Klar for utesesongen

Jeg har funnet den perfekte sammensetningen av løpeklær som både er behagelige å bruke ute og som ser freshe ut 🙂 Korall er jo superhot på treningstøyfronten denne sesongen, jeg ser det absolutt overalt hvor de selger treningstøy, og synes det er en helt nydelig farge. Freshe farger gjør i hvert fall noe med mitt humør! Har prøvd litt diverse fra GetInspired og dette er mine løpefavoritter for utesesongen:

Lang anti-shake tights fra Röhnisch: Jeg har disse tightsene i alle lengder og fargekombinasjoner nå, og de er jo en av de beste, rett og slett 🙂 Disse buksene sitter som støpt under hele løpeøkten og gir i tillegg knallfin rumpe. Pluss for at du slipper å dra på deg buksen under økten, denne er høy og fin i livet.

Løpejakke: En god løpejakke er et must nå som det fortsatt er kald vind ute, og denne er så fin! Den er laget i lett materiale, har pustende egenskaper og refleksprint for bedre synlighet.

Genser: Elsker denne genseren! Den har tommelhull! Jeg klarer aldri løpe ute uten genser med tommelhull, ettersom den da bare sklir oppover. Genseren er i tillegg laget i pustende microfibermateriale og har skikkelig fine rynkedetaljer på skuldrene. 

Tips: Løp med ullgenser innerst, det gjorde jeg i dag 🙂

Se så feminin og fin ♥

Joggesko: Endelig et par i lyse og fine farger! Jeg begynner å bli litt lei av de stadardsorte, selv om de har aldri så fine fargedetaljer er det så fint med noe litt mer vårlig nå fremover. Disse er ikke bare fine, men også utrolig behagelige å løpe med. De har asics gel både i hæl og forfot, god passform og støtdemping. Dette er en mengdetreningssko som passer både til løping og andre aktiviterer. Egner seg for personer med normalfot og de som overpronerer. Normal i størrelsen 🙂 Finnes her.

Musikkbelte er noe jeg aldri klarer meg uten og jeg snur nesten heller i døren dersom jeg drar på trening og har glemt dette. Dette er fra Asics, og alle som gjør en bestilling hos GetInspired på over 500 kroner OG bruker kodeordet FOTBALLFRUE får med et slikt på kjøpet 🙂 Hurra!

De har forresten fri frakt.

annonse 

♥ ♥ ♥

65 kommentarer

 1. Therese

  Hei, hvordan er musikkbelte i størrelse? Synes ofte de er så store rundt armen slik at de ikke sitter stramt nok. Hvordan er dette?

  1. Fotballfrue

   Passer meg i hvert fall og kan strammes alt ettersom 🙂

   1. Ingrid

    Ja, takk! Her blir det bestilling 🙂
    Trur du musikkbeltet passar samsung note?
    🙂 Herlig med treningsinspirasjon.

   2. Fotballfrue

    er den mye større en iphone? For den kan fint være litt større 🙂

   3. Tror ikke note passer inn i dette musikkbeltet, note er jo så grusomt stor… :p

 2. Michelle

  Wow, blir så inspirert av å trene når jeg leser om hvor flink du er og ikke minst av å se det freshe treningstøyet! Må kjøpe fornye mitt snart. Trenger noe skikkelig fargeskrikende og lyst nå når våren er på vei 😀

  1. Fotballfrue

   🙂 Denne fargen er jo så fin også 🙂

 3. Camilla Sveen

  Så bra at du kom med et sånt innlegg nå som jeg skal ta meg selv i nakken å begynne å trene igjen.. Tenkte å trene rumpe, mage og lår, og du kommer med supre tips jeg kan gjøre på egenhånd 🙂 hvilken str har du i genseren og tightsen? Og hvilken str har du i den rosa treningstoppen din? Jeg trenger å hente litt motivasjon i nytt treningstøy. Kjedelig å trene i det samme gamle gang etter gang.. Du inspirerer og motiverer masse om alt i hverdagen! Stå på herlige jente 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Jeg har xs i alt 🙂

   Klemmer 🙂

 4. Fy flate, jeg blir så imponert av deg! Så akkurat ferdig dagens episode av fire stjerners middag, og synes du er kjempeflink! Ikke bare bare å bli kastet inn i rampelyset, i forhold til de fleste andre deltakerne i programmet som ofte er å se i tvruten. Synes du kler deg så fint, ser nydelig ut og virker jordnær og hyggelig! Også må jeg si at jeg har blitt positiv overrasket over Kjell Elvis! Visste ikke så mye om han fra før, men han virker som en tvers igjennom god kar! Stå på videre – gleder meg til morgendagens episode, kjenner jeg deg rett blir det helt sikkert gjennomført og classy 🙂

 5. Katrine

  Vil du løpe med meg og være min personlige trener når du er hjemme i Sarpsborg? Jeg bor i Fredrikstad:) det ville vært en drøm!! Trenger en å løpe med som er flink til å motivere og presse;D
  Klem

 6. Har ei liknande jakke, såå fresh! 🙂

 7. Hei. Prøvde akkurat å bestille treningstøy. Når jeg legger ved FOTBALLFRUE rabattkoden, får jeg feilmelding når jeg prøver å gå til kassen. Dersom jeg tar bort den rabattkoden, så kommer jeg til kassen. Kan du si ifra til dem?

  1. Fotballfrue

   I will 😀

 8. Det er så deilig med fresht treningstøy! Har inderlig lyst på en oppdatering på den fronten selv, så spørs om det ikke får bli noe nytt snart 🙂

 9. Nå må jeg komme med et moderlig råd kjære Caroline: Du kan ikke løpe ute nå med bare «linere» i skoa.!!!! Du må ha hansker på henda( det savnet du i dag) og tynne ullsokker. Mine sønner skjærer tenner når jeg «vokter» outfit for uteløping. Ha ha hønemor for alle:)

  1. Fotballfrue

   Jeg skrev jo tidligere i dag at jeg savnet hansker :p Frøs ikke på anklene, men hendene mine døde nesten :/

   1. Ikke lurt med bare ankler heller nei. Selv om man ikke føler at man fryser vil området avkjøles og dermed er det lettere å pådra seg f.eks. akillesskader. Og DET vil man jo ikke ha nå rett før den herlige ute-løpe-sesongen starter:)

   2. Hei. Jeg vil bare si at selv om du ikke fryser på anklene, er risikoen for å få beinhinnebetennelse eller andre skader i beina mye større når du løper uten lange sokker, og det fortsatt er kaldt ute. Siden du har sliti litt med diverse skader i beina og trener så mye som du gjør, er det utrolig kjedelig å måtte ta en hvileperiode eller trene alternativt bare fordi du var slurvete med påkledning 🙂

   3. Det er så deilig å løpe ute igjen! Men May er inne på noe 🙂 du øker sjansen for skader i sener når de blir kalde. Selv om du ikke fryser eller føler deg kald, bør aldri akillisen være uten noe over 🙂

 10. Likte lua de også 🙂 Hvor er den fra?:)

 11. Hei!
  Jeg lurer på om i-phone holderen er vanntett?? Den jeg har fra før er ikke vanntett, så om denne er det går jeg sporenstreks inn å handler meg noe fresht til uteløpesesongen sånn at jeg får med en slik:) Alt for masse fine treningsklær om dagen… Blir vanskelig å velge :-S

 12. Hei Caroline! 🙂

  Er alltid like kjekt å titte innom bloggen din for å se om det er kommet flere oppdateringer. Innleggene dine er absolutt ikke overlatt til tilfeldigheten! Du skriver utrolig godt, har fantastiske bilder og gir et supert førsteinntrykk når man klikker seg inn på bloggen din. Du ser helt smashing ut ! 🙂

  Utrolig fin farge på treningsklærne! 🙂 Blir jo motivert til å trene bare av å se på de ;D
  Ønsker deg en fin kveld videre.

  -fast leser
  https://rebekkafylling.com

 13. Hei Caroline. Vil bare si at jeg beundrer deg utrolig mye! Du har en utrolig bra kropp og trener mye 🙂 jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan få trent magen til bikini sesongen? Du har vel mye erfaring med trening så derfor tror jeg du har mange gode råd. Jeg personlig har skade i føttene mine så derfor kan jeg ikke jogge mer, så hvis du har et program med bare styrkeøvelser. Jeg håper du kan lage et innlegg med dette og kanskje legge med mat-tips som passer til programmet 🙂 mvh Anonym 🙂

 14. Hvordan klarer du å løpe uten hestehale med så langt hår?! Jeg hadde blitt gærn av det! 😛

 15. Marthine

  Vakre du! <3 Du er en inspirasjon til 1000 for meg! 😀

 16. hei! 🙂 jeg laget bollene dine nå nettopp, og fyyyyy så gode de var 😀 sitter å gomler! 😀

 17. Lurer på om du har prøvd 2xu tightsene? Hvis du har, syntes du anti-shake tightsene er bedre? 🙂 Takk veldig inspirerende lesing hver dag! 😀

 18. Superfresht tøy, og så skjønn genseren var med rysjedetaljene 😀

 19. Åh! Hvor kan jeg kjøpe luen? Veeeldig fin 🙂

 20. Anniken

  Hei!

  Tenkte å kjøpe shape up-tightsene, men inne på på Get Inspired finner jeg ingen tights som går hele veien ned, helt til anklene. De lengste jeg finner er 7/8, vil det si at de rekker over helen? Har de ingen 8/8 tights?

  Takk på forhånd. 🙂

 21. Utesesongen er da hele året? Tips: De aller beste løpeklærne er fra Gore. Fantastisk passform, puster bra, og de har noen kjempegode jakker i softshell til vinterbruk.

 22. Hei!
  Jeg har egentlig bare ett spørsmål.
  Du løper jo mye, selv har jeg som regel holdt meg til 1 mil 4 ganger i uken innimellom har jeg byttet ut ene dagen med og løpe 2mil. Men denne uken har jeg løpt 33 km på 2 dager, og jeg har så strekk i benet, eller rettere sagt leggen. Har du hvert borti det? Mener du har snakket noe om løpeskader tidligere. Tenkte jeg skulle slå skikkelig til denne uken så skjer dette 🙁 har du eventuelt noen tips? Ellers er du en veldig flink, inspirerende, og ikke minst motiverende blogger! Blir alltid så glad av og titte innom 🙂

 23. Jeg liker deg på 4 stjerners middag! Gleder meg til å se i morra 🙂

 24. Du har en 100 % perfekt kropp! *forbilde* <3

 25. Veldig kjekt å se deg på 4-stjernes middag! Du virker jo så søt og snill! Gleder meg til å se imorgen :))

 26. «Musikk-belte» er en genial oppfinnelse. Da jeg fremdeles trente klarte jeg meg heller ikke uten. Treningen går så mye lettere med musikk på øret, og med denne finurlige dingsen kommer aldri iPhone og ledninger i veien 🙂

 27. Åå, så fresh du ser ut! Du burde bare fylle sommergarderoben din med korall og syrinblå (som den toppen fra Bik Bok). God tur til London, min hjemby for øyeblikket 😉 Klem

 28. Superfresh treningstøy! Ikke vanskelig å komme seg ut når man er kledd i så fine farger! Sikler litt på det belte kjenner jeg. Lokke-Caroline frister meg igjen!:)

 29. Christine

  Elsker den korall fargen <3

 30. Heihei!

  Når det gjelder skoen, er dette er nøytral og UNDERpronasjons-sko! Viktig å få med 😉 en person som overpronerer velger heller en sko som er bygget opp på innsiden for stabilitet.

  Ha en finfin dag 🙂

 31. Veldig spent på hva du skal lage på 4-stjerners i kveld 🙂 Vil du røpe det? 😉 Hva slags kveld har de 3 andre i vente? 🙂

 32. The Fashion Panda

  Great work out outfit 🙂
  https://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 33. Dwightinha

  Akkurat annonsen jeg trengte akkurat i dag. Going in for the kill, he, he.

 34. your hair looks so perfect!! how does that work? if i go outside, and there is a liiiittle wind. i look like i was in a tornado! your hair is so super straight 🙁

  https://chicchoolee.blogspot.co.at/
  https://chicchoolee.blogspot.co.at/
  https://chicchoolee.blogspot.co.at/

 35. Viktig å dekke til anklene i kulda da det er lettere å skade akilles og ankel i når det er kaldt!

 36. Susanne

  Hei fine du!

  Må bare si at jeg liker bloggen din kjempegodt! Jeg har ett lite problem. Du skjønner, jeg ønsker å spise sunnere å bedre, men det er litt vanskelig da kjæresten min ikke har lyst, i det hele tatt. Hver gang jeg forklarer han at jeg ikke vil ha take away mat osv så blir han SÅÅ sur, og mener at jeg er teit som velger salat istedenfor en feit pizza. Når vi er på butikken så spør jeg om jeg kan ta med andre matvarer istedenfor grandiosa, cola, sjokolade og heller bytte med sunne å friske matvarer. Han er veldig sta når det kommer til sånt, og han kommer med unnskyldninger som: «jeg liker ikke salat», «det er ikke nå vits, du trenger ikke gå ned i vekt», da forklarer jeg han atter en gang at jeg vil ikke gå ned i vekt, men å få en friskere kropp.

  Så, har du noen tips til hvordan jeg kan overbevise han?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Herregud, du må jo ikke spise det samme som kjæresten din da! Lag din egen mat, og når han kjenner hvor fantastisk digg det er, merker hvor bra du føler deg så vil han nok følge etter!

 37. Jeanette

  så morsomt at du har de skoene! kjøpte helt like for noen mnd siden 😉 heldigvis fikk jeg mine for 700 kr,nå ser jeg de er myye dyrere

 38. Martine

  Hvordan er størrelsene i tightsen, finner ikke noe størrelsesguide inne på getinspired.no ? 🙂
  Du er så FRESH!

  1. De er litt store, så gå ned en str. Det gjorde jeg og min sitter som et skudd!

 39. Ny jakke og tights bestilt! Utrolig hva litt nytt treningstøy kan gjøre med løpemotivasjonen.. 🙂 Du er så inspirerende, tusen takk!

 40. Marianne

  Hei:) Hvor lenge varer «kjøpt for over 500 kr og få musikkbelte med på kjøpet»? Takk for kjempe inspirasjon til trening og kosthold:)

 41. ElisabethH

  Suuuperfin jakke! Nesten så jeg får lyst å begynne med løping så jeg kan forsvare å kjøpe den. 😉 Jeg er glad i å trene, og trener ca hver dag – men det går i spinning og styrke for min del. Løping tror jeg aldri kommer til å bli min greie, jeg kan virkelig ikke fordra det, haha! Skulle ønske jeg likte det, siden jeg må ut på tur med hunden hver dag og hun hadde sikkert likt å løpe litt, men de gangene jeg prøver blir jeg bare skikkelig ‘anti’. Litt rart, egentlig. Men, alt kan jo ikke være for alle heller! 🙂

 42. Helt «random» spørsmål, men: lander du på forfoten eller hælen når du jogger?

 43. Hei! Jeg tenkte å bestille en av anti – shake thigtsene fra Röhnisch.
  Hvilken ville du anbelfalt, det er så mange å velge mellom 🙂

 44. Då har eg bestilt, eg har heilt hekta
  på Coral Pink, synes at fargen er så fresh! 🙂
  Tommel opp for treningsmotivasjon, Caroline!

  Forresten, sidan du er innflytta telemarking så må
  du høyre på cden til Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland.
  Heitt tips 😀 !

  Ha ein fortsatt fin dag 😀

 45. Når jeg løper ute, løper jeg med superundertøy innerts, det er helt knall 🙂 Superundertøy absorberer svette bedre enn vanlig ullundertøy, som igjen fører til at man ikke fryser, det er beregnet til å trene i, bedre enn vanlig ullundertøy:) Ha en fin dag!

 46. Kjempebra at du kommer med slike innlegg, ble veldig motivert til å ta meg sammen og begynne for fullt igjen!!:) Du er skjønn:D
  Lurte bare på en ting, passer det musikkbelte til iPhone 5?

  1. Fotballfrue

   Det gjør det 🙂

 47. Mina Sofie

  Når var det du begynte å trene og ha et sunt kosthold? Er det noe du har gjort hele livet eller var du en bestemt alder da du bestemte deg for å trene så mye?

 48. Hei! Jeg bare lurte på en ting, har du noen gang slitt med hold når du løper? Jeg er veldig motivert til å løpe, men hver gang så får jeg utrolige smerter i magen. Jeg tror ikke det har noe med når jeg spiser, for jeg passer alltid på at jeg ikke spiser for tett før treningen. Vet du noe om dette? Blir veldig inspirert av bloggen din 🙂

 49. Rabatt koden virker ikke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *