Jentesnakk hos mormors

Mamma og jeg dro til Gamlebyen for å overraske Anette på jobb i dag, og akkurat da vi kom var hun ferdig, så vi gikk nesten på hverandre i døren. Flaks med andre ord, ettersom vi trodde hun jobbet helt til klokken seks. Så vi ble sittende med hver vår kaffe latte på soya med vanilje og skravle i over to timer. Utrolig deilig å se de fineste fjesene i verden igjen!

Mamma og pappa kom forresten nettopp hjem fra det store utland og det minnet meg på hvor mye jeg savner solen. De ser ut som to pepperkakemenn. Gi meg farge! Får heller ta litt av med SunSpa før jeg legger meg i dag, tenker jeg 😉

Søsken ♥

Forresten! Er det noen som har lest Fredrikstad Blad i dag? Det er jo ikke annet enn fantastisk! Jeg lo gjennom hele avisen, de har skrevet ALT på dialekt! Haha! Dævær!

Etter Gamlebyen dro mamma og jeg for å handle inn til middag, stoppet på Østfoldhallen og da var det gjort. Jeg og mamma er HÅPLØSE når det gjelder å bare gå forbi butikker. . Her snakker vi stopp, se, vurdere og kanskje kjøpe på annet hvert plagg, så vi kom oss nesten aldri hjem. Og nå henger jeg etter på jobbfronten og jeg VET allerede at jeg bare kan glemme å legge meg før klokken ti som var planen i dag. For jeg er SÅ trøtt! Men det er jo ikke hver dag jeg er i barndomsbyen, faktisk har jeg ikke vært her siden romjulen, så det får bare gå 🙂

Håper dere har hatt en fin lille lørdag! Apropos lille lørdag: Nå kom mamma nettopp med et glass rosévin til meg, så her er det bokstavelig talt en liten smak på lørdag 🙂

73 kommentarer

 1. Hei. Jeg og en venninne skal feire bursdagen vår sammen om en måneds tid og vi skal ha College tema 😉 vi er ganske inspirert av cheerleading kostyme ditt, og elske duskene du hadde. Derfor lurer vi på hvor du har fått tak i dem? 🙂

  Hilsen to søte jenter! <3

  1. Fotballfrue

   Duskene er fra Standard i Oslo 🙂

   – C

   1. Tusen takk! 🙂

 2. Barndomsbyen? Det er jo Sarpsborg det, ikke Fredrikstad! Hehe, kansje noen trodde det var Fredrikstad… (jeg vet de ikke er langt fra hverandre altså!)

  1. Fotballfrue

   Det er Sarpsborg jeg er fra, ja 🙂 men dialekten er relativt lik 🙂

 3. Jeg har sett at du drikke kaffe med Soya tidligere og, hvorfor det, er det pga kostholdet ditt ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare fordi det er godt, helmelk er jo i utgangspunktet bedre 😉

   1. Hvorfor drikker du ikke helmelk da? Eller mener du helmelk er bedre helsemessig? 🙂

   2. Mener at Soya smaker bedre i kaffe enn helmelk 😉
    – C

   3. Soya er forresten full av østrogener, en måte å beholde ungdommelig utseendet på 😉 Men det var kanskje hemmelig?

 4. Holdt på å le meg ihjel selv når jeg leste Fredrikstad blad idag. Var artig da 🙂
  Mormors cafe er så koselig. Har sett Anette der flere ganger.
  Kos deg hjemme hos mor og far:-)
  Klem fra Rolvsøy.

 5. Så koselig at du har vært med familien din i dag, det var nok deilig for dere alle! Og jævlig morsomt (og kleint?) at avisa er skrevet på dialekt. Haha!

 6. Christina Isabella

  Heei! 🙂

  Jeg leser en del fitnessblogger, matblogger og diverse(din, fitliving, dedication osv) og har latt merke til at alle bytter ut sukker med sukrin og hevder at det smaker så utrolig godt. Jeg har selv prøvd å bake med måde sukrinmelis, sukrin og sukrin gold (vet det er «samme-greien» men poenget mitt er at jeg har prøvd det meste det siste året) og det som plager meg er den «kalde» smaken. Jeg klarer rett og slett ikke å nyte noe som har sukrin i seg. Noe jeg selvfølgelig synes er utrolig dumt. Hvordan synes du sukrin smaker? Kjenner du den «kalde» smaken, og om du gjorde før har du blitt vandt med den nå? Å synes du faktisk sukrin er godt i bakverk?

  Mvh fast leser <3

  1. Fotballfrue

   Den kalde smaken alle snakker om har aldri plaget meg :p Jeg synes det er et fantastisk alternativ 🙂 Du kan evnt. prøve stevia, det er et supert alternativ, tar bare litt tid for meg å bli vant med å bruke det, ettersom forholdene er annerledes, for egentlig er dette bedre enn sukrin for meg, jeg får nemlig mindre magevondt 😀

   – C

   1. Therese

    Har du prøvd sukrin+? Jeg syntes den er bedre enn sukrin, ettersom jeg og syntes sukrin har litt kald smak

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg bruker det noen ganger 🙂

  2. Hei på dere.
   Og takk for en kjempefin blogg Caroline. Har prøvd mange av oppskriftene dine.
   Jeg har samme dårlige erfaring med smaken av sukrin og sukrin+, men synes det hjelper å ta i litt mindre enn det som står i oppskriftene. Eller ta halv mengde vanlig sukker av det som står. He he 🙂

 7. åå, elsker antrekket! hvor er genser, bukse og sko fra? ha en fin lille-lørdag:)

  1. Fotballfrue

   Skjorte og bukse fra H&M, skoene er fra Zara 🙂

   Klem!

 8. Herlig «feel good» innlegg!
  Kan jo bare bli glad av den dialekta:)

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant :p

 9. Hei! Elsker luen din! Hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   Ellos, flere år gammel :/

 10. Det er så innmari koselig i gamlebyen. Hyggelig at du hadde en slik fin dag. Akkurat nå slapper jeg av med litt Juventus – Celtic på tv´en.

 11. Caroline, idag likte jeg stilen din skikkelig godt, skikkelig casual.
  Du burde gå slik oftere. Kunne du linket buksen og skjorten, takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Skjorte fra H&M og bukse fra H&M 😉

   1. Er det lenge siden du kjøpte buksen? og hvilken str har du? 🙂

   2. Fotballfrue

    Nei, for et par dager siden 🙂 Har 34.

    – C

   3. må nok plage deg litt til 😛

    Er buksene korte eller normale i lengden, de så litt korte ut?

   4. Fotballfrue

    Litt korte 🙂 Har brettet dem opp også jeg, da 🙂

 12. ragnhild

  hva jobber søsteren din som? 😀

  1. Fotballfrue

   Hun jobber på kafeen, mormors.

   – C

 13. Så koselige bilder!
  Har fått med meg at Fredrikstad Blad har blitt gitt ut på dialekt ja! Haha, utrolig morsomt. Ille viktig å ivareta østfold dialekta se 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, ille viktig! 😉

   Klem til deg, skjønne!

 14. Høres ut som at du har hatt en flott dag!
  Lurte bare på en ting, når du løper på tredemølle, hvor fort løper du egentlig da? 🙂 Jeg er så stolt når jeg klarer å løpe litt over 4 km på 30 min, mens du løper nesten 5,5 km på samme tid! :O men nå er jo kanskje ikke jeg en løper da.. hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg varierer alt ut fra dagsformen, en varierer jo i form 🙂 Jeg løper helst på rundt 10 km/t uansett, men noen ganger blir det fortere og andre gangere saktere.

   – C

 15. Virker som om du har en fantastisk familie! Du og din kjøre søster er utrolig vakkre!
  klem <3

 16. er du eller søsteren din adoptert, eller er dere halvsøsken? klarer ikke se søskenlikhet..haha! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, vi er søskensøsken. Ikke alle søsken er like 🙂

   1. Er ikke alle søsken som er lik utenpå 🙂 Men inni 🙂 ser ut som to vidt forskjellige mennesker utenpå 🙂 takk Gud for at ikke alle er like.

 17. I dag har jeg harr en ordentlig dritt-dag.. Ingenting har gått min vei og egentlig hadde jeg lyst til å gå å legge meg kl 19, men i stedet har jeg sittet å bladd i boka di og i arkivet her på bloggen og humøret og motivasjonen har snudd helt. Takk for at du er du, og for at du er så fantastisk!
  I morgen blir en bra dag, jeg kjenner det på meg! 😀

  1. Fotballfrue

   Så deilig at du klarte å snu det, kjære deg <3 Glad for at jeg kan bidra i det hele tatt! Ønsker deg en fin torsdag, snart er det helg og det betyr snart ny uke, den blir garantert bedre 🙂

   Mange klemmer 🙂

 18. Kjempefine bilder! Alltid gøy å dra tilbake til «hjembygden» 🙂

 19. Åhh jeg skulle egentlig til Østfoldhallen i dag, men ble heller hjemme for å øve til prøve og nå angrer jeg virkelig! Du er mitt store forbilde!

  1. Fotballfrue

   Søte deg <3

 20. Hei!
  Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting.
  Jeg er en slank jente, med lange bein og bittelitt former.
  Egentlig det de fleste ønsker seg. Men jeg synes jeg har altfor store pupper som jeg ikke synes passer til resten av kroppen.
  Jeg sliter med å finne klær som sitter fint, jeg er heller ikke noe glad i å vise kløft.
  Også synes jeg det er lett at eg ser større ut enn jeg egentlg pga puppene.
  Det jeg lurte på var om du hadde noen tips til hvordan jeg kan utnytte denne «fordelen» min. Hehe
  Det begynner virkelig å plage meg…

  Ellers må jeg si at jeg synes du er utrolig dyktig i det du driver med, og jeg elsker å lese bloggen din!
  Klemklem!

  1. Fotballfrue

   Fremhev midjen din, det vil virke slankede dersom du har store fordeler 😉 Også om du har fokus på beina dine om sommeren, og ikke så mye overkropp 🙂

   Klem!

 21. Fine bilder:) To pene søstre:)

 22. Du og søsteren din er så fine sammen! Det er så koselig når man har tid til slik kaffe-date <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 23. Så hyggelig å se bilder fra gamlebyen i Fredrikstad!:))) Mannen min er derfra, og vi har hytte på Hankø, men gamlebyen er jo så kos!! Bor et godt stykke unna,men prøver å være der mye i løpet av året, men blir mest i sommerhalvåret. Elsker å gå og rusle i gamlebyen, se på livet og spise deilig mat. Kos deg i Østfold:)) fine deg:))

 24. Det er så koselig i Gamlebyen. Særlig når det blir litt varmere.

  1. Fotballfrue

   Ja, savner varmen nå! 🙂

   Klem!

 25. Michelle

  Høres ut som du hadde en koselig dag i går! Godfølelse bilder 🙂

 26. Oh, my! What a beautiful country! I hope I will visit Norway soon. I love that you post some pics of the places you visit. And you are gorgeous as usual, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀

 27. Slapp av, du er like nyyydelig selv om du ikke er pepperkakebrun 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk for det, det er vel heller noe med hvordan man føler seg 😉 Deilig med en glød!

   – C

 28. Åh så herlig! Forresten godt å lese at det ikke bare er jeg som klarer å legge meg i tide, haha! Ha en herlig dag!

 29. Åhhh, så så koselig ut der 🙂 Fantastisk med slike gamlebyer! Herlig påfunn av avisa også. Har ikke du en slik dialekt? Eller har du hatt det med fadet den bort? :p Syns dialekt er så fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg snakker ikke sånn :p Hehe, det har jeg aldri gjort. Har snakket litt bredere enn jeg gjør nå, men aldri vært så preget, ingen i familien snakker så veldig bredt egentlig 🙂

   – C

 30. Så koslig å gjere slike ting inniblandt 🙂

 31. Hei Caroline 🙂 Husker du å spørre mammaen din om den plakaten hun fikk lagd til bryllupet deres? 🙂
  klem

  1. Fotballfrue

   Hun trykket den opp et sted som heter Caltrykk i Fredrikstad 🙂

   Klem!

 32. Selv om du og søsteren din er nokså ulike stilmessig ++, vil jeg si at jeg helt klart ser likhetstrekk spesielt i ansikt 🙂 Nydelige er dere begge to uansett!!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du ser det 😀

 33. Ååå så KOSELIG det så ut der! Savner Norge litt!

 34. Such a nice place, you look too gorgeous for words!:) xo

 35. Henne jobbet jeg med en gang for leeenge siden, på Quality Hotel! Haha 😀

  Nydelige er dere begge 🙂

  1. Fotballfrue

   Gjorde du? Så gøy 🙂

 36. Så utrolig artig! hehe

 37. Haha, jaa! Genialt det med avisa, ja!!

 38. Hei vil bare komme med en liten ting i forhold til sukrin.. vet mange ikkeliker den kalde smaken og ike så lett å bake med .. men dere stevia er faktisk mye bedre å bake med og ellers også.. og det som er flott er at en bruker lik mengde som er oppgitt , så forhols sukker og stevia er lik .. da mener jeg den som en kjøper i butikk.. noe av den du får på nett.. er veldig søt..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *