Women

God morgen på selveste kvinnedagen ♥

Her har kroppen så smått startet å våkne, familien Berg satt nemlig oppe litt lenger enn normalt i går, men det er jo så verdt det! Hørte på gamle Øystein Sunde-låter, jeg var jo kanskje hans største fan da jeg var 6 år gammel og i går overrasket jeg meg selv ved å huske den ene teksten etter den andre. Haha! Tekstene hans er jo ganske enkelt geniale. Mamma og pappa hadde bryllupsdag for litt siden, så vi feiret det i går med tapas, vin og mimring. Tenk at de har vært gift i 31 år ♥ Lenge leve kjærligheten ♥ Og så er de kanskje verdens søteste sammen, erter hverandre fortsatt og sånn 🙂 Mamma disket opp med den beste tapasen jeg har spist på ages, og jeg spiser mye tapas! Så mye godt! *sikle* Flinke mamman min, er ikke rart jeg er glad i stå på kjøkkenet. Ligger et bilde på instagram, ingen på kameraet mitt. I går kveld la jeg nemlig bort alt som heter blogg da jeg publiserte siste innlegg, familietid er familietid, det er et fint løfte å ha.

Ellers er planen min nå å våkne litt til, drikke kaffe og spise mammas hjemmelagde granola mens jeg gjør unna litt jobb, og kjenner etter at kroppen er klar for ukens femte økt, for det er den! Selv om det ble sent i går står det ikke på energien, for hallo! Har dere SETT at sola er her? Jeg blir så glad! Gleder meg som et barn til jeg en dag får øye på årets første løvetann, jeg kommer seriøst til å begynne å grine.

Dere, det er snart vår, det er sol og det er fredag! Nyt det, så sees vi om noen timer 🙂

57 kommentarer

 1. Så vakkert med foreldre som fremdeles er kjærlige med hverandre, det er verdt å sette pris på!! Herlig med vår! her i København er det også begynt å bli skikkelig vårstemning, blomster i parken til og med:)

  1. Fotballfrue

   Ah, Køben er fantastisk! 🙂

   Klem til deg og god helg (snart) 🙂

 2. Marita Ø

  Jaaaa – det er sol fra skyfri himmel her også, frokosten er unnagjort, jeg er snart klar for forelesninger før det blir ukens femte økt på denne jenta 😀 SÅ skal jeg ta helg med god samvittighet, Idol på skjermen i kveld og bare nyte 🙂 Ha en deilig fredag så lenge, fine deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, høres jo faktisk helt perfekt ut 🙂 Ha en kjempefin fredag, vakre deg <3

 3. shanaz Horori

  Blir så glad av sol! Ha en fortreffelig helg, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   I know, den er jo magisk <3

   Klem!

 4. Ah, Øystein Sunde! Fantastiske barndomsminner, spiltes på full guffe i bilen på vei i bilen til både sommerferie og påskefjellet 🙂 Her skal arbeidskravet leveres (snart ferdig, woop!), så håper du får en kjempe fin dag i finværet! 🙂 Her var økten gjennomført kvart over 7, 4×4 intervaller på sykkel 😀

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Får bli tidlig på meg i morgen i stedet 😉

   Klemmer 🙂

 5. Johanne

  Sola har faktisk tittet frem her oppe i nord også! Det begynner å ligne på et herlig påskevær 😀
  Ha en fin dag, Caroline!

 6. Magnhild

  Å tapas er ikke feil 🙂

  Vi driver å planlegger huset som skal bygges om en stund, og jeg er bare så forelsket i deres hus, jeg lurer derfor på om du har noe plan teiking av alle etasjene eller noe?
  Viss du ikke vil legge det ut kan du sende det på mail: m-f@hotmail.ni
  Hadde blitt kjempe glad viss du hadde gjort det, men sjønner veldig godt viss du ikke har så lyst! 🙂

 7. Susanne

  Åh skjønner hva du mener! Jeg oppdaget snøklokker utenfor huset vårt i går, og da kom tårene…:) blei så glad!
  Så er jeg gravid også da.. To much emotions….. 😉
  Elsker våren…!

  P.s.
  Tommel opp for familietid!

  1. Fotballfrue

   Hehe, koselig med følelser 😉

   Klem!

 8. Høres ut som er flott kveld! Kan du gi noen kjappe tips til gode tapas retter?

  1. Hei 🙂
   Når jeg har tapas så må jeg ha scampi ristet i stekepannen i hvitløksolje,kyllingklubber,spanske kjøttboller,olivenbrød,
   laks med snøfrsk og sennep i lefse,serranoskinke med snøfrisk i lefse,båtpoteter,rød pesto (lages selv på 5 min),
   hvitløsmajones (lages selv på 10 min.) og en god grønn salat med god olje og krydder.
   Behøver ikke å ha så mye men lager dette når vi er mange.
   Er vi to tar vi en «mini» tapas med båtpoteter,spanske kjøttboller( de på Rema 1000 er knallgode og billig)
   og kyllingklubber og en dipp til potetne 🙂

 9. Gratulerer med dagen.:) Og gratulerer med overstått bryllupsdag til mor&far <3

  Solen skinner på vestlandet også og i dag hørte jeg fuglekvitter allerede 06:30 *wiiii* Snart er det vår!

 10. Å, det hørtes hyggelig ut! Jeg skal hjem til mor og far nå i helgen, gleder meg STORT! 🙂 Krysser fingrene for at det er vår i Oslo, for det er det ikke i Trondheim… Trenger sol og sommer nå!
  Ha en deilig helg, Caroline! Og gratulerer med kvinnedagen 🙂

 11. Synnøve =)

  Ahh…vårfølelse <3
  Løvetannen er nå en ting, da er det jo langt på vår, men når den første leirfivelen viser seg mellom snøflekkene, DA begynner jeg nesten å grine 😀 Hærlig følelse!! =)

  Ha en fin dag=)

 12. Michelle

  For et koselig innlegg Caroline, og gratulerer til dine foreldre <3 bli glad av å høre om de som har holdt sammen så lenge. Mine foreldre har vel 35 års dag snart. Ja, sant det er deilig å våkne til denne solen?! Jeg har nettopp vært ute på god tur i 2 timer, så fantastisk herlig! God fredag søte deg <3

 13. ..Gleder meg som et barn til jeg en dag får øye på årets første løvetann, jeg kommer seriøst til å begynne å grine.
  Haha…. Det er det fineste jeg har lest på lenge, herlig!

  1. Fotballfrue

   Det er jo sant <3 Hehe 🙂

 14. Heldig med sol, her snør det som bare det! Kjenner jeg lengter etter vår nå…
  Høres ut som om dere hadde en fantastisk fin kveld igår, ingenting er som tid med familien <3

 15. Åh, heldige dere er som har sol.. Her i London har solen takket for seg virker det som, for nå er det bare regn regn regn 🙁

  1. Fotballfrue

   Uff, håper den kommer til torsdag, for da kommer jeg 🙂 Tar den med!

   Klem!

 16. Gratulerer med kvinnedagen nydelige Caroline! Jeg holder fortsatt en knapp på at vi en dag skal sette i sammen en kjole til deg!
  Du er så flott jente! 🙂 Ha en kjempefin helg søte.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 17. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544074_338019839649366_1671533468_n.jpg
  Kom til å tenke på deg når jeg så en kreativ sko ! 😉 den var noe for seg selv

  1. Fotballfrue

   Ahahah 😀

 18. hei Caroline 🙂
  fikk du spurt moren din om den plakaten hun fikk lagd til bryllupet deres?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg husker ikke hva hun sa, men jeg svarte deg da du spurte i går 🙂

   1. uff, beklager så det ikke. ikke meningen å mase. tusen takk! :))

   2. Fotballfrue

    Null stress 🙂

 19. Det er et fantastisk vær der ute nå, skulle ønske jeg kunne knytt på meg skoa og løpt ute i skogen. Nå har det seg slik at jeg alltid er mer sporty inni hodet enn jeg faktisk er…. for inni hodet mitt løper jeg som en gaselle (virkeligheten er noe helt annet, kan jeg avsløre).

  Kos deg masse med kaffe, kanskje ute i en solkrok, nå er det fredag!

 20. Hei!
  Jeg er veldig glad i bloggen din, og jeg blir så inspirert av å lese den! 😀
  Bare lurte på en ting, er du venstrehendt? 🙂

  Hilsen fast leser 🙂

 21. God helg <3 Ser du gjennom alle bildene du blir tagget i på instagram? Fant et bilde av deg som jeg tror du kanskje ville se, men finner ikke noen e-post addresse som passer å sende den til! <3 I såfall hvis du ikke gjør det, hvor skal jeg sende det til deg så du ser det? Og hva skal jeg tagge det med? Klem

 22. Rebekka

  Jeg har så mange fine sommer minner fra baksetet i bilen hvor jeg synger ‘du måkke komme her og komme her’ 😉

  1. Fotballfrue

   Jaaa, hehe 😀 Jeg også <3

 23. Vakre Caroline vil bare si at det er kjempefint av du er så aktiv i kommentarfeltet: ) da føler man at man bli satt pris på som leser liksom og at du »ser» oss hehe :)) Ha en flott dag videre flotte deg<3<3

  1. Fotballfrue

   Så bra at du setter pris på det! Blir nesten litt stresset de få gangene jeg ikke er aktiv her, føler jeg er så langt unna, så jeg liker det veldig godt selv 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Setter også veldig pris på dette 🙂 🙂

 24. So agree with it!:) Happy Women’s day gorgeous lady! Have fun! xo

 25. Løvetann eller hestehov? 🙂

  1. Fotballfrue

   Seriøst? :p

  2. Jeg tipper hestehov;)

   1. Fotballfrue

    Liker løvetann, jeg 😀 Løvetann, løvetann, løvetann <3

   2. Haha!!

    Hvitveis! <3

   3. Ingrid

    😀

   4. Liker hestehoven! Den kommer først, liten, gul og søt, og kjent som norges første vårtegn<3
    Har til og med en tatovert hestehov på foten:)

 26. Veldig fint løfte, ja. Sånne kvelder er det viktig å ta vare på, og du fortjener å ta pause fra bloggingen i kropp og sinn! 🙂

 27. Vil bare ønske deg en super helg, Caroline! 🙂 Her i London har krokusen allerede poppet frem, blir så glad av å gå forbi den til og fra skolen! Likte forresten veldig godt innlegget til L-K. Lærte mye nytt, han er en smarting han der 😉 Klem

 28. Ha en fin kvinnedag videre Caroline! Bra løfte at familietid er familietid, og ikke bloggtid! Elsker bloggen din, det er faktisk den beste i hele Norge, det er ikke bare tallene som viser det!! 😀

 29. Hei 😉

  Skal til oslo i neste uke og tenkte å spise tapas noe sted du anbefaler ??

  1. Fotballfrue

   delicatessen eller san leandro 🙂 delicatessen på løkka og san l på majorstuen 🙂

 30. Gratulerer med dagen!

  Jeg har skrevet en hyllest til kvinner som kjemper mange kamper på mange fronter:

  https://mariebs.wordpress.com/2013/03/08/gratulerer-medsostre/

  Håper du vil kikke på det!

  Nyt dagen – sol er supert!

 31. Hei!

  Igjen kommer et spørsmål fra meg som ikke er relatert til posten;

  Kan du si noe om hvordan størrelsene på Jovani-kjolene er? Sammenlignet med hvilke størrelser du bruker til vanlig?

  🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *