Oppskrift-onsdag: Ostefylt kylling

Nok en oppskrift-onsdag, og denne gangen blir det ikke fisk, men kylling som det faktisk går en del av her hjemme. Denne retten er lettvint og mektig som alltid, og den friske salaten ved siden gir virkelig det lille ekstra som kanskje kan minne litt om vår og sommer. . selv om det virker veldig langt unna her i Siljan i dag. Snøen laver ned!

Til 2 personer trenger du:  ♥ 2 store kyllingfileter  ♥ 175 gram kremost med smak – vi brukte Philadelphia med paprika  ♥ 1 pakke bacon  ♥ smør
♥ 3 dl. kremfløte  ♥ 1 ss. kyllingfond  ♥ 1 ts soyasaus

Slik gjør du: Skjær et snitt i kyllingfiletene og fyll snittet med kremost. Det skal være 100 gram kremost til overs som du skal bruke i sausen. Surr bacon rundt filetene.

Når bacon er surret rundt, steker du filetene i 1-2 ss. smør. De skal bare brunes. Spar det brunede smøret til fløtesausen. Sausen lager du ved å ha fløte i en kjele, bruk svak varme og tilsett resten av kremosten, det brunede smøret, kyllingfond og soyasaus. Under ser du hvilken fond vi har brukt. Vi brukte 1 av disse små eskene og tilsatte ikke noe vann, kun konsentrert fond. Du trenger ikke bruke salt og pepper.

Hell sausen over kyllingfiletene som du har lagt i en ildfast form. Dette skal inn i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter. I mellomtiden kan du lage salaten.

Til den brukte vi:  ♥ 1 eple  ♥ 1 liten rød paprika  ♥ 1 liten gul paprika  ♥ 1/2 agurk  ♥ 12 cherrytomater

Og det var vel alt. Håper det smaker 🙂

 ♥

116 kommentarer

  1. Oh yess, dette skal jeg ha i dag!

    Og du, tilbakemelding som ønsket:
    Jeg må ha mer Sukrin i bollene, brukte 4 ss, jeg testet med ungene på søndag. De spiste, men for å bli «bollete» må de være søtere fikk jeg beskjed om. Er det forresten riktig at de er helt svampete når du tar de ut, for de ble jo «faste» når de ble kaldere? Forøvrig kveldsmaten min mandag og tirsdag, en liten lunk i mikro’n med meierismør var akkurat passe perfekt!

    1. Fotballfrue

      Hmmm. De er litt tunge når du tar de ut, men skal ikke være svampete :/ Men ja, søtere kan jeg tenke meg de ville ha 🙂 Lurer bare litt på hvorfor de ble svampete. Kanskje jeg må prøve igjen og dobbelsjekke om mine ble sånn, for jeg husker at jeg alltid like dem best et par minutter etter de har kommet ut av ovnen 🙂

      Klem til deg 🙂

      1. Elisabeth

        Mine ble også svampete!

        Og forresten, lastet ned appen din for en god stund siden, men den fungerer ikke. Kaster meg rett ut.

      2. Fotballfrue

        Hun som kommenterte svarte igjen at det kanskje var fordi hun hadde brukt litt for mye væske, det kan ha mye å si 🙂 Jeg har nemlig aldri opplevd svampeboller og har aldri fått kommentarer på det heller 🙂 Prøv igjen og vær nøye med væsken 🙂 Appen er under oppsyn, utrolig kjedelig at den holder på sånn. Skal pushe på utvikler!

        – C

      3. Jeg har en mistanke om at jeg var litt vel raus med væsken, hadde jeg regulert med mer mandelmel tror jeg ikke den hadde blitt slik. Men jeg likte smaken, for jeg er ikke sååå søtmons lenger, men jeg skal definitivt teste en gang til. Og ja, med litt mer sukrin for å tilfredsstille de søte små sine ganer.

        Men når jeg tok på dem på toppen for å sjekke, mens de var i ovnen, var de liksom litt sånn svampete…. Jeg prøver som sagt igjen!

      4. Fotballfrue

        Ja, prøv igjen 😀

        Klem!

  2. nå vet jeg hva jeg skal overraske mamma med idag! 🙂

    1. Fotballfrue

      🙂 Håper hun liker det!

  3. Hei 🙂 Denne retten er nydelig – et lite tips hvis du vil gjøre den enda mer smakfull er å bruke Tine´s kremost med hvitløksmak 🙂 Nammmm <3

  4. Tonje Hansen

    Mmm, det er nydelig! Du som er så glad i oster, prøv neste gang å erstatt kremosten Philadelphia med muggost om du ikke har prøvd det ut før! 🙂 Vi bruker Blå Castello. Hærlig middag som går gjerne 1-2 dager i uka her!
    Ha en flott onsdag, Caroline! Her i Nord skinner sola som aldri før, påskestemning! Sender deg litt solstråler <3

    1. Fotballfrue

      Å, jo! Og om du ruller kyllingen i baconcrisp. . nam! Kylling cordon bleu! 🙂

      1. Tonje Hansen

        Uh, baconcrisp? :O Det må jeg prøve, alt med kylling er så godt synes jeg. Takk for tips, elsker oppskrift-onsdag! 🙂

  5. Hadde fyllt kylling til middag igår faktisk 🙂
    Anbefaler å ha litt pesto og en skive med gulost
    på toppen, før du surrer baconet rundt! Kjempegodt 🙂

    1. Fotballfrue

      Da burde man vel droppe kremosten? Eller funker det med begge deler? Litt skeptisk med pesto til alle disse smakene, men om vi dropper fonden blir det kanskje bra 😀 Da blir det jo en ny oppskrift som vi kan prøve ut! Takk 🙂

      1. Nei, må ikke droppe kremosten! Jeg tar først kremost, åsså pesto, deretter en slice med gulost før jeg ruller bacon rundt 🙂 Kjempegodt! Men kan gjerne droppe den fløtesausen, da det kan bli litt vell mektig 🙂

      2. Fotballfrue

        Nam, det skal jeg prøve 🙂

      3. Ja, det er virkelig godt :-)))

    2. Juliane

      Mmm! Kyllingfileet med pesto inni og fetaost med bacon rundt! Smaker himmelsk! :-))

  6. Oii, det så kjempe godt ut! Denne oppskrifta må jeg skrive ned 😀

  7. Mmm, det så helt fantastisk godt ut! Jeg fikk i oppgave av kjæresten min om å tenke ut noe middag som han kunne handle inn på vei hjem idag, og nå tror jeg at jeg har bestemt meg 😀 Gleder meg allerede til å smake!

    Og forresten, du var så skjønn i Typen til, som alltid veldig gøy å se deg «live» 😀

    1. Fotballfrue

      Du kommer ikke til å angre, disse smakene er kjempegode sammen 🙂

      Tusen takk for fine ord <3

  8. dette skal prøves i helgen. har et spm utenom innlegget: du virker så flink med sminke, hvordan får du det til? selv kan jeg rive meg i håret når det ikke blir som ønsket.. klem

    1. Fotballfrue

      Jeg bare prøver meg frem, øvelse gjør mester! Og de gangene jeg blir stylet, spør jeg ofte om de kan vise meg noe om det er noe spesielt jeg lurer på, som skyggelegging for eks. 🙂 Youtube har også mange dyktige makeup-artister som inspirerer 🙂

      Klem!

  9. Mmm, det så fantastisk godt ut! Det skal jaggu prøves! 🙂

    1. Fotballfrue

      Tommel opp 🙂

  10. Elsker alle oppskriftene dine,dette blir middagen til mann og barn i dag.Barna mine og jeg gleder oss til å sette i gang med å lage påskegodt fra boka di.Stor klem til deg

    1. Fotballfrue

      Så gøy! Der er det mye godt 😀

      Klem!

  11. Jeanette

    åhh,ser helt herlig ut! Skal prøve dette en dag! Holdt forresten på å le meg i hjel når du og Leo stjal en kål.haha 😛 og også når han sier til Ronaldo: er du trøtt? Kom igjen da!

    1. Fotballfrue

      Hhaha :p

  12. Basketfrue, hoho! 😛

  13. Hvis dere spiser mye kylling bør dere absolutt kjøpe Stangekylling eller kylling fra Holte Gård 🙂

    1. Fotballfrue

      Spiser fisk 3 ganger i uken og da blir det som regel kylling eller svin eller noe kjøttdeiglignende de resterende dagene 😀

      – C

    2. Ingeborg

      Helt enig, viktig å tenke dyrevelferd når man velger å spise kjøtt. I tillegg tror jeg at produktet er mye sunnere/bedre når dyrene har vokst i et mer normalt tempo.

  14. susanne

    Åh, dette skal helt klart prøves når jeg blir frisk igjen. Elsker både kylling og bacon, så dette var jo helt perfekt 🙂 Akkurat nå ligger jeg rett ut i senga med influensa, og bare tanken på mat gjør meg kvalm… Og bare det å lese bloggen din og legge igjen denne kommentaren har gjort meg så sliten at jeg tror jeg må sove litt igjen, hehe :p Ha en fin dag! Klem

  15. Kan man lage den retten uten bacon?

    1. Fotballfrue

      Ja, det vil jeg tro: )

  16. Nam! ser sykt deilig ut. Takk for tips, nå vet jeg hva vi skal ha til middag i dag! Vil forresten bare si at jeg digger deg og har fulgt deg lenge, selv om jeg ikke kommenterer ofte! Så deg på «typen til», og du er jo bare helt fantastisk skjønn. For en utstråling du har, for ikke å snakke om hvor slående vakker du er.. døde av latter når dere skulle på kål-slang. Haha! Ha en fin dag, nydelige du. <3

  17. Ah, så nydelig ut. Skal virkelig prøves! 🙂

  18. Mmm, såg fantastisk godt ut!

  19. åhh det såg godt ut! 🙂 elsker at du legger ut oppskrifter som er sunne 🙂 jeg har nettopp laget bounty fra boken din, og har planer om å lage påskeskum også så jeg har litt god samvittighets- godterier til påske 😉

  20. Det så lekkert ut, og det er fryktelig godt med litt syrligere salater (med eple, el f.eks. mango :)). Et lite spørsmål, mulig det er jeg som er litt grønn på kjøkkenet, men hva er egentlig fond? Aldri hørt om det før jeg 😉 Hehe!
    Ha en superduper dag Caroline, klem <3

  21. Idapida

    Hvordan blir det med matfløte i stedet for kremfløte tror du? Har du valgt kremfløte pga fettinnholdet?
    Ser uansett supergodt ut!!

  22. Ser fantatsisk godt ut, dette skal prøves ut 😀 Tusen takk for oppskrift <3

  23. Cathrine

    Hvor får du kjøpt sånn kylling-fond? 😉 Det der så faktisk skikkelig godt ut 🙂 Har lyst til å prøve å lage den i dag 🙂

    1. Fotballfrue

      Vi kjøpte på Meny 🙂

  24. NAM! Nå ble jeg sulten her 😀 Så veldig fristende ut, så dette vil jeg prøve!

  25. Åh, dette så utrolig godt ut! Det må jeg prøve 😀

  26. Hvor får man tak i fond? Selges det på butikker som meny osv?

    1. Fotballfrue

      Ja 🙂

  27. Også er det jeg som ALLTID spør hvor du har kjøpt ingrediensene:P Haha! Så Hvor kjøper du kylling fond?!:P

    Du var helt herlig på «typen til»!!:)

    1. Fotballfrue

      Vi kjøpte på Meny 😀

      Klem!

  28. NAM:)

    Du jeg lurer på en ting ang løping.. jeg har nettopp begynt å trene og løper på mølla, men jeg får hold nesten med en gang:/ Prøver å presse meg men må stoppe opp og gå litt før jeg løper igjen, og sånn fortsetter det hele turen. Har du noe erfaring eller tips ? Kan det være fordi jeg ikke er i god form ennå? Jeg passer på å ikke spise tett opptil trening og heller ikke drikke mye siste timen før, men vet ikke om dette har noe for seg. Føler det ødelegger rytmen min når jeg liksom skal prøve å løpe så og så langt UTEN å bremse ned.

    🙂

  29. Michelle

    Så godt ut! Om du vil prøve en liten vri anbefaler jeg at du bytter ut baconet med serrano skinke og fyller kyllingen med fetaost, pesto, soltørket tomat, og pinjekjerne! Sååå godt 😀

    Ha en fin dag! 🙂

    1. Fotballfrue

      MMmm 🙂 Takk for tips 🙂

  30. Ah, det både så og hørtes helt fantastisk ut, dette skal jeg lage i løpet av uken. 🙂 Takk for tips.

  31. Pia Sofie

    Hei! 🙂 Jeg og kjæresten min skal til syden sammen for første gang, og vi sliter litt med å finne en reise. Følger bloggen din, og mesunner alltid de fantastiske feriene du er på. Så jeg lurte på om du hadde noen tips? Hvor kan et ungt forelsket par på 20 år, med et budsjett på ca. 6000kr pr. pers. dra? 🙂 Vil helst ha et opphold på to uker, i begynnelsen av juni!
    Skjønner visst du synst det er et rart spørsmål å komme med, og at budsjettet kanskje er litt lite…

    Tusen takk for svar,
    Mvh. Pia. 🙂

    1. Fotballfrue

      Jeg tror da dere får rimelige reiser til Hellas på den tiden, og der er det jo helt fantastisk! Nydelige mennesker, deilig temperatur, herlig vann og god mat 🙂

      Klemmer <3

  32. Yum, looks so good! Love cooking using philadelphia too:) Kisses!

  33. Det så helt fantastisk ut. Må prøves i påsken!

  34. dwightinha

    Det så himmelsk godt ut og ost i har jeg enda ikke prøvd. Kylling, og særlig med bacon rundt, får en fantastisk smak. Skjønner jeg sløser litt med kyllingfiletene siden jeg skjærer av minste tegn til fett og hinner.

  35. Marita Ø

    Nam! Ikke akkurat overraskende at også denne oppskriften ser veldig innbydende og deilig ut 🙂 Du er så flink! Forresten, i dag fikk jeg endelig sett deg på programmet til Leo 🙂 Du er så nydelig, og tvers igjennom søt! Og så ble jeg bare enda mer forelsket i huset ditt, enn hva jeg allerede er :O Hehe!

    1. Fotballfrue

      <3 <3

  36. Hei! Tenkte bare at jeg skulle si ifra om at det ligger en del av dine oppskrifter og bilder ute på matprat.no. Vet ikke om dette er noe du er klar over, eller om du syns det er ok, men jeg tenkte i allefall å tipse om det, ettersom det ikke er bemerket at oppskriftene er hentet fra bloggen din. (Nå skal det sies at det ikke er matprat.no som har lagt ut disse oppskriftene, men en privatbruker på «matfolket», som helt sikkert har kopiert oppskriftene til eget brukt og ikke tenkt over rettigheter når det gjelder bilder osv).

    1. Fotballfrue

      Oi, takk for at du sa ifra 🙂

  37. Hei, Caroline! Så utrolig godt dette så ut 🙂 Kylling og bacon er en killer kombinasjon.

    Jeg bare lurte på om når du er ute på byen og skal ta en drink, pleier du å be om noe sukkerfritt? : ) Syns selv det er så dårlig utvalg av dette..

    1. Fotballfrue

      Nei, egentlig ikke 🙂 Drikker som regel vin, men om det blir en drink blir det en drink 🙂

  38. Så utrolig godt ut! Må prøves ut. Ha en fin onsdag 🙂

  39. Så helt nydelig ut! Tror jeg må servere noe sånt til kjæresten når han kommer hjem på søndag 😀 hihi <3

  40. Det her så utrolig godt ut! Hos meg pleier vi å lage kylling med kremost, men jeg har ikke prøvd med bacon rundt og saus og sånt, så det skal testes ut snart. Liker forresten veldig godt Oppskrift-onsdag 🙂

  41. Solveig

    Åh nå fikk jeg vann i munnen.. synd mamma og pappa er så skeptiske til denne lavkarbo – greia. Dette så sinnsykt godt ut og det vil jeg lage når jeg blir voksen en gang, haha.. kanskje jeg får overtalt de? 😀 Du er så flink, Caroline!

    1. Det er jo bare en vanlig middagsoppskrift. Si til dem at du fant en oppskrift du vil prøve, og lag det til dem 🙂 Trenger ikke å si noe om lavkarbo 🙂

  42. Prøvde dette i dag. Aldri har jeg fått så mye skryt av matlaginga mi!
    Kjæresten og svigers var storfornøyde 😀
    Takk takk ^^,

    1. Fotballfrue

      Så gøy 😀

      Bare hyggelig!

      Klemmer!

  43. Mmm, dette skal lages til helgen! Du er så flink og så fin, Caroline! 🙂
    Ha en tipp topp ettermiddag, fineste <3

  44. Hei! Da har vi spist middag og kyllingen falt i smak hos både store og små 🙂 Tusen takk for gode oppskrifter.. Klem klem

    1. Fotballfrue

      Så kjekt å høre 😀

      Klem!

  45. Dette så fantastisk godt ut!
    Kyllingen blir skikkelig stekt inni selv om man steker den i stekeovnen sammen med sausen, eller? Jeg har angst for svampete, rå kylling 😉

    1. Fotballfrue

      Hehe, det blir den 🙂 Du kan jo ta den i 25 min, sånn i tilfelle 😉

  46. Da var denne middagen nede i magen 🙂 Tusen takk for en supergod oppskrift, smakte himmelsk! 😀

  47. Åshild

    Ååå det så himmelsk ut! Jeg er så glad i kylling, og vil alltid prøve noe nytt, så dette skal jeg nok få laget innen kort tid! Tusen takk for oppskriften 🙂 Ha en fin kveld!

  48. Det der så helt fantastisk godt ut, gleder meg til å prøve! 🙂

  49. Hvor er det prikkete bestikket deres fra? 🙂

    1. Fotballfrue

      Green Gate 🙂

  50. Nam! Så og hørtes helt fantastisk ut! Dette skal lages med mamma når jeg kommer hjem på påskeferie 🙂 Takk for oppskrift!

  51. Lagde dette i dag, og det var så utrolig godt! Jeg elsket det, og må nok lage dette igjen! 🙂

  52. Dwightinha

    Takk for denne oppskriften, prøvde den i går. Til og med min matvanskelige 13 åring syntes dette var himmelsk!!!

  53. Dette så vanvittig godt ut! Du er virkelig flink, stå på!
    Jeg har laget både lasagnen og fikegratengen fra boken din de siste ukene, og det smaker nydeligt!
    Håper på å få laget marsipanen fra boka i påsken også 😀
    Tusentakk for at du en så stor innspirasjon for både meg og mange andre 🙂
    Klem

  54. Hvakan duservere ved siden av? Passer det best med pasta, ris, coscous….? Hva vil du foreslå? 🙂

    1. Fotballfrue

      Det som er på tallerken, salat 🙂

  55. Nam!! Prøvde oppskriften idag, med en litt egen vri, tusen tusen takk for god inspirasjon innen matveien! Jeg elsker oppskriftsonsdag! 🙂 Stå på, du er så dyktig! 🙂

    1. Fotballfrue

      SÅ utrolig gøy å høre 😀 Bare hyggelig!

      Klemmer 🙂

  56. Tusen takk for tips, dette ble middag i dag. Første gang jeg har laget saus selv, og jeg og min samboer var veldig fornøyde! Dette kommer vi til å ha igjen 🙂

  57. Tonje "chef" Hansen

    Prøv dette:
    – Snitt kyllingbrystene(1 per pers) slik at di bli dobbel strl uten at de kuttes i to.
    – Kutt opp mandler, hasselnøtter og valnøtter grovt.
    – Lag en kyllingfarse av ca. 2/3 lår. smak med salt og pepper.
    – Legg først 4/6 skiver bacon oppå aluminiumsfolie
    – Legg på kyllingbrystene
    – Del farsen i et tynt lag over brystene
    – Ha nøttene på 3/4 deler av kyllingen.
    – Stek i ovnen i ca. 30-40 min(ca. 180 grader)! Blir helt fantastisk godt!

  58. Mai-Lovise Tufte

    Hei, på kylling er østerssaus utrolig godt, jeg er ikke så fokusert på om det er en sunn saus, men jeg tror det er det. Favoritt-smaken min! 🙂 Det passer til fisk også. Vet ikke om du har smakt det før, men om du ikke har så burde du prøve 🙂

  59. flowerlover

    Denne retten var noe av det beste jeg har smakt,- himmelsk!

  60. Åå! Dette skal absolutt prøves! Men har ikke helt fått med meg, er dette lavkarbo? Har begynt på det, å det fynker så utroligt bra!:-D ha en super påske, søte deg:)

    1. Fotballfrue

      Selvsagt er det det, er jo så og si null karbs i denne retten 🙂 Hvordan vet du at du spiser lavkarbo når du ikke vet om dette er det eller ikke? :/

  61. It looks great and the food very appetizing. I have to try to do it! 🙂

  62. kamilla

    jeg lagde dette igår, bare at jeg brukte brokkoli, paprika, brekkbønner og babygulrøtter istedenfor og tok de i den ildfasteforma sammen med sausen og kyllingen. Dødsgodt!

  63. Om man ikke har kjøpt sånn fond, blir sausen vondt/ikke bra da? Det har jeg nemlig helt glemt… Står på kjøkkenet og lager dette nå 😀

    1. Fotballfrue

      Å, nei! Fonden utgjør veldig mye av smaken, ja :/ Men det blir jo godt likevel vil jeg tro 🙂 Har du buljong da?

      1. Er ikke mitt kjøkken skjønner du.. Hehe, men fant kun kjøttbuljong 🙁 det kan jeg vel ikke bruke.. Hilsen en nykommer på kjøkkenet 🙂

  64. Jag tror att man kan lägga kallrökt skinka istället för bacon och krydda lite kött 🙂

  65. Charlotte

    Så mange fine oppskrifter:D Jeg har veldig lyst til å prøve ut Lavkarbo. Jeg er slank og normalvektig og mtp at du er så slank og fin så regner jeg med at man ikke behøver å være stor og kraftig for å begynne med Lavkarbo :)) Lurer på hvilken type ost du bruker? Lurer også på om Lavkarbo vil være farlig i lengden i forhold til hjerte og kar sykdommer? Vil gjerne gå på en diett som er for livet og ikke en periode. Behøver jeg bare å spise 3 ganger om dagen da?. Hvis jeg spiser middag i 17 tiden? Kan jeg være gravid og gå på Lavkarbo? Og bare et spm til, mtp grønnsaker og frukt er det noe som er fy fy ? Du ser kjempe bra ut forresten, og håper du ikke bryr deg om de som gidder å bruke energien sin på å være negative!

    1. Fotballfrue

      Nei, lavkarbo er en livsstil for alle 🙂 Lavkarbo er ikke farlig, det er ingen forskning som viser dette. Du spiser som regel 3 ganger om dagen, og orker ikke stort mer, da lavkarbo har mye mer energi per måltid enn et «normalt» kosthold 🙂 Du kan fint spise lavkarbo og være gravid. Ingenting er fyfy, alt med måte, som i de fleste kosthold. Når det gjelder frukt og grønt: Hold deg til 5 om dagen, 3 grønnsaker og 2 frukt, så har du det dekket 🙂

      Klem 🙂

  66. Therese

    Hei Caroline!
    Jeg sitter på vaktrommet på jobben og sikler av å lese matbloggen din i skrivende øyeblikk. Så mye kreativt, og jaggu ser det ikke godt ut også.
    Men, jeg lurer på en ting; For sånn som i dette eksempelet med kylling m/bacon og salat, syns jeg absolutt det ser ut som nok mat til meg selv, men jeg er litt redd for at om jeg hadde laget det til typen, så hadde det ikke vært nok mat. Blir Lars Kristian mett av dette, eller får han noe mer i tillegg? Har du evt. noen tips til hva mer jeg kunne hatt ved siden av, som kan gi mer metthetsfølelse for en sulten mann?

    Du er en stor inspirasjon for mange Caroline, stå på! 🙂

  67. Får helt vann i munnen av å se på dette innlegget! Jeg lurte på om hvor mange bacon du surrer rundt en filet? 🙂

  68. Denne retten var så fantastisk god:) Prøvde den i forrige uke, og middagsgjestene ble veldig fornøyde!

  69. WencheS

    Lagde denne idag, den ble fantastisk god:-)

  70. Aleksandra

    Går det ann å bruke buljong istede for fond? I så fall har vi bare kjøttbuljong, ville det gått..? Har utrolig lyst å prøve ut denne oppskriften til en fest i kveld !

    1. Det tror jeg skal gå fint 🙂

  71. Har blitt favorittretten hær i huset når vi skal kose oss ❤ Nydelig, men bruker osten med hvitløk . Står på menyen i kveld!

    1. Caroline

      Å, så koselig å høre, Torill 🙂

  72. Hei!
    Ville bare si at denne oppskriften er noe av det beste jeg har laget. Både jeg å typen digga det 😀

  73. 3dl fløte er altfor mye. Rekker med halvparten. Litt Worchester setter og en liten spiss på smaken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *