Sesongens trendfarger på neglene

Ciaté Plastic Fantastic / Deborah Lippmann Daytripper / Barry M Blueberry / Barry M Frickly Pear / Dose Green Room 

Neglelakk er morsomt, den siste tiden har i hvert fall jeg blitt bitt av basillen, og jeg kan finne på å bytte farge hver eneste dag. Denne sesongen er det spesielt 5 trender på fargefronten: Neon, pastell, nude, militærgrønn og forskjellige rosanyanser, og jeg har plukket ut mine favoritter blandt disse i havet av lakker der ute: 

Tommelfargen ser du egentlig bedre i dette innlegget.

Nude på neglene er så fint, og jeg har vært på utkikk etter den perfekte fargen lenge. Jeg har forelsket meg i Cookies and Cream fra Ciate, som du finner her.

For å skape den utrolig flotte shiny-effekten, bruker jeg Deborah Lippmann Gel Lab. Resultatet er så fantastisk fint, og det går i tillegg veldig fort. Det eneste du bruker er disse to lakkene:

1 strøk med Coat of Arms Base Coat, to strøk med din valgte neglelakk og deretter 1 strøk med Shining Armor Top Coat. Resultatet er amazing!

Coverbrands har også fått inn litt annet nytt fra neglelakkdronningen Deborah Lippmann, nemlig The Stripper To Go for go go girls, som er en pakning med 6 små fingervotter for å fjerne neglelakk. Én vott fjerner lakk på 10 fingre, og denne saken er perfekt å ha i vesken. Dersom du vil ha en større neglelakkfjerner anbefaler jeg The Stripper som dufter av lavendel. Dette er en pumpeflaske, utrolig effektiv og veldig drøy. Neglelakkfjernerne er acetonfrie.

Dette innlegget blir litt todelt, men nå som Smilelab har lansert en nyhet, Smilelab Sensitive, vil jeg veldig gjerne tipse dere om dette. Jeg er sikker på det er flere der ute som var like glad i den originale Smilelab som meg, men denne er minst like bra, og den er også laget for de som merket noe til isingen i det opprinnelige produktet. Faktisk merker jeg ingen forskjell fra denne og originalen hva gjelder resultat.

Fakta om Smilelab Sensitive: 

♥ Ingen sensitivitetsproblemer

♥ Ingen kjemisk lukt eller smak

♥ Skreddersydd passform og nærmest usynlig på

♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk

♥ Klinisk dokumentert trygt og effektivt for hjemmebruk

Dette er en bildeserie fra tidligere i dag, slik at dere kan se den lille endringen som faktisk oppstår, selv om jeg har hvite tenner fra før av.

1. Før 2. Under, et tips er å dytte stripsen bak tennene med tungen som demonstrert 3. Med stripsen på, nesten usynlig 4. Ferdig! 

Jeg har fått masse tilbakemeldinger fra dere lesere ved tidligere innlegg om Smilelab, og det er overveldende mange som har fått gode resultater. Dette en perfekt hvitbehandling som faktisk virker. Vær likevel oppmerksom på at det ikke er hundre prosent sikkert at dette fungerer på akkurat deg. Lars-Kristian for eksempel får ikke like slående resultater som meg, men han får resulater, uten tvil 🙂 Jeg ville aldri anbefalt dette dersom det ikke funket, det kan jeg garantere.

Stripsen vil fjerne både ny og gammel misfarging, også den gule aldersmisfargingen. Du trenger ikke pusse tennene rett før bruk. En komplett boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en stripe for øvre tannrad og en for nedre. Hver strips skal være på i 30 min. Du kan fint gjøre to behandlinger per dag dersom du ønsker det, eller du kan spare noen strips til senere bruk. Jeg har aldri brukt disse som en hel behandling i 15 dager ettersom jeg har ganske hvite tenner naturlig, men jeg pleier å bruke dem som en tuch up foran ting som fotoshoots, eventer eller om jeg bare føler at all kaffedrikkingen min har satt sine spor.

♥ Vær oppmerksom på at du kan oppleve å få hvite flekker på tennene eller tannkjøttet, etter første gang. Dette er helt normalt. Les gjerne mer her. 

Smilelab Sensitive finner du her, og nå får du også 20 prosent rabatt ved å bruke koden 65z27 🙂 Koden gjelder også lakkene fra Barry M. 

 annonse 

102 kommentarer

 1. Elsket fargene på neglelakkene! 🙂

  har et spørsmål: hvilket program bruker du til å redigere bilder, sette på tekster(bilde nr. 2) osv?

  1. Fotballfrue

   For å sette på tekster bruker jeg cs5 🙂

   – C

 2. Det er ikke lenger lov å selge tannblekingsprodukter over nett. Flere selskaper gjør det fortsatt, men synes det er litt dumt at du reklamerer for det som faktisk er et utlovlig produkt. Fra nå av må du henvende deg til tannlege for å få blekt tennene trygt og lovlig (EU-direktiv, gyldig fra 31.10.12).

  1. Fotballfrue

   Dette er helt lovlig da dette produktet har innholdstoffer som tilfredsstiller de nye kravene som har kommet. Smilelab er mye mildere og mer skånsom for tennene enn det meste man får av blekemiddel hos tannlegen 🙂

   – C

   1. Anette

    Hvis det er sant at de tilfredsstiller de nye kravene som er kommet, så vil ikke dette produktet ha noen effekt, da det er altfor lave prosent innhold for å oppnå noen synlig effekt. Dersom tilfellet er at de bruker innhold som ikke er lovelig, vil denne gommen kunne skade tannkjøttet, da den IKKE er perfekt formet for tennene slik de lager de spesielt for deg hos tannlegen. Det er ekstremt viktig at blekemiddelet ikke kommer i kontakt med tannkjøttet! Synes det er veldig skuffende at du reklamerer for slike produkter på bloggen.

   2. Hva er det det inneholder da? Finner det ikke noe sted.. 🙁

   3. Yvonne

    Eg finn ingenting om mengder av dei ulike ingrediensane i produktinformasjonen. Korleis veit du at produktet er lovleg? Kvar står det at «produktet har innholdsstoffer som tilfredsstiller de nye kravene som har kommet», som du skriv? Om dette er tilfelle, er det jo noko dei burde skryte av, flagge og dokumentere lett synleg. Produktet ser akkurat like ulovleg ut som før. Skal ein først reklamere for noko så mildt sagt unødvendig (du seier jo sjølv at du eigentleg ikkje treng produktet), er det greit at lesaren er informert om at produktet heilt sikkert er lovleg. Og altså, produktet må innehalde mindre enn 0,1% hydrogenperoksid for at ein skal kunne kjøpe heimebleiking. Håpar du lukkast i å finne informasjonen.

   4. Fotballfrue

    Dette må du nesten ta direkte med Smilelab, Yvonne 🙂 De har jo faktisk ikke lov til å selge dette dersom det ikke tilfredsstiler de nye kravene, så jeg tipper de har alt å vinne på å være ærlige.

    – C

   5. Yvonne

    Spørsmålet var til deg om kvar på produktet du fann denne informasjonen som fortel at den er lovleg. Du påstår du sit på desse opplysningane. Om du ikkje er heilt sikker på at produktet er lovleg, er det naturleg nok svært drøyt å annonsere for det. I verste fall bryt du lova, i beste fall reklamerer du berre for nok eit produkt som fortel folk at naturlege tenner er ikkje gode nok.

   6. Fotballfrue

    I og med at jeg reklamerer for produktet, så forstår du vel at jeg er i direkte kontakt med leverandøren? Naturlige tenner er ikke alltid godt nok, Yvonne…

   7. Jesper

    This contains Hydrogen peroxide which is illegal! Sorry to be the one that told you but I just love your blogg…

    Ingredients:
    Glycerine, Ethyl cellulose, Hydrogen peroxide, form-V81, ETDA, Carbomer, Menthol, Sodium hydroxide, Mint fragrance.

    /J

   8. Hydrogren peroxide is not illegal 😉 These products are allowed, if you mean it’s illegal you can send a complain to Forbrukerombudet 🙂

 3. Hei, jeg har to spørsmål 🙂

  Kan det skade tennene ( altså emaljen ) om man bleker tennene for ofte? Jeg har veldig lyst til å prøve dette produktet men merker at jeg er litt redd for skader :/

  En annen ting er frukt på lavkarbo. Hvor ofte spiser du frukt, og hvor mye? Er veldig glad i frukt selv men etter jeg begynte på LCHF ifjor valgte jeg å holde meg unna da jeg hørte dette var det riktige. Savner banan og mango veldig mye og hadde vært fint om jeg kunne spist dette igjen på en høyfettdiett 🙂

 4. Nydelige farger, spesielt den fra DL!

 5. Caroline

  Hei! Er det mulig å få kjøpt smilelab i fysisk butikk? Evt et annet produkt du har prøvd/ kan anbefale? Flott blogg btw! love it:)

  1. Fotballfrue

   Trooor Vita har 🙂

   – C

  2. Ja, det stemmer, jeg kjøpte hos vita 🙂

 6. Hvor ofte bruker du smilelab? Jeg lurer på om de er ikke farlige, hvis man bruker f.eks. en gang i uke. De skader ikke tennene? Hva mener du selv?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker det vel ca. 1 gang i uken, altså 1 strips oppe og nede 1 gang i uken 🙂

   – C

 7. Så fine neglelakker 🙂 Freshe farger!

 8. Gabriella

  Hei! Åh så flott. Takk för tipset… Har «sensitive» mindre peroxide i sig? Alltså är de mindre effektiva än de vanliga stripsen?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes ikke de er mindre effektive 🙂

   1. Jezebel

    Apropos hvite tenner… vil bare komme med en hjemmelaget versjon av tannblekning som er svært effektiv! Tar ikke æren av å ha kommet på den (bare sjekk Google eller Pinterest), men man kan altså blande hydrogen peroksid med bakepuler og/eller sitronjuice man kan pusse tennene med. Ikke farlig, men du skal så klart ikke svelge det! I USA får du kjøpt store flasker med HP til å bruke som et desinfeksjonsmiddel. Vet ikke helt hvordan man får tak i det her, men om man farger øyenvipper og bryn hjemme med produkt fra KoloKrem eller Depend, er det små flasker med HP 3 % som følger med. Er ganske fornøyd, og har fåttt flotte hvite tenner.

    Likevel lot jeg meg friste siden Caroline kom med rabatt OG fordi jeg har virkelig sensitive tenner, så vanlige strips funker dårlig på meg.

    Er spent på hvordan det går denne gangen! 😀

   2. Fotballfrue

    Haha, kult 🙂

   3. Oh my god! Pusse tennene med sitronjuice..!! Det er iallfall som å be om kraftige syreskader.. Håper ikke noen tar tipset..

   4. Jezebel

    Kari, det var vel ingen som sa at du SKAL pusse tennene med sitronjuice på en daglig basis! Mye skadeligere å drikke brus hver dag, eller å kjøre på med alskens kjemikalier du aner ingenting om!…. 😉 Nå må du lære deg å lese ting i kontekst.

    http://naturalsociety.com/natural-teeth-whitening-home-remedies/

    Det er helt frivillig å prøve dette, kom bare med et tips til de som er tilhengere til hjemmelagde produkter. Skal bare brukes én gang i uken også.

    Og dette var heller ikke noe motargument mot å bruke Smile Labs! Det tror jeg nok du forstod, Kari 😉

 9. Hei! Lurer bare på hva målene dine for uka som kommer er? 🙂

 10. Det er ikke anbefalt å bleke tennene på baksiden. Hos tannlegen hvor man kan få utdelt blekeskinner anbefales det ikke å ha blekemiddel i den delen av skinnen som skal baksiden av tennene. Ingen trenger bleke tenner på baksiden. Det er en påkjenning for tennene å bli bleket selv om det ikke er farlig.

 11. Hei! Lurer bare på hva målene dine for uka som kommer er? : )

  1. Fotballfrue

   Å starte med yoga igjen 😉

   – C

 12. Hvor lenge varer koden? 🙂

  1. Fotballfrue

   Til neste søndag 🙂

   – C

 13. Hvordan kamera og linse bruker du? 🙂

 14. Martine

  Hei! Hadde satt stor pris på om du kunne hjelpe meg litt? Jeg prøver å gå litt ned i vekt. Jeg spiser sunt (tror jeg i alle fall) og trener minst 3 ganger i uka. Desverre føler jeg ikke at jeg blir noe mindre.. Jeg får muskler og det er forsåvidt bra, men ikke når jeg føler jeg blir bredere.. Hva kan jeg gjøre for å gå ned fettprosent og ikke nødvendigvis bli noe større pga muskler?
  Håper du kan svare:)

 15. solveig

  hei. Jeg skriver en artikkel om lavkarbo til et mediefag og lurte på om jeg kunne bruke det øverste bildet i dette innlegget til artikkelen min? «Jentesnakk hos mormors »
  Oppskrift-onsdag: Laks gratinert i limesaus» Skal leveres inn i morgen på ettermiddagen så hadde vert fint om jeg kunne fått et svar så tidlig som mulig 🙂
  Må også si at du er til stor inspirasjon når det kommer til trening! Keep up the good work !:-)

  1. Fotballfrue

   Det går fint 🙂

   – C

 16. Hva heter rosafargen far ciate? Kjempefin var den 🙂

  1. Fotballfrue

   Det står under bildene, har linket den 🙂

   – C

 17. Tante Grusom

  Et tips til å få smilelab’s stripsene til å sitte perfekt på, er å sette de på som anvist av Caroline, og hvis du i tillegg har en tannskinne oppå der igjen, så sitter de som støpt.
  Jeg har ei skinne som jeg fikk til bleking av tannlegen, men stripsene fra smilelab’s er like gode (på meg). Og mye rimeligere!!!
  En favoritt.

 18. Kjempefreshe neglakker! Likte veldig godt den i nude fra Ciatè! 🙂 Jeg lurer på en ting. Har hatt kjempelyst til å bleke før, men spurte tannlegen min sist jeg var på kontroll, og hun sa at hun ville absolutt ikke anbefale meg å gjøre det. Har fine tenner og aldri hatt hull, men de er naturlig bittelitt gule. Kjenner du isinger etter bleking? Tror du tennene har lettere for å få hull og andre skader? Er veldig skeptisk og redd for tennene mine!

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri opplevd ising, ikke med den første smilelaben og ikke med denne. Denne er jo så og si garantert ikke-ising, ettersom denne er mye mildere og mer skånsom for tennene enn det meste man får av blekemiddel, tom. hos tannlegen 🙂

   1. Takk for svar! 🙂 Kanskje jeg skal teste denne ut da! Tusen takk for rabattkode 🙂

 19. Camilla

  Heihei 🙂
  Finnes det en rabattkode på Deborah lakkene?

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/

   – C

   1. Camilla

    Takk for tips uansett 🙂

   2. Fotballfrue

    🙂

 20. Smilelab fungerte hos meg også 🙂 Dessverre har jeg «flekker» på tennene, noe jeg har hatt siden jeg var liten. Ifølge legen min er det fordi jeg fikk så mye medisiner da tennene mine vokste ut og var «myke» eller noe. Var et sykt barn gitt! Men så en forskjell på før/etter fordet.

  Men tror at hvis jeg skal få ordentlige hvite tenner, må jeg nok igjennom et tannlegebesøk først! Men har hørt at det iser noe helt sinnsykt, siden det er så intensivt :O Så har ikke helt bestemt meg for om jeg skal gå for «Det er sjarmerende å ikke ha helt perfekte hvite tenner» :p

  1. Fotballfrue

   Gå for den du 😉

   Klemmer 🙂

 21. ikke sensitivitetsproblemer? I did!! 🙁

  love your nails Caroline! 😉

  1. Fotballfrue

   Da har du vel ikke pørvd Smilelab sensitiv? :/

   – C

 22. Hei! Prøver igjen jeg 😉 Husker du hva rosene i brudebuketten din heter ?
  Ha en nydelig kveld!

  1. Fotballfrue

   Memory Lane 🙂

 23. Jippi! Tusen takk for dette innlegget, vakre deg <3 Morsomt å lese om andre som er like neglelakkfrelst som det jeg er. Selv samler jeg på neglelakk og har vel…70 stk :O Haha! Du har så perfekte negler og jeg vurderer selv å legge akrylnegler, men er så redd for at mine egne negler skal bli tynne og skjøre :/ Ble virkelig forelsket i de nye over- og underlakkene fra Deborah Lippmann. De ser jo helt fantastiske ut 😀

  God natt til deg! Sov godt og drøm søtt <3 Husk at du gleder stort med hvert ord du legger igjen her. Håper den kommende uken blir bra! Mange gode klemmer fra Martine

  1. Fotballfrue

   Mine negler er så tynne fra før av, så for min del er det eneste som funker akryl 🙂 Å, du kommer til å ELSKE gel lab fra Deborah Lippmann, det blir så fint 🙂

   Håper du har det bra, skjønneste deg! Sender deg gode tanker og gode klemmer <3

 24. Hei. Hva er forskjellen på vanlig behandling og follow-up. Det ligger kanskje i ordet, men hva er forskjellen på innholdet i pakkene? 🙂
  Sara <3

  1. Fotballfrue

   Usikker, men jeg mener å huske at follow up ikke har 15 pakker, men færre ettersom det ikke er en hel behandling.

   – C

 25. Therese

  Tusen takk for rabattkode 🙂 Endelig fikk jeg somlet meg til å bestille smilelab!
  Har begynt med en ny ting, inspirert av deg, helgeblomster. Føles fantastisk å ha en fin bukett på bordet gjennom helgen 🙂

  Takk for at du har en super blogg, interessant, morsom og inspirerende!
  Glad for at så mange er enige med meg i det, så du kan ha bloggen som jobb og stadig levere oss nye gode innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   Åååå, helgeblomster! Det er glede 🙂 Takk for fine ord, skjønne deg <3 Håper du får en fin uke!

   Klem 🙂

 26. Imorgen etter skole og lekser er det neglelakking som står for tur! Hihi 😀
  Forresten, har du sett dette (det har du heelt sikkert….) http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10108169?
  Herregud, har du sett noe så fælt? Det er jo helt forferdelig, og dette er jo langt fra det verste!
  Jeg har ikke vært obs på dyretesting av kosmetikk før, men nå skal jeg jammen meg bli det! Bare så synd at mange av de bra merkene dyretester .. Ikke bra!
  Men jeg har et spørsmål til deg, som ikke egner seg i kommentarfeltet, da det sikkert kommer til å være noen som skriver bare dritt om det jeg spør deg om, men har du en mailadresse jeg kan sende det til? Håper det!

  1. Fotballfrue

   Ååå, det er så bra!! 🙂

 27. Ann Helen

  Syntes det så ut som tennene dine var hvitere på bildet før du hadde brukt smilelab, enn etter… 🙂

 28. Hvor lenge vil du anslå at fargen varer? Jeg drikker ikke kaffe hver dag, og jeg verken snuser eller røyker.

  1. Fotballfrue

   Ikke så veldig lenge, jeg kan egentlig ikke uttale meg ettersom jeg drikker veldig mye kaffe :p For min del føler jeg for en touch up 1 gang i uken 🙂

   – C

 29. Du er heldig som har et «perfekt» liv. Selv sliter jeg med alvorlig depresjon og tanker om å dø. Å lese bloggen din gjør meg godt. Du inspirerer, selv en psykisk utslitt jente på 20 år. Klem

  1. Fotballfrue

   Kjære deg! Veldig lei for å høre om depresjonen din, det må være vondt å ha det sånn. Jeg er veldig glad for å kunne bidra til noe positivt hos deg. Sender deg gode tanker og håper du finner livsgnist og glede snart <3

   Klemmer!

 30. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Kjempefine farger på årets lakker! Lite er så lekkert som perfekt stelte negler 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 31. wow i love the nailpolish of Ciatè *___* the nude one is pretty awesome.
  Love, Anni
  http://anniwearsprada.blogspot.com

 32. Kor mange prosent hydrogenperoksid inneheld dette merket? Det må innehelde under 0,1% for å være lovleg til heimebruk.

  1. Fotballfrue

   Under 0.1 prosent 🙂

   – C

   1. Synes det er litt rart at de ikke opplyser om dette på hverken hjemmesiden til smilelab eller coverbrands. Særlig nå etter de nye reglene kom:)

 33. Åå, så bra 😀 Tennene mine blir så veldig sensitive av den andre, så jeg klarer ikke bruke de så mange dager på rad, da må jeg iallfall holde meg unna kald og varm drikke på noen dager, haha 😛

 34. hvor lenge varer tilbudet? :):)

  1. Fotballfrue

   Til neste søndag 🙂 🙂

   – C

 35. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fotballfrue med neglelakk innlegg, GLEDE :)!!!!!!!!!!!!!!!

  Jeg lånte jo bildet ditt engang til ett innlegg på min egen blogg da jeg laget Greengate negler, så nå ble jeg glad 🙂

  Jippi, overeksatisk leser idag 🙂 haha

  1. Fotballfrue

   Haha, det stemmer 😀 Og de var jo så lekre! Du er flink 🙂

   Klem!

 36. Det der er så bullshit som det går ann å få det! Det klistrer seg ikke ordentlig til tennene, du får spytt under og de løsner og da smaker det kjemisk DRIT! jeg kjøpte det å jeg angrer som bare POKKER på det! fungerte ikke noe godt heller, å jeg har bra hvite tenner fra før av. Ren og skjær BULLSHIT det du skriver!!!

  1. Fotballfrue

   Det går faktisk an å være litt saklig dersom du skal legge igjen en motstridende kommentar 🙂 Fordi det ikke fungerer på deg bør ikke det bety at det ikke fungerer på andre. Jeg er stor fan av smilelab og har aldri opplevd det du prater om. Har fått både venninner og foreldre hektet, så det funker på flere enn bare meg i hvert fall 😉

   Men folk er forskjellige. Håper du finner noe som funker for deg 🙂

 37. christine

  Vet du om gravide kan bruke produktet?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke :/ Ikke gravide / de som ammer.

   – C

 38. Love the spring trends for the nails! All colors are so nice and the nude one is very chic!:) I need that for my tooth too:) Kisses! xo

 39. Skjønte ikke helt… Skal man brette stripsen og bleke både forside og bakside av tennene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det blir slik da, ja 🙂 Noen har jo lenger / større tenner enn meg, slik at de ikke vil dekke hele baksiden for eks.

   – C

 40. Hei 🙂 Dersom man ikke har prøvd tannblekning før skal man da også bare bruke en strips i uken? eller får man bedre resultat hvis man bruker det mer inntensiv i noen dager første gangen??

  1. Fotballfrue

   ANbefaler deg da hele behandlingen over 15 dager 🙂

 41. Malin Victoria

  Hei Caroline!:-) Jeg har et spørsmål ang Smilelab. Prøvde deg ut når jeg fikk det med ved bestilling av Ole Henriksen produkter på coverb.:-) men jeg syns det var så ekkelt og ha stripsene på.. Ble så seigt og mye «slim» aktige greier, har du opplevd det, eller muligens jeg gjør det feil,;-) Orket ikke engang ha dem inne i hele 30 min, så ga nok ikke noe virkning den tiden jeg hadde dem på. Håper på svar. 🙂 Med hilsen Malin Victoria!

  1. Fotballfrue

   Har jeg ikke opplevd 🙁 Sikker på du setter dem på riktig? De nye er forsåvidt utviklet slik at de skal sitte bedre 🙂

 42. kristin

  Hei, hadde vært lettere å se resultatet etter smilelab bruken om du ikke hadde brukt det så ofte og fått hvitere tenner av den grunn. hadde vært morsomt å se noen som aldri har brukt det og så etter en/to gangers bruk:)

  1. Fotballfrue

   Dersom man aldri har brukt dette før eller ikke har bleket tennene på noen måte før, må bruke en hel behandling som 15 pakker 🙂

 43. Camilla

  Har du sett serien Dexter?? Jeg fikk skikkelig flashbacks til det når jeg så hvordan neglene dine var lakket! Creepy 😛 Hehe 🙂
  Neon fra Deborah Lippmann var veldig fin da!

 44. Gå til tannlegen og få lagd en skikkelig blekeskinne til å bruke om natten!
  Smilelab er kortvarig, får raskt tilbake misfargingen og har for få studier å vise til.
  Hilsen Tannlege Marie

  1. therese

   Jeg er enig med Marie, ekte tannskinner anbefales. Jeg har brukt Swiss Clinics tannbleking med skinner fra tannlegen min. fungerer superfint/T

 45. Hvor er sminke vesken din fra? ♥

  1. Fotballfrue

   Lulus / Coverbrands 🙂

 46. Ser jo ut som man har langtkommen hjertesvikt med cyanose med de blå neglelakkene:p
  Neonfargen var derimot drit kul:D

  1. Fotballfrue

   Uff :/

 47. Mathilde

  hei, jeg får ikke til å bruke koden? kan du forklare det nøyere eller dobbeltsjekke at koden er riktig?

  1. Fotballfrue

   Bruker du den på en av lakkene eller på smilelab?

 48. Da har jeg bestilt! 🙂

 49. Elin Borgersen

  Får heller ikke til å bestille smilelab med rabatt :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *