Siden sist @fotballfrue

På tide med ukens oppsummering fra Instagram 🙂

1. Fant dette bildet da jeg surfet litt rundt på nett, fra åpningen av Oslo Fashion Week i august. Savnet plutselig det blonde håret litt da jeg så det, men jeg tror likevel ikke jeg kommer til å farge det tilbake igjen. Er jo så glad i den fargen jeg har nå. Og dersom jeg går lysere igjen, blir det aldri SÅ lyst. 2. Søndagsfrokosten for en uke siden med Rasmus og Laila 🙂 3. Haha! FACEPLANT! Tidenes fall på Lars-Kristian under søndagsturen vår. Jeg trodde jeg skulle knekke i to. 4. KAOS i smykkene mine. Jeg må virkelig skaffe meg et annet system nå, har allerede et smykkestativ, men tror jeg må ha et par, tre, fire, fem til. 5. Mammas magiske tapas fra torsdagen. Å! Ta meg tilbake! 6. Haha. Bustehue. Slik ser håret ut etter en treningsøkt: Frizzy og knutete. Takk og lov for tørrsjampo, hårolje og rettetang! 

Ellers har vi endelig fått ryddet litt på det som kalles «teknisk rom» her i huset, så nå er det endelig ryddig, rent og pent der. En fryd å gå inn i rommet. Endelig. Så har vi egentlig bare vasket, gått en tur og jeg har tatt masse bilder til et neglelakkinnlegg som kommer senere. Er så mange, fine farger der ute nå! Gleder meg til å vise dere. Etter hvert kommer Siri og Kristoffer på besøk, vi skal lage middag og se på onsdagens episode av Amazing Race Norge. Håper det er like bra i år, elsket det i fjor!

Vi skrives snart igjen 🙂

33 kommentarer

 1. solveig

  hei! 🙂 jeg lurte på om jeg kunne bruke bildet ditt i en artikkel om lavkarbo som jeg skriver i mediefaget mediekommunikasjon ?
  Det bildet jeg ønsker å bruke er det øverste i innlegget «Oppskrift-onsdag: Laks gratinert i limesaus»

 2. Marita Ø

  Perfekt søndag 🙂 Syns søndager er så fine dager å få unna slike ting på selv, vaske, rydde, sortere… Ja, rett og slett bare få litt orden på ting til den nye uken kommer 🙂 Kos dere masse med mat og TV i kveld! 🙂

 3. Nice post 🙂 I follow you on Bloglovin 🙂

 4. Når ble det nødvendig med trutmunn for å vise fram flokete hår?

  1. Fotballfrue

   Prøver bare å se misfornøyd ut 😉 Det er lov å le, og ikke nødvendigvis tenke i de baner som du tydeligvis gjør 😉

  2. Kristin

   Når ble det nødvendig å bry seg om sånne ting?

 5. Kjære Caroline! Takk for mange herlige oppskrifter og inspirasjon til en sunnere livsstil! Men jeg lurer – har som mål å gå ned 4 kilo og er nå godt i gang med en hverdag bestående av riktig kosthold og trening. Til kvelds blir jeg ofte veldig sulten, spiser som regel middag sammen med min kjære i fem tiden. I åttetiden er jeg da fysen på noe godt, og lager meg som regel en fruktsalat. Jeg elsker blant annet lavkarbo marsipanen din, så mitt spørsmål er; er det «dumt» å ta et par biter av den sammen med fruktsalaten? Frister lite med annen type mat som feks knekkebrød, men spiser ikke marsipan hver dag heller 😉 Jeg har prøvd å regne ut hvor mange kalorier det blir pr bit når jeg følger oppskriften din, men vet ikke om det blir helt riktig.

  Takk for svar,

  Mvv Hanna

  1. Fotballfrue

   Neida, det er ingen fare 🙂

   Klem!

 6. Har ikke du slikt smykkestativ på veggen? Hva med å bygge ut med flere plater? Eller ser jeg feil…. uansett, orden må det være, samt tilgjengelig, for målet er jo ikke å ha dem i skuffen men å bli inspirert! Og du ser så mye mer moden ut med mørkere hår, stemmer for å beholde det litt til. 😉

  1. Fotballfrue

   Jo, jeg har på veggen 🙂 Har en lang plate også, men mangler disse «blomstene» som hører til og er usikker på hvor jeg kan kjøpe :/

   Klem!

   1. Hei

    Her kan man kjøpe flere blomster, om det er dette systemet du har.
    http://www.onmii.com/id/41.0

   2. Fotballfrue

    Ja, det stemmer 🙂

 7. Heisann. Bare lurte på hvilken tørrshampo du bruker? Rekner med du har testet flere og jeg tenkte å benytte meg av dine kunnskaper:) fin søndagskveld til deg!

  1. Fotballfrue

   Se svar over 🙂

 8. Elsker Instagram-innleggene dine 🙂 Følger deg på instagram, men er veldig gøy å se bildene atmed hverandre i et eget innlegg 🙂

 9. Liker håret ditt veldig godt nå! 🙂
  Hvor lang tid tok det fra du la om kostholdet til du følte deg bedre? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ca. 1 mnd. tid 🙂

   – C

 10. Har du en tørrshampo å anbefale? 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes Catzy sin er bra, det samme gjelder den fra Hempz 🙂

   – C

 11. Så fine bilder. Har akkuratt slått på alarmen for mandag til torsdag kl.19.25 neste uke! Kan ikke tro at dagen til 4 stjerners middag er snart her. Gleder meg til å se deg på TV, det blir rart siden jeg vandt til å se bilder. Dette blir første gangen jeg ser på 4SM, så er litt spent 😀 Ha en strålende søndagskveld.

  1. Fotballfrue

   Så søt du er 😀 Skal bli spennende å se 🙂

   Klem!

 12. Jeg synes du var flott på det siste bildet, jeg! Sexy med litt rufsehår 😉

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 13. Kan du legge ut bilder fra alle rommene i huset ditt, please!? Elsker bloggen din!!

 14. Du skriver så utrolig bra, lo meg nesten ihjel av teksten til bildet av Lars Kristian 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, takk :p

 15. Ang hårfargen: Du bør Ikke bytte tilbake. Din naturlige skjønnhet kommer så utrolig mye mer fram med fargen du har nå. Looken din nå er mye «dyrere» om du skjønner hva jeg mener. Vakker.

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk <3

 16. Du må ikke finne på å farge håret tilbake!! Du ser rett og slett ti ganger finere ut etter at du erstattet platinablonde lokker 🙂 Ser så mye mer ekte ut 🙂

 17. «trodde jeg skulle knekke i to» HAHAHA good one

 18. Love your hair color the way it is right now, I think it brings out your face more than with blonde.
  Cheers from a swedish fan

 19. Hvor er muffins boksene fra? 🙂

 20. Hvor er den hvite kjolen fra? Og det er vell ingen sannsynlighet for at du ønsker å selge den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *