På søstertur med Ving

I går kunne jeg endelig overraske Anette med noe jeg har planlagt en stund, nemlig en litt for tidlig bursdagsgave og vår første søstertur! Det stemmer, vi skal endelig på tur sammen, en hel uke bare vi to, solen, havet og paraplydrinker. Å, jeg gleder meg! Dette er jo noe vi har snakket om i kanskje 20 år snart, så det er jammen på tide! Vi reiser allerede 05. mai og blir borte en uke.

Vi skal til Rhodos og jeg har valgt å reise med Sunprime. Sunprime kan beskrives som et sted hvor livet går litt saktere, hvor hver dag er en pause fra hverdagen og hvor tiden for en gangs skyld er på vår side. Sunprime er ment for de som reiser uten barn, og fokuset er på helse, flotte rom, nydelige omgivelser og deilige måltider. I tillegg til å være et spa-hotell arrangeres det også SATS-timer på hotellet, så her skal vi få både trent og slappet av 🙂

Vi reiser til nyrenoverte Miramare Sunprime Resort og det ser SÅ flott ut der! Vi er heldige som får være blant de første gjestene til å reise hit, det vil si at vi kommer i åpningsuken, så det er jo ekstra spennende. På 1960-tallet het hotellet Miramare Wonderland og var et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiser, blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her, og det er jo slike ting jeg synes er helt fantastisk å tenke på. Haha 🙂 Men nå er altså hotellet renovert og området strekker seg over hele 70.000 kvm. Det har gangstier som slynger seg gjennom en frodig hage og blir beskrevet som en liten, koselig gresk by. Lykke!

Jeg elsker det jeg har sett av innredning så langt, maritimt og lekkert. Vi skal bo i en 60 kvm. prime bungalow med terrasse og havutsikt. Ettersom hotellet ligger på stranden, er jo utsikten helt spektakulær. Når jeg skal reise er hotellrom veldig viktig for meg, uavhengig om jeg skal være mye på rommet eller ikke, synes jeg følelsen av luksus må være tilstede. Når jeg kommer hjem etter en dag på stranden eller en dag med oppleveleser er det deilig å hvile øynene på noe delikat og ikke minst, slenge seg ned på en diger seng. Ferie er ferie 🙂

Jeg reiser i samarbeid med Ving, noe som betyr at de dekker oppholdet vårt, slik at jeg kan lage en slags reisereportasje / formidle en så reell reiseopplevelse som mulig tilbake til dere, litt som jeg gjorde da vi var i Hellas og Mexico. Det blir kjempegøy 🙂

Er det noen som tilfeldigvis skal dit samtidig som oss, eller?

121 kommentarer

 1. Loveeee!

  By the way what makeup case do you use? What brand is it??!? I’ve been looking for it everywhere and I don’t know the name, it’s killing meeeee!

  1. Fotballfrue

   Do you means Lulu’s? 🙂

   Hugs!

   1. feriefri

    Du har da vært på ferie med søsteren din før. Husker ikke hvor. Hvor kan jeg bestille kjoler som kommer i løpet av dager? trenger tips til gode «kjolesider» 🙂

 2. Ser fantastisk ut! Hm…var ikke dere på søstertur til Cannes for en tid tilbake? Spør ikke fordi jeg ønsker å ta deg på noe..men fordi jeg åpenbart følger bloggen din ganske bra..haha…

  God tur!

  1. Fotballfrue

   Jo, men det var jo bare 3 dager 🙂

   Klem!

 3. Kan du skrive om den svindlerbutikken her? Har ikke facebook desverre…:/

  1. Fotballfrue

   Jeg har blitt kontaktet av et tosifret antall personer angående nettbutikke So Next Year. Dessverre viser det seg at de driver med svindel, da de ikke leverer produkter folk bestiller, eller refunderer penger når produkter returneres. De svarer heller ikke på mail eller telefon.

   Anbefaler alle å gå inn på nettbutikkens facebooksider, og rapportere den som svindel. Del også denne statusen videre, slik at flest mulig unngår å handle der.

   Skaff deg facebook 😉

   1. Jeg er inde på deres facebook siden og man kan ikke skrive så alle kan se det :/ den funktion har de lukket.

   2. Elisabeth Marie

    Du kan gå inn på Facebooksiden og rapportere siden som spam&svindel. Akkurat gjort det! Deler videre 🙂

   3. Æsj. Har et gavekort på 1000 kr der, så det var bittert…

   4. Nå ser det ut til at de har laget enda en nettbutikk… Carpediiem.no. Ble selv lurt for to år siden og fikk aldri pengene mine tilbake. La merke til det i dag da jeg åpnet en nyhetsmail, som jeg har fått mange ganger uten å tenke over det. Stusset over at jeg ikke har handlet på denne nettbutikken og søkte den opp. Alexander John Walter Sami står som daglig leder, samme som hos SoNextYear.
    En ting å lure unge jenter, en annen ting å fortsette å bruke samme kunderegister…

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Ikke bra, skal holde et øye med de.

 4. Åhh, det så himmelsk ut! Hvor på Rhodos ligger dette fantastiske stedet? Gleder meg til å lese om dine opplevelser, skal til Rhodos selv i sommer.

  1. Fotballfrue

   Vestkysten 🙂

   1. Et steinkast unna Rhodos By om jeg ikke tar helt feil? Jeg var innom der en tur sist sommer, da var hotellet helt greit, men ut i fra bildene ser det ut som det har fått en fantastisk oppgradering 😀 Beliggenheten i forhold til havet kunne jo ikke blitt bedre. Og med nytt hotell blir det sikkert en super tur! Kos dere 😀

    Litt usikker på om du/dere har vært på Rhodos tidligere, men hvis ikke anbefaler jeg at dere tar turen til gamlebyen i Rhodos by, og Lindos – vakkert <3

 5. Åh heldige dere! Jeg viiiil.. har ikke vært i varmere strøk på over 4 år 🙁 Krysser fingrene for at det snart blir min tur og:D Det er jo så deilig med sol, strand og drinker:)

  1. Fotballfrue

   Krysser fingren med deg 🙂

 6. Jeanette

  ser så herlig ut!

 7. Jeg skal dit i sommerferien! Gleder meg til å høre om hva du synes om stedet, det ser fantastisk ut! 🙂

 8. Så heldige dere er 🙂 Jeg har selv prøvd Ving sitt Sunprime hotell i Phuket og det var helt fantastisk! Vi vurderer Sunprime på Rhodos til sommeren så gleder meg til å lese reisereportasjen din! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så spennende 😀

 9. Lisa Marie -

  Så deilig! 🙂 Dere må kose dere, gleder meg til å få oppdateringer derifra! Selv har jeg prøvd Sun Park (som har blitt SunPrime nå) i Tyrkia, veldig fint hotell der i allefall! 😀

 10. Ser fantastisk ut, skal sette en tagg ved dette stedet å ta med min bedre halvdel en gang…. 🙂 Må rose deg for en super blogg som det skjer mye på til daglig. Er imponert over at du har tid til å legge inn innlegg slik at vi får bare lyst på mer. Har et spørsmål ang. nike appen din. Må man kjøpe en slik å ha i skoen for å få brukt denne? God tur foresten og er ikke bare litt missunnelig.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord 😀 Blir så glad! Du kjøper bare en nike-chip i sportsbutikken 😀

   Klem!

 11. Åh, så deilig! Kan tenke meg at det uten tvil var tidenes bursdagsgave.:) Jeg var på Kos for noen år siden, som ikke ligger så langt unna Rhodos. Deilig vær og deilig vann. Folk er hyggelige og ikke pågående. Gled dere!

 12. Marita Ø

  Så deilig dette blir da 🙂 Å, nå merker jeg at jeg savner sommer og sol, og virkelig det å være brun og fin på kroppen! Heldigvis for meg skal familien til kjæresten min snart kjøpe leilighet i syden 😀 Det blir deilig, å ha sitt eget lille hjem når man er der nede på ferie! Hihi 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig 🙂 Luksus å ha en plass å reise til stort sett hele tiden 🙂

 13. Åh, det så fantastisk fint ut 😀

 14. Ååh, heldig! Det ser utrolig fint ut <3
  Haha, ironisk at søsteren din også heter Anette 😀 Caroline & Anette, hihi <3

  1. Fotballfrue

   Fin sammensetning 😉

   Klemmer <3

 15. Så heldig søsteren din er! For en fin overraskelse. Fikk veldig lyst til å dra ett sånt sted med søsteren min, men hun er 16 og jeg 19..så vi får vel kanskje vente noen år. God tur! 🙂

 16. Vi skal bo på dette hotellet i august! God tur!

 17. Marit skare

  Så veldig lekkert ut. Jeg så enig med deg om dette med hotellrom, jeg vil ha det fint når jeg er ute å reiser.Det har noe med å føle seg litt luksuriøs .

  Kos dere.

  Klem Marit

 18. Du gjør meg så glad Caroline! Er jeg litt nedfor en dag klikker jeg meg bare inn på bloggen din og alt blir litt bedre. Din stå-på-vilje og engasjement inspirere meg! Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så deilig å høre, tusen takk 😀

   Mange klemmer <3

 19. Absolutt fantastisk! God tur til dere, så får resten av oss se på bildene og glede oss til sommeren! 😉

 20. Åååå, himmelsk <3 klikket meg rett inn for å sjekke pris i sommer.. tror jaggu jeg skal slå til.. Full av fristelser du! Haha 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, søta 😀 <3

 21. Det så bare heeeelt fantastisk ut!! Drømmer meg vekk i strand,sol og varme 🙂

 22. Så morsomt! Blir gøy å lese om hvordan ferien blir i mai. Elsker reising 🙂

 23. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Åhhh, så herlig! Fy søren, det så jo rett og slett magisk ut der 🙂 Dere er virkelig heldige!

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 24. Lillelien

  Syden i mai høres faktisk intet mindre enn magisk ut!
  Ferien min i år går med i oppussing og flytting, og hvor spennende det nå enn er så er det IKKE syden og strender.
  Jeg er forresten helt enig i at det holder ikke med et dårlig rom fordi man er der så lite. Ordentlig seng må til!

  Ha en finfin dag:)

 25. Så herlig ut 🙂 Er hele turen sponset? Heldige du 🙂 Men så skriver jo du superbra reportasjer hjem til oss:) Hilsen fra solfylte vestlandet

  1. Fotballfrue

   Ja, det er den 🙂 Til gjengjeld skal jeg jo blogge en god del derfra, gleder meg 😀

 26. Så heldige dere er!! høres kjempe kos ut 😉

  https://seabythea.blogspot.no

 27. Dere kan glede dere veldig! Jeg ELSKER Hellas, og spesielt Rhodos har fått en plass i mitt hjerte. Samboeren min og jeg har allerede reist dit 2 somre på rad, jeg har faktisk blogget derifra også, og det er veldig fint å kunne lese tilbake fra den tiden. Kos dere masse på tur!

  Her er et innlegg med mange fine bilder fra øya Rhodos, hvis du vil se litt av landskapet og hvordan det er der : https://norahvem.blogg.no/1360435708_rhodos.html

  1. Fotballfrue

   Så spennende, jeg skal ta en titt 😀 Vi gleder oss 🙂

   Klem!

 28. Åh så herlig 😀 Har vært i Rhodos mer en 5 ganger og er så forelsket i øyen! Ikke bare pga det er mye å se og den sjarm, men også fordi jeg har greske venniner og «familie» der nede.
  Anbefaler å besøke gamlebyen på dag og kvelden. Fantastiske resturanger med god service, nydelig vin, små søte butikker overalt og veldig veldig vakkert å gå rundt i. Helt nydelig atmosfære å gå der om kvelden. Gamle byen er ufattelig stor, har aldri gått rundt hele, tar noen gode timer. Anbefales å gå med evt kilehæler, da det er fryktelig vonde bro steiner der. Det har jeg virkelig lært etter at jeg protisterte første gangen å med hæler..
  – Leie en bil å kjøre rundt øyen er fantastisk i seg selv og oppdager mange fine strender der det ikke er så mange turister. Kjører forbi små landsbyer og den populære stranden der de aller fleste vindsurferene drar. En unik perle sted rett og slett.
  – Veldig mye god shopping i ny byen. De fleste kjedebutikkene som Zara, Bershka, pull & bear, designer butikker osv. Regner med de ikke fortsatt har endret stenge tidene. kl 20.
  Jeg har alltid selv bodd på Vestkysten. Er veldig glad i maten de serverer på resturangene, men myye jalla butikker.

  Håper det ikke var til bry med noen tips 🙂 Missunner deg stort som skal reise dit! Jeg vil tilbake <3

 29. https://www.dn.no/dnaktiv/article2574562.ece

  Leste denne idag, syntes det var interessant, Er du enig/uenig med Herrem?

  PS: dette er ikke indirekte kritikk eller ment som en negativ kommentar, jeg bare synes det er interessant å høre ditt synspunkt siden du trener mye på treningsstudio selv 🙂

  1. Fotballfrue

   Skjønner ikke hvorfor dette skulle være ment som kritikk til meg? Slik jeg ser det har jeg lite med denne artikkelen å gjøre 🙂 Jeg synes folk skal få gjøre som de vil, ønsker de å sminke seg får før trening får de gjøre det, driter de i det, må også det være greit. Alle burde konsentrere seg om seg og sitt, drit i alle andre.

   – C

  2. Fotballfrue

   Det er jo sant :p

   1. Er det mening at vi som bruker litt sminke på skole/jobb skal måtte ta av oss sminke før trening for å ikke se oversminka ut da? Hmm.

   2. Fotballfrue

    Det er jo ikke det, herlighet. Ikke bry deg :p

   3. Jeg sminker meg som regel alltid litt før trening, fordi jeg rett og slett presterer bedre når jeg føler meg vel 🙂

   4. Fotballfrue

    Det er en ærlig sak, og jeg er enig 🙂 jeg bruker aldri full pakke, men jeg foretrekker litt 🙂

 30. Caroline

  Åh, dør av misunnelse! Du er utrolig heldig som får så mange goder med på kjøpet i forbindelse med din jobb – dog vel fortjent! Kos deg masse masse! Hadde blitt glad hvis du skrev bittelitt om priser osv, hadde kanskje vært et godt alternativ å tatt med kjæresten til til sommeren. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er veldig heldig som får gjøre slike ting 🙂 Det blir jo ferie, men likevel ikke hundre prosent ferie som jeg hadde da jeg ikke blogget, jeg må jo rapportere derfra, tenke ut ting å skrive om fra stedet, ta gode bilder og gi en reel opplevelse til dere 🙂 Det hadde vært deilig å legge bort alt som heter data og kommunikasjon for en uke, men samtidig er jeg glad for å kunne gjøre dette 🙂 Og ikke minst synes jeg jo at det er gøy!

   Skal selvsagt melde fra om priser 😀

   Klem!

 31. Så herlig, tipper dere får en fantastisk tur 😀

 32. Det virker bare helt fantastisk! Dere må kose dere masse når dere er der 😀

 33. Hei, dette så jo fantastisk ut.
  Har du vært på Rhodos før? Vil bare legge inn en stor anbefaling om å dra inn til Rhodos by mens dere er der. Ixia er fint det, men byen har veldig mye mer å tilby synes jeg =)

  1. Fotballfrue

   Nei, der har jeg aldri vært 😀 Takk for tips 🙂

   Klemmer!

   1. Rhodos er heelt fantastisk! Dra til gamlebyen, det er SÅ fint der!! Åh, lengter tilbake! Dere kommer til å elske det 😀

   2. Roxana

    Enig. Gamlebyen er veldig koselig. Anbefaler også en tur til Lindos – den hvite byen.

 34. Karoline

  Haha, jeg skal også dit til sommeren, så gøy! 🙂

 35. Jeg var der i sommer, bodde på samme hotell. Et veldig fint sted, men hold deg til basenget da stranden er kun stein i neddoverbakke. Frokosten er ganske ok, men holdt deg unna middagen. Den er helt forferdelig og ikke en opplevelse jeg unner noen. Skammelig pris for et så dårlig måltid skal du se lenge etter. Er derrimot er veldig veldig fin resturang i en av bakgatene av alle turist resturangene, med ordentlig tradisjonell mat. Kjempe koselig. Husker ikke hva den heter men hold utkikk etter litt andre resturanget enn de turistresturangene det er fult av der.

  God tur!

  1. Fotballfrue

   Du kan ikke ha vært på samme sted 😉 Vi er som sagt de første gjestene som ankommer dette hotellet, så da må det ha vært det gamle du var på 🙂

   1. Det er fortsatt samme hotell, bare renovert, så selvfølgelig kan Sofia ha vært på samme sted. Renovering betyr gjøre rent/forbedre eller pusse opp, men beholde den orginale stilen. Er jo litt underlig at du skriver at Jackie Kennedy har bodd på hotellet, men ikke kan forstå at også Sofia har vært der. Alle hoteller pusses opp en eller annen gang i løpet av tiden det driftes, det betyr ikke at det er et helt nytt sted/hotell.

    God tur.

   2. Fotballfrue

    Jeg vet jo det, var kanskje litt klønete formulert av meg, poenget mitt er at det er oppgradert, ikke bare omgivelsene men hele hotellet. Så det blir veldig feil av Sofia å be meg styre unna ting som ikke finnes lenger 🙂

    Selvfølgelig restaureres hotell ila. årene, skulle bare mangle. Dette er oppgradert, og ikke bare pusset opp.

    – C

 36. Du burde glede masse!! Er fantastisk fint!
  Kos dere uendelig mye! Klem

 37. Jeg og samboeren vår i Ixia i fjor i september. Det var helt fantastisk =) Må bare advare dere om at det blåser noe helt sinnsykt på stranden. Det er jo greit nok siden man ikke blir så varm, men å holde seg fin på håret kan man glemme =) Dere bør også passe dere for loddselgere som vil lure dere til å bli medlem i Aegean Blue. Håper dere får en super tur! Og ta for all del turen til Rhodos by, gjerne med lokalbussen. Både bussen og byen er helt supert! Og i Rhodos by ligger middelalderbyen, den er fantastisk vakker =) Anbefaler også at dere spiser på en oransje resturang som ligger i en sidegate i Ixia. Dere finner den når dere vandrer rundt.

 38. Såå koselig 🙂 Og så fint!
  Å tilbringe tid med søstre er veldig viktig 🙂 Har både vert i london og i egypt på søskentur og det er så kos 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi reiser faktisk til London neste torsdag 😀

 39. Æææ! Jeg skal på samme sted! Jeg og mamma drar 16. Juni! Blir spennende
  å se hvordan dere får det. Restaurantanbefalinger hadde jo vært knall! 😉 Ha en fin kveld.Klem

  1. Fotballfrue

   Så spennende 😀 Skal prøve å få til det 🙂

   Klem!

 40. Alexandra

  Det blir deilig!:)
  Lurer på når Typen til-episoden med deg kommer?:)

  1. Fotballfrue

   19. mars 🙂

 41. Det heter reell, ikke reel.

  1. Fotballfrue

   I know, går an å slurve 🙂

 42. Dette ser herlig ut. Jeg har aldri vært på ferie utenlands, så det er bare å glede meg til jeg blir litt eldre. Det er kjipt at jeg og store søs ikke har et godt nære. Vi snakker nesten aldri sammen og når vi gjør det er det alltid mange awkward moments. Vi var nære da vi var yngre, men nå er jeg 17 og hun 19. Kjipt å tenke på at vi har hele livet foran oss, men kommer sikkert aldri til å være nære. Vi krangler aldri, men snakker nesten aldri heller. Ha en fabelaktig tur. Jeg gleder meg til å lese om det 😀

  1. Fotballfrue

   Så synd å lese 🙁 Det er aldri for sent, og dere er så unge ennå, så jeg håper dere klarer å finne ut av det <3

 43. Vi drar også til Rhodos samme dag som dere, vi skal bo på Sunwing Kallithea Beach, som er et familiehotell og det er ikke så rart siden vi drar med en 8 åring og en baby som da er 1/2 år! Litt morsomt er det jo at i fjor så dro jeg og kjæresten til Karpathos som en «siste» kjæreste tur uten barn, og nå skal vi jammen til samme sted igjen 🙂 Jeg har vært på Rhodos før, utrolig fint sted og særlig gamlebyen og Lindos med akropolis er verdt å få med seg 🙂 gruer meg litt til å fly med en baby, men d går vel fint det og 🙂 ha en flott tur, kanskje vi sees!

  1. Fotballfrue

   Good tur, det er jo snart 😀

   Kanskje vi sees, ja 😀

   Klemmer!

 44. Michelle

  åh, heldige! høres så gøy ut å reise på slike søster turer.. dumt jeg ikke har en, men har venninner som er så god som en, det funker også! 😀 Mine foreldre skal ned dit, tror faktisk at det er samme hotell, men de reiser nå i april. Høres jo fantastisk deilig ut! 🙂

 45. Michelle

  ikke samme hotell, men et som så veldig likt ut*
  🙂

 46. Så koselig! Dere kommer nok til å storkose dere!!

  Vi reiser uken etter, til Atlantica Aegean Park på Rhodos. Et Startour hotell. Vi skal ha med oss barn på 3 og 1 år, så dette hotellet passer nok midt i blinken for oss! Kjenner jeg er enig med at det må være et snev av luksus på hotellrommet. Vi betalte godt over hva som er nødvendig, kun for å få suite. Men syntes også det er greit å ha to soverom + stue når vi har barn med.

  🙂

 47. Wish I was there!:) What a place, need a vacation there now:) xo

 48. Magnhild

  Hørtes herlig ut 🙂

  Jeg lurer på om dere har plan teiking av deres hus på alle etasje, jeg driver å planlegger huset vi skal bygge og synes deres hus ser ut som mitt «dream house»
  Viss du ikke vil legge det ut på bloggen kan du sende det på mail:
  m-f@hotmail.no
  Hadde blitt kjempe glad om du gjorde det 🙂

 49. Høres deilig ut! Skal selv ut å reise på den tiden – så hadde vært gøy om du skrev om hva du kjøper for turen og hvordan du forbereder deg. Jeg har ikke reist så mye og trenger litt tips 🙂

 50. Åååhh, ser utrolig deilig ut å være der!! 🙂

 51. Kristine

  Så spennende at du skal dit! gleder meg til å lese etter du har vært der:) vi skal dit på bryllupsreise i juli:)

 52. Så heldig! Hvor mye koster et tomannsrom på dette hotellet? F eks et opphold på en uke? 🙂
  Kanskje dette er noe å tenke på til sommeren 🙂

 53. Jeg og samboeren var i Ixia i september i fjor, det var helt herlig =)
  Jeg anbefaler deg å ta en tur på en uteresturang med oransje tak som ligger i en av sidegatene, husker ikke hva den heter, men jeg tror du finner den =) Og hvis du vandrer langs «hovedgaten» i retning fra stranden finner du en litt mer klassy resturang, her har de veldig godt lam =)
  Vi ble veldig overrasket over hvor mye det blåser her, helt umulig å ha fint hår på stranda… Men man slipper å bli så varm da =) Jeg anbefaler også å ta lokalbussen inn til Rhodos by og besøke Middelalderbyen. Det beste her var å vandre rundt i alle sidegatene, lange trange smug med scootere i full fart overalt =) Helt herlig =) Vi leide bil en dag og dro øya rundt, da besøkte vi Sommerfugeldalen! Her var det helt utrolig vakkert! Dessverre var det ikke så mange sommerfugler igjen der, kanskje det er fler der på våren. Vi fant til og med en fire-felts motorvei her, så ingenting å klage på. Også var vi innom mange borger som er rundt omkring langs kysten. Det jeg gledet med mest til, var å se byen Lindos. Det var en stor skuffelse… Så fin på bilder, men ikke i virkeligheten… Også må jeg advare deg mot loddselgere som vil lure deg til å bli medlem i Aegean Blue. Styr langt unna! Men Ixia er en nydelig liten by, håper dere får en flott tur =)

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk for gode tips 😀

   Klemmer!

 54. Å, så herlig! Har vært på Rhodos 2 ganger selv. Anbefaler dere en tur til «gamlebyen» 🙂 Det er virkelig et nydelig sted! Gleder meg til å følge med på turen deres 😀

 55. Veronica

  huff.. nå gjorde du meg akkurat x antall tusenlapper fattigere, for jaggumeg bestilte vi tur dit vi også! 😀 reiser ned ei uke 2.Juni, og jeg gleder meg IHJEL! håper det er like fint som det ser ut, blir herlig å belønne seg selv med en ferie etter en hard mai måned med 4 eksamener! satser på en god og utfyllende reiserapport fra deg 🙂

  Klem fra en trofast leser <3

  1. Fotballfrue

   Så deilig 🙂 Skal rapportere tilbake, så er jeg sikker på du kommer til å glede deg enda mer 😀

   Klemmer!

   1. Veronica

    hehe det tviler jeg ikke et sekund på! kan du forresten rapportere om det er parkering der og? vi tenker på leiebil 🙂

 56. Jaaaaaa!! Jeg reiser også 5. mai i år til Rhodos sammen med min forlovede og datteren vår på 2 1/2 år. Vi er intet mindre enn lommekjent på Rhodos, siden kjæresten min ER fra Rhodos; han er halvt gresk/halvt norsk. Vi har vært på Rhodos mange mange ganger, men denne gangen er det spesielt – vi reiser nemlig ned 5. mai for å forberede bryllupet vårt som skal være på Rhodos i juni i år!! Johoo:) Hvis du vil ha innsidetips om restauranter, shopping, sightseeing, you name it – send meg en e-post. G.L.E.D D.E.G.

 57. Er dritkaldt der i den tiden i Hellas .. Kaldt overskyet og windy.. Kaldt i vannet og..

  1. Alt er relativt, men kaldt er det nok ikke 😉

  2. Vi var på Santorini i mai 2011. Det var ikke kjempevarmt, men ikke akkurat kaldt heller.
   Var som en litt mer enn gjennomsnittlig varm sommerdag på innlandet i Norge.

 58. Hei! Du som reiser en del.. Har du noen gang vært i USA? 🙂 Om du ikke har opplevd amerikas fantastiske shopping, er du nødt til å reise til NY, SF, eller et eller annet sted i florida! Prisforskjellene er enorme!! 🙂 Og glem ikke alt du kan oppleve! 😉

  Jeg reiser til SF på onsdag og gleder meg som et barn :):) Ha en strålende kveld:)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har vært der 4 ganger 😀 Fantatsisk land. Har vært i Miami, Orlando, Florida og California. Har aldri vært i NY da, det står på listen min 🙂

   Klem!

   1. Ser ut som en helt herlig tur 😀 Heldig. Var på kreta 7. mai for et par år tilbake, og det var kaaldt på kveldene 🙂
    Men veldig behagelig på dagen. Ca 19 grader i havet, men bassenget er jo ofte oppvarmet!

    Forresten, er ikke både Miami og Orlando i staten Florida? Ser du har skrevet dem som tre forskjellige steder, hehe.

 59. Jeg er så utrolig misunnelig!
  Trykket meg inn på siden og var et lite klikk fra å trykke bestill….Helt til jeg kom på at vi nylig kjøpte et hus som må totalrenoveres. Jeg får vel vente et år :/

  Kos dere massse, og legg ut mange sjalusibilder! 🙂

 60. Så koselig med søskentur da 🙂 Sunprime er veldig bra. Jobber på reisebyrå selv og sunprime selger vi veldig mye av. Herlig med noen barnefrie hoteller også 🙂 Og god standard er det også. Pass på å ha med noe varmt tøy til kvelden der i Rhodos. Ikke tykke jakker, men noe tynne er kjekt å ha 🙂 Var på Rhodos helt i starten av sessongen på guideskole med Ving, på deres Sunwing. Og det var ganske så kjølig på kveldene. Så var digg med tights og langbukser på kvelden. Men på dagen er det bedre temperatur 🙂 Kos dere masse. Herlig.

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, det skal jeg huske 🙂

 61. fy fader du er heldig som får sponset sånne turer! kjenner jeg skulle ønske det var meg!

 62. victoria

  Æææh, det så jo helt sykt deilig ut da 😀 Hellas er jo så herlig, så dere kommer nok til å få det helt fantastisk!! Synes godt dere kan utvide ferien en uke til og ta båten over til karpathos for å besøke meg, for jeg drar nemlig dit 19 april! Det hadde jo vært noe, hihih 😀

 63. Søster-tur er topp! Dette høres så utrolig koselig ut 🙂 Fantastisk gave å kunne gi! Også blir det litt jobb på deg også ila turen og litt for oss å lese. Hurra!
  Jeg var på Rhodos på eksakt den samme tiden i fjor, og det er ikke den beste tiden der ift temperatur, bare sånn at du er forberedt på det. Misforstå med rett, Rhodos er fantastisk bra og temperaturen er fin på dagen 🙂 Supert valg av sted! Men husk å ta med varmere klær også, ellers fryser du om kvelden.
  GOD TUR 🙂 Jeg er misunnelig!!

  1. Fotballfrue

   I følge Ving er temperaturene fine, ikke sommersommer, men varmt nok 🙂 Og det er greit for meg, så lenge det er rundt 20 grader er jeg overglad 🙂 Skal huske på å ta med en genser eller tynn jakke 🙂

   Klem!

 64. Wow, for et herlig sted! Jeg går utifra at bildene er fra hotellet dere skal bo? Ving sitt konsept der man kan feriere på barnefrie hotell er rett og slett genial. Roen virker fantastisk, og jeg må få lov å si at jeg misunner dere litt da.. 🙂
  Det hadde vært fabelaktig å kunne dra på slik søstertur, men jeg har ikke noe søster… ingen, faktisk. Så, jaja.

  Ønsker deg en superfin helg! Klem følger.. 🙂

 65. Dwightinho56

  Rommet er kjempeviktig!! Reiser ikke et sted uten luksus, da har jeg det bedre hjemme.
  Kjempefin tid å reise på også.

 66. Åååå 🙂 akkurat dit skal samboeren og jeg på ferie i sommer! Det blir magisk 🙂 god tur 🙂 🙂

 67. Hanne Merete S. Løkke

  Vi (jeg og mannen) skal dit 2.juni, akkurat samme sted, samme hotell! Gleder oss 😀

 68. Jeg reiser sammen med kjæresten 8.mai til Rhodos (Ixia), gleder meg til og se på bloggen hva dere finner på av aktiviteter så kanskje jeg legger det i listen på hva man bør gjøre der 🙂

 69. Hege Marie

  Jeg skal dit sammen med kjæresten min, 3.juli, og jeg gleder meg noe veldig! 🙂 Jeg HÅPER du kommer med et langt innlegg om hvordan det var der, ulike utflukter du likte, barer og restaurenter som du anbefaler og hva du syns om treningsstudioet og spa-avdelingen! 😀

 70. Jeg var der ifjor i 14 dager. Herlig sted!! 🙂 Bare litt skuffende at selve bassenget er en liten spasertur unna. Du må gå forbi det første bassenget du kommer til for å komme frem til det som faktisk hører til selve hotellet Miramare 🙂 Også av restauranter rundt, så er det så å si BARE sportsbarer, så anbefaler dere å reise ofte inn til Rhodos by for å spise! 🙂

  Har vært i Rhodos 7 ganger tidligere, så jeg kjenner øya ut og inn! 🙂 Hehe. Skal til Rhodos den 11. mai sammen med datteren min og vi skal ligge på et hotell som ligger 5 min unna deres 🙂

  Kos dere 🙂

 71. Hei. Vi er tre par som skal kose oss på samme hotell i sommer, men vi drar en måned etter deg. Hotellet er så nytt at det ikke finnes tilbakemeldinger om hotellet enda. Det hadde jo vært kjempe fint hvis du ville skrive et lite innlegg om hvordan det var på hotellet etter dere hadde vært der? 😉

 72. Sorry, glem forrige melding. Jeg rakk ikke lese siste avsnittet om at du faktisk skulle skrive en reportasje 😉 – Da gleder jeg meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *