Lifesaver: SunSpa

Jeg har fått flere spørsmål angående selvbruning den siste tiden, og ettersom det begynner å bli en stund siden jeg skrev om dette sist, tenkte jeg å minne dere på at: Det er fortsatt SunSpa som gjelder! Og nå får du den i ny utgave. Denne gangen er designet fornyet, i tillegg til at formelen er forbedret. Nå lukter den bedre, sprayteknikken er faktisk enda bedre enn tidligere, selv om jeg ikke trodde det var mulig, og den er tilsatt mer vitamin E pluss Aloe Vera.

Og så må jeg forberede dere på tidenes informasjonsinnlegg! I dette innlegget linker jeg til en video jeg laget i oktober som viser påføringsteknikk, og oppsummerer mye informasjon om produktene generelt. Jeg er ganske sikker på at jeg umulig kan ha glemt noe, men dersom du likevel skulle lure på noe, spør i kommentarfeltet.

Jeg bruker vanligvis kun å spraye ansiktet med SunSpa med mindre jeg skal noe spesielt som krever glød over hele kroppen. Ansiktet renser jeg hver morgen og kveld, samt skrubber annen hver uke og kjører på med ansiktsmaske, så det er absolutt her fargen forsvinner først, samtidig er jo ansiktet det som synes mest nå på denne årstiden.

♥ Min favoritt har lenge vært SunSpa Chocolate, og det er det fortsatt. Det er uten tvil denne som gir finest glød til mitt ansikt. Nå har jeg gylne toner i huden fra før av, slik at jeg heller vil anbefale SunSpa Original til de som har en litt lysere hudtone.

♥ Til de med litt lysere hudtone anbefales altså SunSpa Original. Denne vant Best i test i Tara i desember 2012, og anmeldelsen kan du lese ved å følge linken 🙂

♥ Til de som er aktive er SunSpa Bodyfitness å anbefale. Denne er også en av mine favoritter, men jeg foretrekker likevel SunSpa Chocolate fordi den gir meg en finere farge.

Forskjellen på SunSpa Original og SunSpa Choholate vs. SunSpa Bodyfitness er at sistnevnte er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke, noe som betyr lenger holdbarhet for deg som er aktiv og svetter mye på trening. En absolutt fordel er at du ikke får skille etter sportsbh, det KAN du få dersom du sprayer Original eller Chocolate på overkroppen, men jeg kan nesten garantere deg at du ikke vil oppleve dette med Bodyfitness.

Før og etter med SunSpa Bodyfitness:

SunSpa tan-in-a-can er ikke kremer, men spray med airbrushteknikk som gir en påførsel lik den de bruker i selvbrunersalongene. Fordelene med dette er mange, blant annet at du slipper skjoldete farge på hendene. I tillegg fordeles fargen jevnt og fint på huden, og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Lurer du på hvordan jeg gjør det med hendene, se videoen jeg linker til lenger ned.

En sprayboks holder lenge dersom du kun bruker den i ansiktet, men skal du spraye hele kroppen rekker en boks kun 2 ganger. Til deg som ønsker farge på hele kroppen er mitt tips derfor din favoritt SunSpa Spray i ansiktet og SunSpa 3D lotion på kroppen. Den sistnevnte skrev jeg en anmeldelse av i sommer, som du kan lese her. Den er også helt amazing!

Nyttig informasjon om sunspa tan-in-a-can: 

♥ fin farge etter 6-8 timer. Anbefaler å gjøre dette om kvelden før du legger deg, sov da gjerne på et håndkle

♥ inneholder ikke parabener

♥ inneholder vitamin E som er godt for huden og som har en anti age-effekt

♥ inneholder aloe vera som gjør huden myk

♥ ingen eller svært lite lukt i etterkant

♥ ikke testet på dyr

♥ fargen avtar etter 3-5 dager, jeg har opplevd at den forsvinner gradvis og ikke flekker underveis  

Det er ofte slik at mange lurer på påføring, og det er virkelig det enkleste i denne verden! Jeg har til og med laget en video for å demonstrere, sjekk den ut her. Du kan faktisk se at jeg blir brunere underveis!

Og dere, ikke glemt at sprayen skal virke på huden din i 6-8 timer, deretter er det viktig at du dusjer den av deg. Bruk såpe og vaske hele deg grundig, så kommer du ut av dusjen uten skjolder, brun og blid 🙂 Mitt tips er å spraye deg ca. 1 time før du går til sengs, på den måten får fargen tørket skikkelig før du skal sove, men sov gjerne i sengetøy som du kan ta av dagen etterpå ettersom det kan smitte litt av, eller sov på et håndkle. En god peeling er også å anbefale før du sprayer deg, slik at fargen sitter bedre.

SunSpa har vunnet best i test flere ganger, og det er det faktisk en grunn til. Jeg hadde heller aldri turt å anbefale noe for så mange mennesker, som ikke holder mål. Dette er rett og slett et fantastisk produkt og har blitt er min lifesaver. Jeg tar jo faktisk aldri solarium lenger. Dersom du har lyst til å prøve SunSpa, får alle leserne mine 15 prosent rabatt på hele nettbutikken fra og med i dag til og med 10. mars. Koden du må bruke er caroline15. De første 30 som bestiller får også en liten overraskelse med i pakken sin 🙂

annonse 

116 kommentarer

 1. Elsker selv disse selvbrunere – Jeg bruker 3day lotion og chocolate.. De beste jeg har prøvd:-) Knallbra innlegg..!

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Det er de beste produktene, jeg er overbevist 🙂

   Klem!

 2. Er bestilt! Spent på å prøve denne! Skal bli godt å få bukt med litt vinterblek, nordisk hud! 🙂 Flott anbefaling! 😀

  1. Fotballfrue

   Gled deg, denne gjør mye på en dårlig dag :p

   Klem!

 3. Har du tips til peeling/bodyscrub som kan brukes i dusjen?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker en fra Ole Henriksen, kjempegod 😀

   Klem!

   1. Takker!

 4. Jeg elsker Sunspa sine selovbrunere! bruker bodyfitness og er super duper fornøyd 😉
  Lurte på en ting : hvor ofte sprayer du deg i ansiktet?
  Digger deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ca. 1 gang i uken, alt ettersom 🙂

   Klem!

 5. SunSpa er et produkt som faktisk fungerer! Jeg stoler knapt på noe reklamer lenger, fordi det er så mye tull på markedet som skal være så fantastisk og flott, og så viser det seg at man brukte penger på noe drit som ikke holdt mål. MEN er det noe som holder mål, så er det virkelig SunSpa. Jeg skulle på et skoleball arrangert av universitet jeg går på, kjøpte SunSpa, sprayet meg dagen før og hadde en super fin brunfarge på ballet 🙂 Første gangen jeg kjøpte «chocolate» ble jeg ikke overbesvist. Den sprayet ujevnt og jeg måtte brukte votten til å gni det jevnt. Men det var nok bare en produksjonsfeil for den neste jeg fikk i posten var som gull verdt! HEIA SUNSPA! MÅTTE DE LEVE EVIG!! Haha.. 🙂

  1. Liker liker!! – Helt enig:-)

 6. Ingvild

  Hei!! Hvor har du kjøpt den shortsen?? Utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Shortsen er fra runwaydreamz, i fjor 🙂

 7. Jeg er så redd for skjoldete resultat. Føler meg ikke trygg på at jeg får til dette. Men kanskje man burde ta mot til seg å teste slik en gang. En gang jeg ikke skal noe uansett. Farge som smitter på sengetøy, forsvinner i vask?

  1. Fotballfrue

   Det forsvinner i vask 🙂

   Klem!

 8. Kjempefint resultat! Hvor er shortsen fra? Den er så fin! 🙂

 9. Bestilt! Tusen takk for et knall tips og rabattkode 🙂

 10. Hurra, da var Bodyfitness-sprayen bestilt 🙂 har prøvd mange forskjellige, men trener og svette en del så syns fargen forsvinner så lett.. Blir spennende å se om det holder lengre denne gangen! 🙂

 11. Åh, frister…… hvor er shortsen fra forresten? nydelig.

 12. Hei 🙂 leser bloggen din hver dag,men har aldri lagt inn noen kommentar. Har nå bestilt selvbruning,er veldig spent på og prøve 🙂 tar mye sol til vanlig,noe jeg helst vil unngå og gjøre så ofte.
  Bruker du fremdeles vippe extensions og anbefaler du dette?:) klem

 13. Kjempe bra!

 14. Har brukt SunSpa i noen måneder nå, og den funker fjell!
  Har du hatt god tid idag, siden du har kommet med hele 4 innlegg, i tillegg til at det er SØNDAG, når du ofte skriver bare 2?
  Hehehe, godt å se at du iallefall har blogglysten helt på plass! 😀

  1. Fotballfrue

   Har hatt treningsfri, det gir mye ekstratid 😉

   – C

 15. Wow, hvor er den shortsen fra? Helt utrolig nydelig 🙂

 16. Victoria

  Har slitt med at selvbruningen føles litt «klissete» på…Hvordan kjennes denne? Kjenner du at du har den på?
  Merker at jeg ikke får formulert meg helt riktig, men håper du forstår spørsmålet 😉

  1. Fotballfrue

   Den tørker med en gang 🙂

   – C

 17. Hvor er shortsen fra? Søt!

 18. Kan ikke du få de til å utvide kampanjen i to dager til da vær så snill? Lønn den 12, har kjempelyst på! 🙂

 19. Gleder meg til å prøve 🙂
  Hvor er shortsen din fra? Den er dødsfin

 20. This is beautiful! I will soon come to Norway to live and I am very happy about it 🙂

 21. Hei! Kjekt med litt farge på kroppen, men sidan det er spray vert det mykje «søl» på badet? 😉

  1. Fotballfrue

   Anbefaler å spraye i dusjen 🙂 Du vil ikke se noe til «sølet» før du vasker badet etterpå, da blir vannet litt rosa 😉

   – C

 22. Superfin farge, og supert innlegg! Synd de ikke sender til England (?), skulle gjerne prøvd den..

 23. IngridM

  Hvor er den shortsen fra ? Den var kjempefin 😀

 24. Hei Caroline:-)

  Har du prøvd everyday minerals makeup som de også selger? Jeg bruker sunspa original idag som er kjempe bra – ja faktisk helt amazing!;-), men tenkte jeg skulle teste chocolate.:-) Så veldig bra med rabatt!

  Digger bloggen din…

  Trine:-)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er veldig glad i everyday bronzer 🙂

   Klem!

 25. Susanne

  Hei Caroline!
  Hvor er shortsen fra? Den var lekker.

 26. Heisann! Flott innlegg, har lurt litt en stund på dette; finnes det en i denne serien som ser naturlig ut hvis man har nesten melkehvit hud? Blir ikke brun om sommeren en gang, max en litt ukledelig deigfarge. Kan noen av disse brukes uten at det ser altfor brunt ut på sånn type hud?:)

  1. Fotballfrue

   Jeg ville prøvd den originale 🙂

   Klem!

  2. Hahaha! Måtte le av dette innlegget! Som om du beskriver min hudfarge! Godt vi er flere ;))
   Jeg har prøvd spraytan i samme gate som denne, og det funker kjempefint 🙂 Husker ikke merket vel og merke, men kjøpte på Cubus for en billig penge 🙂

 27. Jeg bruker dem fast siden første gang du anbefalte
  dem, they are really from heaven <3

  Og jeg sier selvsagt ikke nei takk til litt
  rabatt heller så jeg bestiller igjen! Jeg eeeelsker
  dem!!! 😀

 28. Kristine

  Hei Caroline 🙂 jeg MÅ bare spørre deg.. Hvor er klærene fra og ikke minst sekken? Jeg vil ha 🙂 så fint!

  1. Fotballfrue

   Shortsen er fra runwaydreamz, toppen fra Gina og sekken fra BikBok 🙂 Alt er fra i fjor eller før, bortsett fra sekken, den er ny 🙂

 29. Hi!!I absolutely love your blog!I would love it if you could please write something in english at the end of your posts or add one of those trnslation buttons? pretty please? I hate that I cant understand your fab recipes!

  1. Fotballfrue

   I’ll see what I can do, sweetie 😀

   Hugs!

 30. Hvor er shortsen fra? Veldig kul

  1. Fotballfrue

   Shortsen er fra runwaydreamz 🙂

 31. Vad trevligt =) Då måste jag kika in där.
  Tack. Hoppas du mår fint!
  Stor kram <3

 32. My God, we in Russia have today -20 C outside! So it is very strange to see the shorts in the picture, after such a long winter, I had forgotten about them. Hehe))

 33. Camilla

  Kjempetøffe sandaler og shorts!!! Hvor fikk du tak i disse?
  Må fornye garderoben til sommer og utenlandstur 🙂

  1. Fotballfrue

   Shortsen er fra runwaydreamz og sandalene fant jeg i Lisboa. Sandalene er 2 år gamle og shortsen 1 år 😉

   – C

 34. Camilla

  Hvordan er denne i forhold til urenheter? Opplever du urenheter på kroppe og/eller ansikt med denne? Hvis det er noen andre lesere som har erfaring så del gjerne 🙂 Grunnen til at jeg spør er at jeg reagerer på det meste av selvbrunere (har sensitiv hud). Håper SunSpa kan være løsningen for meg!

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke opplevd 🙂 Men jeg har heller ikke sensitiv hud :/

   – C

   1. Jeg opplever at jeg får uren hud i ansiktet og på brystkassen av å påføre selvbruning over flere uker, uten en «pause».
    Men så fort jeg ser at huden blir ufornøyd peeles det for alle pengene, så er det på’n igjen :p

  2. Jeg fikk ureheter av st.tropez sin – men ikke av sunspa..:-)

   1. Astrid

    Har selv merket litt mer forekomster av såkalte «sorte prikker» på nesen enn ellers ved bruk av SunSpa, men ved skrubb og sånne «strips» så er det i grunn null problem og hudnreprosent verdt det! Nå har ikke jeg akkurat fet hud heller da, men mer tørr så..

 35. Hei jeg stillte et spørsmål i et av de forrige innleggene dine og lurte på hvilken børste du vil anbefale til solpudder for jeg har spurt flere bloggere om de kan anbefale men en spesifik børste men da legger de kun link til et inlegg der de skriver om mange ulike. Så er det en spesifik du kan anbefale?

 36. Hva er det som gjør at de er bedre enn Xen Tan?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes Xen Tan lukter mye i etterkant :/ Xen Tan er jo også krem og ikke spray, noe som krever mye mer jobb. Jeg synes SunSpa er lettere, lukter mindre og sitter bedre.

   Når det gjelder 3D lotion fra sunspa kontra krem fra xen tan mener jeg sunspa er så og si luktfri, det er ikke xen tan. I tillegg synes jeg sunspa gjør huden mykere i tillegg til en finere glød 🙂

   – C

 37. Camilla

  Hei 🙂
  De ser helt fantastiske ut! Men jeg lurer på en ting. Jeg har alltid reagert med voldsom kløe på selvbrunings kremer. Vet ikke hva som er grunnen til det. Har du peiling? Og vet du om disse er annerledes enn de gamle kremene man får på Vita o.l.??
  Kanskje litt vanskelig spørsmål, men setter pris på om du har noen tips 😉
  Klem Camilla

  1. Fotballfrue

   Nå vet jeg ikke hva du har prøvd fra Vita, men som jeg skriver er dette spray med airbrushteknikk lik det de bruker i skjønnhetssalonger 🙂 Dessverre vet jeg ingenting om reaksjoner, men disse er jo bla. parabenfrie 🙂

   Klem!

 38. Da er den bestilt! Det er så mange dårlige varianter der ute, men sier du at den er bra så stoler jeg på deg;)
  Gleder meg til å få litt farge!
  Tusen takk for godt tips:)

 39. Sommerinspirasjon! Tusen takk 🙂

  Skal bestilles med en gang! Men hvor er den kjempetøffe veska og shortsen fra?
  På forhånd takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Shortsen er fra runwaydreamz 🙂 Det sorte er en sekk fra BiKBok 😀

   Klem!

 40. henriette

  hei! veldig fin shorts og sandaler, hvor ble disse oppdaget? 🙂

 41. Jippi! Dette har jeg ventet på 😀 Er kjempefornøyd med selvbrunerne fra SunSpa, men litt kjedelig at sprayen blir så fort oppbrukt, så nå skal jeg prøve kremen for første gang.

 42. Hei. Lurte på om disse produktene inneholdere parabener og slike stoffer? Kan gravide bruke de?

  1. Fotballfrue

   Nei, ingenting. Det har jeg jo skrevet 🙂 Ang. gravide har jeg virkelig ikke peiling på hva som er bra og ikke bra, så her ville jeg sendt en epost til kundeservice 🙂

   – C

 43. Hei! Vil du si at sunspa er såpass «safe» at jeg fint kan bruke det på bryllupsdagen min?
  Vurderer alternativer til solarium ser du:) Og vil fargen kunne smitte av på kjolen?
  Ha en fin dag!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vil si den er safe, men jeg ville likevel ikke tatt noen sjanser på bryllupsdagen. Tenk om det skulle smitte over, om det regner eller et eller annet skjer slik at det skulle gå utover fargen. Synes heller du skal ta noen timer med sol uten at det blir noe du fortsetter med i ettertid, da kan du bruke sunspa 😉

   Klem!

   1. Carine

    Takk for tips! Har bestilt! Men vil fargen «renne av» hvis det regner????? Hadde gledet meg til å være litt fresh på hyttetur i påsken, men kjipt hvis jeg blir skjoldete i ansiktet etter en svett skitur….. 🙂

   2. Fotballfrue

    Nei, den vil ikke det 🙂 Jeg har aldri opplevd det, jeg synes bare at en brud skal være føre var. TENK OM :O

    – C

   3. cecilie

    Jeg har tenkt å bruke den på bryllupsdagen! Krysser fingrene og tar sjansen, for jeg er så blek, at jeg blir ikke brun samme hva.. Så nordisk i huden at jeg nesten er lilla 😛 men har du opplevd at det skjer noe med fargen om det regner ute? 🙂 bryllup!! gleder meg til å være brud!!

   4. Fotballfrue

    Nei, jeg har aldri opplevd å miste fargen i vann 🙂

    – C

 44. Hei, dette høres ut til å være bra produkter. Har hittil brukt Xen-Tan på kroppen av og til, og er veldig fornøyd med den.. Har du prøvd denne?

  1. Fotballfrue

   Ja, brukte den før jeg oppdaget SunSpa 🙂

 45. Hei! Jeg har så lyst til å gjøre noen endringer på håret mitt, er så lei av det lyse blonde. Også har jeg veldig lyst til å få den fargen du har, men vet ikke hvordan jeg skal forklare det til frisøren. Vet du noe navn på fargen din eller noe? 🙂

 46. Hei 🙂 Har du noen gode øvelser for de nedre og de skrå magemusklene?

 47. Kristine

  Hva med å få av farge..? Jeg skal til Brasil om to uker og vil ikke begynne å flasse med en gang.. Hva anbefaler du å gjøre før avreise? Klem!

  1. Fotballfrue

   Det er bare å skrubbe seg grundig 🙂 Selv foretrekker jeg et par-tre ganger i solarium før avreise, slik at ikke huden får fullstendig sjokk :p

   Klem!

 48. Jeg lurer på om ettersom den sprayes på, kommer fargen i luften slik at den setter seg på møbler, gulv etc.? Hadde en lignende tidligere, men noen timer etter jeg hadde sprayet meg, kom det mer og mer fram at til og med doen var blitt brun :p

  1. Fotballfrue

   Det vil ikke synes før du vasker badet, vannet blir rosa :p Men jeg anbefaler at du sprayer deg i dusjen 🙂

 49. Hvordan er denne ift svetting? Jeg har denne (chocolate) i skapet mitt, men
  er litt redd for å bruke den i forbindelse med spinning. Kan jeg
  spraye meg, sove, spinne og dusje uten at den blir skjoldete? Kjipt å gå på
  fest og ha skjolder 😉

  1. Fotballfrue

   Du må dusje før du spinner, erru gal 😉 Men etter dusj og spinning skal det gå fint 🙂

   1. Tommel opp! 🙂

 50. Aller først vil jeg få takke deg for en utrolig flott og ikke minst inspirerende bogg! Du skriver bra, og bildene dine er utolig fine:) Du er et utolig bra forbilde for andre, med tanke på kosthold, trening og livsstil! Du har virkelig beina på jorda, fortsett sånn!:) Du har en utolig flott og ikke minst sunn kropp! Jeg blir direkte irritert når folk påpeker og påstår at du er unormalt og usunnt tynn og mager, det stemmer så absolutt ikke! Du har en kropp som det står mye timer trening bak, du ser virkelig sunn og naturlig ut!:)

  Jeg har også et størsmål til deg!:) Etter å ha sett på bildene dine fra ferien deres, falt jeg pladask for den korallfargede bikinien fra V.S.! Jeg lurer veldig på om hvordan størrelse du bestilte på BH en derifra? Tror nemmelig at jeg kunne passet samme størrelse som deg ut i fra bildene. Håper du kan svare på det:)

  1. Fotballfrue

   Skjønne deg, tusen takk for så fine ord <3 Bare ta utgangspunkt i bh-strl. som du bruker til vanlig det gjør jeg 🙂 De starter vel på 32 a som er det samme som 70 a 🙂

   Klem!

 51. Hvor lang leveringstid pleier de å ha? 🙂

  1. Fotballfrue

   3-5 dager 🙂

   – C

   1. Astrid

    Til meg tar det sjeldent mer enn 1-2 dager 😀

   2. Nina Julianne

    Bestilte den etter å ha lest innlegget, og jammen hadde den ikke dumpet ned i postkassen i dag 😀

   3. Fotballfrue

    Så bra 😀 Fikk du med overraskelse? 🙂

    KleM!

   4. Nina Julianne

    Ja 🙂
    Rosa neglelakk fra Beautyuk som tydeligvis er laget for å støtte kreftsaken, blir spennende å prøve, vet du om de neglelakkene er gode?

    Klem tilbake !

 52. Heisann Caroline!
  Jeg har lenge hatt lyst til å prøve selvbruner,og har kjøpt inn flere typer tidligere. Er likevel selvbrunings-jomfru 😉
  Det jeg lurer på er om man får skille ved hårfestet når man sprayer ansiktet? Holder det å sette håret i strikk,og spraye ivei? 🙂
  Ha en super mandag!
  Mvh Mari

  1. Fotballfrue

   Se videoen, jeg bruker er sjal 🙂

   Klem!

 53. Hei. 🙂 kjøpte nettopp originalen, kan man bruke den i ansiktet?

  1. Fotballfrue

   Selvsagt!

   – C

 54. Hvor er shortsen fra?

 55. Hei 🙂
  Jeg er veldig bleik (les:hvit) og trenger derfor sikkert orginalen. Men samtidig er jeg aktiv og da høres fitness lurere ut.
  Dilemma, hjelp! :p

  1. Da bør du velge fitness – og kun nøjes med et lag:-) Mange sprayer sig flere gange med 3-5 min. mellemrum for at få en dypere farge..Det trenger du ikke, hvis du er lys i huden fra før. Jeg er selv ganske lys og bliver ikke overdreven brun av fitness..Bare fin og naturlig!:-)

 56. Christine

  Samme tankegang her. Jeg trener ofte og hardt, så føler fitness passer best, men er hvit som et laken og vil jo ikke at det skal bli så stor forskjell at man ser det er fake…

 57. Kristine K

  Hei Caroline! Jeg har sett på dine tidligere innlegg og bestemt meg endelig for å bestille. Jeg bestilte faktisk bare et par timer før du la ut innlegget, men var da tydeligvis ikke med på «konkurransen» om å være en av de 30 første. pakken jeg fikk hadde bare produktet jeg bestilte og ikke noe mer. Liker bloggen din veldig mye, får vente til du legger du innlegg før jeg bestiller neste gang 🙂 Ha en fin dag videre 🙂

 58. Renser du ansiktet på morgenen, når du vasker av selvbruningen? Hvor mange dager varer fargen i ansiktet? Jeg har prøvd såå mange forskjellige, og de holder ca 1 dag i ansiktet alle sammen :/

  1. Fotballfrue

   Ja, med ansiktsrensen min 🙂 Fargen sitter fint i 3 dager før den plutselig ikke er der lenger 😉 Forsvinner gradvis.

   – C

 59. Det hørtes ut som bra produkter. Har selv aldri hørt om det, men har lenge sett etter en god selvbruning, kanskje jeg skal prøve den? 🙂 Den shortsen på første bilde var utrolig fin! Hvor er den kjøpt? 🙂

 60. Hei Caroline

  Jeg bestilte ca. 2 min efter innlegget dit kom ut – Og jeg fik med en kjempe fin overraskelse – en neglelakk:-)

  Nå skal jeg teste…:-)

  Så 1000 Takk!

  Trine

 61. Hanna Cecilie Nygaard

  Har akkurat fått chocolate i posten, og har nå påført denne to dager på rad, i ansiktet. men ikke fått noe farge! Isåfall svæært lite.. : ( lurer på hvorfor

  1. Fotballfrue

   Rister du flasken ordentlig? Spray gjerne 2-3 lag om gangen 🙂

 62. Heisann 🙂 jeg tok på min nye tan in a can i går.. men da merket jeg at det kom mange «streker» som var brune og de går ikke bort.. jeg lurer på hvorfor eller om det er meningen at de strekene kommer fordi hele kroppen skal bli slik når jeg påfører ? 🙂 håper du svarer !

  1. Fotballfrue

   Disse går av i dusjen 🙂

 63. Therese

  Hei Caroline:) Jeg vurderer å kjøpe sunspa, men er redd for at øyenbrynene mine skal blir farger i samme slengen, jeg ønsker ikke 2 i 1-effekt, så da er altså mitt spørsmål, hva gjør du for å unngå dette? Tilslutt vil jeg takke for en flott blogg som jeg leser daglig.

  Kos

 64. Kathrine

  Hei fine du! 🙂

  Ser dette er et gammelt innlegg, men håper du kan svare likevel… Har du prøvd solproduktene til Sunspa? Altså solsprayen med faktor (regner med denne ikke har selvbruning i seg)? Vi skal på bryllupsreise til varmere strøk om ikke lenge, ser at Coverbrands har fått inn solfaktor fra Sunspa.

  Eller har du et andre solprodukter å anbefale? Jeg får lett urenheter av solkrem, og har brukt solsprayen fra Dior i flere år nå, som jeg er kjempefornøyd med, men vil veldig gjerne prøve noe annet også.

  På forhånd takk for svar, og ha en strålende fin dag! Du er full av inspirasjon! 🙂 Klem

 65. Hei. Jeg har nettopp fått Sunspa i postkassa, og det er første gang jeg skal bruke det. Hvordan er det med dagkrem/nattkrem? Burde man ta det før eller etter behandlingen? Isåfall, hvor lenge før/etter?

  1. Caroline

   Påfør krem og deretter sunspa 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *