Salg på Ole Henriksen

Den siste tiden har flere av dere har spurt meg om rabattkode på Ole Henriksen, så jeg håper det er noen som blir glade nå 🙂 Coverbrands har 15 prosent på alle produktene fra OH, og i tillegg har jeg fått en rabattkode å gi til dere, som gir ytterligere 5 prosent. Altså 20 prosent avslag tilsammen, det er vel ikke dårlig? Koden du bruker er u5bs6 og den varer til og med 02. mars.

Verdt å vite om Ole Henriksen: Han er en dansk hudpleieguru som har sterk tro på naturens legende effekter, så hans produkter er basert på naturlige planteingredienser, inneholder ikke parabener og er ikke dyretestet. Jeg har vært fast bruker i snart 3 år 🙂 Fullstendig avhengig, både huden min og jeg.

Mine favoritter på salget:

1. Ultimate Eye Lift Roll On: Denne påfører jeg hver natt, et fantastisk produkt for huden under øynene. Inneholder kjølende og frisk øyegelé som du masserer inn ved hjelp av kulen på enden av tuben. Inneholder peptider som løfter og strammer opp, og agurkessens som fjerner hevelse. Farvel morratryne! Deilig 🙂

2. Fresh Lips med spf. 15: Denne gir kysseklare og veldig myke lepper! Er jeg tørr på leppene fikser den problemet etter 1-2 netter. Et must i skibakken eller i syden, og nå er jo påsken her hvert øyeblikk. Var med meg i jakkelommen da vi var på Geilo 🙂 Minner meg litt om mimmi på grunn av mentholatum-vibbene. Nostlagi!

3. Sheer Transformation Cream: Siden jeg var hos Trude i salong Clinique Care og fikk hudanalyse i oktober, har jeg brukt denne kremen om natten. Den er veldig god, myk og lett og trekker godt inn i huden. Om natten er hudfornyelsen og reprasjonsevnen er best, og med denne kremen hjelper jeg den kombinerte huden min å fornye seg raskere 🙂 

4. Walnut Complexion Scrub: Denne er helt amazing, og også Naomi Campbell sin favoritt, sånn i tilfellet det skal ha noe å si for deg 😉 Walnut complexion scrub inneholder finmalt valnøttpulver som glir lett over huden og får frem den naturlig gløden som ligger under laget med døde hudceller. Dufter friskt av marsipan. Jeg har nesten alltid lyst til å putte fingeren i munnen etterpå, haha!

Det optimale er å peele huden to ganger i uken, uavhengig av hudtype. En gang i uken pleier jeg å peele huden med denne, før jeg legger på Firm Action Mask. Resultatet er så glatt hud at du vil ikke tro det! Dette er noe jeg har gjort lenge, og huden min elsker det.

5. Lavendel Oil: Jeg smører meg med denne så og si hver kveld før jeg legger meg, den gir meg en så deilig ro i kroppen. Har også fått Lars-Kristian til å massere meg i søvn noen ganger 🙂 Et utrolig drøyt produkt, som varer i flere måneder til tross for daglig bruk. Dufter. . . farlig godt og passer alle hudtyper. Lars-Kristian hadde for eksempel supertørr hud på albuene en periode, men ikke etter at han startet med denne 🙂

Beklager bruken av smileys  litt for mange ganger i dette innlegget, men dere vet hvor glad jeg er i Ole Henriksen. . 🙂 Umulig å la være!

annonse 

70 kommentarer

 1. haha, berre overskrifta åleine fekk meg kjempegiret 😉

  1. Fotballfrue

   Woho 😀

 2. Har du en maske å anbefale for kombinasjonshud?
  Elsker disse produktene, men har brukt maske fra ett annet merke:)
  Ha en fin dag:)

 3. Liker Ole Henriksen godt 😉 Takk for tipsene!

 4. koden virker ikke:( ?

  1. Fotballfrue

   Å, beklager! Sendte melding til en av de ansatte hos Coverbrands nå, sier ifra på facebooksiden min når det er i orden 🙂

   Igjen, beklager!

   Klem!

   1. Det går fint 😀 Du er jaggu en effektiv dame! Elsker Ole Henriksen selv. Så når slike tilbud kommer, kan man ikke motstå.

    Ønsker deg en herlige kveld videre 🙂

   2. Fotballfrue

    Må jo rette opp i sånne ting 🙂

    Klem til deg!

 5. ÅH! Dette kom som bestillt:) Har hele uken tenkt at i dag MÅ jeg huske å bestille mer krem, straks tomt!! Har forresten lagd fiskegratengen din i dag, til STOR glede for både liten og stor:) Elsker kokeboken din, blir flittig brukt, også er den jo så søt da!
  Keep going on, Caroline:)
  klem

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, søte deg 😀

   Klemmer!

 6. Sarperaz

  Jeg lite inn og bestilte, men den koden du la ut fikk jeg ikke noe avslag av 🙁

  1. Fotballfrue

   Det er veldig rart. Skal si ifra med en gang, så skal det nok være i orden snart. Håper de evnt. kan slå av din prosent også.

   – C

  2. Hvor bestilte du den fra? Kommer av på fra hvor du bestilte. Enkelte nettbutikker har ikke lov å selge produktene og selger bare fake.

 7. Hei Caroline. Kunne du vært grei å beskrevet lukten på dagkremen til OH i den oransje serien? Lukter den kun friskt slik som serumet i samme serie eller har den en annen type lukt «under». Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har bestilt en krem på nett og jeg syntes den lukter så rart. Har ikke luktet den før så derfor spør jeg deg. Håper du kan beskrive lukten så godt som mulig:) Takk!

  1. Fotballfrue

   Den lukter litt rart! Litt sånn merkelig underlukt som du beskriver, vet ikke hvorfor. Det samme gjelder den ene røde øyekremen som jeg bruker på dagen, det er helt sikkert en av ingrediensene, så det er i hvert fall meningen 🙂

   – C

 8. Hei, Caroline! Jeg ville gjerne tipse deg om å heller handle hudpleieprodukter hos strawberrynet….. de selger alle mulige hudpleie produkter til en mye rimeligere pris enn her i Norge. Ja, de tar TOLL og MVA, MEN de betaler det tilbake igjen om du sender dem bildet av kvitteringen :-)!

  1. Ja men de er o kjent for å selge fake eller utgåtte produkter da.

  2. Jeg er veldig fornøyd med coverbrands.. Skeptisk til strawberrynet, har opplevd å fått gamle varer derfra.. Les dessuten forbrukerombudet når det gjelder seriøsitet! noe å merke seg!

   Caroline, du kler virkelig pastelfarger <3

 9. Elisabeth

  Enig i at mange av produktene hans er gode. Men man bør være obs på at mange av ansiktsproduktene hans inneholder parfyme. Selv er jeg ikke så glad i det og synes derfor noen kan svi litt i huden. Og kanskje ikke noe å bruke når sola titter frem ift fare for pigmentforandringer i huden.

  1. Fotballfrue

   Hvor ser du at dette er tilfellet? Søsteren min er allergisk mot produkter med parfyme pga. bla. atopisk eksem og hun bruker kun Ole Henriksen, har gjort det nesten like lenge som meg 🙂

   – C

   1. anonym

    Jeg har brukt den oransje serien et halvt år ca. Svir etter jeg tar på serum. Syns ikke noe om det så bruker bare minerals nå. Fint om du sjekker hvorfor noen svir i ansiktet, greit å vite 🙂

   2. Fotballfrue

    Det vet ikke jeg noe om, men det er vel et tegn på at produktene virker? Du trenger ikke følge kun én farge, seriene er laget for å kunne kombineres 🙂 Når jeg sprayer ansiktet mitt med den oransje sprayen og african red tea sprayen svir det, men det gjør ikke vondt? For meg er det bare et tegn på at de virker, serumet svir ikke på meg, men det kan jo være fordi jeg har en annen hudtype enn deg? Synes uansett du skal spørre en hudpleier om dette 😉

    – C

   3. Elisabeth

    Balancing cucumber face mist inneholder parfyme. Det står på esken den kom i.

   4. Fotballfrue

    Men er det ikke naturlig parfyme? Det står alltid det i parantes om det står parfyme.

    – C

   5. Elisabeth

    Det har jeg også lagt merke til at det kan stå i parentes at det er naturlig parfyme, men det gjorde det ikke på denne. Det stod bare parfyme. Det luktet ikke så veldig naturlig 😉 Hadde vært fint å få vite da jeg og sikkert mange andre da ikke vil bruke bl.a denne i sola.

 10. Din «parabenfrie» favoritt Walnut Complextion Scrub inneholder både methylparaben og propylparaben i følge ingredienslisten coverbrands viser for produktet. Er det coverbrands som har gjort en feil, eller kjenner du ikke produktene du reklamerer for så godt som du vil ha oss til å tro? Jeg ble meget skuffet da jeg oppdaget dette ettersom jeg pleide å stole på dine anbefalninger innen makeup og hudpleie.

  1. Fotballfrue

   Ole Henriksen reklamerer selv for at alle hans produkter er parabenfrie, jeg kunne jo ikke skrevet dette dersom det ikke var tilfellet. Håper det er en feil fra Coverbrands sin side, skal sjekke opp! Jeg kjenner produktene svært godt da jeg har brukt disse i flere år, så jeg har ingen grunn til å være uærlig. Du kan jo selv søke i bloggen min og finne innlegg helt fra 2010 hvor jeg også brukte Ole H.

   – C

   1. Jeg betvilte ikke hvor lenge du har brukt produktene, men om du faktisk har lest ingredienslistene selv, og dermed verifisert påstanden om at de er parabenfrie. Jeg hadde jo veldig lyst til å kjøpe produktet, så jeg håper det er snakk om en feil fra coverbrands sin side.

   2. Fotballfrue

    Fikk tilsendt ingredienselisten nå: Aqua, Cocamidopropyl hydroxysultaine, Glyceryl stearate SE, Jugalans regia (walnut) shell powder, Prunus armeniaca (apricot) seed powder, Sodium lauroyl sarcosinate, Cetyl alcohol, Sorbitol, Acrylates copolymer, Aloe barbadensis leaf juice, Allantoin, Lecithin, Tocopheryl acetate, Calendula officinalis extract, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Panax ginseng root extract, Glycerin, Glycol distearate, Cocamidopropyl betaine, Ethylhexylglycerin, Laureth-4, Hexylene glycol, Benzyl alcohol, Triethanolamide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Caprylyl glycol, Citric acid, Sodium Benzoate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Parfum (natural fragrance)

    🙂

 11. Ikke dårlig, skal deffinitivt se om det er noe som jeg kunne trengt av O.H produkter! Jeg sverger til Decleor, men alltid gøy å prøve noe nytt i blant.

 12. kristine N

  Hurra! Dette kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt! Tusen takk:)

 13. Åhh, bestilte produkter fra Ole Henriksen tidligere på dagen i dag… men jeg skal ikke klage, fikk jo uansett 15% avslag 🙂
  Har prøvd utrolig mange forskjellige merker uten at noen har funket, så nå har jeg et håp om at disse skal virke. Håper de er like bra som du sier 🙂

 14. Får vi rabatten på det som allerede er rabattert og? 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle OH produktene er på 15 prosent nå, og rabatten på 5 prosent er over disse 15, på alle OH-produkter 🙂

   – C

   1. Gjelder rabatten(5%) på andre produkter? Sverger til MDformulations 🙂

   2. Fotballfrue

    Kun på Ole Henriksen 🙂

    – C

 15. Åhh, din teaser;) Nå sørget du for å gjøre en stakkars student en walnute complextion scrub, en aloe vera deep cleanser, en herbal day cream og en ultimate gel fattigere. Haha. Aldri prøvd Ole Henriksen før, men hørt kun positivt om det, så nå er jeg kjempespent! It better be worth it;)

 16. Har nettopp bestilt eye lift roll on. Er plaget av hovne poser under øynene, og håper dette kan hjelpe. Er den drøy i bruk ? Såpass dyrt at det er greit om det varer ei stund 🙂 Hvor får jeg kjøpt en sånn krøllstav som du bruker til håret ditt ? Tenkte å kjøpe til ei jente i konfirmasjonsgave nemlig. Greit å være litt tidlig ute.
  Ha en fin kveld.

 17. Takk for tips 🙂

 18. hei 🙂 jeg skulle gjerne fylt på med ole henriksen produkter her hjemme, men da jeg tidligerE skulle bestille fra coverbrands stod det at jeg måtte oppgi personnr/kontonummer, hugser ikke helt hvilken av de det var. kan dette stemme ? måtte du gjøre det når du ble kunde der ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du må alltid det dersom du skal betale med faktura, det gjelder alle nettbutikker 🙂

   1. åå.. det har jeg ikke måtte oppgitt hos verken hm eller nelly. blir litt skeptisk, men det er vel en sikker side? 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg måtte det på nelly :O Og på H&M. Har du valgt andre betalingsmåter enn faktura der kanskje?

 19. Du skriver at søsteren din har atopisk eksem og at hun bruker Ole Henriksens produkter. Jeg har også atopisk eksem og syntes det er helt håpløst å finne gode produkter for min hud. Kunne du ha tipset meg om hvilke av hans produkter hun bruker? Spesielt hva hun bruker i ansiktet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg helt sikkert, vi skal snart på tur, så jeg kan huske på å skrive det da 🙂

 20. Hvilken Ole Henriksen krem bruker du som dagkrem?

 21. Rita Hansen

  Utrolig flott med rabattkode… hoppet av glede inn i nettbutikken til Coverbrands nå i kveld… la to «kit» i handlekurven og gikk i kassen.. kort historie, rabattkoden virker desverre ikke.

  Regner med at du ordner det, og prøver på igjen i morgen 🙂

  Takk for enda en nydelig oppskrift forresten, liker veldig godt oppskriftonsdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal være i orden nå? 🙂

   1. Rita Hansen

    Ja, nå virket det.
    Har bestilt meg både Three Little Wonders Kit og Walnut complextion scrub 🙂

    Gleder meg som en «unge» til jeg får de hjem, og kan teste de ut. Krysser fingrene for at jeg endelig har funnet «mitt favorittmerke»..

    Tusen takk for både tips og rabattkode 🙂

   2. Fotballfrue

    Å, så bra 😀 Ja, men det ka jeg nesten garantere deg! Hold meg gjerne oppdatert 🙂

    Klem!

 22. Hei! Har du peiling på når lulus vesker kommer tilbake?
  Har venta på toalettbagen i svart i en evighet </3

 23. – Mange ansiktsskrubber inneholder grove partikler som for eksempel knuste aprikosfrø eller valnøtter, forklarer Tabor.

  – De har minimal effekt når det gjelder å rengjøre huden. De er dessuten så grove at de også lager ørsmå kutt i huden der skitt og bakterier kan trenge inn, noe som igjen kan gi irritasjoner og urenheter.

  https://www.kjendis.no/2013/02/25/kjendis/klikk/kamille/mote/hudpleie/25937584/

  1. Ja! Den artikkelen leste jeg også. Men jeg har brukt både skrubb og ansiktsrens med valnøtter og ikke opplevd
   økt irritasjon eller flere urenheter i huden. Forøvrig har jeg lest at man bør unngå produkter med lanolin og limonene
   om man har uren hud, men synes det er vanskelig å finne produkter uten.. Så jeg tenker mer sånn at så lenge det er langt nede på
   ingredienslisten, så får det heller stå sin prøve.. Det er vel ikke tilfeldigvis noen hudpleiere eller leger som føler seg kompetente til å svare blant leserne dine, Caroline? 🙂

   1. Fotballfrue

    Det finnes jo skrubb uten valnøtter også, sugar glow er helt nydelig! 🙂 Men walnut er jo min favoritt. Har heller aldri opplevd noen irritasjon i huden. Jeg kan jo kanskje ha spørrerunde med en hudpleier om jeg får tak i en som vil? Kunne det vært interessant? 🙂

    Klem!

   2. Tina A

    Kjempesent svar av meg , men JA ! Veldig gjerne 😀

 24. Caroline

  Hei :)) jeg tenkte å slå til med noen nye produkter, er altfor dårlig til å ta vare på huden!! Vet du har sverget til Ole H sine produkter lenge og vil derfor spørre deg 🙂 Er student så økonomien er mindt sakt stram hehe 😉 Er ute etter en ansiktskrem og skrubb. Er dette to gode alternativer? ( https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/sheer-transformation-renewing-creme/ , https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/african-red-tea-sugar-glow-face-scrub/ eller har du noen bedre forslag? 🙂 Stor klem jente 20 som er fast leser :))

  1. Fotballfrue

   Personlig er jeg mest glad i walnut scrub, fordi den har grovere korn og «tar mer» på huden. Det er en grov skrubb, mens sugar glow har finere korn og tar ikke like bra som walnut. Begge er gode, men min favoritt er walnut 😉

   Sheer Transformation bruker jeg selv, og den er veldig god 🙂 En lett krem 🙂

   Klem!

 25. åh, Ole Henriksen er så bra! den.. hva heter den nå igjen.. Eye lift gel tror jeg..er helt magisk!

 26. Hei

  kan du anbefale noen hudprodukter for men?
  eg er en gutt i slutten av 20 årene, som sliter med tør hud

  1. Fotballfrue

   OH er genialt for menn også, Justin Timberlake sin favoritt 😉 Hehe. Bad Norwegian er også en god krem 🙂

 27. Ingeborg

  Hei! vet du om alle ole henriksen produkter kan brukes av gravide og når en ammer?

  1. Fotballfrue

   Dette vet jeg ingenting om :/ Ville hørt med en hudpleier, evnt sendt en epost til Ole Henriksen 🙂

   – C

 28. Michelle

  Jeg brukte masken hans (den blå gele-aktige) i går. Den er bare helt fantastisk god! Min favoritt fra produktene hans 🙂

 29. Prøvd igjen idag, men rabatt koden virker ikke hos meg?? :/

  1. Fotballfrue

   Så rart :/ Det er bare å beklage, den virker nemlig her og jeg har sjekket at alt er som det skal. Vet ikke hva det kan være :/

   1. Rita Hansen

    Jeg har akkurat sendt bestilling nr. 2, og rabattkoden virket her.

    Jeg vet, vill og gal…men klarte ikke motstå fristelsen. Så i tillegg til det jeg klikket hjem i går, har jeg nå bestilt alle «små-variantene» som var der. Dusjsåpe, krem, rensegel og ansiktsvann. Da har jeg så mye at jeg skikkelig får testet ut….

    Når man har skrevet inn rabattkoden, tar det noen sekunder før siden oppdaterer seg. Men om en bare trykker videre til betaling, vil den vises 🙂

 30. kan du anbefale noen hudprodukter for men?

  1. Fotballfrue

   JA! Bad Norwegian er en veldig god krem, ellers er OH å anbefale til dere også 🙂

 31. Da jeg selv har vert ansat i et parfumeri, har en oplevet fejl i ingrediensliste på bla. Ole Henriksen. Dette er en fejl der sker under processen hos producenten, da Ole Henriksen ikke indeholder parbener. Når der er tale om parfume, er der en lov om, at udenlandske firmaer/producenter skal skrive parfume-fragrance, selvom det er naturlig ekstrakt fra naturen., bla. blomster. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *