Vivienne Westwood Anglomania

Jeg ELSKER denne toppen! Den er rett og slett helt nydelig og jeg føler meg som en liten blomst når jeg går med den 🙂 Fikk brukt den for første gang i går, og stylet den med et skjørt fra flinke Lene Orvik sin kolleksjon.

Topp Vivienne Westwood (adlink) / Skjørt StyleWay / Pumps Asos / Veske H&M Trend / Øredobber og Ring Hasla 

Nå er det et par timer siden jeg kom hjem fra Oslo, har ikke vært hjemme siden lørdag, så det skal bli godt å komme i orden igjen! Ser det er litt jeg må ta tak i, selv om Lars-Kristian generelt sett er flink til å holde orden 😉 Men å re opp sengen, det er det vel ca. ingen menn som klarer? Eller tar jeg feil?

I Oslo var det bare pleasure, var en tur hos Petra på Face It før jeg kjørte hjem blant annet 🙂 Nå klør jeg i fingrene etter å vaske vinduer, men det får vente til solen ikke skinner og til det er litt mildere ute, så jeg får heller gå løs på vaskemaskinen, trappevask og sengen tenker jeg, hater å legge meg i uoppredd seng! Men først skal jeg få orden på mailen min, holder på å planlegge en tur til London fra 14-17. mars sammen med en nettbutikk. SOM jeg gleder meg!!

Håper dere har hatt en nydelig dag hittil ♥

70 kommentarer

 1. Så utrolig nydelig du er Caroline!!

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk 😀

   Klem!

 2. Ææææh!! Akkurat da er jeg også i London!! Hvilket flyselskap reiser du med? Hadde vært så morsomt om vi havnet på samme fly, haha!

  1. Fotballfrue

   Trooor det er British Airways 😀 Skal sjekke! Du da? Er det samme?

   Klem!

   1. Mirjam

    Åååh, skal reise med Norwegian.. :p London er sikkert kjempefint på den årstiden, har aldri vært der i mars før. 🙂 Morro om vi ses på Gardermoen da hvertfall!

    Klem!

   2. Fotballfrue

    Ja, kanskje vi sees 😀 Tror jeg drar i 11-tiden 🙂

    Klem!

   3. Jeg skal også til London 14-17 mars, reiser med Norwegian! Håper jeg ser deg;o)

 3. så fin topp. men den var dyyyyr!

  1. Fotballfrue

   Men den er så verdt det! Kommer til å bruke igjen og igjen . og igjen og igjen 😉

   Klem!

   1. det skjønner jeg godt. såå fin!!!! <3

 4. Kan ikke du ta turen til meg Caroline. Ingen sol her, men veldig skitne vinduer med tusenvis av bittesmå fingermerker på 😛

  1. Fotballfrue

   Haha, kommer! 😀 Bare bestill flyet du 😉

 5. Superfint antrekk! Du kledde den toppen veldig godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 6. Alltid godt å komme hjem etter å ikke ha vert hjemme en stund. Heldigvis er jeg veldig heldig med min samboer som er flink og rydder og styrer masse hjemme. Må bare virkelig prise meg lykkelig for at han er så flink siden jeg er syk og ikke får gjort så mye hjemme pga det.

  1. Fotballfrue

   God bedring 🙂

 7. Superlekker. Men personlig ville jeg sett deg med flere lyse striper:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har faktisk 5 forskjellige farger i håret :p Her er det vel bare lyset som er litt for mørkt, det er masse spill i det for tiden 🙂 Litt bedre bilde øverst til venstre her: https://fotballfrue.no/2013/01/24/siden-sist-fotballfrue/ 🙂

   – C

   1. Fotballfrue

    Glem det, leste bare «flere striper» :p

    – C

 8. Wow! Håret ditt var aldeles nydelig 😀

 9. Når får vi se deg i 4stjerners middag? Jeg venter 🙂

 10. This floral top is so beautiful! Love the peplum on it and the colors! You’ve styled it so well with the color of the skirt! Looking really tres chic and wonderful:) I always admire your hair:) Kisses! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 11. Marita Ø

  Å, du er så flott! 🙂 Er så enig med deg når det gjelder orden i hjemmet, her i «huset» må jeg nok bare innse at det er kun jeg som orker å re opp sengene hver dag, haha! Men det er så verdt det, ingenting er bedre enn nytt og rent sengetøy, som selvfølgelig er redd opp pent 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 😀 Hehe, er bare jeg som rer opp her også 😉

   Klemmer!

 12. Hei 🙂

  Jeg kommenterer på vegne av min ungdoms bedrift, Shining Candles UB. Vi er fra rælingen videregående skole og selger ferdigpyntede kubbelys til forskjellige anledninger som påske, konfirmasjon, 17 mai osv. Vi tar også imot bestillinger med tanke på kundens behov. Bestillingene tar vi på vår facebook side som er: Shining Candles UB. Det hadde vært superhyggelig av deg å tatt en liten titt på våre lys, og kanskje bestilt noe du ville ha?(du velger farger og pyntselv) Du er veldig flink med interiør og inspirerer oss veldig.

  13 mars 2013 skal vi holde stand på Norges varemesse der vi skal stå med utvalg av våre lys, itillegg til at vi tar imot bestillinger. Ser frem til å se deg der! 🙂
  Klokkeslett fra 10:00-18:00

  Klem
  Shining Candles UB

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

 13. Du kler jo alt 🙂 Jeg syntes den var veldig gammeldame-aktig og du ser mye eldre ut enn du er i den :/ Men du skal såklart gå i akkurat det du føler deg fin i!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Men what? Den er jo helt nyyydelig! Min første designertopp, jeg elsker den 🙂

   1. Tina A

    Gammeldame-aktig? Hmmm, den ser jeg ikke.. Synes den var fin 😀

   2. Fotballfrue

    🙂

 14. Viktoria

  Hi Caroline, very gentle and beautiful outfit.
  Its strange I saw a dream last night that I met you in person, and today you wrote you are coming to London (I live in London). What a strange coincidence! Hope you enjoy your trip and the rest of the week!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 Oh, maybe we meet in London 😉

   Hugs!

 15. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Ja, den toppen var skikkelig fin! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 16. Å, så nydelig! Det antrekket kledde du virkelig!
  Og jeg må bare få si at du er så heldig som kan gå med sånne topper- skulle jeg ha prøvd det samme selv, hadde
  jeg bare sett ut som en eneste stor kjempepupp,haha. (Luksusproblem, vil kanskje noen hevde, men men.)
  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Neeiiida, jeg er sikker på det ville kledd deg bra 🙂

   Klem!

 17. Ragnhild

  Du har så fin klesstil! Men jeg bare lurer på når du trekker ottosonphoto(eller hva det nå het) konkurransen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Avsløres snart 😀

 18. Her er det min kjære som rer opp sengen hver morgen mens jeg står å ordner meg:) Nå har jeg verdens beste også da:D

  Lurer forresten på om du skal gi ut en oppfølger til boken din. Vi bruker den flittig og er veldig glad i flere av oppskriftene(fiskegratengen er nesten fast i ukemenyen). Tipper du har mange flere oppskrifter på lur:) Du kunne gitt ut en med mer fokus på helse og sunnhet (som ikke bare er trening men også det å ha balanse i hverdagen).

  Jeg kjøper den:D

 19. Hilde Næss

  Den toppen var nyydelig!! vil ha den!! he he,,,er det «strech» i den,,,er usikker på hvilken str, jeg må ha:) er den normal i str? er så koselig og morsomt å lese bloggen din:))) fin kveld til dere:)

  1. Fotballfrue

   Nei, det er stoff 🙂 Den er normal i strl. 🙂 Altså, ut fra beskrivelsene på siden er en it 38 det samme som uk 6, som er xs / 34 🙂

   Klem!

 20. Marianne

  Utrolig fint antrekk! Pen du er 🙂
  Ha en fin kveld videre 🙂

 21. Hei Caroline! Jeg lurer på om du noen gang kunne tenkt deg å bruke dine kreative idéer i jobb? Tenker eksempelvis på fest/bryllupsplanlegger, kortlagning, klesstyling av andre, mat(bok nr 2?) etc etc..? Du gjør jo mye av dette gjennom denne jobben, men jeg tenker dersom du hadde sluttet med bloggen f.eks.

  1. Fotballfrue

   Så absolutt 🙂 Hadde vært kjempegøy!

   Klem!

   1. du burde! Du har virkelig annlegg for det! .. tenk å hyre deg til hjelp på bryllupsplanlegging..oh my!

 22. Så nydelig antrekk! Kledde deg perfekt fra topp til tå!
  Jeg har et lite spørsmål; har sett mye på 4-stjerners middag i det siste, og lurer på når du er med? Har du allerede vært, eller kommer du i en av ukene fremover? (:

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det kommer fra 11.mars, min dag er 14 🙂

   Klem!

 23. Elsker måten du stylet dette antrekket! Fargen på vesken og skoene satte prikken over i’en 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte 😀

 24. Oh my, Caroline. Absolutt nydelig outfit sweetie! Kjempe fin topp! Tror ærlig talt det er favoritten min fra bloggen din. Skikkelig elegant og classy. Kledde deg utrolig godt!

  Håper du har hatt en fin dag sweetie pie!

  *klem*

 25. Uansett hvor flink menn er å gjøre husarbeid og holde orden i hjemmet, så klarer de aldri å gjøre alt helt rett 😉

 26. Nydelig topp. Din blogg dukket opp da jeg googlet etter VW -topper. Akkurat bestilt samme topp på netaporter, i marineblå!

 27. Hei

  Kommer det et onsdagsmiddags tips i dag ??

  1. Fotballfrue

   Det er tirsdag? :/

   1. huff da…jobber nattevakter denne uka plutselig gikk det litt i tull <,<9

 28. Så fin du var ! Antrekket var skikkelig fin 🙂

 29. Ikke ofte jeg kommenterer, men jøss nå må jeg. Du ser så utrolig fin ut i dette antrekket, fra topp til tå!

 30. camilla

  Her er det faktisk kjæresten som er flinkere til å holde orden og re opp 🙂

 31. Jeg kan ikke si at det stemmer at alle menn er dårlige til å re opp sengen. I mitt tilfelle er det han som ordner det, og jeg alltid glemmer det! Men jeg er kanskje veldig heldig 😉

 32. Michelle

  Du er bare ubeskrivelig vakker, ihvertfall på disse bildene! Kjempe nydelig as always 🙂 <3 du har nok rett, menn duger ikke så godt til slikt =P

 33. Caroline, du er så utrolig nydelig på alle måter!
  En meget smuk rose<3

 34. Har du kjøpt de skoene nå nylig? Har vært på jakt etter gule pumps en stund, og lett i «hele» Bergen og Oslo, men ingen var liksom helt perfekt… La merke til du ikke hadde linket til dem, derfor jeg spør 😉 ellers var det et nydelig antrekk! <3

  1. Fotballfrue

   De er limegrønne 🙂 Kjøpte dem i sommer :/

   Klem!

 35. Et antrekk helt etter min smak, nyyydelig!!

 36. Dette var et vårlig antrekk, skjørtets detaljer fenget meg….. *tenker tenker* Jo, jeg ville hatt det om jeg hadde penger!

 37. IIik, har ventet på skikkelige bilder av dette antrekket:) Helt fantastisk nydelig! Og en ting jeg aldri har tenkt over noen gang tror jeg, men her slo det meg plutselig at du hadde den perfekte hudfargen til dette antrekket! Haha. Flott at du ikke er for brun til disse fargene synes jeg. Og du har fantastiske skuldre som virkelig kommer til sin rett her.

 38. Den toppen var bare helt nydelig! Vakker du og da 🙂

 39. Så utrolig fin den var! Og SÅ «deg».:) Tipper den blir enda finere matchet med sol og fregner *klør i shoppingfingen nå*

 40. For et fint og vårlig antrekk! Toppen var helt nydelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *