Get the look: Louise Roe

Programlederen, modellen og motejournalisten Louise Roe har virkelig fanget min oppmerksomhet de siste månedene. Hun var slående vakker under Oscarutdelingen og ser egentlig upåklagelig ut i enhver situasjon. Jeg forelsket meg i dette antrekket som hun hadde på seg under festen til Gemesis og W magazine, og har mikset litt luksus og budsjett slik at du kan stjele stilen 🙂

Kjole Theory / Pumps Nelly / Veske H&M / Øredobber Nelly / Belte Asos (adlinks) 

Selv om det tar litt tid hadde jeg helt glemt hvor gøy det er å lage disse innleggene 🙂 Flere av dere har etterspurt dem i det siste, så jeg skal prøve å få det til litt oftere.

Ha en, bokstavelig talt, strålende dag!

55 kommentarer

 1. Veronika

  Det var et veldig fint antrekk! Knæsje farger gjør mye altså! 🙂

  Ble visst et rosa og et gult belte på meg fra asos 😀

  – V

 2. Åh, jeg elsket også det antrekket! Inspirerende dame 🙂

 3. stilig look 🙂 Nå fikk jeg ideer til hva jeg skal kjøpe til kjæresten neste gang 🙂

  Les også dette: https://jamplify.com/NEuLtM

 4. Hei:)
  Har begynt på lavkarbo, men til tross for at det står side opp og side ned med informasjon om kostholdet synes jeg det er litt vanskelig å vite hva jeg kan spise…. Jeg vet jo jeg ska unngå karbohydrater, men hvor er karbohydrater? Så lenge jeg unngår ris, pasta, brød og poteter (+søtsaker da selvfølgelig) er jeg ok da? Hva med yoghurt (tenker mest på skyr) og frukt? Kan jeg spise dette?
  Håper du har mulighet til å svare meg 🙂 hadde satt veldig pris på det:)

 5. Jeg ELSKER henne! I går så jeg på «Plain Jane» og hun er vakker både innvendig og ut.

  1. Fotballfrue

   Det er helt fantastisk, det programmet :))

 6. Jeg har også merket meg stilen hennes, og så er hun så positiv og søt alltid i Plain Jane! 🙂

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂

 7. Hon är så härlig! Älskar att titta på Plain Jane. Har du sett det programmet? <3 Kram

  1. Fotballfrue

   Ja, det er så bra!! 🙂

 8. Hei. Jeg har gått på lavkarbo en stund nå, men jeg spiser en del frukt. Her om dagen leste jeg et sted at hvis man går på lavkarbo kan det rett og slett være farlig og spise mye frukt, og karbohydrater generelt. Stemmer dette? Hvilke frukter er isåfall greit/ikke greit og spise? Jeg har hørt banan er en av de verste? Jeg spise ihvertfall banan, eple, jordbær, blåbær, ananas og appelsiner. Andre ting noen ganger, men det går for det meste i disse. Er det trygt, eller burde jeg kutte ut dette, evt holde meg til det i helger? Spiser du mye frukt selv?

  1. Å spise frukt er helt trygt, men innenfor moderate mengder. Forholder du deg til «5 om dagen», 2 frukt og 3 grønnsaker, så er du trygg 😉

   – C

 9. Hei Caroline, du har en utrolig kledlig stil! Lurte på om du kunne poste et innlegg om forslag til hva en kan ha på seg i bryllup. Har det seg nemlig slik at jeg skal i bryllup i juni hvor kleskoden er smoking/mørk dress. Har sett på mange fine kjoler, men vil gjerne ha noe som er moderne i år og ungdommelig, uten at for mye ben skal synes.

 10. Hei Caroline:)
  Jeg skal gifte meg å får så mye innspirsjon av deg.
  Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ha en forlover, men går mer og mer i mot at jeg vil ha to til.
  Hadde du tre forlovere?
  Kjempe glad hvis du svarer:).
  Klem

  1. Fotballfrue

   Hadde en forlover, men tilsammen 3 brukepiker, om jeg kan kalle det for det 🙂

 11. Hei vakre! 🙂 har et lite spm til deg, hva ville du gått med hvis du skulle på middag, deretter revy og avsluttet kvelden med en liten tur på byn? 🙂 Hadde satt SÅÅÅ stor pris på svar 🙂 sliter virkelig her.!

  1. Fotballfrue

   Fine deg! Gå for jeans og en pyntet topp sammen med høye hæler, det funker til absolutt alt 🙂 Ha gjerne en blazer utenpå som du kan kaste når du skal på byen 😉

   Håper du finner ut av det!

   Klemmer!

 12. Kjempestilige antrekk! Absolutt en stil-inspirasjon. Veldig gøy med denne typen innlegg også forresten. Ha en strålende dag du også!

 13. Birgitte

  Hun er så utrolig vakker!!

 14. Nydelige antrekk på den damen der! Har ikke lagt merke til det før, men nå skal hun googles litt 😉

  Men jeg har et spørsmål litt utenfor innlegget, og det er angående lchf. Jeg har nettopp begynt på det pga helsemessige årsaker, og trives godt med det. Har blant annet funnet mange lure tips og fristende oppskrifter her inne – tusen takk for det!!
  Likevel synes jeg det er litt vanskelig å vite hva jeg skal spise rett etter en har treningsøkt..fordi alle steder anbefales det å innta raske karbohydrater. Du trener jo ofte og er kjempeflink, så jeg lurte på om du hadde noen gode forslag? Jeg pleier å spise noe lett som inneholder proteiner med en gang, men er dette nok? Vil sette stor pris på svar 🙂

  God fredagsklem

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å spise nøtter etter trening, cashewnøtter 🙂 Går fort med 2-3 never 😉

   Klemmer 🙂

 15. Jaaa, det hadde vært kjempe koselig om du gjorde fler av dem 🙂 Alltid kjekt!
  Have a good one sweetie!

  *Klem*

 16. Martine Bakken

  Åhh, elsker stilen. Også er hun så vakker! Liker denne typen innlegg, fortsett med det 🙂

  Jeg lurte på en ting ang. Ole Henriksen-produktene: Er jeg for ung til å bruke eye lift roll-on når jeg er 19 år? Vet du noe om dette?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg vil ikke tro at du er for ung 🙂

   Klem!

   1. Tenkte litt på det samme selv. Om jeg var for ung. Er bare 20, men når man må opp 2-3 ganger om natten for å amme så kan det jo være greit hehe. Varer den lenge eller er det slik at jeg burde bestille to i samme slengen nå som det er tilbud?

 17. Hurra! Elsker henne i Plain Jane. Og hun har jo så fint hår! Jeg elsker brune lokker. Takk for fitn sammensatt antrekk 🙂

  Men Caroline.. Mer bryllup!!

  1. Fotballfrue

   Det er ikke like inspirerende å skrive om bryllup lenger :p Men jeg elsker jo fortsatt å styre med slike ting, så jeg kan se hva jeg får til 😉

   Klem!

 18. Veronika G

  Hei,

  det er litt enklere å spørre her enn på Twitter.

  Lars-Kristian skrev at Vita Hjertego ikke er bra for hjerte på Twitter og jeg lurer på hvorfor?
  Jeg har ikke noe LCHF-kosthold, men prøver å spise sunt.
  Jeg kuttet derfor ut bremykt med Vita Hjertego som er nøkkelhulsmerket.
  Er Vita Hjertego bra for folk som ikke har et LCHF-kosthold eller ikke?

  Blir veldig glad for svar 🙂

  – V

  1. Jeg skrev ikke at det ikke er bra for hjertet, bare at det ikke er dokumentert at det har positiv effekt, og at Mills derfor ikke burde få lov til å markedsføre det på den måten de gjør 🙂 Inneholder blant annet solsikkeolje, som absolutt ikke er å foretrekke om du er bekymret for dårlig helse.

   Bremykt er evinnelig mye bedre enn Vita Hjertego, det samme er meierismør, hvertfall om du skal steke. Så kan du bruke linfrø-, raps- eller olivenolje i salater og dressinger 🙂

   1. Basert på hypotesen om et mettet fett er usunt, og øker faren for hjerte- og karsykdommer :/ Samtidig ser de bort i fra den ugunstige fordelingen av omega-3 og omega-6, som i det lange løp vil øke faren for inflammasjoner (betennelser) i kroppen. Hvordan Vita Hjertego’ er i forhold til andre typer margarin vet jeg ikke, men jeg velger heller smør 🙂

   2. Skjønner…. Ja har også hørt det om omega 3, så tar bare det og ikke 3,6,9. Bremykt er jo også 100 ganger bedre… Jeg med 3 cøliakibarn vil jo ikke de skal få mer betennelser i kroppen, så går over til Bremykt…… Supert.. Takk for info. 🙂

   3. Veronika

    Ok, beklager at jeg var litt uklar på det 🙂

    Tusen takk for godt svar! Og gratulerer med A på eksamen!
    Da velger jeg å stole på deg, hehe. Men uansett så er du veldig troverdig med tanke på dine varierende og kritiske kildebruk. Man skjønner at du nøye har undersøkt det du sier for å si det sånn 🙂

    – V

   4. Går helt fint det 🙂

    Fitnessbloggen hadde et fint innlegg om det for ikke så lenge siden; https://fitnessbloggen.no/betennelsesdempende-kosthold/

 19. ÅÅ, hun er nydelig! Og skikkelig kult antrekk! Kjolen ble litt i dyreste laget for meg, men kanskje jeg skal finne meg noe annet i svart/hvitt print og matche det med neon! Såå kult.
  Men jeg lurer på noe annet, Caroline. Du får sikkert spørsmål om håret ditt hele tiden, men hvordan får du til de store bølgene du har noen ganger? Ikke krøller altså, bølger. Har prøvd og prøvd med rettetangen, men de blir bare firkantede… Ser ikke så pent ut! Hehe. Og med bølgetang blir de så små! Vil ha skikkelig store, flotte bølger som jeg har sett at du har 🙂
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Mener du de bølgene jeg har posten under? Jeg bruker en krøllstav 🙂 Har laget video 😀

   Klem!

 20. I love her too!! She is really great and got a nice taste!

 21. Å, elsker innlegget! Kunne du laget noe lignende om Blair Waldorf (Leighton Meester) og?

  Og hva er ditt syn på caper?

  https://i01.i.aliimg.com/img/pb/269/542/399/399542269_675.jpg,
  https://media.tbf.com.s3.amazonaws.com/images/cape.jpg

  Jeg elsker de.

  1. Fotballfrue

   Jeg har et par selv, veldig fint til det rette antrekket 🙂

 22. Du er så inspirerende! Her er en kjole i budsjettklassen som ligner og hadde passet veldig godt til tilbehøret 🙂

 23. Linda Louise

  Nydelige antrekksbilder! Damen som jeg deler navn med er utrolig flott, og det samme med deg Karoline… og Lars-kristian da som alltid imponerer med gode svar 🙂 Ha en fin helg!

  Klem LL

 24. Litt off topic, men kjære Fotballfrue! Kan du lage et innlegg for oss gravide uten sense of fashion? 😉 Jeg har et stort behov for å kjøpe klær som passer magen etterhvert, men har lyst til å holde meg unna mammaklær på H&M. Til nå har det gått i kjoler fra Mango etc i to størrelser større enn vanlig, men vil gjerne ha litt flere alternativer! 🙂 Og en annen ting, du er så flink på vesker…! Kan du tipse oss gravide (og andre interesserte) om noen vesker som er store nok til at de kan brukes som stellevesker men som er av merker som Mulberry, Marc Jacobs etc? Vanlige stellevesker ser så fæle ut, jeg vil ha en skikkelig fin en og som kan brukes til vanlig og! 😀 Hvis du hadde kommet med noen tips så hadde jeg blitt superglad!

  1. https://the-northernlight.com/ Norsk moteblogger i London som akkurat fødte. Hun så helt fantastisk ut under graviditeten, vil tro det er mye inspirasjon å hente der! 🙂

 25. Elsket dette innlegget!!

 26. Hei! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med effektive mageøvelser som ikke er så «kjedelig». Jeg synes for eksempel at planken er hard og effektiv, men den kan bli veldig kjedelig i lengden. Håper du har noen tips på lur! 🙂

 27. Katharina

  Kan ikke du og Lars Kristian ha spørsmålsrunde? Eller bare han også du en annen gang? Har ventet i evighet på at Lars Kristian skal få øitt oppmerksomhet på bloggen 🙂 så plis ha en spørsmålsrunde hver!!

 28. Hei Caroline! Jeg har et spm som jeg håper du kan svare på!

  Jeg bare lurer på hvordan du gjør ting i forhold til mye trening og hår. Noe av det verste for håret er jo å bli dusjet hver dag, men man vil jo dusje når man har trent.. Og man blir jo ofte (iallefall jeg) svett i nakke og panne og gjerne litt i hodet og håret.

  Jeg har farget håret mørkt (var lys blond), og er redd for at fargen skal bli blass og rar om jeg dusjer det altfor mye, så jeg prøver å holde meg til annenhver/tredjehver dag. Men jeg vil jo trene ofte også! Så jeg har pleid å ha dager med doble økter bare for å få trent dobbelt så mye med halvparten av slitet på håret..

  Du har jo så innmari fint og tilsynelatende friskt hår og da lurer jeg bare på hvordan du får det til og om du har noen tips i forhold til det! 🙂

  Håper på svar,
  er stor beundrer av deg og dine hverdagsaktiviteter (du må jo være superkvinnen!)

  Hadde du også senere kunne kommet med noen råd og motivasjonstips til arbeidslivet/studietilværelsen også, i tillegg til treningsmotivasjon? 🙂 Kjenner jeg trenger det i blant, hehe

  Stor klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Her har jeg skrevet et innlegg ang trening og hår: https://fotballfrue.no/2012/10/19/svar-pa-sporsmalsrunde-trening/ 🙂

   Noterer meg det siste som ukens leserspm. 🙂

   Klemmer!

 29. Katharina

  Vet ikk om du fikk min andre kommentar 🙂 men kan ikke du og Lars Kristian ha hver deres spørsmålsrunde på bloggen? Jeg venter i spenning på at Lars skal få litt oppmerksomhet på bloggen 🙂

  Hva gjør du egentlig når du mister lesere,siden dette er hovedinntekten din?:) elsker bloggen din!!!

 30. elisabeth

  du er så vakker, caroline!

 31. Lillelien

  Aldeles nydelig kjole!
  Jeg har flere ganger blitt superinspirert av disse innleggene så jeg ble så glad for at det kom et nytt ett!

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 De tar litt tid å lage, men det er veldig morsomt å lage dem, så når folk setter pris på det i tillegg er det jo vinn vinn 😉

   Klem!

 32. Kan du lage et innlegg hvor man kan få stilen til Linni Meister?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *