Pastell

Pumps Stars by Jonas H / Bukse BikBok / Bluse H&M / Jakke Mexx / Øredobber Ráda / Ring Aldo / Veske Red Valentino 

I dag har det vært helt nydelig vær her i Telemark, så jeg har storkost meg i pumps uten strømper for første gang i 2013 🙂 Men så forvsant solen og det var plutselig ikke like nydelig lenger. Jeg gleder meg sånn til bare bein og armer nå at jeg har ikke ord! Mektig lei av vinteren. . Og om to små dager er jo faktisk den første vårdagen her allerede! Krysser fingrene for at snøen er borte innen den tid, men jeg har mine tvil.

Ellers har dagen gått sin gang på min faste plass foran datamaskinen. I tillegg er det jo onsdag i dag, og det betyr vaskedag her i heimen, så huset lukter grønnsåpe og nå skal vi spise mascarponelasagne og se på Idol snart. Hva skjer med effektiviteten? Veldig deilig 🙂

Håper dere har en kjempefin dag, tenk at det snart er helg igjen!

148 kommentarer

 1. Hei,

  Jeg syns øredobbene var rå fine!! Prøvde å lete på nett etter disse, men får ikke noe treff:(
  Har du en link? Håper jeg får tak i maken:)

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte mine i Cannes, tror de er utgått :/ http://www.polyvore.com/rada_fringe_earring/thing?id=57408811

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *