Light Blue

Pasteller ♥

Bukse BikBok / Genser BikBok / Smykke og Øredobber BikBok / Ring Hasla / Jakke Zara / Veske 3.1 Philip Lim / Pumps Nelly.com

Nå skal jeg lage middag, laks står på menyen sammen med blant annet limesaus. Mmmm 🙂 Håper det blir bra, deler oppskriften i morgen dersom den godkjennes her hjemme. Om få timer kommer Siri og Kristoffer hit en tur, vi har nemlig gått til innkjøp av et nytt Playstationspill som vi gjerne vil teste med flere. Viktig å leke seg litt i hverdagen! Spillet heter Wonderbook: Book Of Spells, noen som har spilt dette?

Når de har dratt må jeg finne frem kofferten nok en gang og pakke for alle dagene frem til lørdag. I morgen skal jeg til Oslo for intervju  hos p3 før jeg må i noen møter, deretter går turen hjem til Sarpsborg. Farmor fikk middagsdate av Anette og meg til jul og den skal vi bruke på fredag. Gleder meg sånn til å se henne igjen! Lørdag reiser jeg tilbake til Siljan, da er det jo Kick Off for ODD, og det må jeg få med meg!

Ha en toppen kveld, dere ♥

129 kommentarer

 1. wow what a great outfit 🙂 your eyes come out that extremely in the snow and with the blue on you 🙂 and i love your hair so much

  http://chicchoolee.blogspot.co.at/
  http://chicchoolee.blogspot.co.at/
  http://chicchoolee.blogspot.co.at/

 2. Katrine

  Hårfargen din er utrolig fin! Den kler deg sååå godt, fine deg 🙂

 3. Oh my, det der var virkelig din farge!! Du ser helt nydelig ut, og håret var virkelig helt perfekt. Superfresht, rett og slett! 😉 Klem

 4. WoW Caroline, her ser du virkelig helt nydelig ut <3 Du er så utrolig fin altså!

 5. Wow, for et nydelig antrekk! Ser ut til at jeg må innom bikbok snart :p
  Du er så vakker!

 6. Hi Caroline! Love so much this top and the color, it suits you really perfect! I think this shade is really great on you!! Beautiful and super stylish combo!! Kisses!:)

 7. Veronica

  Denne outfiten kledde du virkelig godt 😀

 8. Så fint antrekk til deg !!! Delikat som alltid 😉 Husker du hva toppen heter, driver å sjekke nettsiden til bik bok — Klem til vakre deg ;);)

 9. Hei Caroline =)
  For en fin blogg du har. Jeg har gått ned en del i vekt uten å ha gjort om på kostholdet, men pga mye stress og div. Jeg er redd for å gå opp i vekt igjen for jeg trives veldig med den vekta jeg har nå og vil opprettholde den. Jeg har lest en del om lavkarbo og har prøvd å bakt en del brød og rundstykker, men jeg sliter veldig. Jeg liker ikke smaken :/ Brødene klarer jeg ikke å spise i det hele tatt, rundstykkene er greie nok, men ikke noe jeg gleder meg til å spise. Har du noen tips? Jeg vil så gjerne, men føler meg litt «støkk».

 10. Åå, du er så fin! Elsket den fargen til deg, håret ditt ble så flott :-)!

 11. Hårfargen <3

 12. Camilla

  Utrolig vakker som vanlig. Liker virkelig klesstilen din, en av norges beste til å kle seg! 🙂

 13. Fin ! Har du et navn, eller en link, til kamera-fjernkontrollen din ? 🙂 Klem

 14. WOW! Nydelig!

 15. herregud å vakker du er !!

  1. Fotballfrue

   Hjelpes, så snille dere er! Tusen, tusen takk <3

 16. Nydelig som alltid! Du får alt til å se så eksklusivt ut! Ble nesten litt overrasket da jeg så at toppen og buksen var fra BikBok 😉

 17. Herregud så flott du var i dag! Utrolig vakker 🙂

 18. Victoria

  Nå må du være så snill å gi deg! Du blir vakrere og vakrere for hver eneste dag som går! Du sprer så mye varme ut til verden gjennom bloggen din. Bøyer meg i støvet for deg. Er utrolig dårlig til å kommentere, skal prøve å bli flinkere på det 🙂 Du er i hvert fall et stort forbilde for meg! Tusen takk for alt du gir til meg hver dag! Denne fargen var helt utrolig nydelig på deg 🙂

 19. Slenger meg på resten – her så du stunning ut!
  Fargen var nydelig på deg 🙂

 20. Utrolig nydelig farge til deg fine <3

 21. Å fy søren dette antrekket overgår alt!! 🙂 Så utrolig nydelig! Og den fargen kledde du kjempegodt. Burde absolutt velge klær i den fargen oftere 😀

 22. åhh fargen er helt nyyydelig til deg! håper du fikk en strålende dag! <3 klem

 23. Elsker den fiolblå fargen! Du er så utrolig vakker, kler deg alltid så sofistikert og er i tillegg et utrolig godt forbilde for oss som ønsker å leve en aktiv livsstil! Fortsett den gode bloggingen, Caroline 😀 Jeg heier på deg!

 24. <3 baby blue is your color <3

  1. Fotballfrue

   Thank you, gorgeous!! <3

 25. FOR en fin farge til deg! Tror faktisk dette er favorittantrekket mitt helt siden jeg begynte å lese bloggen din for 1 år siden! 🙂 Er det lenge siden du kjøpte genseren på bikbok? Tror nesten jeg må ta med en tur innom hvis den enda er å finne.

  1. Fotballfrue

   Forrige uke 😀

   Klemmer 🙂

 26. Så nydelig du var i dag! Ikke for mye fiksfakseri, pent og naturlig! Elsker det 🙂

 27. Nydelig outfit! Som alltid. Jeg virkelig elsker pasteller, så denne må jeg kjøpe meg! Hvordan er den i størrelsen? Forresten, så gleder jeg meg til å se deg på Typen Til & 4 stjernes middag! 😀

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Det blir så deilig med lysere plagg fremover 🙂

   Klemmer!

 28. Kjempefint antrekk 😀 Skal definitivt ta en titt etter den genseren den var jo bare knall 🙂

 29. Du kler femenine klær og farger utrolig godt! Gudinne Carloline! 😀
  <3

  1. Fotballfrue

   Snille deg <3

 30. herlighet, så vakker du er! 🙂

 31. SÅ nydelig du er 🙂
  Den toppen var bare som skapt for deg! Elsker både formen og fargen :))

 32. Så flott du er! Nydelig farge til deg. Det syns jeg var en kjempe fin gave til farmoren deres.. Er så utrolig viktig å ta vare på besteforeldre, og de setter jo så pris på å få tilbringe tid med barnebarn 😀 <3 Håper du får en knallfin dag.

  1. Fotballfrue

   Hun ble så glad 🙂 Hyggelig med en opplevelse hun kan se frem til 🙂

   Klem!

 33. Fargen på toppen er nydelig! Og smykket passet så fint til! 🙂

 34. Åh, fy søren så utrolig fint dette var. Du kler virkelig alt!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 35. hvilken BB bukse er det?
  hvilke farger finnes toppen i?

  1. Fotballfrue

   Sort og off-white i hvert fall 🙂

  2. Jeg har den i hvit og nå har de også fått den inn i militærgrønn 🙂

 36. Åh, så vakker isprinsesse! Så fin med håret rett og nydelige toppen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 37. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Herlig antrekk! Har virkelig falt for peplum-look’en, men akkurat nå har jeg ikke helt kroppen til å bruke det, hehe 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 38. Hei. Du som er så flink til å kle deg, har du noen tips når det kommer til klesvalg på jobbintervju? Synes dette er veldig vanskelig.

 39. Marianne

  Nydelig den toppen din 😀 Litt morsomt at du nevner under bildet at øredobbene er fra bil bok, for man ser dem ikke på bildet 😮 Men tipper de er kjempefine, akkurat som deg og resten av antrekket 😀 Du ser helt fantastisk ut!

 40. Den toppen og jakken var nydelig! Synes den fargen kledde deg utrolig godt 🙂

 41. Nydelig, Caroline 🙂

 42. Hvilket modellnavn har buksa? Er den sort? Nydelig!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke, dessverre :/ Tror det er never denim 🙂

 43. Åj! Her var du utrolig vakker!!<3

  1. Fotballfrue

   :O Tuuusen takk, skjønne!!

 44. ååh, elsker dette antrekket 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *