A nice walk of shame

God søndag, fineste lesere ♥

Det er vel egentlig ikke walk of shame når du faktisk har med deg skift og du er gift med nattens sengefangst, men synes likevel det var en fin overskrift 🙂

Nå har vi endelig kommet oss hjem, våknet opp på hotell i sentrum i dag, klarte å  sove over frokosten, men fikk oss i det minste en kaffe på Tullis. Det er det som er så genialt på Royal Christiania, der er faktisk frokosten helt til klokken 12 på søndager. Igjen, genialt! Men i natt sov vi altså  på hotell i Skien, det blir så trøblete å ta taxi hele veien hjem til Siljan, prisen går faktisk opp i opp på taxi vs. hotellovernatting, så da er det like greit å velge det siste. I tillegg kom vi til sentrum på forskjellig tidspunkt i går, så begge bilene ble stående der.

Uansett, formen i dag er sprudlende fin, kanskje jeg endelig er blitt voksen nok til å skjønne når jeg må stoppe å nyte rødvin før hodepinen kicker inn dagen derpå. Eller kanskje det bare var rullekebaben vi fråtset i oss før leggetid 🙂

Kick offet var veldig hyggelig, Siri og Kristoffer tok turen etter hvert også og etter en del timer på Parkbiografen endte vi opp på Bar før Campino og taxikø. Fy søren så kaldt det var i går, mistet følelsen i hele underkroppen da vi stod og ventet på bil. Grusomt. Men i dag skinner solen og jeg har fått tilbake troen på våren igjen.

Da vi kjørte hjemover nå la jeg merke til en hel haug med mannfolk i termodress som SATT på isen og ventet på fisk. De er gale! Jeg hadde hatt fullstendig angst for å falle gjennom. Men det er helt sikkert noe hyggelig i det også. Ja, å fiske, altså.

Vel, planen i dag er å jobbe, rydde hus og bo i kosedressen 🙂 Ha en deilig søndag!

57 kommentarer

 1. Tenk om man så så fresh ut i joggedress dagen derpå, det hadde vært noe. Kjempesøt! 😉 Håper du får en fin avslutning på uken, Caroline. Nå stikker jeg på trening, før alle har kurert fyllesyken og okkuperer hele senteret! Klem

  1. Fotballfrue

   Good trening 😀 Her er det fridag 🙂

   KLem tilbake 🙂

 2. Morsom post. Det ser da strålende ut i Skien om dagen. Nyt søndagen. Klem Kajsa

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det er helt nydelig i dag!

   Klem tilbake!

 3. Skjønner godt at dere tar inn på hotell og det må være deilig å våkne opp der når man ikke er fullstendig ødelagt dagen derpå! Nesten litt morsomt å se deg i joggedress, sjeldent syn.:)

  Håper dere får en deilig søndag!

  1. Fotballfrue

   Hehe 😀

   Ha en fin søndag <3

 4. like vakker som alltid! ha en strålende dag Caroline! Klem

 5. Thea Marí

  Så deilig det var å se deg litt avslappet kledd, det passer deg så sykt godt! Synes du burde prøve å kle deg i et antrekk engang der du styler med converse og litt tøffe klær! Tror det vil kle det kjempegodt 🙂 Håper du får ein fortsatt fin dag, pene du!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Er ikke så glad i converse til vanlig, men har faktisk tenkt til å kjøpe meg et annet par joggesko som er helt insane fine, så da blir det litt styling med dem når de kommer 😀

   Klemmer!

   1. Er det sånne høye skinnconverse du har her? 🙂

   2. Fotballfrue

    ja 🙂

 6. yaya nova

  morsom du er! derfor jeg elsker bloggen din søte deg!

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 <3

 7. Hei! Du er nydelig, Caroline!
  Nå skal jeg begynne med dagens styrkeøkt! Gleder meg!

  Siden du liker pretty little liars så godt vil jeg anbefale The lying game, jeg har kommet meg gjennom alle episodene som er ute på et par dager..

  Ha en fortreffelig dag i kosedressen!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Nå har jeg noen episoder å ta igjen av The VD da, men veldig kjekt å ha noe til gode 😀

   Klemmer!

  2. Helt enig! Jeg gjorde akkurat det samme. Nå er det nesten smertefullt å vente en uke mellom hver episode:p
   Synes nesten The lying game er bedre enn Pll 😀

 8. Det så veldig trivelig ut 🙂 Hadde dere med vofsene på hotellet?

  1. Fotballfrue

   Ja, må betale 200,- ekstra for det 🙂

   – C

 9. I’ve read your blog for so long, but I’m a little sad that I did not understand everything that you write. In fact, it was not what I wanted to say. I just wanted to say that you are lucky. Lucky, because you seem like a person who enjoys life to the full. And you probably hear this every day, that you are inspiring others, but I just have to say it again!

 10. Hei Caroline. Du må hjelpe meg! Etter å ha siklet på Ole Henriksen produktene i flere år (student økonomi), har jeg kjøpt meg to produkter, det ene er en rens som dufter apelsin. Den har jeg ikke hadd noen problemer med. Men jeg kjøpt også «firm action mask», å har prøvd den to ganger. Første gangen våknet jeg dagen etter å trodde jeg var solbrent. Ansikte var kjempe rødt, med små nupper i. Det var så ille at jeg ringte meg syk fra jobb. Så ikke ut. Gikk tre dager før jeg så normal ut. Det er nå en uke siden, så jeg tenkte i går kveld at jeg skulle prøve på nytt. Samme skjedde i dag mårrest.. Trodde Ole Henriksen var produkter alle kunne bruke:-/ Har aldri reagert på billig produkter som er stappa med alt mulig rart. Må jeg venne huden min til Ole Henriksen, eller må jeg bare bite i det suret eple å tenke at huden min er skapt for rema 1000 hudpleie? :-/

  1. Fotballfrue

   Uff, kjære deg! Så ille! Dette har jeg aldri hørt om før :/ Jeg ville nok ha forhørt meg med en hudpleier eller hudlege :/

   Lykke til <3

   1. hudpleieren

    Du har fått en allergisk reaksjon på produktet. Dette kan skje med både billige og dyre produkter da det er ingredienser som du ikke tåler. Nå vet jeg ikke hvor du har kjøpt produktet, men hos oss (i en salong) så får du igjen pengene hvis du har hatt en reaksjon, eller ett erstatningsprodukt.

 11. Kristine

  Høres ut som en vellykket kveld! Kos deg i dag! 🙂

 12. that looks like such a beautiful start to the day 🙂
  xo

 13. Juliane

  Kult å sjå at du og går i joggebukser ute blandt folk! 😀

 14. Hei Caroline!

  Det hadde vært helt fantastisk om du kunne ha skrevet et innlegg om vaskemidler som ikke er dyretestet, og hvor de kan kjøpes! Midler til oppvask, klesvask og romvask.

  Ha en strålende dag! Selv ligger jeg syk med halsbetennelse og feber.. Blir godt med første powerwalk når feberen er borte! 🙂

 15. «gift med nattens sengefangst» haha! Så utrolig morsomt! 😀

 16. elisabeth

  Fin joggedress/kosedress !!

 17. Du er virkelig fin i ALT du! Det så helt fantastisk ut med en slik søndagstur.
  Jeg tok frem boken din igjen i dag. Nå hadde jeg ikke sett i den på en liten stund, men jeg ble like begesitret for alle de fine bildene og oppskriftene. Hele boken er så gjennomført 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, Hanne! Tusen takk <3

 18. Sandra Jasmin

  Tror jeg aldri har sett så vakker ut dagen derpå men… haha! bra noen gjør de! Lurer forresten på hvor joggedressen er fra? den såg kjempe go ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Snill deg!

   Den er fra Lexington 🙂

   Klem!

 19. «sengefangsten» Haha 🙂

  1. Fotballfrue

   :p

 20. Vi har vært ute med ungene og grillet, skikkelig koselig. Jeg droppet hele vinen i går, kjenner jeg er glad for det. Sikkert kroppen også, men innimellom er det deilig å være skikkelig ufornuftig. Jeg klarer fint å styre unna rullekebab…. men de bakte potetene (som er overpriset med alt for lite fyll) de klarer jeg ikke motstå!

  Fin søndag!

 21. jeanette

  Litt vanskelig å dette gjennom en is som er sikkert over en meter tjukk 😛 Var selv på isen og pilket idag, kunne vært hyggelig hadde det ikke vært så sur vind!

  1. Fotballfrue

   Hehe, redd hadde jeg vært likevel :p Uff ja, veldig vind i dag :/

 22. Elisabeth

  Fint å se deg i daffeklær! Du er alltid så stæsjet opp (veldig fint altså), men syns du kler veldig godt klær som er litt sånn slengt på! i alle fall på en søndag 🙂 fin og fresh er du jo uansett 🙂

  1. Fotballfrue

   I knooow 😀

 23. Hei Caroline.

  Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan svare på, aller helst idag! 🙂 Fordi jeg skal lage gucamole i morgen, og er det bare meg eller er oppskriften forsvunnet fra denne side: http://fotballfrue.no/2013/01/06/fondue-guacamole-the-mexican-way/ ? Kan ikke se den, heller ikke noen andre steder på bloggen. Blir glad hvis du evt. sender meg det riktige link/oppskriften 🙂 På forhånd, takk!

  1. Fotballfrue

   Du må se videoen for å få oppskriften 🙂

   Klem!

 24. hei.

  hvor mange pakker med hår har du? da mener jeg hvor mange fester. håper på svar. Lisa

  1. Fotballfrue

   3 🙂 Det blir 30 fester 🙂

   – C

 25. You look super lovely Caroline! Love your puppy and your city, what a great location!:) Happy Sunday!:) xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀

 26. Du ser virkelig fresh ut dagen derpå, superfin joggedress:) Hos meg var det bitende kaldt i dag, det var til og med snø i luften! hehe, og jeg som hadde pakket frem vårjakka:D

  1. Fotballfrue

   Slutt å linke til denne da, det har ingenting med meg å gjøre :p Jeg overdriver ikke da jeg sitter stille store deler av dagen 🙂

   – C

 27. Elsker boken din! Er ofte jeg setter meg i sofakroken og blar igjennom den!
  Gleder med til neste uke, å se deg på 4 stjernes middag. Da skal jeg hoppe i sofaen og kose meg! Får jo se deg imorgen, så dette blir spennende!

 28. Du må huske å informere leserne om at du er med i neste ukes fire stjerners middag!! Gleder meg masse til å se deg på skjermen, har jo aldri sett det før, annet enn små intervjuer! 😀
  Og ikke minst; Typen til!! Har sett de to episodene som har gått, og det er bare så bra! Hehe, og så er Leo en bra fyr da! ;D

 29. Jannicke

  Fin kosedress og fin jente 🙂 jeg har hatt to alkoholfrie helger nå, og det har vært utrolig deilig! Da vet jeg at neste vinglass kan nytes med god samvittighet 😉 ha en fortsatt fin søndag! 🙂

 30. Høres ut som ein kjempefin kveld og dag 🙂

 31. Hei! Ser det er ei ana som har reagert på ole henriksen produkt. Eg har alltid sliti med tørr hud (har lett psoriasis) og sparte lenge for å kjøpe produkter frå han etter anbefalingar spesielt frå deg. Men eg hadde spart opp og unna eg meg sjølv og kjøpe det nå i bachelorskrivinga. Eg og har reagert på fleire av produkta og syns det er utruleg kjipt med tanke på att eg har brukt over 2000 kr på det… er student og har ikkje akkuratt god råd. nå som eg ser ei ana har hatt samme reaksjon som meg så lurar eg på om det er fleire dette gjeld….

  Syns du he ein knall blogg, og du inspirerar mæ ditt sprudlande vesen =)
  ps; må bare spørre; tok du taxi frå sentrum og ned til langbrygga på hotellet i hæga? =) hehe.

 32. kan tenkjast et det er samme produktet som ho litt opp her har reagert på; african red tea foaming cleanser. He ikkje bruka den meir nå, men har fortsatt med og bruke nattkremen og dagkremen eg kjøpte, og ser ikkje ut til å reagere på desse enda så får håpe det bare er den eine eg har reagert på ;).

 33. Nice, comfy outfit. Adding UGG boots and it would look like Holly´s outfit in «Girls next door » 🙂

 34. Eline Berget

  utrolig kult å se deg i sånne klær, alt kler deg !
  Og jeg elsker at du tar masse bilder av hundene. liker liker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *