne! Helt herlig:)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har tatt restylane 🙂

   Tusen takk 😀

 25. må bare skrye av deg i dag og 🙂 du er bare så utrolig flink å lage sånne innlegg :)så troverdige og det viser at du virkelig har lagt sjelen din i det 🙂 blir så glad av å titte innom deg hver dag 🙂 og etter å ha sett deg på tv både på 4 stjerners og typen til har eg fått enda mer sansen for deg:) nydeligere vesen skal en leite lenge etter 🙂 ha en kjempefin kveld ,fine fine deg 🙂 klem <3

  1. Fotballfrue

   Å, jeg blir så glad for at det synes 😀 Veldig gøy å lage disse, men også veldig tidkrevende, så da er det stas at det synes 😀

   Klemmer!

 26. Victoria

  Utrolig bra innlegg! I forhold til mange andre bloggere ser alle innleggene dine veldig gjennomførte ut! Blir også utrolig inspirert av stilen din og treningen, så du er et av mine forbilder. Elsker bloggen din, rett og slett:) Stå på videre, du er fantastisk!
  Siden dette innlegget handlet om sminke så syntes jeg det passet å spørre hva slags maskara du bruker? Ser på «typen din» på tv nå, og du har så utrolig fine øyenvipper!

  – Victoria , 14 år

 27. Herlig program, Typen til! Og du overrasker stadig vekk, så litt på 4-stjerners middag også. Du framstår plutselig ganske fjernt fra»rosablogger-verden», med sminke, klær og kun slike ting. Synes du framstår som veldig søt, snill, hyggelig, klok og bare positivt. He he jeg kan vel nesten si at du har lurt oss godt, på en hyggelig måte. Stå på Caroline, Jeg tror Leo også ble ganske imponert over deg og ditt!! Akkurat som jeg ble. selv om jeg er langt fra målgruppen din ettersom jeg er bestemor…..

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, kjære deg <3

 28. Nå ble jeg glad! Var så irritert i går siden Internett var nede i går. Skulle bestille den nye hvite toalettmappen og sminkepungen fra Lulu’s. Så da var jo lykken stor med rabattkode fra deg på de i dag! Penger spart! Tusen takk 🙂

 29. Hva var den greia Leo trodde var en automatisk støvsuger, den lille runde? haha, jeg er et nysgjerrig menneske. Likte episoden kjempegodt, forresten! Lo godt flere ganger 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en ministøvsuger til benkeplater på kjøkkenet, eller til smuler på gulvet om du vil 😉 Haha, kryddermikser :O

 30. Typisk at alle rabattkodene går ut rett før man får lønning! 🙁

 31. Hei!

  Jeg lurte på om du kunne vise hvordan du fikser og farger/tegner på brynene dine? 🙂
  Hvilke produkter bruker du ?
  ELSKER bloggen din !

  1. Fotballfrue

   Bruker en penn fra studiomakeup 😀

   Klem!

 32. Tonje, jeg fant episoden på google 🙂

 33. åå typen til.. det var morsomt! 😀 .. men huff, når det var fiskebein i maten som ikke inneholdte fisk.. akkurat DET var litt guffent xD

  1. Fotballfrue

   Vet du, det var så nasty! Etterpå var jeg overbevist om at jeg var bltit matforgiftet, for jeg ble så kvalm 🙁 Men det gikk jo fint 🙂 Skulle likevel likt å vite hva det var for noe. . tror jeg :p

   Klem!

 34. Catharina

  Bare et lite tips til dere; Disse sminkeproduktene kan man spare penger på dersom man velger å kjøpe de fra utenlandske nettbutikker. Det er overhodet ikke nødvendig å kjøpe fra Coverbrands. The Balm, Barry M, etc. kan kjøpes fra Asos.com, og Feelunique.com. Disse nettbutikkene et trygge, og selger IKKE falske produkter slik mange hevder at de gjør. Beautybay.com og Cheapsmells.com er også trygge, gode og billige nettbutikker. Jeg synes du burde gi alternativer til nettbutikker man kan kjøpe disse tingene for en billig penge Caroline, for det er ikke alle som har råd til å bruke 119,- på en eyeliner. Ikke er det noe poeng heller, når de koster halvparten av prisen på Asos.com.

 35. Jeg lurte på om du kan komme med en innlegg om hvilken negllakker du anbefaler, dvs: merke, farger, navn på negllakken, hvor man får kjøpt osv?

  Hadde satt veldig pris på det 😉

  1. Fotballfrue

   Har laget to innlegg om de ila. de siste to ukene 😉 Ligger under kategorien sminke 😉

   – C

 36. Hei. Hvordan får du til å legge inn bilder med tekst på selve bildet her på bloggen? Er det et spesielt bildeprogram?

  Takknemlig for svar 😉

  Hilsen daglig følger av bloggen din! Nina;)

 37. Hei eg bruker sjølv solpuddere til glo men kunne tenkt meg eit som var matt og, har du nåken tips? Eg er lys i huden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *