Damon vs. Stefan

Argh, lå litt for lenge våken i natt og så på The Vampire Diaries, og jeg kan ikke forstå dere som heier på Damon. Jeg har fortsatt ikke endret mening, jeg synes SÅ synd på Stefan, det har jeg egentlig gjort fra episode 1. Han er jo bare så snill og god og elskbar at jeg dør inni meg for hver episode jeg ser. . Dessuten liker jeg ikke Elena lenger. Haha, føler jeg er 13 år igjen når jeg snakker om dette her 🙂 Men jeg skal ikke si mer! Er forresten på sesong 4, og har snart tatt igjen USA, så da er det vel ikke lenge til jeg må vente altfor lenge mellom hver episode. Kanskje jeg bare har godt av en pause, ettersom det går utover nattesøvnen, og den er jo ikke akkurat til å skryte av fra før av. Ehe. .

Når vi snakker om serier: Flere av dere ble nysgjerrige på Sex & The city-quizboken jeg fikk i bursdagsgave, og den ser slik ut:

Litt usikker på hvor den er kjøpt, men helt sikkert i en bokhandel. Og jeg lover! Jeg som trodde jeg kunne denne serien ut og inn og i mente, ble veldig overrasket da vi hadde spørrerunde fra den. Plutselig har jeg ikke sett den nok ganger!

For et par timer siden kom jeg tilbake på hotellet etter et kort besøk hos Carina på Hendrix Hair. Fikk litt krøller i sveisen til i kveld, fint med litt forandring. Ellers var jeg oppe rundt halv syv i dag, trente på hotellet, spiste frokost og alt som hører med, og nå skal jeg tilbake til skrivepulten på rommet mitt for å jobbe før Lars-Kristian kommer rundt halv syv. Jeg plukker ut en vinner av fashionshoot-konkurransen sammen med Benny i skrivende stund, så det avsløres senere i dag eller i morgen 🙂 Spennende!

150 kommentarer

 1. Victoria

  Ser du episodene på nett? 🙂
  Takk på forhånd!!

 2. Frøken89

  Ah, jeg som sitter og ser på Vampire Diaries nå, og går inn på bloggen din og ser at overskrifta er Damon VS Stefan! Haha 😀

 3. Endelig noen som er enig med meg! TEAM STEFAN FOREVER <3 <3 <3

 4. Håret ditt ser nydelig ut og genseren var skikkelig vakker! 🙂

 5. Haha- føler akkurat det samme. Helt hekta på serien, startet på sesong 1 for bare noen uker siden. Og i likhet med deg blir jeg irritert når alle heier på Damon! Jeg er helt klart på team- Stefan! Fine krøller btw 😉

 6. Henriette

  Hvor ser du sesong 3 og 4?
  Jeg har sett 1 og 2 på netflix!:)

 7. Heia Stefan, helt enig med deg! Skjønner meg ikke på de som liker Damon best.. 🙁 Her i hjemmet er det nærmest krig, da jeg liker Stefan best og lillesøster eelsker Damon, haha :p

 8. Er helt hektet på serien selv! GO STEFAN 🙂

  1. Fotballfrue

   😀 <3

 9. Hei vakreste Caroline! 🙂

  Hadde du kunnet lage et innlegg inspirert av kjendiser igjen? Det gir meg alltid så mye inspirasjon!!

  Jeg kunne godt ønske meg et innlegg om f.eks. Leighton Meesters karakter i Gossip Girl, Blair Waldorf! Det er en stil jeg liker veldig godt, både hverdagsantrekkene og pynteantrekkene. (Farget nettopp håret mitt fra blondt til helt lik farge som henne fra sesong 1 og 2, storfornøyd!!!! 🙂

  Klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Jaa, det skal jeg få til 😀

   Klem!

 10. Margrethe

  Kjempe fin kjole og super fin på håret? Lurer på hvilke tang du har brukt for å de fine bølgene?:-)

  1. Fotballfrue

   Rettetang 🙂

 11. Jezebel

  Du mååååå se Prison Break! DA får du i hvert fall eye candy så det holder…. sukk 😀

  1. Fotballfrue

   I know! Var forelsket i Michael og ble heeelt fjortis de første sesongene. Lars-Kristian følte nesten på det, haha :p Så ble det bare så teit, og jeg hater den siste sesongen. 🙁

   1. Jezebel

    Jaaaa, hater også en siste sesongen!! Kommer aldri over den. Elsket de to førse sesongene, da 😉

 12. Haha, jeg er såå enig med deg! Liker ikke Elena lenger jeg heller. Men Damon er jo veldig hot da 🙂

  Sjekk gjerne ut mitt siste innlegg «Mine beste tips til bedre selvtillit» hos http://charlett.no

 13. Hvordan ville du stylet en lysrosa denim shorts med små runde gullnagler på hver side nedover? 🙂 Jeg tenkte noe styling noe ala hvordan du stylet runwaydreamz shortsen din når du var på tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, hørtes fin ut! Blir sikkert nydelig til sommeren 🙂 Det er fint med off white eller andre pastellfarger til, som pastellgrønn, pastellblå, pastellgul etc. Gjerne en løs tee eller en college-genser 🙂

   Klem!

 14. Charlotte D.W

  hvor ser du det? Er det på Netflix ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Sesong 4 er på nett 🙂

 15. Karoline

  Haha, jeg er helt enig! 😛 Team Stefan! <3 Å liker heller ikke Elena lenger:P

 16. Ingrid Nordal

  Jeg føler «alle» sier meg imot når jeg har en knapp på Stefan, så jeg liker at du liker han du også 😉 Klart at Damon er kjekk ( til tusen ). Men jeg har aldri falt helt for den «type» gutter, om man kan si det. De litt bad-boysen. Men for pusete liker jeg heller ikke, derfor er Stefan perfekt 🙂

 17. Augusta

  Jeg er helt enig med deg der. Har følgt fast med siden første episode og har alltid vært på Team Stefan. Jeg og begynner å bli irritert over Elena og det faktumet at hun alltid blir skuffet over Damon men er fortsatt med han…

 18. Syndes litt synd på Damon etter alt han har opplevd med jenter som alltid elsker Stefan. Da får jeg litt medfølelse, hihi. Og han er jo dødskjekk 🙂 Men selvfølgelig har jeg alltid likt Stefan!

 19. Helene Christina

  Åh, hvis jeg var deg hadde jeg virkelig tatt meg en liten pause nå hvis du begynner og nærme deg USA. Det er helt jævelig og sitte og vendte på ny episode, og i tillegg har USA tatt seg to ukers ferie fra serier nå, så blir ekstra lenge og vente på ny episode. Den siste episoden som ble vist i USA, jeg griner nesten bare av og tenke på den, så det sier vell sitt, hehe.

  Etter ett utrolig hyggelig møte og en god klem fra Ian Somerhalder i fjor sommer har jeg litt problemer med og være noe annet en Damon fan, men jeg syntes Steffan er for »sjefete» når det kommer til Elena. Ikke gjør ditt, ikke gjør datt, det burde du ikke, sånn vil du ikke være, du tenker ikke klart bla bla bla. La jenta få ta sine egene valg, hihi. Desuten er Damon så innmari kjekk, men det er nå min mening da. Hver sin smak, er det ikke noe som heter det?

 20. Den quizboken er helt genial! Jeg jobber på Notabene, å vi har i hvertfall mange igjen på lager, noe jeg vet andre Notabenebutikker også har 🙂

 21. Susanne

  Hei!

  Du kan få tak i Sex og Singelliv quizboken på Ark bokhandel hvis du lurte! Der er den på mammutsalg nå også:-) Jeg jobber der;-) Sant spm er litt vanskelige?
  Skulle gjerne deltatt i Vampire Diaries diskusjonen, men den har jeg ikke sett! Grey’s Anatomy holder jeg på med, fortsatt så glad i den serien:-)

  Ellers er jeg inne på bloggen din gjerne flere ganger daglig, kjempekjekke innlegg, flotte bilder og du er såååå flink til å oppdatere:-)

 22. Matilde

  Hvor er genseren din fra?? Hot!

 23. Hei Caroline!
  Håper du har tid til å svare meg!:)
  Jeg lurer rett og slett på hva du gjør med håret ditt etter trening.
  Jeg løper nesten hver dag og man hører jo mye forskjellig om hvor
  ofte man bør vaske det. Setter stor pris på om du vil dele dine erfaringer
  og gi meg noen tips! 😉

  -Lena

   1. Takk for svar!
    Syns du gjør en kjempejobb med denne bloggen, stå på! 🙂

   2. Fotballfrue

    Tusen takk 😀

 24. Enig med deg Caroline! Har tatt igjen USA og er fortsatt team Stefan:) Han er så god, og kommer nok ikke til å endre mening på den..
  Har selv sett sex and the city uendelig av ganger, går aldri lei!
  Må bare si at både du og venninnene dine så fantastiske ut på lørdag <3
  Klem

 25. Det er ikke det at jeg har så mye imot Stefan, men han er jo verdens kjedeligste når han er sammen med Elena (eller når han sitter og surmuler fordi de ikke er sammen også, forsåvidt). Synes ikke de har noe særlig kjemi, i motsetning til Damon og Elena. Men samtidig så har jeg vært lei av Elena de siste to sesongene, håper hun blir litt mer «wild» nå, etter det som skjedde i slutten av siste episode!

 26. Kunne ikke vært mer enig med deg i det du skriver om Stefan – helt fantastisk er han! Sånn btw – jeg anbefaler deg ikke å ta igjen USA. Det er bare nervepirrende å vente når hver episode slutter så spennende! Eneste positive med å vente på episodene, er at hver torsdagskveld blir vampire-kveld 😀 Og siden jeg aldri har kommentert tidligere får jeg også slenge på at du er et fantastisk forbilde!

 27. Heisann!

  Kunne du lagd et innlegg om hvordan starte opp med LCHF, typ hvilke matvarer osv en bør ha for en uke og forslag til meny? Det hadde vært helt fantastisk!!

  Ps. ELSKER håret ditt!:D

  Kleeem

 28. Da var dere på mannegruppa Ottar 🙂

 29. Herregud, jeg elsker Damon. Først var jeg helt Stefan, men nå er det alltid Damon. Håper så at Stefan finner en annen som han passer med. Hadde en liten ting for Klaus i et par episoder, men det forsvinner bare i sekundet etter når han blir sitt sedvanlige ekle Klaus. Jeg har sett alle episodene i amerikansk sendeskjema og siste epsiode … Gråt som en liten unge 🙁

 30. Hei. må si jeg er team Damon, men det er nok fordi jeg dåner når jeg er øynene hans.. he he 🙂 Lurer på hvor du får sett sesong 4, har akkurat sett ferdig sesong 3. Ser at sesong 4 begynner igjen på kanal fem 7 mars, men begynner da på episode 10, der de slapp før de hadde pause, hadde vært fint å fått sett de 9 episodene først. Ha en fin kveld 🙂

 31. Hahaha, har diskutert dette med venninnene mine så mye i det siste (riktignok er vi 15) men er så enig i hva du skriver! Elena er helt på tur, og bare vent! Hun blir værre!!
  Damen er og kjekk og alt det der, men Steffan er den rette! Herregud han gjør/ har gjort alt han kan for den jenta der et par år nå og hun bare ditcher han sånn.
  Så slemt!
  Også er jo Steffan en god del penere enn Damon, heh

  Kos deg videre i sesongen, siste episode som har kommet ut er så trist!

 32. Haha, kan ikke tro at jeg i en alder av 24 henger meg på en sånn diskusjon, men joda. Jeg er så enig med deg, og jeg har til og med klaget til venninnene mine om hvor irriterende Elena har blitt. It’s funny ’cause it’s sad! Har ventet og ventet på det alle sier om at etterhvert liker man Damon best, men jeg liker fortsatt Stefan. Og nå døde jeg litt av kleinhet over denne kommentaren, og håper ingen jeg kjenner ser den :p Håper du har hatt en fin mandag 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Hahaha, godt vi er to! Blir jo litt pinlig berørt av meg selv jeg også, men jeg vet at vi er flere som blir 13 år igjen når det kommer til serier og den slags, så jeg tenkte det var greit å stå frem som et godt eksempel :p Haha! Diskuterte dette med venninnen min på lørdag, hun er nemlig like hektet som meg 😉 Hun er forresten helt på Damon bla. . . fordi han er kjekkere og fordi de er sammen i virkeligheten 🙂 Å, dør. .

   Klem!

   1. Haha, det syns jeg ikke holder som argument. At de er sammen i virkeligheten altså :p Nå er det snart en ny episode, jeg ser på Free Tv, og etter siste episode virker det som det kan bli ganske spennende. Bare å glede seg 😉 Klem

 33. Damon vs Stefan er litt det samme dilemmaet når man diskuterer Angel vs Spike. (Om noen har sett Buffy)

  Uansett, jeg er på Damon sin side, og det er fordi han i bunn er faktisk mer elskbar en Stefan. Dette er fordi Stefan ikke egentlig er den Stefan som Elena blir kjent med i starten, det er en annen Stefan som han faktisk tvinger seg selv til å være ved å holde seg unna menneskeblod. Når han får menneskeblod, blir han jo en helt annen, en som er mye eklere og ondere enn Damon er.

  Dessuten er Stefan mer egoistisk enn det Damon er. Damon han flere ganger i løpet av serien svelget sin egen stolthet og latt Stefan få det han ville ha. Det virket som Stefan anser det som en selvfølgelig at Elena er hans.

  Damon har sine negative sider, men han er mer ekte på den måten at han i det minste er mann nok til å innrømme at han ikke er en ridder i skinnende rustning. Og at han er seg selv fult og helt, både på godt og vondt.

  Lenge leve Damon!

  1. Word!

  2. Kristine

   Så enig med deg!

 34. Helt enig det med Elena.. Arg SÅ irriterende.. Har alltid vert team Stefan.. Men nå liker jeg ikke noen av dem! TEAM CLAUS <3 <3

 35. Hvor får man sett sesong 3 og 4? Nettflix har bare sesong 1 og 2.

  1. Fotballfrue

   Cokeandpopcorn.ch 🙂 Amerikansk netflix har sesong 3 også 🙂

   – C

   1. Monica

    Takk for tipset :))

 36. Kristine

  Jeg har vært hekta på The Vampire Diaries siden 2010 nå! ELSKER serien.

  Jeg likte Stefan i de første episodene, han er jo snill og god, men han er ikke så veldig interessant og synes han er ganske så kjedelig.
  Damon er «the bad guy», men han er så søt når han åpner seg opp og ikke har den «Jeg bryr meg ikke» attituden! Det er noe spesielt med han, og det ligger jo mye bak at han er frekk og «slem». Jeg synes han er både snill og uegoistisk. Synes Stefan kan ha tendenser til å være litt egoistisk noen ganger. Elena blir jeg en smule irritert på selv, noen ganger er hun fantastisk men andre ganger liker jeg henne overhodet ikke!

  Men det er jo veldig bra at alle har forskjellige meninger og tanker rundt forskjellige ting, hadde jo vært veldig kjedelig om ALLE hadde ment det samme i The Vampire Diaries!

  Du er nydelig forresten, elsker håret ditt! <3

 37. Haha søt 🙂 Damon som er såå kjekk 😉

 38. JEG ER SÅÅÅ DAEMON FAN <3 Herre gud! At det går and å sikle så mye over en person du ikke har møtt :p

  Jeg mener at Rebekah og Stefan hadde passet bra sammen jeg! Også må Caroline snart få opp øynene for Klaus<3 😀

  1. BTW, jeg har sett alt :p

 39. Heelt enig! Stefans kjærlighet til Elena er til å dåne av

 40. Är det en äkta Mulberry i bakgrunden?

  Undrar då många svenska bloggare köper sina på http://www.brandsinfashion.net

  Mvh Anna

  1. Fotballfrue

   Jeg har kjøpt min på Mulberry i Oslo 🙂 Kunne aldri falt meg inn å kjøpe en falsk.

   – C

 41. Helt enig med deg Caroline!! Elsker Stefan og skjønner meg ikke på de som synes Damon er best… 🙂

 42. Kristina

  kor stor e melburry veska ? har den plass til Ipad for eksempel ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke prøvd :p Målene på den er 20 / 28 / 9 🙂 http://www.mulberry.com/#/storefront/c6668/8229/moreviews/

   – C

 43. elisabeth

  Altså HERREGUD! Damon liksom! Det er jo Elena og Stefan sitt forhold som er epic, ikke med Damon!

 44. Damon var jo den snilleste før i tiden. Stefan var jo en liten ramp som gikk bak ryggen hans, sladret og var uforsiktig. Stefan tvang ham til å overleve når han egentlig ville død. Damon blir utrolig lei seg og tenker tilbake på faren og Katherine som han er håpløst forelsket i. Han blir sint, går gjennom en tøff periode der han går fra å være verdens snilleste gutt til den værste. Han leter etter kjærligheten, blir trosset, blir lei seg, får et vennskap til Elena, faller for henne.. Stefan får alltid det han vil, han framstår som perfekt når det faktisk er han som har skylden fra første start! Å se Damon komme tilbake til den snillere personen igjen, er utrolig rørende for meg å se<3 Jeg finner ikke Stefan romantisk.. Det var han som tok kontakt med Elena (ne han visste var en stor risiko)- og på grunn av deres kjentskap døde så og si veldig mange av hennes nære.
  Uansett, Damon heier jeg på 🙂 Fantastisk å se at han kommer tilbake og blir mer og mer lik den menneskelige siden med seg selv på grunn av kjærligheten<3 Komplisert og vakker kjærlighet mellom de to. Alltid best etter min mening 🙂 Ha en fin dag <3

 45. Hei. Du var kjempe fin på håret. Kunne du ha vist hvordan du fikk det til? evt hvordan du krøllet håret?:)

  1. Fotballfrue

   Det ligger en video ute på bloggen hvor jeg viser det 🙂 Bare søk i søkefeltet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *