Oscar-utdelingen: Kjolene

I natt var den røde løperen verdens og kjendisenes største catwalk, det var nemlig duket for Oscar-utdeling i Hollywood. Her er mine absolutte favoritter og ikke-favoritter:

1. Jennifer Lawrence i Christian Dior 2. Alicia Vikander i Elie Saab 3. Louise Roes i Monique Lhuillier 4. Amanda Seyfried i McQueen 5. Jessica Chastain i Armani 6. Stacy Keibler i Naeem Khan 

Mine absolutt ikke-favoritter:

1. Helen Hunt i kjole fra H&M. Dessverre synes jeg den er altfor formløs, i tillegg til at den er skrukkete 2. Brandi Ganville i egendesignet kjole med litt for liten og mye kløft på samme tid. Den kunne vært lekker om den ikke så for liten ut, og om toppen var noe annerledes. 3. Nicole Kidman i L’Wren Scott. Jeg synes det ble litt for mye av alt. 4. Sunrise Ruffalo, litt usikker på hvor antrekket er fra. Dette var altfor oversized og ingen Oscar-kjole. 5. Renee Zellweger i Caroline Herrera. Uff. Tilbehøret og håret var jo også så lite spennende. 6. Jennifer Garner i Gucci. Altfor matchy, matchy med både veske, sko og kjole i samme farge. Nå er det jo supertrendy å matche sko og clutch, men da burde man holde resten av antrekket i andre farger. 

Hva synes dere? Argo vant for årets film, og det skjønner jeg godt. Den er utrolig bra! Noen som har sett den? 🙂

60 kommentarer

 1. Lisa Marie -

  Åh, helt enig! Min absolutte favoritt var helt klart Jennifer Lawrence 😀

 2. Åå, så vakre kjoler!
  Ikkje-favorittane var heilt ekstremt stygge :O

 3. Helt enig med deg ang. kjolene!

  Nei, Argo har jeg ikke sett. Hva handler den om?

 4. Ikke sett filmen, men har store planer om det når den blir tilgjengelig! Og Brandi Ganville så rett og slett tacky ut, stakkars.Louise Roes var min soleklare favoritt, jeg vil egentlig bli prinsesse når jeg blir stor. Ha en herlig dag!

 5. Michelle

  Amanda Seyfried ser smellvakker ut, min personlige favoritt i år 🙂

 6. Uenig med Helen Hunt, jeg synes den kjolen var nydelig og kledde henne godt. Ellers er jeg veldig enig. Fror frøken Sunrise er halvt trønder: blir ingen fæst uten skinnvæst! 😀

 7. Matilde

  Jeg synes nok at Amanda Seyfried var kveldens best kledde! Persoling ville jeg ikke satt Garner på »ikke favoritt». Enig i at det er litt matchy, men synes ikke det er krise! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun er alltid så nydelig 🙂

 8. Jeanette

  kjole fra HM på Oscar? :O jeg er i sjokk!

 9. Så du kjolen til Charlize Theron? Det var min soleklare favoritt. Utrolig lekker! Er forøvrig helt enig i dine favoritter og ikke-favoritter.

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har sett alle 🙂

 10. Jeg er ganske så enig i både favorittene dine, og de du ikke likte så godt 🙂 Mange fine kjoler!

  1. Fotballfrue

   🙂

 11. Hjelpesløse jente

  De fleste folk har en liten «vælk» under navlen, eller fett da, som er ganske vanskelig å få trent bort. Jenter vil jo ha litt mellomrom mellom lårene, med andre ord, at lårene er tynne og ikke touch-er hverandre på noen måter. Lurte på om du har noen treningsmetoder og tips å dele? 🙂
  PS: For å være helt ærlig er du en virkelig barbie, spesielt utseendemessig. ( positivt ment^^ )

  Stå på videre med bloggen, Caroline! 😉

  1. Fotballfrue

   Dette med lårene har egentlig mest med kroppsbygning å gjøre, det er bare noen som har lettere for å ha det enn andre. Magen blir jo automatisk flatere om du går ned i fettprosent, og da trener en del kardio, men også styrke.

   Synes ikke du skal fokuserer for mye på hva slags kroppsbygning du har, men heller tenke på helsen din og livsstilen din 🙂 Den er gull verdt 🙂

   Klem!

   1. Hjelpesløse jente

    Tusen takk for svar! 🙂 Men jeg har jo strekkmerker på både lår, kne og legger. Er ikke det et tegn på at jeg burde slanke områdene? Jeg løper jo 7km 2-3 ganger i uken, men ser ikke noe resultat. Det eneste resultatet jeg har fått er en fastere rumpe etter styrketreninga.
    Kan du legge ut en video eller et innlegg der du viser styrkeøvelsene du mener kunne hjelpe? 🙂

    Klem! ^^

   2. Fotballfrue

    Du trenger absolutt ikke slanke deg fordi du har fått strekkmerker. Dette kan være tegn på at du har vokst / vokser. Strekkmerker vil bli mindre synlig med årene, men det er alltid en fordel å stramme opp kroppen med hjelp av trening også 🙂

    Klem!

  2. lykkeliten

   Huff, jeg blir helt lei meg når jeg leser slike innlegg. Hvorfor vil jenter absolutt ha slike mellomrom mellom lårene? Det er virkelig ikke slik at alle gutter (eller jenter) syns at dette er pent. Jeg hadde selv dette som 15-16 åring, og jeg rett og slett hatet det. Jeg ønsket meg kvinnelige former med feminine lår som faktisk møtte hverandre. Heldigvis fikk jeg dette mange år senere. Er barbie virkelig et forbilde for unge jenter nå? Da blir jeg oppriktig bekymret på vegne av min 7 åring som skal leve opp til dette idealet. Jeg skal kjempe for at hun får sunnere rollemodeller enn barbie, og at motivasjon for å trene ikke er å få mellomrom mellom lårene – men tvert i mot å bli sunn og sterk. Caroline er en sunn, sterk og frisk jente – som fronter gode verdier. Det er bare synd å stadig kunne se i kommentarene at det mange beundrer er utseendet og en tynn kropp, ikke det sunne og friske livet hun lever.

   1. Madeleine

    Jeg kunne tenkt meg mellomrom mellom låra fordi mine lår gnisser mot hverandre, noe som er ubehagelig. Er alltid så missunnelig på de som kan gå i skjørt og kjoler på sommeren uten strømpebukse. Jeg får alltid spørsmål om hvorfor jeg bruker strømpebukser på sommeren 🙂 Jeg må fordi det er smertefult å gå uten 🙁

   2. Fotballfrue

    Kjøp litt lange hotpants i stedet, evnt. klipp av en strømpebukse slik at den ikke synes 🙂

   3. Jeg har samme problemet! spesielt slet jeg med det i sommer når jeg var i syden, for da ble det klamt i tillegg.. Det som reddet meg var faktisk gnagsår-stift, fra compeed. Det fungerer kanskje også med en vanlig fet lypsyl – men den stiften fra Compeed var virkelig gull verdt! 🙂

   4. Lår som møtes er på ingen måte feminint, det er maskulint…

 12. Satt oppe i natt å så på oscaren. Fantastisk mye flotte kjoler å se 🙂 Skulle ønske at jeg 1 dag kunne få kledd opp deg i en av våre vakre selskaps kjoler. Hos oss kan du selv designe din egen kjole på nett, å legge inn egne kroppsmål! Siden er enda under oppbygging å nyåpnet, men folk kan bestille allerede nå! Ha en fin dag nydelige deg, du er en stor inspirasjon for mange 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så spennende 😀 Tusen takk for fine ord <3

   Klem tilbake 🙂

 13. Du mangler Halle Berry! Hun var helt fantastisk i Versace! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg var ikke helt på henne i år, dessverre :/ Synes det ble litt mye :/

   1. Enig med deg Lisa;)

 14. Men HVOR er Halle Berry?! Hun så jo helt fantastisk ut, hun er min vinner i år! Syns Jennifer Lawrence også var veldig fin!

  1. Fotballfrue

   Jeg valgte å ikke ta den med, for det var verken favoritt eller ikke-favoritt hos meg 🙂

   – C

  2. En annen Thea

   Helt enig, den kjolen passet henne perfekt! Halle Berry var definitivt min favoritt 🙂

  3. sunniva

   Jeg var ikke fan av Halle Berry´s kjole i det hele tatt 🙂 Smaken er som baken!

 15. Kjolene til Amanda og Stacy,fytti så lekre!! Absolutt de fineste 😀

 16. Jannicke

  Hei Caroline!
  Jeg har et par spørsmål ang. LCHF; hvorfor skal det være fett i dietten? Er det ikke bedre med bare proteiner? 🙂
  Er forresten fast leser av bloggen din og har vært det i et par år nå – nesten avhengig! Du er så inspirerende og oppmuntrende 😀 Stå på!!

  1. Alle kosthold må inneholde en viss mengde fett, hvis ikke vil du oppleve vitaminmangler eller i værste fall død :/ Et kosthold med bare proteiner er umulig, og i tillegg meningsløst, da kroppen kun kan benytte seg av en gitt mengde 🙂

   1. Men jeg har alltid lurt på hvorfor det skal være så ekstreme mengder fett i lavkarbo. Jeg er helt enig i at man skal være forsiktig med karbohydrater, og da spesielt hvitt mel, men hvorfor er fokuset så mye på at et lavkarbokosthold skal inneholde så mye fett?

   2. Det er på ingen måte ekstreme mengder med fett 🙂 Her er et eksempel på en dagsmeny med ekstrem lavkarbo, jeg synes ikke det er ekstreme mengder; http://lenabeatrice.net/mat-og-helse/en-dagsmeny-med-ekstrem-lavkarbomat/

    Når du kutter ned på karbohydrater må du øke inntaket av noe annet. De fleste får i seg nok proteiner ut i fra behovet, i tillegg til at litt av poenget med lavkarbo er stabilt blodsukker, noe fett bidrar med 🙂

   3. Jannicke

    Makes sense, men jeg visste ikke at fett inneholder vitaminer. Takk for kjapt svar 😀

   4. Fett inneholder per definisjon ikke vitaminer, men de fettløselige vitaminene A, D, E og K finnes i tilknytning til fettet i matvarer, i tillegg til at det suges opp sammen med fett i tarmen 🙂 Uten fett, færre fettløselige vitaminer inn via kosten, i tillegg til dårligere opptak 🙂

 17. Veldig enig med deg i det meste, bortsett fra Jennifer Garner. Synes hun var så vakker i antrekket sitt, og egentlig synes jeg smykket hennes bryter opp fint med resten av det lilla 🙂 Også synes jeg Jennifer Aniston var nydelig i den røde kjolen sin i går! Absolutt en av mine favoritter 😀 hihi

 18. Kjersti

  Masse fine kjoler der ja – men jeg er ikke helt enig med deg 😉
  He he.. Mine favoritter er Jennifer Lawrence, Amanda Seyfried, Renee Zellweger og Jennifer Garner 😉

  1. Fotballfrue

   Renee Zellweger? :O

 19. Marita Ø

  Jeg elsker de to kjolene fra McQueen og Naeem Khan 🙂 Likevel syns jeg mest synd på hun som datt i trappa når hun skulle ta i mot prisen sin! Hehe, uff… 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, ja, den er kjip :/ Men hun hentet seg jo kjempebra inn igjen 🙂

 20. Caroline

  Jeg likte antrekket til Jennifer Garner, jeg. Enig at kanskje skoene, vesken eller begge deler kunne vært i en annen farge, men det plaget meg ikke SÅ fælt at den havner på «verste antrekk» listen min 😉

 21. Emma Lovise

  Syns det var så mange fine i år, men syns Jennifer Lawrence, Jessica Chastain og Charlize Theron (Dior) var kanskje dei finaste i år 😀

 22. Øverste til høyre var nydelig!!! 😀

 23. Stine G.

  Synes Salma Hayek var nydelig!! Blir litt for mye pudderfarger generelt, og mye av det samme. selv om jeg stort sett er enig med deg:)

 24. Jennifer Lawrence sin var helt nydelig! 🙂

 25. Jennifer Lawrence er så herlig! Flink, nydelig, morsom og helt fantastisk sjarmerende <3 Ha en fin mandag!

  1. Fotballfrue

   Hun er skjønn 🙂

 26. kirstine^^

  Helt enig! 🙂 morsomt innlegg, elsker å se på kjolene!

 27. Hei 🙂 Har et spørsmål som jeg håper du kan svare på 🙂 Jeg trenger å gå ned noen kg, å har som smått begynt å trene litt. Har gått 2-3 km i ganske raskt tempo på dagen. Å gått mellom 3-5 km på ski om kvelden i noen dager nå. Føler jeg har mer energi etter endt økt, men er redd for å bli for sliten, så jeg skal miste treningslyste . Tror du det er nok trening de første ukene? Prøver å spise sunt 🙂 Håper på svar 🙂
  Du ser forresten helt fantastisk ut 🙂

 28. Louise Roe, ikke Roes 😉

 29. Jennifer Lawrence and Amanda Seyfried were so beautiful! Loving their gowns! But Caroline, you are much more beautiful!!:) xo

  1. Fotballfrue

   :O No way! Thank you <3

 30. kjerstin

  Enig med deg, men synes også Maria Menounos,s kjole var strålende. Heidi Klum skuffet veldig ( på elton johns etterfest) mens «Victoria’s Secret»-modellen Rosie Huntington-Whiteley så helt fantastisk ut….synes jeg da.

  Er jo alltid ulike meniger omkring disse Oscarkjolene::)

  1. Fotballfrue

   Hun er alltid en skjønnhet 🙂

 31. heeeelt enig! Lawrence og Seyfried var fantastisk flotte! .. jeg lurer.. var Emma Stone på Oscarn i det hele tatt? jeg så henne ikke litt en gang.. hun ser ofte så flott ut, ville se hva hun skulle gå i

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *