OPI: Neglepleie og nye lakker

Jeg har testet både nye lakker og neglepleie fra OPI den siste tiden, og for en som virkelig har fått øynene opp for å ta godt vare på hender og negler, må jeg bare si: This is heaven! OPI er store innen lakk og jeg har lenge hørt navnet uten å ha fått muligheten til å teste, men jeg er glad for at jeg endelig har fått sjansen. Nå har OPI lansert en kolleksjon med lakker i samarbeid med Mariah Carey, som består av 8 lakker hvor 4 av disse er i liquid sand – en utrolig stilig effekt. Alle fargene ser slik ut:

De 4 foran er vanlige lakker: Butterfly Moment / Anti-Bleak / Pink Yet LavenderSprung. De 4 bak er liquid sand: Get Your Number / Stay The Night / The Impossible / Can’t Let Go 

5 steg for et optimalt resultat med OPI sine lakker:

1. Crystal nail file: Denne filen er helt fantastisk! Den forhindrer at neglen din fliser seg og du kan file frem og tilbake. Ekstra pluss for at den har lang holdbarhet. Fil frem og tilbake til du selv følger at neglen din har en ren og glatt overflate.

2. Chip Skip: Denne justerer PH-verdien på neglen slik at lakken sitter bedre. Brukes rett på din naturlige negl. Det kan være fett, såpe eller lignende på neglene dine, og Chip Skip vil da fungere som en slags rens. Når neglen din er helt ren, vil også lakkene sitte bedre.

3. Start to finish base coat, top coat & nail strenghtener: Dette blir omtalt som et produkt i særklasse i sin utførelse. Underlakk, overlakk og naturlig negleforsterker i ett produkt. Legg ett lag med denne.

4. Påfør din ønskede lakk i to lag + top coat (steg 2) igjen. Her har jeg brukt fargene Butterfly Moment og Can’t Let Go. Den siste er Liquid Sand, som gir en utrolig kul effekt og blir, som nvanet tilsier, sandete / ruglete på overflaten. Ikke bruk top coat på Liquid Sand.

5. Drip dry: Denne tørker neglelakkens overflate på 60 sekunder (!!) og er gjennom alle lagene på 5 minutter. Inneholder vitamin E og jojoba som beroliger og gir fuktighet til tørre neglebånd. Et helt unikt produkt.

Drip Drye brukes slik: Etter at du har påført Top Coat venter du ett minutt, deretter drypper du et par dråper ved neglebåndet og lar det renne over hele neglen. Lakken er gjennomherdet på 5 minutter.

Jeg har også testet andre produkter fra OPI som virkelig gjør det lille ekstra for et fint og langvarig resultat. Disse tar vare på hender og negler:

1. Expert Touch Lacqer Remover: Dette er en lakkfjerner som virker utrolig fort! Tørker ikke ut neglen. Inneholder fuktighetsgivende og pleiende grapefrukt frøolje, vitamin E og Aloe vera, og etterlater dermed huden myk og smidig.

2. Avoplex High Intensity Cream: Denne inneholder i tillegg OPIs Advanced Aoplex Lipid Complex, et dyptvirkende protein som binder fuktigheten i hud og negl med umiddelbar virkning. Ved regelmessig bruk skal den faktisk gi en dramatisk forandring i hudens elastisitet og utseende 🙂

3. Avoplex Cuticle Oil To Go: Neglebåndsolje er viktig pleie for at neglebåndene skal holde seg myke. Neglebåndsolje forhindrer at du river opp eller ødelegger neglebåndene, som kan være veldig vondt, i tillegg til at det kan skade neglen din eller skape en infeksjon. Denne beskytter i tillegg. Jeg har alltid bare vært flink til å påføre dette periodevis, men har blitt flinkere den siste tiden fordi denne lukter SÅ godt! Et tips er å ha den stående fremme på badet slik at du ser den, så kan du ta den med deg i sofaen når du for eks. skal se på tv og smøre inn neglene da. Multitasking! Denne inneholder vitamin E, oljer fra avokado, solsikke, sesam og kokosnøtt. Geleaktig i konsistensen og dryppfri.

Dersom du har lyst til å prøve noen av produktene, gir Makestyle alle mine lesere så mye som 25 prosent rabatt på alle OPI sine produkter ved bruk av rabattkoden frumakestyle12. Koden varer til og med 22. mars 🙂

annonse

 

53 kommentarer

 1. På make style sine sider står det at koden gir 20 % og ikkje 25% rabatt, stemmer dette?:)

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk beskjed om 25, men da var det sikkert en glipp :/

   – C

   1. Fotballfrue

    Nå er det fikset, er på 25 nå 🙂

    – C

   2. Du har så fine negler! x

   3. Fotballfrue

    Takk 😀 Og takk til Katrine Glenna hos Super nails and body i Skien 😀

 2. Pass bare på å ikke få noe særlig av drip dry på huden, da den vil trekke alt fett og annet fra huden også 🙂 ( Er negledesigner, ikke en bedreviter ;p ) Ellers så ser det ut som det blir neglelakk shopping på meg også, de var utrolig fine. Og har noen fra O.P.I, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker de 🙂

 3. PrinsesseLea

  Liquid Sand skal IKKE ha topcoat, det ødelegger sandfinishen! Det har jeg både lest på neglelakkblogger og hørt i parfymeriet.

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂

 4. Drip Dye er helt fantastisk produkt, jeg kan ikke sitte i ro så lenge….. og funker fjell! Nå er vi tre jenter hjemme med en sans for neglelakk, vi snakker forbruk (særlig av neglelakkfjerner). Dessuten må vi ha på tærne, siden vi driver med karate. Jentene er jåledukker som sin mor, ja?

  Ha en herlig dag!

  1. Fotballfrue

   Ja, den er veldig bra 🙂

   Haha, så søte de er! Viktig å være litt jålete 😉

   Klem!

   1. Hvilket minnet meg på at jeg må fikse på egne tottelotter i dag. Jentene sine negler ble fikset i helgen, og jeg glemte meg selv! Ja, for i dag er det karate, burde kanskje gå for dramatisk sort i dag?

   2. Fotballfrue

    Do it 😉

 5. Rita Hansen

  Hei.

  Jeg digger neglelakk fra OPI.Super kvalitet, sitter godt og er enkel å påføre. (Har hele Mariah Carey kollesksjonen + flere ) 🙂

  Vil bare tipse om at liquid sand neglelakkene IKKE skal ha top coat. Har man top coat på liquid sand, ødelegger man den kornete/ rugglete liquid sand finishen, og den vil fremstå som en «vanlig» glitter-neglelakk.

  Jeg bruker Natural Nail Base Coat, så to lag med liquid sand. Kjempefint resultat, som sitter godt. Et ekstra stort pluss for at liquid sand tørker superfort 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra! De er jo kjempefine 🙂 Jeg vet det med top coaten, glemte bare opplyse om det. Er rettet på nå 🙂

   Klem!

 6. Rebekka

  Åh vil prøve disse! Hvilken av fargene er din favoritt? Likte godt den blå, men vet jo ikke helt hvordan den blir på…

  Koden din går forresten inn som -20%, ikke -25%. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var en feil, den er på 25 nå 😀

   – C

 7. Christina

  Fantastisk rabattkode!
  Måtte klikke hjem en drip dry og en av de fine lakkene med en gang 😀

  1. Fotballfrue

   Ååå, hvilken tok du? Si du tok en liquid sand?? 😀

   1. Christina

    Ja, klart det ble det! Tok den fine du hadde på bildet, nesten en liten neglelakk-forelskelse!! 😀

 8. Fantastic! Love them and also your nails art idea, too cute!:) Kisses!

 9. Ingeborg

  Hei! Lurte på om du kan anbefale en ansiktsmaske som gir mye fuktighet?

  1. Fotballfrue

   Black- and blueberry mask fra Ole Henriksen blant annet 😀

 10. Hei Caroline! Dette har ikke så mye med innlegget å gjøre, men nå som påsken nermer seg med stormskritt så tenkte jeg å være litt romantisk å gi min kjære et påskeegg. Så det jeg lurer på er om ikke du kunne laget et innlegg om tips til hva man kan ha i egget til kjæresten? 🙂

  Så deg forresten på «typen til», kjempe gøy! 😀

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg gjøre 😀

   Klemmer!

 11. Viste du at «typen til» episoden din ligger på nett allerede? Lo så mye:-D Du kler virkelig å være på tven.

  1. Fotballfrue

   Hahaa, ja, jeg vet 😀 Tusen takk for det 🙂

 12. Dip-dry er ikke et unikt produkt 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var det leverandør skrev til meg :/ Hvorfor mener du at det ikke er unikt?

   1. Tina A

    Jeg fant et produkt som heter Dry Ice på Vita som får neglelakken til å tørke raskere og dryppes på på samme måte som Dip-dry.
    Men vet ikke om den inneholder vitaminer og andre godsaker som Dip-dry 😉

   2. Annette

    Dry Ice har vært i salg i flere år på Vita, koster 119,- og tørker lakken på 30 sek!
    Viktig at leverandøren er ærlig og gir deg rett info!

   3. Fotballfrue

    Men inneholder dry ice vitamin E og jojoba som beroliger og gir fuktighet til tørre neglebånd? Hvis ikke, så er jo dette et unikt produkt 🙂

    – C

 13. Hei!

  Jeg bare lurer på en ting. Er brus med sukralose noe bedre enn brus med aspartam? 🙂

  1. Kjenner ikke så godt til sukralose, men vil si at begge er helt godkjent 🙂

 14. Fine farger og jeg elsker effekten liquid sand gir! Såå kult 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg vet 😀 Dødskule lakker 🙂

 15. Martine

  For et fantastisk innlegg, trengte dette akkurat nå! En unnskyldning til å unne seg noe fint, men samboer er på treningsleir i Tyrkia. Skjønner nå hvordan du har hatt det tidligere med Lars-Kristian på tur. Hardt liv som «gressenke» noen uker i året 😉 Takk for at du har en så fantastisk og inspirerende blogg som lyser opp hverdagen:)

  1. Fotballfrue

   Ja, sant det er kjedelig? Verste tiden på året 🙁 Men heldigvis blir det veldig hyggelig når de omsider kommer hjem igjen 😀 Skjem deg selv bort, jeg håper tiden går fort 🙂

   Klemmer 🙂

 16. Så mange utrolig fine farger!!! Vil ha alle sammen!! Takk for rabattkoden, den kommer godt med nå! 😉 Tihi

 17. Er produktet testet på dyr?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 18. Love OPI’S nailpolishes and the hand creme is just one of my fav!

 19. Ikke fått muligheten til å teste? Er vel bare å kjøpe selv? 🙂

 20. Dette var noe nytt. Vil man ha ruglete «sandnegler»altså? Kan noe prøve å forklare hvordan dette ser ut på neglen? Mye rart som kommer og går. Tror jeg holder meg tl den gode gamle franske,men ble jo litt nyskjerrig da:) OPI sine lakker er så tykke og vansklige å legge! Alle sier de er så bra,men jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg er det eneste som ikke liker den? (sammen med søsteren min). Holder ikke lenge heller. Her ble det mye snakk, men poenget var om hvordan denne sand lakken ser ut. Og ja,Caroline, nå som vi snakker om lakk, hva brukte du på nyttårsaften som var rosa og gull(tror det var nyttår du hadde slike negler?) Du har sikkert fortalt hvordan du gjorde det.Sende meg linken? 🙂 De var så fine.
  Klem

  1. Fotballfrue

   Tykke? De er jo kjent for å være veldig tynne og litt «for flytende» for enkelte 🙂 Jeg synes de var veldig fine og lette å legge, god kost. Du kan se hvordan liquid sand er ved å følge linken og se en video 🙂 Troor neglene du tenker på er disse? http://fotballfrue.no/2012/12/07/annerledes-manikyr-til-jul/ Det er i så fall en lakk fra studio makeup med deborah lippmann på tippene 🙂

   – C

 21. Er det acryl tipper du har? Noen gang prøvd gel negler, er ikke det litt nyere, mindre skadelig? Har du noen mening om dette?

  1. Fotballfrue

   Ja, acryl 🙂 Har hatt gele tidligere, typ da jeg var 17. Synes de har en tendens til å bli litt for tykke :/ Men liker begge deler, egentlig 🙂 Hva gjelder skadeomfanget på de to, er jeg ikke sikker på.

 22. Benedicte

  Utrolig god kvalitet på de der! Fjerne lakken etter en uke og det var kun en liten ripe. Koster bare 99,- på http://www.lakkbar.no sine salonger da 🙂

 23. Tusen takk for rabattkode!! 😀

  1. Fotballfrue

   🙂

 24. Hvor må jeg skrive inn koden? 🙂 finner det ikke..

 25. Tenkte å tipse om et neglelakk merke jeg har oppdaget fra London. Det heter Nailsinc. Når jeg legger fransk manikyr med Nailsinc så ser det ut som jeg har lagt shellack på selv når jeg legger tykk hvit lakk på tuppen av neglen så blir den ikke ødelagt eller ripet opp.

  Jeg bruker french nail collection pluss Hyde Park Base Coat som gir shellack følelsen. http://www.nailsinc.com/nailpolish/french-manicure-collection/296/

 26. Kristine

  Hei 🙂 Kommer du med ny rabattkode hos makestyle snart? Trenger påfyll! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *