Be Happy Be Pink

God mandag, sprekinger! Jeg har vært på spinning med Siri i morgentimene, halv syv var vi på plass og i dag var det faktisk overraksende lett å stå opp. Kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg føler jeg aldri sovnet skikkelig, ligger alltid med ett øye åpent når jeg vet at jeg har en avtale så tildig, med mindre jeg forsover meg. Hehe 🙂 Det ble spinning 30 minutter etterfulgt av 3 kilometer på mølla og styrke på mage og rygg. Salen er neste stappfull hver mandag og jeg blir helt imponert. SÅ mange flinke mennesker, det er sånn det skal være! Ellers holdt jeg seriøst på å fryse ihjel på vei både til og fra ELIXIA i dag, plutselig kan det virke som at våren er avlyst, selv om solen skinner. Her var det i hvert fall 15 minus og bilen rakk nesten ikke bli varm før jeg var fremme.

Ellers, se hva vi har kjøpt: Ny arbeidsdata til meg og jeg elsker den! iMac in my ♥

Te fra splitter ny ny Green Gate-kopp! Bursdagsgave fra Siri ♥

Ser dere skrivebordsbakgrunnen min? I ekte London-spirit. Jeg ble jo i ekstase da jeg husket at Victoria’s Secret finnes der nå, og det i 3 etasjer! Vræl!

Nå skal jeg ta meg en varm dusj, krype inn i den tykke morgenkåpen min som jeg hadde håpet at jeg ikke trengte å finne frem igjen på en stund, og lage meg en stor frokost. Har allerede rukket å drikke fire kopper kaffe i dag og dersom jeg skal unngå å bli helt sort innvendig, går jeg for te i timene fremover i stedet. Forresten! I følge p3-morgen er det bollemandag i dag, så jeg lurer på å smelle sammen en deig senere. Så kan jeg spise bort nervøsiteten når jeg skal klistre øynene på skjermen for 4-stjerners middag 19.25! For ja, i kveld er det vår tur 🙂

Håper alt er fint med dere og at energien og målene for en ny uke er på plass! Ha en strålende dag og kle godt på dere ♥

111 kommentarer

 1. Veronika

  Gratulerer med ny mac!

  Åh, gleder meg til å se på det 🙂 Problemet er bare at jeg skal få til å trene i kveld. Hm, må prøve å få til begge deler!

  Du er så heldig som skal til London, og ja, Victoria’s Secret!! Tror jeg nok må til London snart selv. Når reiser du?

  Ha en super dag!

  – V

  1. Fotballfrue

   Reiser på torsdag 😀

   Klem!

   1. Kjersti

    Har VS-butikken i London åpnet da? Synes jeg leste den skulle åpne først i juli?
    Jeg skal også til London snart, i april, så hadde passet heeelt perfekt om den er åpen allerede nå 😀

   2. Fotballfrue

    Den åpnet i fjor 🙂

    – C

   3. Kjersti

    Jeeei, fantastisk 😀 Håper du kan lage et lite Londoninnlegg etter turen din, det hadde vært supert!

    God tur når den tid kommer! 🙂

   4. Jeg hadde også likt et London innlegg 🙂
    Skal du besøke den delen av parken som er viet til prinsesse Diana? I Kensington Gardens.
    Det er veldig fint der 🙂

   5. Det er faktisk to stykk – en i Bond Street (rett av Oxford Street) og en i Westfield Stratford City, Europas største kjøpesenter, som ligger i OL-landsbyen 🙂 Happy shopping!

   6. Fotballfrue

    Å, lykke 😀 Takk for tips! 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 2. Grattis med ny iMac! Herregud, så fin den er! *misunnelig* Jeg tenkte jeg skulle se alle episodene på søndag igjen og ha en skikkelig maraton hehe. Jeg jobber til 20:00 hver kveld, så da rekker jeg ikke å se det på tv.

  Det er forresten iskald, men sol og blå himmel her på vestlandet også. Kom vår, NÅ! Håper du får en strålende dag, Caroline! <3

 3. Astri Hundhammer

  Er det i dag du skal være vert? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, på torsdag 🙂 Men vi er jo med hele gjengen hele tiden nesten 🙂

   – C

 4. Tusen takk for en super inspirerende blogg, Caroline:) En FRYD å lese om dagene dine….Takk!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Og det er bare hyggelig!

   Klemmer 🙂

 5. Så sprek du er da! 😀 Jeg har også trent fra morningen av. Så fantastik deilig når ALT stemmer på trening. Den følelsen!
  Så gleder meg til å se deg på tv denne uka 😀

  Ha en fin dag, fineste 😀

 6. Jeg må knekke sammen og innrømme at jeg har satt på opptak…. sporty menneske som står opp og trener så tidlig. Det er mer enn litt imponerende for en som slettes ikke ser mer enn en meter den første timen «etter oppstandelsen». Jeg skulle gjerne reist til London, aldri vært der, og VS har jo så mye nydelig!! Enjoy your day!

 7. Så fin koppen var! Og ja, du burde glede deg til å gå på VS 😀 Superfin butikk!!

 8. Går programmet i reprise? Jobber til 8 ikveld, så får det ikke med meg:(

  1. Fotballfrue

   Ja, alt går etter hverandre på søndag 😀

 9. Hei Caroline! Du setter så fine mål for uken, og gjennomfører øktene. Blir inspirert av det. Selv skulle jeg så gjerne gått ned ca 7 kg etter siste fødsel, har du noen tips på hva som er kick i forhold til forbrenning? Jeg trener, men det er liksom ikke nok, og da blir man litt demotivert når det ikke skjer noe. Jeg kjører ikke lavkarbo, men kun rugprodukter ellers grove knekkebrød. Noen gode råd?

 10. Jeg har et lite spørsmål.

  Hvilke produkter kan du anbefale fra Easy Living? 🙂
  God tur til London!

  1. Jeg kan bare si at jeg syntes krydderkaken fra Easy living er fantastisk god:) Iallfall når den er litt lunken:) Kunne spist hele kaken på ett blunk!

 11. Hei Caroline! 🙂

  Wow, så mye spennende du skal gjøre fremover nå, imponerende! London høres jo bare helt supert ut og det fristes mye å dra selv. Og har lenge gledet meg til å se deg som vert. Kos deg!

  Har vurdert å begynne med morgen spinning selv, men teknikken på sykkelen er vanskelig, ikke gjort det så mange ganger selv.

  Chatrine

 12. Sarah Yousef

  Hei
  Jeg har blitt celdig motivert av deg med trening og mat oppskrifter jeg er glad i din blogg.
  Jeg har selv mac i to år nå hadde kjøpt før det vanlig laptop fra andre leverandører men sverger til mac er forelsket i den har mye oversikt over planer og timer og kontor arbeide det er gøy. Du kommer til å bli fornøyd med den

  Ha riktige fin dag

  Sarah

 13. Mandagsinnlegg med mandagsglede 😀 I love it! Spreke jenter – så flinke dere er!
  Ha en deilig (bolle)dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste deg <3 Mandag er jo det beste 🙂

   Klem!

 14. Æææh gleder meg til å se deg i kveld! *setter på opptak for sikkerhets skyld* 🙂

 15. Synnøve=)

  Hei! =)
  God mandag til deg! – Mandagene her i gården starter med 13 timers arbeidsdag, så hello kickstart på uka! =))

  Har noen matspørsmål til deg jeg..
  – I den limesausen du la ut oppskrift på, bruker du buljongterning, er det en spesiell grunn til at du bruker det og ikke fiskekraft?
  Jeg har blitt ganske opptatt av hva jeg spiser, og natriumglutamat vil jeg ha i meg minst mulig av, og jeg brukte fiskekraft i stedet for den buljongterningen i sausen, men begynte jo å tenke på om det var en spesiell grunn til at du brukte buljong.. =) foresten var den helt amazing den sausen! Mistenker at den er enda bedre til hvit fisk.. må prøves=))

  – Lagde både tomatsuppa og lasagnen din i store porsjoner for nedfrysing i går – kanongode begge to! (skal forøvrig ha litt jalapenos i lasagnen neste gang.. tror det blir bra!)
  Men så lurte jeg på, hvilken type tomatpurè bruker du? Jeg fikk nesten hakeslipp når jeg leste på boksen min med tomatpurè at det var 30g karb pr 100g i den…det syns jeg var veldig mye?

  Ha en flott dag 🙂

 16. Flink du er 😀 har allerede fått mamma til å sette på opptak på 4-stjerners så jeg kan se det i påska, hihi! Og ang VS-butikken: den er dødslekker, men MYE dyrere enn de amerikanske prisene, bare så du er forberedt på det. Verdt en titt allikevel 🙂

 17. Her i huset ble det en veldig fin start på uken da jeg hadde glemt(!) å lese bloggen din hele helga, og kunne sitte å lese meg gjennom flere innlegg etter hverandre, så herlig :-)) Og som jeg gleder meg til å se 4-stjerners middag ikveld, er stor fan av programmet, så det blir jo så stas å se når favorittbloggeren skal på skjermen ikveld 😀
  Ha en fin dag Caroline <3

 18. Lisa Marie -

  Ååh, gleder meg til å se 😀 Men her må nok episoden på opptak, så jeg kan få se i fred når kjæresten ikke er hjemme! Han vil jo helst se på fotball eller Discovery :O hah!

  Her er dagens treningsøkt unna gjort, nå blir det skolearbeid neste! Ha en fin mandag videre 😀

 19. Når man digger 4-stjerners middag og digger Fotballfrue så må det jo bli en bra uke 😀
  Jeg gleder meg enormt!

  1. Fotballfrue

   Haha, søta 😀

 20. Du som trener så mye styrke, får du i deg nok proteiner gjennom kosten eller tar du noen som for proteintilskudd? 🙂 Dersom svaret er ja, har du noen å anbefale? Jeg har lyst å prøve proteintilskudd, da jeg føler jeg ikke får i meg nok protein gjennom kosten, med det er så mange å velge mellom..

  1. Fotballfrue

   Jeg tar proteinshake 😀 Smaker jo sjokolademilkshake, så det er veldig greit 😉

   1. Synnøve

    Bruker du melk eller vann når du blander? 🙂

   2. Fotballfrue

    melk 🙂

 21. Helene Granbo

  ÅÅå var i London i forrige uke, og Victoria’s Secret er HELT SYKT!!! Serriøst, tror jeg brukte 4 timer inni der, haha jeg ville ha ALT! Bare litt synd de bare hadde noen få varianter av bikinier, mulig de har fått flere 😀 Det holdt derimot i massevis med superlekkert undertøy,PINK koseklær og VSX! SerriøsT, GLED DEG! Fra det sekundet de fancy dørvaktene åpnet døren var jeg i himmelen.

  1. Fotballfrue

   Hjææælp, gleder meg 😀

 22. Så morsomt, da skal jeg få med meg det, selv om jeg aldri ser det til vanlig! 🙂

  Morsomt å lese bloggen din igjen, etter to uker i Tanzania uten internett, hoho. Moren min og jeg gikk Kilimanjaro sammen, andre gang for meg, jeg var der på bryllupsreise med mannen min for tre år siden også. Jeg må virkelig få anbefale turen til deg og LK, eller kanskje deg og søsteren din! Det er virkelig en fantastisk opplevelse å dele med noen man står nær! Blytungt, men fantastisk! 🙂

  Ha en fin mandag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Oi, det høres jo helt nydelig ut! Håper dere hadde en fin tur 🙂 Og ja, dette skal jeg sjekke nærmere 🙂

   Klem!

 23. Du har jo sikkert fått det med deg, men nå er det forbudt å selge dyretestet sminke i norge 🙂 https://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10108169
  Selv om det er tragisk at de enda kommer til å selge det som allerede er dyretestet, så er det i det minste en start! 🙂

  Gratulerer med ny data! Var kjempefin 🙂

 24. Gleder meg til å se på i kveld, og er veldig spent på dine retter denne uken 😀 Du er en inspirasjonskilde ❤

 25. Kristin

  Søte Caroline? Jeg trenger desperat litt hjelp!
  Skal være forlover i bryllup om ikke så alt for lenge til, men har enda ikke funnet kjole!
  Bruden ønsker at jeg skal ha en fotsid gammelrosa kjole. Helst uten for mye utsmykning og i chiffon.
  Noen ideer til nettbutikker hvor man kan finne noe slikt? Desperat! 🙂

  Tusen takk på forhånd!

  ps, gleder meg til å se deg på skjermen i kveld! 😀

 26. Hei og god, fin ny uke. Mannen sa igår at våren vist var utsatt en ukes tid. Bare vi ikke får mer snø, så….

  Du drikker like mye kaffe som meg tror jeg, hvordan er kaffen fra kapslene på magen? Har en Krupps maskin som vi bruker bønner på, og merker at det blir mye…litt avhengig av mørkheten på kaffen riktignok.

  1. Fotballfrue

   Det går helt fint 😀 Prøver å trappe ned til 5 kopper om dagen 😉

   Klem!

 27. love that cup!!

  https://martabarcelonastyle.blogspot.com.es

  (Burgundy + white + black with spikes outfit!)

 28. Heja Caroline! Ska bänka mig framför TV:n i kväll *s* Blir spännande att se dig in action (i köket alltså!)
  Och vem älskar inte rosa?! Älskar ALLT som är rosa, kan inte låta bli!

  Ha en fin måndag <3
  KLEM
  //Amanda

  1. Fotballfrue

   Hehe, ikke sant 😀 En deilig farge!

   Klemmer 🙂

 29. Caroline, denne dagen har jeg gledet meg til helt siden du fortalte at du skal være med på 4-stjerners middag! Jeg kan ikke vente med å se deg på torsdag 😀 Krysser fingrene for at du vinner- du er så flink!! Skal sette på opptak i og med at jeg er på trening, men det er litt fint da for da kan jeg se opptaket om og om igjen! Win-win! <3

  Gratulerer så mye med ny Mac! Den var lekker. Veldig fortjent når du er så flittig med jobb og alt ellers! Forresten, har du noen gode teer å anbefale? Drikker for det meste Pukka i forskjellige smaker, men trenger litt annen inspirasjon 🙂

  Så deilig med morgentrening. Det må være den beste starten på en mandag eller hvilken som helst annen dag! Jeg leste at du vil ta opp yoga igjen 🙂 Skal du trene det på egenhånd, på treningssenter eller et yogasenter? Yoga er så avslappende og deilig!

  Så det som en over her har skrevet at det nå er forbudt med dyretesting. Jeg er bare litt forvirret. Vet du om de merkene som allerede tester på dyr skal slutte med det eller fortsetter de i gamle spor? :/

  Ha en fantastisk dag, vakre <3 Tusen takk for at du bryr deg. Det setter jeg så stor pris på! Mange klemmer :*

  1. Fotballfrue

   Søte deg <3 Tusen takk, den er så deilig å jobbe fra, mye bedre enn den lille jeg har fra før av, det får bli reisemacen fra nå av 😉 Yoga blir det på ELIXIA, tipper jeg 🙂 Slik jeg har forstått det er det pliktet å ikke teste, så da regner jeg med de må slutte med det 😀 Og det er jo helt fantastisk 😀

   Du er flott! Mange klemmer <3

   1. Åh, så utrolig bra at de må slutte med den forferdelige dyretestingen! På tide. Uff, stakkars dyr. Jeg kan tenke meg at iMac´en er fantastisk 😀 Noe ekstra positivt er jo at den er så pen i seg selv også. HVIT og fin! Gleder meg til å høre hvordan yogaen blir 🙂 Synes personlig det er helt fantastisk.

    Åå, du er så herlig! I like måte <3 Mange klemmer og ønsker om en fin tirsdag!

 30. Margrethe

  Victoria’s Secret <3 Jeg skal også til London snart og det hadde vært fantastisk om du kunne komme med noen tips om hva som var bra osv 🙂 Ser uansett for meg at jeg blir blakk på Topshop, VS og Selfridges i det minste 😀 Ooh, gleder meg maks til å følge "din" uke på 4-stjerners middag 🙂

 31. Æææ, love pink 🙂 Måtte herme etter bakgrunnen, hihi – god tur til London, Love Spell bodylotion fra VS lukter himmelsk!

 32. Jeg ønsker meg Mac jeg også, men pengene strekker ikke til for en student .. 🙁

 33. Michelle

  For en spreking du er!! Jeg var på sats i dag, men det ble egentlig bare en lang kondisjons økt, fordi i det jeg gikk på møllen så tartet hele Norge baker på tv 3! har du sett det? kjempe gøy 😀 Forresten, grattis med ny iMac, den så skikkelig fresh ut! Trenger en ny bærbar nå, kanskje jeg skal gå for en Mac neste gang 🙂
  Ha en strålende mandag Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke sett. Høres veldig gøy ut, kanskje jeg får sjekke nett-tv 🙂 Håper dagen din har vært fin hittil 🙂

   Klemmer!

 34. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så søt bakgrunn! 🙂 Blir moro å se deg på TV, har nett-tv’en til TvNorge, det er vel der det går? 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

  1. Fotballfrue

   Ja, stemmer 🙂

   Klem til deg!

 35. Høres ut som en kjempekoselig dag! Skulle ønske jeg kunne se deg på tv i dag, men er desverre ikke i nærheten av en tv akkuratt da :/

 36. Nydelig blogg du har, må innom daglig for litt inspirasjon:)

  Var kun l og Xl str. I februar, og januar da jeg og tre bekjente var der på tre ulike tidspunkt. Var så skuffet, fikk meg ikke en g-strev engang:s

  Håper på bedre lykke for deg.

  God tur og gleder meg til ikveld, takk for påminnelsen !

 37. So agree, plus is my fav color!:) Happy Monday Caroline! xo

 38. Åh herregud så heldig du er!

 39. Så gøy at du skal til London, og shoppe hos VS, min yndlingsbutikk!! 🙂 Og den i London er nydelig, elsker dekoren, tok noen bilder sist jeg var der, de ligger ute på bloggen min!

 40. Hvordan går det med prosjektet Helsematen som du fortalte om?

  Amalie

  1. SKulle ikke du være «programleder» i et program på et kjøkken? HAdde gledet meg

 41. Herregud, jeg elsker virkelig mandags innleggene dine. Bare med å skrive føler jeg at du stråler ut herlig motivasjon til alle oss heldige lesere!! Fantastiske Caroline<3

  Gleder meg til å se dere på tv denne uka! Men jeg lurer på hvordan er det for deg når du spiser hos andre? Du lever vel ikke 100% lavkarbo? Du koser deg å spiser det du får servert?:-) Hjemme er jeg glad i å bake lavkarbo, bruker masse av oppskriftene dine og andre spennende lavkarbo alternativer. Men jeg bryr meg aldri om det når jeg er i godt selvskap hos andre. Men er ikke det lavkarbo er? Hvis ikke hadde det vel het nullkarbo?;-)

  1. Fotballfrue

   Så stas at du gjør det, tusen takk 😀

   Når jeg spiser hos andre spiser jeg det jeg får servert, enkelt og greit 🙂

 42. Hei! jeg har ikke mulighet til å se 4- stjerners middag i kveld, har du mulighet til å legge det ut på bloggen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke :/ Men tror det kommer på nett ved en senere anledning 🙂

 43. Amalie S

  Gleder meg til å se deg på skjermen 😀 Du får meg alltid til å smile, du har en så søt personlighet! Er du litt nervøs?? Gleder meg til å se hva du skal lage på torsdag. Jeg lagde soppsuppen din til meg og mamma, hun hadde aldri smakt noe så godt! Genialt med chevre, helt sinnsykt godt 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Klart jeg er nervøs, det blir så rart å se 😉

   Klemmer!

 44. Hei 🙂

  Jeg er en stor fan av bloggen din og du er et utrolig stort forbilde for meg!

  Jeg er en jente på 15 år og jeg prøver selv å ha et lchf-kosthold, men det er noen ting jeg lurer på i forhold til det og trening. Teller du hvor mange kalorier du spiser gjennom en dag? Får du dårlig samvittighet dersom du spiser noe som ikke er sunt nok? Spiser du mat rett etter trening for å få «påfyll», i så fall hva? Har du noen tips til lchf skolemat/niste?

  Ha en ellers fin dag! <3

 45. Så moro!!! Gleder meg 🙂 Er du ikke snart å se på «Typen til?» også?

 46. Hei 🙂 skal til New York i slutten av mars, og lurte på om du vet om Ole Henriksen produktene er billigere der? 🙂 Har prøvd å finne det ut over nettet, men det var jammen ikke lett… Håper du får en strålende tur til London, godt å «flykte fra hverdagen» noen ganger 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke dessverre, men det er i hvert fall rimeligere på Gardermoen 🙂

   Klem!

  2. De er MYE billigere der 🙂

   1. Da blir det hamstring! 🙂 har ikke prøvd de før, så da har jeg en gylden mulighet til å få med meg litt forskjellig 🙂 takk for svar!

  3. Jeg bor i USA, og Ole Henriksen er SÅÅ mye billigere her! Finn deg en Sephora butikk, lover at du går ut med tom lommebok 😀 Haha

  4. Sjekk Sephora.com 🙂 (evt. bytt land til USA og kurs til dollar)

 47. Kristin

  Fiiiin iMac!:) Jeg skal også til London på torsdag, så kanskje vi møtest:) Hvor lenge skal du vere der??

  1. Fotballfrue

   Ja, plutselig 😀 Vi blir til søndag 🙂

   Klem!

 48. Jannicke

  Flink du er! Selv har jeg vært barnevakt for tantebarnet mitt på snart 5 år idag, vi har mala påskeegg, laget en utrolig søt vimpel til å ha på rommet hans og såklart… Masse leking 😀 Ha en fortsatt fin dag – lykke til på skjermen ikveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig med litt påskekos 😀 Tusen takk!

 49. Nydelige farger 🙂 Du er veldig flink til å gjøre innleggene dine vakre:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig 😀

   Klem!

 50. MRS.SMITH

  Åååå, slik vil jeg også haaa!! Elsk på Mac og Apple generelt!!!:D

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? I love it 😀

 51. Hva er dine to favoritt-maskaraer?

  En til fest, og en til hverdags? 🙂

  Gleder meg til å se 4-stjerners middag!

  Hilsen Hilde

  1. Fotballfrue

   Godt spørsmål. Jeg vet faktisk ikke, men akkurat nå er jeg veldig glad i Lash Control 🙂

   – C

 52. Vet du om det er mulig å se 4 stjerners middag på nettet?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/

   1. Fullt mulig, men det koster penger. Ca 40 kr for en uke tror jeg, så om du bare skal se Caroline er et jo ikke så gæli=)

 53. Må man betale toll og moms når man bestiller fra Asos?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 54. Hei. Elsker Mac! Fin blogg og flott dame.
  Kor mange » er imacen din, og ka koste den?

  1. Fotballfrue

   21 tommer, kostet rundt 14.000,-

   – C

 55. Melissa

  Sååå gøy!! Da skal jeg tenne i peisen, lage meg noe godt og sette meg foran tv-skjermen i kveld når ungene er i seng 🙂

 56. Caroline

  Åh, gleder meg til å se deg på TV 😀
  Får nok desverre ikke sett det før reprisene på søndag da. Jeg er så TV-slave, så har alltid fullt opp med programmer hele uka. Haha! Men da blir det 4 stjerners middag-maraton på søndagen 😉

 57. Jeg elsker Victorias Secret, men dessverre eier jeg ikke noe derfra, men jeg ønsker meg veldig et nydelig undertøysett derifra og en ny bikini til sommeren.

  Hvordan trener du leggene dine? altså bak. Jeg vil gjerne stramme opp musklene der enda litt mer, men vet ikke om noen spesielle øvelser. Noen tips???

  1. Fotballfrue

   Det finnes et appart til dette på treningssenteret, faktisk. Spør gjerne en av veilederne der 🙂 Ellers er jo både spinning, gå turer og løping knall trening for legger 🙂

   Klem!

   1. Tåhev!!

   2. Fotballfrue

    JA 😀 Det er jo det man gjør i det apparatet 🙂

 58. Jeg og mannen skal også til London på torsdag – søndag 😀 Det blir fire dager fylt med shopping og deilig mat! Jeeei! Kos dere og riktig god tur! <3

  1. Fotballfrue

   Så deilig, kos dere og god tur tilbake 🙂

   Klem!

 59. Hei, Kan du forklare hvordan du går frem for å få det KJEMPEFINE rosa skjermbildet? Takk for fin inspirasjon 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fant det på google, lagret det og valgte det som skrivebordsbakgrunn 🙂

 60. Fine bilder! 🙂

 61. Så fine bilder, måtte bla meg tilbake i bloggen din for å finne det igjen 🙂 Jeg lurte på en ting, hvilke innstillinger setter du kameraet på for å ta lyse bilder, uten at pc-skjermen for blir for lys (slik som du har gjort på disse nydelige bildene)? Nå har jeg prøvd fram og tilbake med kameraet, men får det bare ikke til :p
  Ha en fortsatt fin dag, fine og inspirerende Caroline :-)!
  Klem, Elle 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker manuelle instillinger, hadde lav iso 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *