Rützou

 

Bukser Rützou / Skjorte GoodNightMacaroon / Smykke Bubbleroom / Hatt Zara / Sko Zara / Veske Mulberry / Jakke Zara 

Endelig fikk jeg brukt disse buksene fra Rützou og Bubbleroom som jeg fikk med meg hjem etter shooten jeg hadde med dem sent i fjor. De er så behagelige, og fargen er jo helt nydelig. Kan fort bli lei av sort, hvitt og grått nå som vi går inn i den fjerde skikkelige vintermåneden, men jeg er ikke lei av burgunder rikitg ennå, så det var deilig med litt farger igjen 🙂 Gleder meg til våren med blått, limegrønt, pasteller og fargerikt mønster nå kjenner jeg *sukk* Disse buksene finner du på tilbud nå, og Bubbleroom har fått inn utrolig mange fine vårnyheter nå også. Sjekk ut alt her, jeg trooor jeg skal nettshoppe litt i kveld, spesielt liker jeg sekkene fra have2have. . 🙂 Heldige meg har en rabattkode tilgode som jeg må få brukt der snart.

Nå skal jeg inn til byen en tur, er noen ærender jeg helt har glemt av og jeg må få gjort det før i morgen, da reiser jeg jo til Oslo. Og det blir veldig, veldig bra! Her står gullrekka og taco på menyen i kveld, håper dere får en fin en

80 kommentarer

 1. De buksene så skikkelig deilige ut. Men jeg ser ut som om jeg har gjort på meg i slike bukser….. det er noe med beinlengde og dette snittet som er alt annet enn kledelig. Mens du…. fint kan gå i dem! Burgunder er fortsatt både flott og hot, kos dere masse med gullrekka. Jeg har enda ikke fått gjort dagens treningsøkt, tror det blir tur ute i dag?

  1. Fotballfrue

   Haha, tipper du ser smashing ut med sånne bukser jeg, du bare vet det ikke selv 🙂

   Klem!

   1. Jeg har speil og selvinnsikt, heldigvis. Jeg må ha litt sånn «samme farge på bootcut bukser og sko for forlengende og slankende effekt». Ikke alltid jeg kjører den, da… men visse ting overlater jeg til yngre og lengre mennesker. Du burde lage ett innlegg for hva slike småstutte kvinnemennesker bør kle seg i. 😉

 2. NYDELIG outfit! elsker skjorta. ha en fin kveld!

 3. Fantastisk kule bukser, og de skoene er til å dø for! Hele du ser i grunn superflott ut 😉 Taco her også i kveld. Klør i hele kroppen etter å trene igjen etter snart en ukes avbrekk pga sykdom :/ Ha en super kveld! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg! Håper du er hundre prosent frisk snart 🙂

   Klemmer!

 4. Hei Caroline!

  Du ser som alltid helt nydelig ut! Et lite spørsmål; tror du det at du har en blogg med mange lesere gir deg ekstra motivasjon til å «ordne» deg og kle deg i fine klær hver dag? Tenker at det kanskje gir et ekstra insentiv til å pynte seg og sånn, da man har noen å «vise seg frem til» hvis du skjønner. Eller er du rett og slett genuint opptatt av klær og styling, og hadde ordnet deg like mye uavhengig av bloggen? Uansett; du ser smashing ut!! 🙂 Hehehe, hvis jeg skulle vist frem klærne jeg pleier å gå med så hadde det nok veldig ofte blitt de samme jeansene og joggeskoene og allværsjakken 😉

  1. Fotballfrue

   Vet du, jeg er bare genuint opptatt av sånne ting, jeg elsker å pynte meg, sånn har jeg alltid vært. Men jeg har jo dager med kosedressen jeg også, som i går :p

   Klemmer!

 5. God helg Caroline 🙂

 6. Lekre bukser. Ha en super helg i Oslo 🙂

 7. Hi Caroline! I really love to see your outfits, they are always so perfect and stylish! In love with your shirt, coat and boots! You look flawless and adorable!:) Kisses! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so so much, sweetie 🙂

   Hugs!

 8. Caroline! Er du kristen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

   1. Merethe

    Hva innebærer det å være kristen for deg? Har forståelse for at dette kanskje er litt i gråsonen, hva personlig anliggende angår, men synes det hadde vært interessant å høre hvilke tanker du har gjort deg opp rundt dette 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg er troende, valgte å gifte meg i kirken, ønsker en oppdragelse av barna mine hvor vi ber aftenbønn og leser fra bibelen som mamma og pappa gjorde for meg da jeg var liten. Vi ønsker barnedåp 🙂 Jeg ber selv noen ganger, men ikke hver dag. . 🙂

   3. Tina A

    Det var en ting jeg lurte på, men du trenger ikke svare/publisere om det blir for drøyt. Jeg har nemlig en venninne som er kristen og tolker bibelen veldig bokstavelig, og vi snakket om f.eks dette med ekteskap og å holde det hellig. Hun mente at om den ene ektefellen har vært utro, så er skilsmisse ok, og den andre ektefellen kan få «lov» til å gifte seg på ny. Men at dette også var det eneste tilfelle hvor skilsmisse var «lov». Så da spurte jeg om ikke man kunne forlate mannen sin om han f.eks slår eller misbruker barna, men nei, det var kun utroskap som var en god nok grunn, ifølge bibelen. I tillegg var homoseksualitet en synd. Jeg syntes dette var så trist, og er redd for å motsi min venninne, for jeg vil ikke støte henne og hennes tro. -Men jeg vet at liknende tema kommer opp mellom oss med jevne mellomrom, og det setter meg bare helt ut, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre… Hva synes du? Har du noen råd?

   4. Et av de sterkeste budskapene i Bibelen er at man ikke skal eie for mye. Hvordan tolker du «Det er lettere for en kamel å komme igjennom et nålöye enn for en rik mann å komme inn i himmelen?»
    Ikke et personlig angrep på deg, men i dag handler vi jo «ihjel» oss og du er jo veldig synlig.

   5. Jeg tror ikke jeg eier noe særlig mer enn gjennomsnittet, mye gir jeg f.eks bort, uten at det kommer frem på bloggen 🙂

    – C

   6. åssn menighet går du i? 🙂

   7. Fotballfrue

    Går ikke i noen menighet . 🙂

    – C

 9. Kristine

  Nydelig antrekk! Elsker stilen din! 🙂

 10. Marianne

  Hei Caroline! Så pene bilder! Lurte bare på om du redigerer bildene dine eller ikke. Eller varierer det? I så fall, hvilket redigeringsprogram bruker du? 😀

  Klem fra Marianne <3

  1. Fotballfrue

   Pleier ikke redigere dem 🙂

   Klem!

   1. Linda H

    Så at Lars Kristian etterlyste en data på Twitter nå som er bra til å bruke for bl.a. photoshop, og du har tidligere skrevet at du i blant bruker photoshop, bl.a. for å sette sammen bilder, så du bruker vel det iblant eller?
    Jeg synes det er morsomt «leke meg» med bildene i photoshop, og dere gjorde vel det selv her om dagen når det ene bildet ditt var i svart-hvitt men leppene dine var røde, veldig kult bilde forresten! 🙂 God helg! 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg bruker photoshop til å lage collager og til å croppe bilder fra 60000 px til 860 som er det største jeg kan ha på bloggen. Men jeg klarer dessverre ikke bruke det til noe særlig annet. Jeg vil gjerne lære, men enn så lenge er bildene like fine når de kommer ut fra kameraet, har hatt sony siden 2009, så jeg er godt kjent med det nå og trenger ikke redigering. Men det hadde vært gøy å kunne det likevel 🙂 Dersom du leser teksten på bildet med røde lepper, vil du se det er en innstilling på kameraet som er brukt 🙂

    – C

   3. Linda H

    Har du ikke fått den siste kommentaren min her? Klem 🙂

   4. Fotballfrue

    Nei, bare den om photoshop? 🙂

    Klem!

 11. Love the pants and your boots!! your coat is very chic 🙂
  xo

 12. Marianne

  Å fy søren, du kunne tredd på deg en striesekk og allikevel sett smashing ut 😉 Flotte dama! God helg til deg! Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, tviiiler :p Men tusen takk, søte deg <3

   Klemmer!

   1. Du, det er det MANGE som har sagt! Enten striesekk eller søppelsekk! Så om du en dag kunne tatt på deg det, med et belte i livet eller noe, så hadde det vært hysterisk morsomt 😀

 13. ååå, for en deilig og GOD bukse! liker! 😀

 14. Du er alltid så fin 🙂 Buksa så helt fantastisk god ut:) Har du sjekka denne bloggen her: http://bycelina.com ? Hun minte meg så om deg:) Ganske like i stilen, sjekk veske og skoutvalget hennes! Drøm! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, nå er det en stund siden jeg var innom, men husker jeg synes hun var kjempesøt og hadde et veldig fint skap 😀

   Klem!

 15. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Kjempefint antrekk! Virkelig en sann inspirasjon! 🙂 Jeg går bare i kjoler og strømpebukser for tidlig, alt annet strammer for mye. På tide å sjekke ut arkivet ditt for flere kjole-antrekk tror jeg! :p

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

 16. Hei! Om du vet va uke du skal vermed i «fire stjerners middag» ? 🙂

  1. Fotballfrue

   fra 11.mars 🙂

   – C

 17. Litt off-topic, men jeg ser at Caroline får mye pepper for kroppen sin. Jeg syns det er heøt på trynet, hvorfor kan ikke folk få være fornøyd med sånn de er, uten å få masse pepper for det. Forøvrig har plus size bloggeren Nastaran skrevet om å elske kroppen sin her, uansett fasong: http://curvesandi.com/oss-og-dem/.

 18. Du er skjønn 🙂

 19. Gleder meg til jeg får igjen kroppen
  etter graviditet nr. 2, da skal jeg bruke
  deg som inspirasjon til ny garderobe 🙂

 20. Rützou er et supert merke 🙂 Du ser smashing ut. Artig at du skal ha taco. Spiste nesten det samme for litt siden. Fant lavkarbotortilla på helsekosten. De smakte supergodt, nesten som vanlig. God helg 🙂

 21. Nydelige deg! Fantastisk antrekk, du kler jo alt!
  Kos dere med taco i kveld 😀

 22. Tone R.

  Du ser smashing ut som vanlig! Er det noe du ikke kler…? :o) Blir så glad av å lese bloggen din. Håper du fortsetter for alltid.. ;o) Klem

 23. Ruth Mari

  Herlighet, du er stunning! Dette antrekket var utrolig fint. Å bla gjennom arkivet ditt er veldig inspirerende. Liker veldig godt hvordan du mikser og matcher forskjellige klesplagg. Må bare få sagt at jeg er så glad for at du blogger Caroline. Du er soleklart mitt forbilde 😉 Klem

  1. Fotballfrue

   Neimen, så utrolig hyggelig 😀 Tusen takk 😀

   Klemmer!

 24. Ragnhild

  Lurer bare på om du vasker GreenGate for hånd eller om de går i maskin? Ha en strålende kveld!

  1. Fotballfrue

   Det går i maskin 🙂

 25. elisabeth

  200% stil !! Hmmm, tror jeg må gå igjennom klærne mine i morgen og sette sammen noen nye antrekk. Takk for inspirasjon !!

  1. Fotballfrue

   😀

 26. Det blir liksom det sammen og det samme hele tiden, Vet ikke helt jeg.:(

  1. Fotballfrue

   Å? Hvordan da? Bladde nettopp gjennom kategorien antrekk, og fant ingenting som er likt 🙂

 27. Mariann

  Hei! Litt usikker på om du bestiller skoene dine på nettet eller handler de i butikken – uansett, har du noen tips til meg som leter etter nye NIKE joggesko og som syns det er håpløst å finne både på nett og i butikker?

  God helg:)

 28. Sigrid Elise

  http://render-me-slender.tumblr.com/post/43721466400
  Jeg finner deg overalt på tumblr for tiden!

  1. Fotballfrue

   :O Så rart! :p

 29. Dette har absolutt ingenting med innlegget å gjøre, men må bare si det: Uff som jeg føler med deg når du forteller om bilsyke! Har nettopp reist fem timer med tog, og er så reisesyk at jeg føler at jeg kan holde senga hele helgen 🙁 Det er ikke noe godt i det hele tatt!

  Over til buksene: huske disse kjempe godt fra bildene du viste fra shooten, de var mine favoritter, og nå ser de jo enda bedre ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Neeii, det er så vondt! God bedring, kjære deg <3

   Klemmer!

 30. Så utrolig søt du er Caroline.
  Hilsen en trett sykepleier på nattevakt. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Nå har du vel gått av vakten, men håper du hadde en fin en og at du får sovet nå 🙂

   Klem!

 31. Hei Caroline!
  En bekjennelse er på sin plass; Jeg har alltid tatt deg for å være en rosablogger, kun med fokus på utseende og antall likes… Nå ser jeg at du er så utrolig mye mer enn det; Du er genuint opptatt av at alle skal kunne ha det like bra som deg, og deler villig tips og ideer om antrekk og trender, samt oppriktige innlegg om interiør og kosthold som alle kan etterfølge om de bare vil! For meg er det mest inspirerende dine dagens antrekk; Jeg har MS og strever med å få dagen til å gå opp. .. men en ting har jeg holdt hardt på, jeg skal se OK ut når jeg går ut døra, uansett hvordan dagsformen er! Jeg har til stadighet hørt «Du ser jo så bra ut!» og det sier meg at jeg har lykkes med noe! Dette øker selvtilliten min MASSE og gjør at jeg føler meg vel! En skal aldri kimse av viktigheten av å tanseg godt ut, uansett farge og fasong! Fortsett med den gode jobben du gjør, du har ihvertfall blitt MIN inspirasjonskilde!! Stor klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, nå ble jeg så glad!! <3

 32. Men mars er jo ikke noen vintermåned, det er jo første vårmåned! ikke noe vits å gjøre vinteren lenger enn den er, erklærer alltid vår 1 mars 😀

  1. Fotballfrue

   Hmm. . Sant! Jeg har jo faktisk skrevet det i boken min også :p

   – C

   1. Jeg måtte lese kommentarene på dette innlegget, for det var det første jeg tenkte også, at mars er første vårmåned. :p Så måtte bare se om det bare var meg, eller om det var flere som hadde tenkt det samme, hehe.
    Du ser forøvrig kjempebra ut i de buksene! Jeg har en kjæreste som ikke syns jeg er noe fin i ledige bukser, litt synd!

 33. Fantastiske billeder Caroline 😀
  du er simpelthen bare så smuk og har den fedeste stil !

 34. Christine

  Heia Caroline. Må bare si du har en fantastisk blogg, er innom flere ganger om dagen og lager stadig mat fra oppskriftene dine. Har ett spørsmål litt utenfor temaet her, men når du satt sammen julegavetips for dine søte små firbente, så hadde du med ett LV halsbånd, men hvor kan man få kjøpt LV halsbånd? Jeg er utrolig dårlig til å søke rundt på nettet tydeligvis, finner ikke ett sted man kan kjøpe. Pls help me 😛

  1. Fotballfrue

   Prøv å sjekk på ebay 🙂

   Klem!

 35. Dette tror jeg er favorittantrekket mitt, på bloggen din. Du har en inspirerende klesstil og et fantastisk øye for detaljer. God helg!

 36. Lekkert!!
  Klem og god helg:)

 37. Beautiful pics! Loooove this shoes. Tried to order them but unfortunately they were sold out 🙁

 38. Karoline M. Kleiven

  Hei! Skal kjøpe samme jakke, men usikker på størrelse. Lurer derfor på hvilken størrelse du har? 🙂

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

 39. Utrolig stilig outfit! Men fysøren så kjipt det hadde vært å mense på den kritthvite blusen ( med tanke på at den var så lang). Kall meg gjerne sær ( hører det støtt og stadig, he-he) men ingen har kommer til skade ved å tenke praktisk av og til! Kom inn på tanken, i og med at du tydelig har mensen denne uken. Ha en fin uke!

  1. Fotballfrue

   Tenker du seriøst på om du kanskje kan komme til å mense på klærne du kjøper eller ikke? Håper du bruker bind eller ob som aldri gjør at det er tilfellet :p Yuk. Ha en fin uke, ja!

 40. Kristian

  Kan man kalde seg fotballfrue med en mann som spiller på 2. laget til ODD.

  1. Fotballfrue

   Er man fotballfrue så er man fotballfrue 🙂 Men Lars-Kristian spiller på A-laget 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *