Undertøysinspirasjon: Victoria’s Secret

Jeg pleier alltid å lage undertøyinspirerte innlegg i etterkant av Victoria’s Secret Fashion Show, og i år er intet unntak 🙂 Det er tonnevis med inspirasjon å hente fra fjorårets catwalkshow, og det å se på bildene gir også en fin pekepinn på hva som kommer i butikken av undertøy fremover.

Jeg har funnet frem noen av mine favoritter og drømt meg bort i undertøyshimmelen de siste timene. Under er litt inspirasjon i grønntoner, rødtoner og nude samt noen bustiers to die for!

Sett fra Chantelle / Sett fra Hanky Panky / Sett fra H&M / Sett fra Lindex 

Sett fra Elle Macpherson / Sett fra Issue 1.3 / Sett fra Issue 1.3 / Korsett-sett fra Marie Meili / Sett fra Elle Macpherson 

Sett fra Wonderbra / Sett fra Hanky Panky / Sett fra Triumph / Sett fra Elle Macpherson / Sett fra Elle Macpherson

Bustier fra Lindex / Shapewear fra Triumph / Bustier fra Triumph/ Bustier fra Triumph / Bustier fra Wonderland (annonselenker) 

Noen favoritter? Jeg tror det blir noe grønt og nude på meg veldig snart 🙂 Samt en bustier fra Victoria’s Secret! Se denne, da! SÅ VAKKER!  

57 kommentarer

 1. Wæ, gleder meg kjempemasse til å se deg på 4-stjernes i neste uke! 😀

  1. Fotballfrue

   HYYYYL! SÅ SKUMMELT :O Og litt gøy, da 😉

  2. yaya nova

   wiiii ME 2:) skal sette av tid 19:30 man-tors 🙂 hehe skjønner du gruer deg litt Caroline, jeg liker ikke å se meg på film hehe 😛

 2. Victoria Elvine

  Hei vakkre du! 🙂
  Mener å ha lest en plass her på bloggen din at du bruker str 65D i bh, stemmer det? Det bruker jeg, men sliter så utrolig med å finne noen som selger denne bh-str! :/ En sjelden gang finner jeg denne str, men som regel er det litt sånne, lite sexy kjerringaktige bh’er, å hvem vil vel se ut som ei kjerring framfor kjæresten sin i en alder av 24år?? IKKE jeg! :p Håper du har noen tips! 🙂
  Mvh Victoria Elvine

  1. Fotballfrue

   Kan fint bruke 70 C eller B også, kommer helt an på hvilken butikk jeg handler i 🙂 Men 65D får du jo for eks. hos Change 😀

   1. Har selv samme «problem» med vanskelig størrelse. Jeg bruker 65E noe som jeg for kjøpt på triumph og change. 65D er jo faktisk en størrelse jeg har sett at Cubus og Lindex også har hatt noen få i. Jobber i undertøybutikk og treffer også folk med samme problemet – men da kan de fleste bruke 70 rundt, hvis ikke vi har 65 🙂 Bare husk at hvis du går opp rundt, må du ned i cupstørrelse og omvendt 🙂

 3. Jeg har aldri tenkt på å ha grønt undertøy før, men fy søren så lekkert det var!! Settet fra Chantelle blir definitivt min neste investering 🙂 takk for flott inspirasjon, og ellers en flott blogg som er en fryd å lese 🙂

 4. Camilla

  Elsker VS, de modellene, pluss deg da, er så stor treningsinspo! Pluss at antrekkene i showet er to die for! Kan sitte og se showet gjeng og igjen!

 5. Har du alltid matchende undertøy oppe og nede? 🙂 Eller mikser du?
  Fint innlegg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker å ha hele sett 🙂

 6. Også lurer jeg på , når det gjelder klær og antrekk, hvor henter du din inspirasjon fra? 🙂

  Lurer veldig på hvordan du velger ut et antrekk!

  Håper på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen plass egentlig, tror jeg blir inspirert av alt rundt meg. Jeg vet ikke, vanskelig spørsmål 😉

 7. Så masse lekkert 😀

 8. Kjekt innlegg!
  Nude slår jo aldri feil og kan bli brukt til så og si alt, men rødt er jo så.. vågalt og sexy!
  Spørs om det ikke blir rødt på meg.. Eller kanskje grønt?? 😉

  Klem

  1. Fotballfrue

   Grønt 😀 Det er så fint! Har aldri sett på det som potensiell farge 😉

 9. Marianne

  Hei!

  jeg lurte på et spørsmål angående VS. Vet du hvilken størrelse 70D i bikinioverdel tilsvarer? og 36 i underdel tilsvarer? syns VS størrelsen er så vanskelig å finne ut av! takk på forhånd!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg ville gått for medium i underdel og 32 d 🙂

   – C

   1. 36 er da ikke mer enn e small? 🙂 36 er normalt small og jeg har alltid kjøpt det fra VS 🙂 Men det er jo så klart forskjell på modellene.

   2. Marianne

    ja okei, takk 🙂 Vet du hva toll (og andre kostnader) kommer på sånn ca? 🙂 hva pleier du liksom og betale når du kjøper 1 bikini?

 10. Candice and Doutzen looks are my fav! So the red and the nude ones!:) xo

 11. Hihi, jeg har akkurat brukt en times tid på omtrent det samme. Jeg har siklet meg gjennom alt av lekkert undertøy, og er redd det snart blir noe nytt på meg også. Men her tror jeg det må bli rødt! Og, gud, så lekker den bustieren var :]

 12. Ååh, så mycket fint! Ha en mysig kväll =)

 13. Uhh, da blir mannen i huset glad 😛 Gleder meg til å shoppe bikini på VS om få strakser!

 14. Victoria´s Secret Fashion Show is always so exciting . If you look good in lingerie you look good in everything! That always keeps me going to workout harder 😉

 15. Henriette

  Veit du hva jeg syntes er skummelt Caroline? Jeg blei sjokka når jeg tenkte at det er ett år siden du skreiv om dette sist gang… Tida flyr fort!! Men jeg føyer meg inn i køen om å glede meg til neste uke:D Syntes du er så skjønn når du tar den «ta-da» i reklamen! Haha!!

  1. Fotballfrue

   Å, herre :O har ikke sett det selv :p Haha, blir skummelt 😉

 16. Mange spørsmål fra meg i dag men 😉 Har du et forslag til hvordan man kan man lage rømmegrøt eller smørgrøt uten hvetemel? 🙂

  1. Fotballfrue

   Prøv mandelgrøten jeg har lagt ut oppskriften på 🙂

  2. http://sprudlendesunn.no/blogg/?p=444 Her har du oppskriften på en kjempegod lavkarbo-rømmegrøt:-)

   1. Fotballfrue

    Å, Linn er den søteste 🙂

 17. Katrine

  Takk for fint innlegg, masse inspirasjon å hente 🙂
  Lurte bare på en ting, hva brukes disse bustiene til? Når bruker du dem? Den fra VS var til å dø for 🙂

  1. Fotballfrue

   Under brudekjolen :p Finner du et fint korsett kan det jo brukes til en bukse eller et skjørt 🙂 De som ikke har korsett er jo bare fine å bruke til pysjbukse eller lignende 🙂

   – C

 18. Åååh, jeg elsker vakkert undertøy.. Og den bustieren du har linket til hos VS var helt utrolig fin!

 19. Det heter korsett, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, korsett har snøring og den funksjonen at det skal gjøre deg slankere. Dette er ikke korsett 🙂

   1. Jo, det er det 🙂 Korsett kan være med og uten spiler, vet du.

    Jeg har merket meg at du ofte tyr til det engelske ordet istf det norske. Det må du jobbe med, du som er journalist og alt (!).

   2. Fotballfrue

    På wikipedia står det at korsett i senere tid er et ord som blir brukt av moteindustrien om plagg som utseendemessig ligner på tradisjonelle korsetter, uten å faktisk fungere som det. Bustier er noe litt annet og dette ordet brukte jeg fordi jeg forbinder korsett med noe som skal stramme opp og fordi de aktuelle sidene hvor jeg fant plaggene selv beskrev produktet som bustier. På norske sider, altså 🙂

    Slutt og spill journlistkortet hele tiden, jeg må ikke jobbe med noe som helst 🙂 Dette er jo bloggen min and I can use as many english words as I want to 🙂

   3. Benedicte

    Hahaha, og DER skal skapet stå! For et herlig comeback, Caroline 🙂

   4. Heidi Viktoria

    HERLIGHET, for noe flisespikkeri disse leserne dine finner på:p Jeg synes oppriktig synd i deg, Caroline, men liker comebackene dine (oooops – engelsk ord! Sorry, Maria)! Liker deg, Caroline, OG måten du skriver på 😉

   5. Fotballfrue

    <3

 20. Michelle

  Ah, skulle ønske vi hadde lette tilgjengelighet for VS undertøy enn å bestille på nett eller de få gangene vi er i USA. Syns de har det fineste og med en utrolig god kvalitet faktisk!! Ja, den du lenket til var sykt fin da!!! Blir nok grønt på meg neste gang jeg kjøper tror jeg =)

  1. Fotballfrue

   Det skulle virkelig jeg ønske også! Tenk om det kunne kommet en butikk i Norge *drømme* 🙂

 21. Hvilken dag er det 4-stjerners middag?

  1. Fotballfrue

   Fra mandag 😀 Min dag er på torsdag.

   – C

 22. åå.. jeg VIL ha penger til et skap fylt av VS undertøy!

 23. åhh, håper de har noe som passer meg når jeg skal innom VS når jeg er i Boston om 1 mnd! 🙂
  Dattera mi trodde dette merket var litt oppskrytt helt til hun kjøpte noe.
  Hun sier det er så komfortabelt å ha på.
  Nå vil hun helst bare ha VS.
  Forrige uke ble det en bikini til Mexico turen hennes neste uke.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke tull, det er veldig bra kvalitet på både undertøy og bikinier, så jeg synes det er verdt det 😀

   – C

 24. Haha,ble littt paff når jeg klikket meg inn på den bustieren fra VS. Skikkelig sukkersøtt!

  1. Fotballfrue

   Så fiin, vil ha 😀

 25. Det første jeg tenkte, var at grønn og nude garantert blir det neste jeg skaffer meg! <3
  Ser at du tenkte akkurat det samme. De fargene var jo bare dødslekre ^^,

 26. Elsker undertøyet til Victoria´s Secret! De åpnet en stor butikk i London i fjor sommer, anbefaler alle å ta turen innom der på neste London tur! 🙂

 27. Cathrine Førsund

  Hei, jeg likte det korsettet i rødt veldig godt. Det i rødt og svart. Men linken fungere ikke så finner ikke hvor jeg kan kjøpe det. Så lurer bare på hvor jeg kan få kjøpt det? 🙂

  1. Fotballfrue

   det er fra lindex 🙂

 28. Kristine

  Kjempe inspirerende innlegg!

  Vet du hvor lang leveringstiden til VS er? 🙂

 29. I LOVE Victoria’s secret! Brukte FIRE timer i en butikk sist jeg var i New York. Nå er jeg gravid og må snart legge alt til side 🙁 Morsomt å finne dette innlegget på bloggen din i dag, ettersom jeg nettopp skrev et innlegg om freshe amme BH’er i VS stil. Om du en gang skal ha barn anbefaler jeg glammom.se. Ha en fin, fin helg 😉

 30. Hei 🙂 Angående innlegg du tidligere har skrevet om bl.a ditt syn på pels, virker det som om du er ganske bevisst på det å se den store sammenhengen i hva man kjøper innen klesbransjen og hvor det kommer fra. Ser i disse inspo-innleggene at det dukker opp flere plagg fra H$M, selv om mye av klærne de selger er laget av katastrofalt underbetalte mennesker og at arbeiderne til og med har besvimt under arbeidet. Lurer derfor på hva dine meninger er angående kjøp fra H&M – er dette noe du tar avstand fra?

  Dette er ikke et «angripende» spørsmål, er bare nysgjerrig på dine meninger rundt denne saken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *