The perfect spring accessory

I går banket det på døren og jeg hadde nesten lyst til å klemme DHL-mannen fordi han kom så fort med vesken jeg egentlig ikke ville vente på. Dere husker jeg skrev dette innlegget på mandag kveld? Jeg bestilte den jo rett før jeg klikket på publiser-knappen og allerede er den her hos meg. Tommel opp til my-wardrobe for utrolig rask levering uten ekstra kostnad. Sånt elsker jeg! Jeg er kanskje den kjappeste personen i verden til å tromme fingrene i bordplaten så snart jeg må vente over fire dager. Pain!

Men nå er den altså her, så vår og sommer kan bare komme! Denne er en keeper, jeg skal ikke returnere den. Noen av dere lurte på om det var en stråveske eller ikke, og nja. . Den er ikke laget i skinn, men jeg ser ikke akkurat strå heller. Den er mer i et grovt stoff, litt tweed-ish, om dere skjønner? Her er noen flere bilder, kjempegøy å fotografere en så fin ting 🙂 Kunne sikkert lagt ut en hel haug, men det får vel holde med disse:

Du finner den her.

Nå skal jeg få unna litt jobb, så blir det ettermiddagstrening på denne skrotten. Ukens femte økt, og kanskje siste. I morgen reiser jeg til Oslo ganske tidlig for å gjøre klart ting til bursdagsfeiringen min, og da vet jeg jo ikke akkurat hvordan formen vil være på søndag *ehe* Vi får se 🙂

Ha en finfin fredag, godtfolk! Jeg er så glad i dere, dere er så snille om dagen og gjør meg sånn ca. til verdens blideste fjes 🙂 Snart helg!

84 kommentarer

  1. Inga Helene

    Ohh,gosj…. Den var rett og slett nydelig! Du har som alltid sååå god smak,Caroline:-)

  2. Mormor har en slik veske..

    1. Fotballfrue

      Fra hvor da? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *