Lifesaver: SunSpa

Jeg har fått flere spørsmål angående selvbruning den siste tiden, og ettersom det begynner å bli en stund siden jeg skrev om dette sist, tenkte jeg å minne dere på at: Det er fortsatt SunSpa som gjelder! Og nå får du den i ny utgave. Denne gangen er designet fornyet, i tillegg til at formelen er forbedret. Nå lukter den bedre, sprayteknikken er faktisk enda bedre enn tidligere, selv om jeg ikke trodde det var mulig, og den er tilsatt mer vitamin E pluss Aloe Vera.

Og så må jeg forberede dere på tidenes informasjonsinnlegg! I dette innlegget linker jeg til en video jeg laget i oktober som viser påføringsteknikk, og oppsummerer mye informasjon om produktene generelt. Jeg er ganske sikker på at jeg umulig kan ha glemt noe, men dersom du likevel skulle lure på noe, spør i kommentarfeltet.

Jeg bruker vanligvis kun å spraye ansiktet med SunSpa med mindre jeg skal noe spesielt som krever glød over hele kroppen. Ansiktet renser jeg hver morgen og kveld, samt skrubber annen hver uke og kjører på med ansiktsmaske, så det er absolutt her fargen forsvinner først, samtidig er jo ansiktet det som synes mest nå på denne årstiden.

♥ Min favoritt har lenge vært SunSpa Chocolate, og det er det fortsatt. Det er uten tvil denne som gir finest glød til mitt ansikt. Nå har jeg gylne toner i huden fra før av, slik at jeg heller vil anbefale SunSpa Original til de som har en litt lysere hudtone.

♥ Til de med litt lysere hudtone anbefales altså SunSpa Original. Denne vant Best i test i Tara i desember 2012, og anmeldelsen kan du lese ved å følge linken 🙂

♥ Til de som er aktive er SunSpa Bodyfitness å anbefale. Denne er også en av mine favoritter, men jeg foretrekker likevel SunSpa Chocolate fordi den gir meg en finere farge.

Forskjellen på SunSpa Original og SunSpa Choholate vs. SunSpa Bodyfitness er at sistnevnte er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel er at du ikke får skille etter sportsbh, det KAN du få dersom du sprayer Original eller Chocolate på overkroppen, men jeg kan nesten garantere deg at du ikke vil oppleve dette med Bodyfitness.

Før og etter med SunSpa Bodyfitness:

SunSpa tan-in-a-can er ikke kremer, men spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Lurer du på hvordan jeg gjør det med hendene, se videoen jeg linker til lenger ned.

En sprayboks holder lenge dersom du kun bruker den i ansiktet, men skal du spraye hele kroppen rekker en boks kun 2 ganger. Til deg som ønsker farge på hele kroppen er mitt tips derfor din favoritt SunSpa Spray i ansiktet og SunSpa 3D lotion på kroppen. Den sistnevnte skrev jeg en anmeldelse av i sommer, som du kan lese her. Den er også helt amazing!

Nyttig informasjon om sunspa tan-in-a-can: 

♥ fin farge etter 6-8 timer. Anbefaler å gjøre dette om kvelden før du legger deg, sov da gjerne på et håndkle

♥ inneholder ikke parabener

♥ inneholder vitamin E som er godt for huden og som har en anti age-effekt

♥ inneholder aloe vera som gjør huden myk

♥ ingen eller svært lite lukt i etterkant

♥ ikke testet på dyr

♥ fargen avtar etter 3-5 dager, jeg har opplevd at den forsvinner gradvis og ikke flekker underveis  

Det er ofte slik at mange lurer på påføring, og det er virkelig det enkleste i denne verden! Jeg har til og med laget en video for å demonstrere, sjekk den ut her. Du kan faktisk se at jeg blir brunere underveis!

Og dere, ikke glemt at sprayen skal virke på huden din i 6-8 timer, deretter er det viktig at du dusjer den av deg. Bruk såpe og vaske hele deg grundig, så kommer du ut av dusjen uten skjolder, brun og blid 🙂 Mitt tips er å spraye deg ca. 1 time før du går til sengs, på den måten får fargen tørket skikkelig før du skal sove, men sov gjerne i sengetøy som du kan ta av dagen etterpå ettersom det kan smitte litt av, eller sov på et håndkle. En god peeling er også å anbefale før du sprayer deg, slik at fargen sitter bedre.

SunSpa har vunnet best i test flere ganger, og det er det faktisk en grunn til. Jeg hadde heller aldri turt å anbefale noe for så mange mennesker, som ikke holder mål. Dette er rett og slett et fantastisk produkt og har blitt er min lifesaver. Jeg tar jo faktisk aldri solarium lenger. Dersom du har lyst til å prøve SunSpa, får alle leserne mine 15 prosent rabatt på hele nettbutikken fra og med i dag til og med 10. mars. Koden du må bruke er caroline15. De første 30 som bestiller får også en liten overraskelse med i pakken sin 🙂

annonse 

116 kommentarer

 1. Aller først vil jeg få takke deg for en utrolig flott og ikke minst inspirerende bogg! Du skriver bra, og bildene dine er utolig fine:) Du er et utolig bra forbilde for andre, med tanke på kosthold, trening og livsstil! Du har virkelig beina på jorda, fortsett sånn!:) Du har en utolig flott og ikke minst sunn kropp! Jeg blir direkte irritert når folk påpeker og påstår at du er unormalt og usunnt tynn og mager, det stemmer så absolutt ikke! Du har en kropp som det står mye timer trening bak, du ser virkelig sunn og naturlig ut!:)

  Jeg har også et størsmål til deg!:) Etter å ha sett på bildene dine fra ferien deres, falt jeg pladask for den korallfargede bikinien fra V.S.! Jeg lurer veldig på om hvordan størrelse du bestilte på BH en derifra? Tror nemmelig at jeg kunne passet samme størrelse som deg ut i fra bildene. Håper du kan svare på det:)

  1. Fotballfrue

   Skjønne deg, tusen takk for så fine ord <3 Bare ta utgangspunkt i bh-strl. som du bruker til vanlig det gjør jeg 🙂 De starter vel på 32 a som er det samme som 70 a 🙂

   Klem!

 2. Hvor lang leveringstid pleier de å ha? 🙂

  1. Fotballfrue

   3-5 dager 🙂

   – C

   1. Astrid

    Til meg tar det sjeldent mer enn 1-2 dager 😀

   2. Nina Julianne

    Bestilte den etter å ha lest innlegget, og jammen hadde den ikke dumpet ned i postkassen i dag 😀

   3. Fotballfrue

    Så bra 😀 Fikk du med overraskelse? 🙂

    KleM!

   4. Nina Julianne

    Ja 🙂
    Rosa neglelakk fra Beautyuk som tydeligvis er laget for å støtte kreftsaken, blir spennende å prøve, vet du om de neglelakkene er gode?

    Klem tilbake !

 3. Heisann Caroline!
  Jeg har lenge hatt lyst til å prøve selvbruner,og har kjøpt inn flere typer tidligere. Er likevel selvbrunings-jomfru 😉
  Det jeg lurer på er om man får skille ved hårfestet når man sprayer ansiktet? Holder det å sette håret i strikk,og spraye ivei? 🙂
  Ha en super mandag!
  Mvh Mari

  1. Fotballfrue

   Se videoen, jeg bruker er sjal 🙂

   Klem!

 4. Hei. 🙂 kjøpte nettopp originalen, kan man bruke den i ansiktet?

  1. Fotballfrue

   Selvsagt!

   – C

 5. Hvor er shortsen fra?

 6. Hei 🙂
  Jeg er veldig bleik (les:hvit) og trenger derfor sikkert orginalen. Men samtidig er jeg aktiv og da høres fitness lurere ut.
  Dilemma, hjelp! :p

  1. Da bør du velge fitness – og kun nøjes med et lag:-) Mange sprayer sig flere gange med 3-5 min. mellemrum for at få en dypere farge..Det trenger du ikke, hvis du er lys i huden fra før. Jeg er selv ganske lys og bliver ikke overdreven brun av fitness..Bare fin og naturlig!:-)

 7. Christine

  Samme tankegang her. Jeg trener ofte og hardt, så føler fitness passer best, men er hvit som et laken og vil jo ikke at det skal bli så stor forskjell at man ser det er fake…

 8. Kristine K

  Hei Caroline! Jeg har sett på dine tidligere innlegg og bestemt meg endelig for å bestille. Jeg bestilte faktisk bare et par timer før du la ut innlegget, men var da tydeligvis ikke med på «konkurransen» om å være en av de 30 første. pakken jeg fikk hadde bare produktet jeg bestilte og ikke noe mer. Liker bloggen din veldig mye, får vente til du legger du innlegg før jeg bestiller neste gang 🙂 Ha en fin dag videre 🙂

 9. Renser du ansiktet på morgenen, når du vasker av selvbruningen? Hvor mange dager varer fargen i ansiktet? Jeg har prøvd såå mange forskjellige, og de holder ca 1 dag i ansiktet alle sammen :/

  1. Fotballfrue

   Ja, med ansiktsrensen min 🙂 Fargen sitter fint i 3 dager før den plutselig ikke er der lenger 😉 Forsvinner gradvis.

   – C

 10. Det hørtes ut som bra produkter. Har selv aldri hørt om det, men har lenge sett etter en god selvbruning, kanskje jeg skal prøve den? 🙂 Den shortsen på første bilde var utrolig fin! Hvor er den kjøpt? 🙂

 11. Hei Caroline

  Jeg bestilte ca. 2 min efter innlegget dit kom ut – Og jeg fik med en kjempe fin overraskelse – en neglelakk:-)

  Nå skal jeg teste…:-)

  Så 1000 Takk!

  Trine

 12. Hanna Cecilie Nygaard

  Har akkurat fått chocolate i posten, og har nå påført denne to dager på rad, i ansiktet. men ikke fått noe farge! Isåfall svæært lite.. : ( lurer på hvorfor

  1. Fotballfrue

   Rister du flasken ordentlig? Spray gjerne 2-3 lag om gangen 🙂

 13. Heisann 🙂 jeg tok på min nye tan in a can i går.. men da merket jeg at det kom mange «streker» som var brune og de går ikke bort.. jeg lurer på hvorfor eller om det er meningen at de strekene kommer fordi hele kroppen skal bli slik når jeg påfører ? 🙂 håper du svarer !

  1. Fotballfrue

   Disse går av i dusjen 🙂

 14. Therese

  Hei Caroline:) Jeg vurderer å kjøpe sunspa, men er redd for at øyenbrynene mine skal blir farger i samme slengen, jeg ønsker ikke 2 i 1-effekt, så da er altså mitt spørsmål, hva gjør du for å unngå dette? Tilslutt vil jeg takke for en flott blogg som jeg leser daglig.

  Kos

 15. Kathrine

  Hei fine du! 🙂

  Ser dette er et gammelt innlegg, men håper du kan svare likevel… Har du prøvd solproduktene til Sunspa? Altså solsprayen med faktor (regner med denne ikke har selvbruning i seg)? Vi skal på bryllupsreise til varmere strøk om ikke lenge, ser at Coverbrands har fått inn solfaktor fra Sunspa.

  Eller har du et andre solprodukter å anbefale? Jeg får lett urenheter av solkrem, og har brukt solsprayen fra Dior i flere år nå, som jeg er kjempefornøyd med, men vil veldig gjerne prøve noe annet også.

  På forhånd takk for svar, og ha en strålende fin dag! Du er full av inspirasjon! 🙂 Klem

 16. Hei. Jeg har nettopp fått Sunspa i postkassa, og det er første gang jeg skal bruke det. Hvordan er det med dagkrem/nattkrem? Burde man ta det før eller etter behandlingen? Isåfall, hvor lenge før/etter?

  1. Caroline

   Påfør krem og deretter sunspa 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *