Just chillin

Apropos overskriften: Noen som hørte p3 morgen i dag? Jeg var nemlig der med Ronny og Silje, fine menneskene ♥ Haha, de ville gjøre meg bad ass, så jeg endte opp med å gjenta tekster fra rappesanger med skikkelig bad ass attitude. Jeg holdt seriøst på å dø av latterkrampe flere ganger, men klarte i det minste å fullføre. Med en viss innlevelse. Morro!

Hugo leser seg opp på det nyeste innen fashion akkurat nå, tror han har hørt litt for mye på klagingen min angående en drøm av en kåpe fra Karen Millen som jeg angrer bittert på at jeg ikke kjøpte med meg hjem fra London. Ronaldo bryr seg helt enkelt ikke. Han vil bare lese seg opp på mat 🙂

Nå blir det snart natta på meg, jeg er helt ødelagt i dag, er så lei av å kjøre til og fra Oslo. Tenk at det å sitte stille bak rattet kan tappe meg for så mye energi, gleder meg til å hente masse frisk luft på en morgenløpetur ute i morgen! Koste hva det koste vil, huden min trenger luft! Og i dag har den verken fått luft eller trim, så jeg gleder meg. Og dere, håper dere ser frem til morgendagens middagsoppskrift, det kommer noe mektig og godt 🙂

Ps. Typen til er på TV akkurat NÅ, forresten ♥

79 kommentarer

 1. Går det an at du legger ut et opptak av deg fra radiobesøket? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg 😀

 2. Anniken

  Det var så herlig å se deg på «Typen til», du er så skjønn 🙂 Liker deg mer og mer for hver gang jeg ser deg «live», og ikke bare gjennom bloggen! Keep up the good work, du er RÅ!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig at du synes det, tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *