Siden sist @fotballfrue

1. Bare en drøy uke siden jeg var i babyshower, faktisk har ikke denne uken gått så fort, når jeg tenker meg om. Kan det ha noe med at vi nærmer oss vår og jeg VIL at tiden skal gå fort? 2. Crunchy! Need I say more? Kunne levd på peanøttsmør og kaffe. For alltid. Alltid. 3. Har du sett så fine tiggere? Irriterende, men å, så skjønne! 4. På vei til Oslo i går. Laaaang vei. Kjedelig vei. Spesielt når du har glemt å oppdatere spillelisten OG har glemt Statoil-koppen. 5. I går! Fine kjolen fra Jovani. Den vil jeg bruke om igjen og om igjen. 6. Flygelet på suiten fikk kjørt seg i natt, Elise spilte og vi sang. Hihi 🙂 Minner meg på at jeg har SÅ lyst til å ta opp igjen pianospillingen. Jeg fungerer ikke uten noter, og trenger en finpuss. Nei. En grovpuss! 

Jeg elsker instagram! Bildene blir jo så fine uansett hva du fotograferer. Og dere, jeg har nådd den magiske grensen og har offisielt 103.000 følgere på instagram! Uæ! I love you, guys! Synes det er så utrolig morsomt at så mange vil følge med på bildene jeg poster, lykkerus!

Nå har jeg nettopp kommet meg ut av suiten Fabulous, og er innlosjert på et annet rom som føles som et lite kott i forhold, hehe 🙂 Men egentlig er det jo relativt stort, pleier som regel å bo på et superior. Forresten, så det var en del av dere som lurte på priser og slike ting i forhold til overnatting og mat etc. i suiten, men det er bare å sende forespørsel til Royal Christiania, så får du svar. Det kommer helt an på hva slags opplegg du ønsker, hvor mange dere er også videre 🙂

Jeg hadde tenkt meg en treningsøkt snart, men helt ærlig vet jeg ikke om kroppen orker. Har mest lyst på et varmt bad etterfulgt av tøy og bøy, lesing på sengen og en tidlig tur til drømmeland. Kjennes ut som jeg har trent tung styrke, er så stiv og støl i beina at det er helt merkelig. Haha, hva holdt vi egentlig på med  går?! Den som hadde vært flue på veggen. .

36 kommentarer

 1. Ja det er nydelig bilder alle du legger ut 😉 gratulere med gode tall på instagram 😉 je hadde et spørsmål ang peanøtt smøret , er det noen forskjell på det økologiske som jeg ser du bruker og det vanlige de selger på dagligvare ? Smak .? Er det økologiske sunnere ang sukker/karbo innhold 😉 ha en fin og god avslapningsdag 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, dette er uten tilsetning, helt naturlig bortsett fra litt salt 🙂 Og så er det økologisk 🙂

   Klem!

 2. Instagram er så fantastisk 😀 Heilt hekta eg!
  Kos deg masse vidare :))

 3. Ingvild

  Ej anbefala å ligge på sofaen/ senga med ipaden og sjekke ut zarahome.com, SÅ masse fint!! :)*drømmesejbort*

  1. Fotballfrue

   ååå 😀 det ble hotellseng + VD:D

   Klem!

 4. kristin

  Hei du!

  Hvor kjøper du peanøttsmøret?
  Ser så fristende ut, at det MÅ prøvest 🙂

  1. Det kan kjøpes i butikker med godt utvalg. Som Coop Obs, Meny osv. Det er digg og inneholder bare peanøtter og litt salt:D

  2. På Meny 🙂

 5. Hvor kjøper du peanutsmøret? 🙂

 6. Hi Caroline, I just discovered your blog via a dutch blog who referred to you, and I absolutely love it!
  I’ve already pinned some great recipes and workouts on my Pinterest :). I was wondering if you ever translate bits and peaces to English?
  I’ve been working my way around here thanks to Google translate, but I often get weird grammar and spelling. 🙂 And even though my dad works in Norway, my Norwegian is nonexistent. (He works in Bergen, I love it there… Also skiing in Geilo is just lovely!) But I only know things like ‘Ikke’ and ‘bra’… Won’t get me far.

  Thanks!
  x Kirsten

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 7. Hvor er peanøttsmøret kjøpt?:-)

  Fin og inspirerende blogg! <3

  1. Fotballfrue

   På Meny!

   Klem 🙂

 8. Hei Caroline.

  Jeg skal gifte meg i sommer og lurte på hvor du har kjøpt din bryllups bukett?

  Jeg skal ha bryllupet mitt i utlandet og lurte om du viste hvor jeg kan få lagd falske bukett? kan ike ta med meg ekte blomster, da det kan bli ødelagt. Jeg vil ha noe sånt som din!

  Tusen takk for svar hvertfall.

  1. Fotballfrue

   Brudebukett må du sette sammen hos din lokale blomsterdekoratør 🙂 De er som regel utrolig flinke og hjelper deg med det du ønsker 🙂 Ta med bilder og forklar hvordan du vil ha det. Jeg vet dessverre ikke om noen som har falske blomster :/ Er det ikke bedre å orde blomster der hvor du skal gifte deg?

   Klem!

 9. Johanne

  Har dere noen spennende reisemål å se fremover mot? Vi har nylig booket tur til Maldivene Vilemendhoo. Noe å anbefale som er er must der nede? :):)

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det har jeg 😀 Kan fortelle mer når det kommer 🙂 Vilamandhoo må dere bare nyte! Ikke noe spesielt dere bør gjøre, annet enn å slappe av 😉

   – C

 10. such adorable insta moments, the peanut butter looks so tasty:P xo

 11. Anna (:

  Hei,

  Jeg har et foresporsel ang. et innlegge – som jeg haaper du kan lage! (:
  Jeg kjopte for en uke siden glo highlighter etter aa ha hort saa mye godt om det her paa bloggen, men jeg er usikker pa bruken av den, hvor mye jeg skal paafore og hvor. Saa jeg lurer paa om du kan lage et eget innlegg ang. det og kanskje vise et for og etter bilde? 🙂

  Ha en fin Sondag kveld!

 12. elisabeth

  Gratulere med så mange Instagram følgere !! Pianospilling- anbefales sterkt !

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, jeg kjenner at jeg savner det.

   – C

 13. Hei Caroline 🙂
  en fantastisk fin side du har. Må si du er til stor inspirasjon for meg, spesielt når det gjelder trening.

  Ha en fin søndagskveld 🙂

 14. knutlaurits

  Hei kjære Caroline!<3
  jeg må bare si at jeg elsker bloggen din og at jeg henter masse inspirasjon fra deg og bloggen din! jeg har fått et helt nytt forhold til trening, jeg tørr å være meg selv helt ut og det er mye på grunn av deg! jeg kan virke som en litt sånn skummel stalker, men jeg håper du tar det til deg og fortsetter med den fantastiske jobben du gjør med denne bloggen!
  leste jeg riktig? skal du og LK ha barn? sto det ikke "nå er det ikke lenge til vår" når du skrev om babyshoweren? jeg kan ha misforstått og da beklager jeg!
  Love u <3
  – Knut Laurits

  1. Fotballfrue

   Gode deg 🙂 Blir så glad av å lese dette <3 Jeg tror nok du kan ha misforstått litt, vi venter ikke barn 😉

   Mange klemmer 🙂

 15. Koselig med slike update-innlegg:) Piano er såå herlig! spilte før selv jeg også, men har ikke piano i leiligheten, men når jeg kommer på besøk til mamma og pappa setter jeg meg alltid ned ved pianoet og spiller litt, bare for å koble helt ut <3

 16. Heisann Caroline!

  Vi ønsker deg med i et sammarbeid, som modell, front kvinne ++ i et helt nytt prosjekt. Ta kontakt på min email adresse om dette skulle
  høres interessant ut. Så kan jeg fortelle mere da!
  Håper å høre fra deg!!! 🙂

  ps. Du trenger ikke publisere denne kommentaren.

  1. Fotballfrue

   Hei! Så spennende! Kan du ikke sende en epost til caroline@fotballfrue.no? 🙂

 17. Hei!

  Skal til London om noen uker, og gleder meg vilt! Har brukt helgen til å rydde klesskap, ble utrolige TRE søppelsekker fulle av klær som gikk til Fretex! Lurte derfor på om du har noe tips til Londonshopping?

  Inspirerende blogg 🙂

 18. Hei! Jeg ser på deg som en ærlig og flott jente, med en fantastisk fin blogg! Det er en ting jeg lurer på, er det helt tilfeldig at flere bloggere velger Royal Christiania når de drar til Oslo og skryter hotellet opp i skyene? Særlig nå i det siste. Eller er det i samarbeid med hotellet? Bare lurer, håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid bodd på Royal Christiania, det var vårt stamhotell da jeg var liten og var i hovedstaden med familien min, så dette er virkelig et hotell jeg anbefaler. Ikke bare pga. servisen og hotellfrokosten (hehe), men fordi det er dette hotellet jeg mener er desidert best, for ikke å snakke om beliggenheten. Jeg har bodd på ganske mange forskjellige i Oslo de siste årene, så jeg kan skille bra fra ikke-bra. Jeg valgte å samarbeide med RC ut fra dette, hva de nå har gjort med andre bloggere vet jeg ingenting om :/

 19. Elsker disse innleggene. Har ikke instagram, og tar ikke noe særlig bilder selv, men lurer på om det er mulig bli «passiv bruker» for å se bildene dine? Tommel opp for Oscar-innlegget også! Du er så flink!

  1. Fotballfrue

   Litt usikker på om det er mulig, men jeg mener noen har nevnt et weside hvor du kan se instagrambilder uten å være bruker 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar! skal sjekke det ut:)

 20. ClaudiaTran

  Jeg var er din 103 på Instagram 🙂

  1. Fotballfrue

   😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *