Harlem Shake: ODD Ballklubb

De fleste av dere har kanskje sett de forskjellige versjonen av Harlem Shake på youtube? Jeg ler meg halvt ihjel av flere av dem, og nå har også ODD gjort sin versjon av den populære dansen.

Hahaha, dere MÅ se! Den ble jo kjempemorsom! 10 poeng til den som klarer å Lars-Kristian i mengden 🙂

Når vi snakker om morsom: Er det flere av dere som så på Senkveld i helgen? Jeg tror aldri jeg har ledd så mye før, som da Senkveld-duellen var i gang med Thomas, Harald, Else og Morten i Spania. Hahaha! Lars-Kristian lå som en reke borti sofakroken, mens han ristet, lo og ikke klarte å prate. Har aldri sett lignende, så jeg ble nesten redd, men klarte ikke reagere ordentlig fordi jeg lo så fælt selv. Dere må sjekke ut videoklippene dersom de ligger på nett. En god latter forlenger livet, ingen tvil om det.

Nå skal vi spise middag her i hus, og se på klokken! Jeg er superfornøyd 🙂

72 kommentarer

 1. Hahaha, ja jeg trodde jeg skulle dø av latter! Beste jeg har sett på Senkveld 😀

 2. Rebecca

  Det går ikke ann å se videoen.. 🙁

  1. Fotballfrue

   Jo, det går helt fint 🙂 Hvorfor får du ikke til?

 3. HERLIG! De videoene tar jo helt av…..og Senkveld: jeg holdt på å dø!

  1. Fotballfrue

   Haha, I know 😀

   Klemmer til deg <3

 4. Rebecca

  Er det han på ski? haha, morro dette 😉

 5. Hahha! Herlig. Liker egentlig ikke det youtube fenomenet, men ODD sin var så bra at jeg satt og humret litt!

  Og duellen var fantastisk morsom ja! Hele familien på hyttetur holdt på å dø av latter!

 6. Ha ha ha ha, utrolig bra! Helt crazy med alle Harlem Shake videoene! Love it!

  Håper du har hatt en fin dag sweetie!

  *Klem*

 7. jeg får heller ikke sett den…!

  1. Hvorfor får du ikke sett den?

   1. Kristin

    Det er fordi man kommer inn på Odd sin side hvor videoen ligger, og der er det ikke det øverste som ser ut som en video, men er et bilde, men den som ligger under som er et youtube klipp 🙂
    Kjempebra var det ihvertfall, og du har verdens beste blogg, Caroline 😀

   2. Fotballfrue

    Har fikset det nå 🙂

    Klem!

 8. Hei.

  Haha! HERLIG. utrolig mye morsomt rundt harlem shake på nettet.
  Jeg lurer på hvorfor min kommentar på det forrige innlegget enda ikke er publisert?

  1. Fotballfrue

   Det tar noen ganger litt tid før jeg publiserer kommentarer 🙂

 9. Tatjana

  HAHHAHHA GENIALT!
  Er det han som står på slalomski? 😀

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 10. er det han som ligger på den benken? haha 😀

  1. Fotballfrue

   Neeeii :p

 11. Jeg får heller ikke sett videoen. Kommer rett inn på ODDs hjemmesider, men finner ingen video der…

  1. Du kommer rett inn på siden hvor filmen ligger 🙂

   – C

   1. Bla litt lengere ned på ODD siden.Under bildet man kommer rett inn på når du trykker på linken. Der ligger den 🙂

   2. Den ligger på høyre side i den lille boksen 🙂

   3. Ja, nå fikk jeg sett videoen, kjempemorsom! 🙂 Kan du si hvem som er L-K i videoen! 😀

 12. Christina

  Haha! Harlem Shake er helt priceless og denne var helt rå den og! 😀 Helt umulig å se Lars-Kristian i alle fall..

  1. Fotballfrue

   Jeg så han med en gang, men det er jo fordi jeg kjenner han så godt 😉

   – C

 13. Camilla

  Er det L-K i liten svart shorts 😛 ?

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja 🙂

 14. Birgitte

  Hahaha, Senkveld episoden var hysterisk 😀 Tipper egentlig vilt, men er det han på slalomski? 😀

  1. Fotballfrue

   Ja 😉

 15. Madeleine

  Sjekket senkveld klippet nå. Tydelig at min humor er en smule sær. Jeg synes ikke klippet var no særlig morsomt :/ 🙂

  1. Fotballfrue

   Sikkert at du så riktig? Og hele? Hmmm. Så rart, holdt på å daue vi :p

   1. Må ha sett feil! Går ikke an å ikke le av den! 😉 Årets morsomste (til nå) 😉

   2. Madeleine

    Ja,så hele klippet med tyrefektingen 🙂 Joda,Rikke går ann å ikke le av den,hehe.. 😀

  2. What?? Jeg begynner faktisk å bli litt lei av senkveld…men disse konkurransene er det beste. OG denne som var sist var den aller beste av alle som har vært!! Else og Morten som var dritredde og de to andre, spesiellt Harald, som gikk på med dødsforakt og fikk skikkelig bank.. fantastisk morsomt!!

  3. Inga Helene

   Madeleine,så bra at din humor er en smule sær!

   Det er 5 vesener på skjermen. Hvis man fokuserer på hovedrollen her,ringens midtpunkt,det er en oksekalv. ( Uten den hadde det ikke blitt særlig show,hva? ) Oksekalven er stengt inne i denne ringen ilag med 4 mennesker som skal ha det gøy på dyrets bekostning. Bare det i seg selv er allt annet enn gøy.
   – Med stor sannsynlighet har denne kalven vært i denne ringen før. Hvorfor det ? Dette flotte egenindividet av et dyr er født av en grunn. Født til et ekstremt uverdig liv, av og for menneskets forlystelse styrt av penger og store deler av landets stolthet. Spania………! De fleste av oss kjenner vel dets årelange historie håper jeg…. Det kalles både tradisjon og kultur. Rotfaste flotte ord igrunn. Jeg kaller det dyremishandling.

   Ekstrem tortur,for så å ende sitt liv…nettopp inne i denne ringen…..til menneskets elleville latter og jubel. Igjen og igjen..og igjen… – Nå er dyret dødt. Det ligger der. Helt alene..uten noen av sine egne. Klovdyr er et flokkdyr. Pint og torturert i hjel med store smerter. En okse kan leve runde på runde med store indre skader, dødsangst,fryktelige smerter og allikevel løpe før kroppen svikter og må legge seg ned.

   Rettferdighet ? Det er et så sterkt,sant og viktig ord ! – Tenk dere dette : Se for deg et jorde på omlag 20 mål,solid inngjerdet i betong og 10 meter høyt. På dette jordet plasseres 100 menn som alle ser opp til og støtter mishandling/død av oksene. Mennene er kun utstyrt med seg selv,altså veldig! lite. Deretter kommer 100 friske okser inn på jordet. Der blir de alle sammen ei god stund….. Det løpes for livet..ser dere..blodet pumpes og blodet spruter? Noen kjenner hverandre igjen,ser hverandre i hvitøyet og sier,deg har jeg sett før,,,husker du? -Å,ikke det…..? Det gjør jeg sier oksen. Så. . . Hvem er liten og hvem er stor da ? Dette ønskescenarioet er for meg rettferdighet!

   – Jada,jeg er fullt klar over at jeg nå drar dette veldig langt utfra en videosnutt fra Senkveld,som det handlet om. Men ingen kan nekte for fortsettelsen av historien,HVA dette egentlig handler om. Jeg syns forøvrig at Helene lenger ned her også ser veien videre. Det hun sier er riktig,så hun har nok satt seg inn i saken.

   Riktig som du sier,Caroline,dette tv2 viser er ikke tyrefekting hvor oksen dør! Men fortsettelsen av denne storyen ender med at oksekalven dør. Da er ikke tv2 og de 4 showmakerne lenger med i bildet selvfølgelig.
   – Vi får her se et Preludium (forspill). – Av hva som videre venter. Selve Arien (den jublende sangen). Og Postludiumet (da er oksen død).

   – DET kommer nok IKKE på tv2 i beste sendetid en fredags-senkveld !

   De som ler seg nesten ihjel av dette innslaget er det ingenting i veien med. De av oss som begynte å grine av innslaget er det heller ikke noe i veien med.
   Om 100 mennesker i utgangspunktet ser det samme,ser kanskje alle forskjellig allikevel. – Det er jo noe av det som bidrar til at mennesket er både en interessant og skremmende skapning.

   Jeg blir glad hvis 5 stk av de som leser dette ser det samme som meg. – Ikke for min skyld. Men for den det HELE handler om : OKSEKALVEN. <3

   1. Hei Caroline!

    Jeg sitter og oppdaterer meg på denne ukens innlegg nå, sammen med Idol, og lurer på hvorfor du ikke har svart på denne kommentaren? Du er jo en dyreelsker mer enn noen, og jeg har alltid satt så umåtelig stor pris på deg for det – fordi du forfekter dyrs rettigheter åpent på bloggen, og bruker påvirkningskraften din så positivt. Derfor synes jeg det er synd at ikke denne saken (og kommentaren) har fått den samme oppmerksomheten – dyret er vel like viktig selv om det ikke er en søt liten lodden Ronaldo? Håper du kan ta deg tid til å svare på dette 🙂 Ha en ellers god helg! xx

   2. Inga Helene

    Takk,Janne! Dyrene behøver så inderlig slike som deg! Klem fra Inga H. <3

 16. Senkveld duellen er bare rå! Aldri ledd så møye i heile mett liv!
  Det e ikkje han som står på snyen med ski?

 17. Haha, harlem shake-videoene er alltid like gøy og se på! 😀
  Hmm, jeg tror det er han som står og hopper i onepice på balanseballen? Eller er jeg helt på villspor nå?

  Over til noe annet: tenkte jeg skulle anbefale deg en blogg!
  http://www.peaceloveshea.com er en amerikansk moteblogger fra california som minner meg litt om deg -både i utseende og til tider i stil. Tenkte det kunne være gøy for deg å ta en titt innom 🙂 Hun er en av mine favorittbloggere internasjonalt sett, og legger mye arbeid i bloggen sin.

  Ha en fin kveld videre, Caroline! 😀

 18. Syns du det VIRKELIG er festlig å se en liten kalv som om noen år skal lide en makaber død, er morsomt? At tv2, for pengene og seertallenes skyld, er med på å bygge opp om interessen og publisiteten rundt tyrefekting? Mister all respekt i tilfelle….

  1. Fotballfrue

   I alle dager, dette er IKKE tyrefekting hvor oksen dør! Det er noe helt annet! Sett deg inn i saken før du kommer med slike kommentarer/anklagelser.

   1. helene

    Det er et innslag som handler om konseptet tyrefekting, og det i seg selv er nok til at jeg tar fullstendig avstand til slik «morsom» og «uskyldig» underholdning. Jeg ville ikke en gang vært i nærheten av noen form for situasjon som i det aller minste kan relateres til slik tortur, enten det bare innebærer lek med en kalv på tyrefekterarena, eller den faktiske tyrefektingen. Begge deler handler om det samme. Så jeg vet ikke hva du tenker jeg?
    Kanskje det hjelper å sette seg inn den faktiske årsaken til hvorfor den lille, søte oksekalven er på nettopp dèn arenaen og blir brukt til nettopp dèn form for «harmløs lek», som fra tyrefekternes ståsted er strategisk trening av en kalv for en situasjon som om noen år skal resultere i en pinful død for oksekalven. Og at slik underholdningstv er med på å skape et bilde til omverdenen at dette er en helt ok kultur å støtte.

    Det handler ikke om noen døde eller ei innslaget, men det fakta om hvorfor oksekalven faktisk er med i programmet, og at det kommer av en helt grusom kultur og tradisjon som dyrevernsorganisasjoner har arbeidet i årevis med å få stanset. Det er budskapet med programmet som er helt riv ruskende galt…. det bunner faktisk i dyreplageri på sitt aller verste!

   2. Enig med deg, Helene. Og dette er da dyreplaging selvom ikke oksen dør!! Får vondt av kalven uansett 🙁

   3. ble sagt tydelig før innslaget på tv at dette IKKE er den typen tyrefekting du sikter til. her har kælven det flott .

   4. Louise

    Hehe, kanskje du også skal gjøre det… Jeg valgte å boikotte den episoden, av den enkle grunn at alt som har med spansk tyrefekting å gjøre er så langt fra underholdning som det går an. Selv om det sikkert var en mild variant, der fokuset skulle ligge på at komikerne fikk «bank» av tyren, så kommer de ikke unna det at bak denne filmsnutten er ren og skjær tyrefekting – hisse opp et dyr slik at det angriper. Jeg ble veldig skuffa av Senkveld, rett og slett.

   5. Vi skal vel også boikotte Pippi også? Hun har jo også gjort det samme 😉 Ohlala…

 19. Jeg er selv med i to Harlem shake videoer, ler meg ihjel hver gang!

  Mandals Russen’s versjon:
  http://www.youtube.com/watch?v=UyJQzcaiYpM&feature=youtu.be

  Tre gode, hypre venner sin versjon:
  http://www.facebook.com/photo.php?v=10151438512567621

  Ta en titt 🙂

 20. Vet du hva, jeg måtte gå inn på youtube og se det klippet – det er sjelden jeg ler SÅ godt!!!!! Er det muuulig, når jeg tenker tilbake på det så er det rart at vi synes det var SÅ hysterisk, men jeg lo og lo og lo hahahaha! Takk for tipset, har vondt i magen jeg nå 🙂

 21. Marita Ø

  Haha! Konge film 😀 Håper middagen var god! Her er jeg blitt så fryktelig matlei, både når det gjelder lunsj- og middagsmat… Hjelp! :O Fortsatt god kveld 🙂

 22. Marianne

  Takk!, har ledd meg totalt skakk- helt alene på sofaen, tårene har trillet og hele pakka:-)) det var VITTIG!, harlem Shake også, jobber i bank- hadde vært gøy å tatt en Shake blandt alle de trauste folka:-) åh! Helt gåen i lattermusklene

 23. Duellen med Thomas, Harald, Else og Morten er uten tvil DET morsomste jeg har sett – noen gang!!

  F A N T A S T I S K !

  Jeg har ikke ord.. Øynene renner.. Magisk altså. Hahaha…

 24. ragnhild

  Skjønner ikke helt greia med Harlem shake, men det er artig da 😀 Men så ikke hvem som var Lasse, hehe :p

 25. Nei, dette er ikke tyrefekting der oksen dør. Men det er ikke sånn at alle okser er født sinte og går til angrep på alt som beveger seg i nærheten. Disse oksene blir trent opp og PLAGET for å oppføre seg slik. Du så jo selv den kalven, den var ved flere anledninger usikker på hva den skulle gjøre, og den var stresset. Det er IKKE gøy! Det er dyreplageri.

 26. Hahahaha, jeg holdt også på å le meg ihjel! Lo sammenhengende fra da lagene kom ut i uniformer til innslaget var ferdig, HYSTERISK!

 27. Beste Senkveld på lenge, lo så jeg grein og omtrent tisset på meg!!! Så at det kom noen reaksjoner både her og der etter programmet…, og ble egentlig litt overrasket…?!! Kun humor for meg dette! Ha en strålende aften 🙂

 28. Hei 🙂 Kan du lage et innlegg der du viser uttøyinger ? 🙂

 29. Og jeg som egentlig har vært lei Senkveld de siste 3 åra! Jeg lo så jeg grein av det innslaget der i allefall! 😀 Takk for tips!

 30. Kristine

  Hahaha, så utrolig morsomt! 😀 Så også lett hvem som var Lars Kristian ;p Men hvor er Frode Johnsen, vet du det? 😉 Og helt enig med soafen, flere som holdt på å le seg ihjel!

 31. Victoria

  Hahahahhaha, jeg ler meg ihjel! Måtte se den hele 5 ganger. Faktisk en av de beste versjonene av Harlem Shake jeg har sett. Virkelig min humor :p Er Lars-Kristian han med skiene?

 32. Anna (:

  Hei,

  Jeg har et foresporsel ang. et innlegge – som jeg haaper du kan lage! (:
  Jeg kjopte for en uke siden glo highlighter etter aa ha hort saa mye godt om det her paa bloggen, men jeg er usikker pa bruken av den, hvor mye jeg skal paafore og hvor. Saa jeg lurer paa om du kan lage et eget innlegg ang. det og kanskje vise et for og etter bilde? 🙂

 33. Hei Caroline
  Ikke noe med innlegget å gjøre, men hva ville du hatt på deg om du var 17 år og skulle på jobbintervju på cafe? 🙂 Håper du kan hjelpe meg.

  1. Fotballfrue

   Det kommer litt an på hva slags jobb du skal i intervju for? Eller er det en caféstilling? Helt vanlige klær, jeans, en fin bluse og et par fine sko 🙂
   Vær deg selv 🙂

   Lykke til <3

   Klemmer!

 34. Ha-Ha; jeg lo så tårene trillet av Seinkveld!! Mannen min lå tvekroket i sofaen og fikk nesten ikke puste mellom latterhikstene;) Synes den diskusjonen om at de støtter opp om dyremishandling bare er teit, dette er jo ikke dyremishandling i hele tatt! Vil heller si det er mannemishandling;)

 35. Senkveld var HYSTERISK!! 😀

 36. Haha, så morsomt 😀 Og Senkveld også! Jeg lo godt av Thomas som var såå redd.

 37. Herlig video, faktisk en av de bedre! Og Senkveld har jeg ikke fått sett, bare fått høre noe av bråket i ettertid. Ikke satt meg nok inn i saken til å være hverken enig eller uenig, men en god latter forlenger alltid livet!

 38. http://www.youtube.com/watch?v=F_njR266Oj8

  HAHAHAHA, jeg ler så jeg griner! BRA start på dagen!!

  Har du sett når de turner med Truls i romania eller noe? hahaha.. verdt å se!!

  Ha en toppen dag 😀

  1. Fotballfrue

   Hehehe, ja 😀

 39. HAHAHAHA! Morsomste jeg har sett på lenge :’D

 40. Ha ha ha fantastisk! 🙂 ønsker deg en strålende fin dag. 🙂

 41. Haha, så morro! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *