New Moon

God morgen! Jeg har fått på meg treningsklærne etter en god natt med søvn, og er snart klar for å angripe mølla. Sov akkurat litt for lenge i dag, men oi så deilig det var! Vakre Siri var nemlig her i går kveld, og det ble langt fra tidlig i seng. Hun kom i 21-tiden og reiste hjem rundt 01.00. Vi startet med Twilight New Moon, Siri har jo fortsatt ikke sett alle filmene og planen var å ha maraton med alle som har kommet ut slik at vi kunne se den siste sammen på kino. Jeg er jo hekta på filmene, så jeg må jo prøve å dra med meg henne også 🙂 Men å få med seg den siste på kino var lettere sagt enn gjort, for plutselig har det gått fire måneder, og hun har bare fått se film nummer 1. Haha 🙂 Sånn går det når ingen av oss har noe særlig mye fritid til overs, men vi skal nok komme oss gjennom likevel. Neste gang kommer vi jo til den jeg liker nest best, Eclipse. Oppdaget at det var Sex & The City på tv da filmen var ferdig, så vi ble sittende som trollbundet til skjermen og skravle. Hvem kan motstå den serien? Jeg tipper svært få. Blir jo fnisete og glad av å bare se på damene, så jeg ble inspirert til å se hele serien om igjen – for tolvte gang.

Nei, jeg får kicke meg selv i gang! Vi sees senere, ha en deilig dag! Selv om det plutselig har blitt altfor kaldt igjen. . Her er det 11 minus, men sola står på, så får håpe det går rette veien 🙂

104 kommentarer

 1. Så fin du er !
  Om 6 dager er det jo Oscar-festen, og jeg lurte på om du muligens kunne ha laget et «best og verst-kledde»-innlegg etter dette ? Sånne type innlegg er så morsomme, og det er gøy å se din mening!
  ? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA! Det er gøy 😀

   Klem!

   1. Ja, så utrolig gøy ! Klem tilbake 🙂

   2. Oscar er om 3 dager!;) og JA til et sånt innlegg! Hadde vært morsomt 😀

 2. ååå så fin du e!

 3. Her ser det ut som du har konkav bryst 😛

   1. Magemusklene kommer jo automatisk fram om man har 0 gram fett på kroppen, da trenger man omtrent ikke å ha noen muskler for at de skal syntes. Så bare ved å være tynn kan man faktisk «få» magemuskler! 🙂

  1. vet du hva konkav bryst er, Sol? søkk i BRYSTET, ikke magen eller mellomgulv…. rar du er…

  2. Solfrid

   Djes. Synes du det er greit å kommentere på andres utseende på den måten, sol?

   Kjenner jeg begynner å bli lei av folk som kommenterer negativt/nedlatende om andres utseende på bloggene deres. Vi er alle ulike, og har vell alle våre skavanker, betyr det at vi trenger å si det til vedkommende? Nei. Jeg hadde ikke blitt happy om noen hadde kommentert til meg at det ser ut som jeg har konkav bryst, eller at jeg ser for stor/for liten ut etc.

   Nå var ikke kommentaren din det verste jeg har lest, men synes uansett det er uhøflig og at du burde holde deg for god til det.

   Puh, godt å få ut 🙂

 4. Får du ikke beinhinnebetennelse av å løpe så mye? Vær forsiktig, det er så utrolig vondt!
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Gode sko er vel nøkkelen til det meste. Har hatt kneskade tidligere, men beinhinnebetennelse er det flere år siden 🙂

   – C

   1. Benedicte

    jeg er plaget med beinhinnebetennelse å det er skikkelig ubehagelig å vondt! Fysioterapauten min sa det lønner seg å bytte sko ofte, men til meg blir det ikke noe bedre 🙁
    Har du noen erfaring med det Caroline ? 🙂
    klem!

   2. Jeg har en betennelse kalt «Jumper knee» også kjent som «hopperkne». Noen tips til det?
    Legen min trodde det var noe feil med lengden i benet, helt til jeg 5 år senere fikk beskjed av en annen lege at det var en betennelse. Dette skulle visst forbedres via en krem, men det jeg lurer på er om du selv har noen tips. Burde jeg unngå løping osv.?

 5. Elisejb

  Så fresh du var i det treningstøyet 🙂 Må være herlig å kunne løpe hjemme! Du er så flink og en utrolig inspirasjon 🙂 Koselig med venninnebesøk utover kvelden/natten 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk snille deg <3

   Klemmer 🙂

 6. Haha, jeg så også New Moon i går kveld med en venninne som ikke er fullt like fan som meg. Haha, men jobber med å få henne litt hektet også! Hihi. Den siste filmen kommer jo snart på DVD 😀

  1. Fotballfrue

   Å, så bra vi er flere 😉

   JAAA 😀 Å, jeg gleder meg til den kommer på DVD! Har ikke sett den ennå, men har jo lest alle bøkene 🙂

   Klem!

 7. Marita Ø

  Fine, flotte og spreke deg 🙂 Her er det restitusjonsdag i dag, men kjenner jeg må ut å gå i det fine været uansett 😀 Håper du får en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Gåtur kan jo være kjempefin restitusjon 😀 Goood tur <3

   Klemmer!

 8. Alle kropper er bygget forskjellig. Caroline er intet annet enn sunn & fit, mer enn de aller fleste, men ikke dermed sagt at hun er unormal? Hun trener hardt og mye. Mange kunne sett ut som henne om de hadde valgt å trene fremfor å dytte i seg feil ting og henge på nett og lete etter ANDRE SINE feil. Makan, så trøtt jeg er på dette kroppshysteriet og leting etter feil!

  Dette sitter jeg igjen med etter dette innlegget er: Jeg misunner Caroline tredemøllen. Jeg misunner Caroline treningstøyet. Jeg misunner Caroline sin kropp. Ikke redd for å si det. Men jeg kan kjøpe meg tredemølle. Jeg kan kjøpe treningstøyet. Og jeg kan også se bedre ut om jeg trener og spiser som hun gjør. Men da må JEG gjøre noe. Skjer ikke en dritt om jeg sier at hun har et «konkav bryst»eller andre (negativt vinklede) ting. Jeg er da fortsatt like lite flott å se til. Bare at jeg i tillegg er mindre pen innvendig.

  Jeg trenger ikke hakke på hvordan fruen ser ut, for hun har faen meg fortjent alle sitt blikk av misunnelse for den innsatsen hun legger ned. Stå på, Caroline! Løp det av deg!

  1. Fotballfrue

   <3

   1. totally agree!!!

  2. Liv-Hanne

   Akkurat mine tanker!!
   Ingen får et sånt utseende gratis. Det ligger masse hardt arbeid bak. Det er bare å brette opp armene, så har vi alle anledningen til å bli den beste utgaven av oss selv.

   – Viktig å jobbe med innsiden også i samme slengen, men det er rart hvordan alt i kroppen henger sammen. Har vi det godt med oss selv viser det gjerne både utenpå og på det som kommer innenfra 😉

   Klem!

 9. Du er så fin, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk!

   Klem 🙂

 10. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Ååhh, slike kvelder er virkelig gull verdt! 🙂 Da gjør det virkelig ingenting om vekkerklokken utsettes litt! =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 11. For ei flott dame venninnen din er! Likte bloggen hennes også 🙂 Ha en topp dag videre! Gleder meg til å lese bloggen din igjen ikveld.

  1. Fotballfrue

   Siri er nyyydelig 🙂

   Klem!

 12. Høres utrolig koselig ut, og som en sikkelig god vennine kveld 🙂 Jeg må få sett den siste twilight-filmen, har ikke gjort det enda 🙂 De er så gode filmer! Likte shortsen din, stoffet og fargen – elsker masse freshe (? skriver det slikt) og sterker farger på treningstøyet, øker motivasjonen synes jeg 😀 Du er så inspirerende innenfor trening!

  1. Fotballfrue

   Hehe, jepp! Freshe 😉 Veldig enig i at det gjør noe med motivasjonen, morsommere å trene i farger enn i helsort 🙂 Og ja! Du må se filmene!

   Klem!

 13. Jeg har et spørsmål som ikke passer helt til innlegget ditt, men jeg vet ikke hvor ellers jeg skal skrive spørsmålet 🙂 Jeg har lest at du er utdannet journalist, og du er jo åpenbart både flink og glad i å skrive, som synes godt gjennom bloggen din 🙂 Det jeg lurer på er om du noen gang kunne tenkt deg å jobbe 100% som journalist igjen? Og i så fall for hvem? Jeg har tenkt på journalist utdanning selv, syns det høres så spennende ut! Hva er din erfaring?

  Jeg er ikke selv fan av Twilight, men det finnes jo ikke noe morsommere enn å be en venninne på besøk og ha maraton av noe slags 🙂 Hadde Ringenes Herre maraton for en liten stund siden…. Det var lettere sagt enn gjort. Elsker filmene, men det litt lenge å sitte stille. Haha.

  Ha en god dag, Caroline!

 14. Vilken härlig och färgglad outfit!

  http://pernillabredolt.com

 15. Humoristen

  Jeg ser det er på tide å ta frem grilldressen, nå som moteeksperten viser oss «grillshortsen»!
  Skikkelig fancy 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, do it! Shortsen er jo så fresh, kan ikke si det samme om grilldress, men det er sikkert ikke feil det heller :p

   – C

 16. Å trene tidlig på dagen er herlig! Jeg som alltid løper på tredemøllen i 21-tiden må si det var greit forfriskende og trene 08:30 i dag morges UTE i 8 minus som det er her! Heldigvis har jeg en venninne jeg kan løpe med! Men inspirert av deg selvsagt! Klem! :)))

  1. Fotballfrue

   Åååå, grøss! Men sikkert veldig deilig. Skal ikke klage på at du ikke våkner i hvert fall 😉

   Klem!

 17. Haha for en søt shorts! Fikk skikkelig 80’s vibber av den! 😀

  1. Fotballfrue

   Veldig enig i det :p

   Klem!

 18. Margrethe

  Hvor mange måltider spiser du i løpet av en dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på næringsinnholdet i måltidene, hvor lenge jeg holder meg mett 🙂 Har egentlig ingen regler, men det er som regel 3 🙂

   – C

 19. Du er nydelig! Ha en kjempefin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk *rødme* 🙂

 20. Å hjelpes, hvor er den shortsen fra? Den var utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, sant den er kul? Den er fra röhnisch / getinspired 😀 utrolig fresh farge 🙂

   Klem!

 21. Hørtes utrolig koselig ut, jeg har samme greia med Sex and the city, fikk låne the pink box med alle episodene av søsteren min for 2år siden og den er fortsatt flittig brukt 😉 Blir alltid så godt humør av den serien. Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet! Det er rett og slett den ultimate serien 🙂

   Klem!

 22. På dette bildet ser du bare syk ut. Shortsen ser ut som et telt fordi du er så mager. Hvis du fortsetter sånn med denne vannvittige treningen ender du opp på sykehus sånn som sist.

  1. Fotballfrue

   I alle dager, jeg veier akkurat det samme som jeg har gjort de siste årene. Her om dagen var det en som sa jeg hadde lagt på meg, så det er vel øyet som ser og vinkel på bilder etc. Ingenting å begymre seg for, jeg er akkurat som jeg skal være.

   – C

   1. Susanne

    Er dette den samme Lorang som alltid er negativ? Hva i all verden får du ut av å sitte å spy ut så mye negativt!
    Mobbing kalles det når du gjentatte ganger plager noen. Er det kult synes du? Fysj så vondt du må ha det inne i deg selv som føler du må holde på slik! Skjerp deg! #mobbingerdetverstejegvet!!!!

   2. Fotballfrue

    Ja, det er den samme :/

    <3

   3. Camilla

    Her vil jeg bare berømme deg Caroline for ikke å synke ned på Lorang sitt nivå med ufine kommentarer. Dette syntes jeg at ble riktig håndtert, og forhåpentligvis så unngår man noen runder med frekke ord frem og tilbake (som jo er så slitsomt å lese på når bloggen for mange fungerer som et hyggelig fristed).

   4. Fotballfrue

    Takk 🙂

  2. Amalie S

   Syk?! Shortsen er «stor», det er ikke Caroline som er for mager. Man havner ikke på sykehus fordi man trener mye, har du ikke fått med deg kostholdet og livsstilen hennes? Det er et usunt forhold til mat og for mye trening som kan føre til sykehus, ikke en aktiv livsstil og et sunt kosthold. Må Caroline begynne å spise junkfood og late seg hele dagen før folk som deg godtar henne?

   Du er et forbilde, Caroline 🙂 Du inspirerer meg og 99% av de som leser bloggen din <3

   1. Fotballfrue

    Herlige deg! Tusen takk <3

  3. Herremin, la nå folk få være som de er! Hun hadde aldri klart å trene så mye over så lang tid som hun gjør hvis hun var underernært og syk.
   Hun er vel tvert imot mer frisk og sprek enn de fleste.

  4. Du må jo være den syke her Lorang….sykelig sjalu på Carolines fantastiske, veltrente kropp! Du er kanskje ikke vant med å se noe særlig muskler når du ser deg i speilet? Du får følge noen av Carlines treningstips da vet du! 😉

   1. Hvis du vet hvem det er som «alltid» kommer med disse teite og helt meningsløse kommentarene så skjønner jeg ikke hvorfor du i det hele tatt gidder å svare på dem? det er jo som å helle bensin på bålet for sånne mennesker. Når det er så åpenbart at sånne som Lorang bare er ute etter å såre og provosere så burde du jo helt klart bare overse det. Annerledes er det med den litt mer «intelligente» formen for mobbing eller drittslenging eller kall det hva du vil, der de liksom lurer en haug med kritikk inn i noe som kan virke positivt. Da skjønner jeg veldig godt behovet for å forsvare seg selv! men dette her?? selv om jeg nettopp selv har gjort det; ikke gidd å kast bort en eneste kalori på sånne mennesker!

 23. Ville bare si takk til Lars-Kristian for svaret ang. muskelbrist i leggen for noen innlegg siden. Nå har jeg fått snakket med en lege som har jobbet lenge innen idrettsmedisin og skal henvises til ultralyd av leggen for å se om de kan finne problemet. Håper på å komme meg tilbake i aktivitet igjen hvis jeg nå kan få en god behandling! 🙂

 24. Hei Caroline,

  jeg bare lurte paa hva slags joggesko du har? Har problemer med benet naar det gjelder loping selv og kunne trengt noen gode sko.
  Du er saa fin og flott! Det forste jeg gjor naar jeg staar opp er faktisk aa sjekke bloggen din -hver dag 🙂

  -L

 25. Ida Marie

  Hei 🙂 Litt ut av det blå her, men jeg lurte på hva slags instrument som ble
  brukt på brudemarsjen når dere gifta dere? 🙂

 26. Älskar shortsen!

 27. Da må du sjekke ut The Carrie Diaries! Det er forløper til Sex and the City, og handler om tenåringen Carrie som virkelig begynner å få sans for mote, New York og gutter. Bare 5 episoder ute sålangt, men bør sjekkes ut av SATC fans 😀

 28. Rebekka

  Sitter her i Karibien langt vekk fra familie og venner og ikke minst treningstudio! gleder meg saa mye til aa komme igang igjen. Takk for inspirasjonen, er saa deilig aa faa en liten bit Norge her jeg sitter, selv om det ikke er saa verst aa jobbe med smaa dominikanske barn hver dag. Staa paa videre nydelige deg!

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 29. Hei Caroline.
  Jeg skal i bryllup om en uke, så jeg stresser litt. Jeg er forlover, og skal ha en lang mørkeblå kjole, men har skikkelig skokrise. Hvilke sko ville du ha brukt, farge osv ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Grå eller kremfarget 🙂

   Klem!

 30. Hej!
  Vad söt du är =)
  Vart kommer toppen fra? kramar från sverige

  1. Fotballfrue

   Lindex 🙂

   Klem!

 31. Så deilig start på dagen!

  Har et spørsmål, når er det du spiser frokost vanligvis? før eller etter trening i såfall hva? 🙂

 32. HEi!! hva er forskjellen på sukrin og sukrin gold? 🙂 har de samme kalde ettersmak? Hva er en god erstatning om man ikke ønsker den kalde smaken?

  1. Fotballfrue

   sukrin gold er erstatning for brunt sukker 😉 Nja, det har nok den samme kalde smaken. Jeg er litt immun tror jeg, for jeg ser ikke helt hva som er så ille med det mange beskriver som «kaldt» :p

   Stevia er garantert ikke kald smak, det kan jeg love 🙂

   – C

   1. Hei!
    Kan anbefale Natreen i dråpeform, koster 32kr for en flaske på Rema etc og den er drøy.. 🙂
    Det er syntetisk da, ikke naturlig slik som Sukrin og Stevia, men har ingen bismak – og dessuten skal man jo ikke bruke så mye og man trenger det ikke så ofte, så innimellom synes jeg det er greit..
    Jaaa, blir nok angrepet av haters som sier jeg får kreft og sånn der nå, men Natreen er et alternativ i alle fall 😉

   2. Anna :)

    Takk med stor T 😀

    Jeg kjenner veldig den smaken, skule ønske jeg var immun for er jo en genial løsning.. Men da skal jeg prøve stevia 🙂

 33. Cecilie

  Drømmemage!
  Jeg lurer på en ting som ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Jobber søsteren din på en café i gamlebyen i Fredrikstad? En av servitøren var prikk lik hun ;O

  1. Fotballfrue

   :O Takk!

   Ja, det er nok henne du har sett 🙂

   Klem!

 34. Caroline!!! Jeg trenger ditt beste tips på og bli kvitt
  Forkjølelse/influensa som begynner og få ett godt
  Tak på kroppen min :-/ har ikke tid til vinterens
  fjerde runde med dette svineriet! 🙂 help? 🙂

  *h*

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Så innmari kjedelig 🙁 Hmm. . Te med honning og ingefær, nok mat og hvile? Uff, jeg aner ikke egentlig. Men hvile i hvert fall, og ta gjerne febernedsettende før du legger deg. Føre var! Det har hjulpet meg om jeg har følt det samme 🙂

   Og ja, tenk positivt og at du IKKE skal bli syk 🙂

   Good bedring 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk 🙂 jeg laget vann med ingefær og honning
    Og det løsnet faktisk opp masse
    så dette skal jeg huske på :))

    Tusen hjertelig takk søte deg :))

    Klem *h*

   2. Fotballfrue

    Så bra 😀 Fortsatt god bedring 🙂

    Klem!

 35. Violeta

  Hei! Jeg er en 17 år gammel jente og helt siden jeg var liten har jeg vært veldig spinkel. Veldig flat mage, veldig tynne armer og veeldig tynne legger. De siste tre årene har jeg fått mer former på kroppen og hvis jeg ikke passer på blir jeg veldig stor rundt rumpe, hofte og lår, men leggene mine derimot blir aldri tjukkere. Jeg synes ikke det ser noe bra ut med så spinkle legger, særlig ikke hvis jeg skal bruke høye hæler. Har du noe tips til hva jeg kan gjøre for å få de til å bli litt større? evt. hva som kan være grunnen til at de er så spinkle? Klemmer 🙂

 36. Fresht treningstøy! 🙂

 37. Hei Hei 🙂

  Tenkte eg sko kjøpa meg sherri Hill Kjole 3802. Bruker til vanlig 36, så lurer på om du vet hvilken str jeg må kjøpe ? 🙂 Siden du har erfaring siden du har et par 🙂

  Setter pris på svar 🙂

 38. Hei Caroline! Jeg har et spm som jeg håper du kan svare på!

  Jeg bare lurer på hvordan du gjør ting i forhold til mye trening og hår. Noe av det verste for håret er jo å bli dusjet hver dag, men man vil jo dusje når man har trent.. Og man blir jo ofte (iallefall jeg) svett i nakke og panne og gjerne litt i hodet og håret.

  Jeg har farget håret mørkt (var lys blond), og er redd for at fargen skal bli blass og rar om jeg dusjer det altfor mye, så jeg prøver å holde meg til annenhver/tredjehver dag. Men jeg vil jo trene ofte også! Så jeg har pleid å ha dager med doble økter bare for å få trent dobbelt så mye med halvparten av slitet på håret..

  Du har jo så innmari fint og tilsynelatende friskt hår og da lurer jeg bare på hvordan du får det til og om du har noen tips i forhold til det! 🙂

  Håper på svar,
  er stor beundrer av deg og dine hverdagsaktiviteter (du må jo være superkvinnen!)

  Hadde du også senere kunne kommet med noen råd og motivasjonstips til arbeidslivet/studietilværelsen også, i tillegg til treningsmotivasjon? 🙂 Kjenner jeg trenger det i blant, hehe

  Stor klem fra meg <3

  1. Hei.

   Vet ikke om du ser kommentarer på eldre innlegg..

   Men har du mulighet til å svare på dette innlegget..?

   1. Olivia

    I guess not 🙂

 39. Får jo bare veldig lyst til å hive på seg fargerikt treningstøy og gode sko å løpe seg en tur etter en tur innom her;) Herlig!

  Jeg lurer litt på Stevia. Bruker du dette mye? Jeg har vært veldig fan av stevia en stund, til baking og deserter- det er genialt! Sist gang jeg var innom helsekosten fikk jeg en lang lekse av damen bak disken om hvor dumt dette var å bruke. Hun la ut om mye forskning som hadde konkludert med at stevia rett og slett kunne være dødlig med inntak over tid.. Nå er jo ikke jeg typen som inntar noe i store mengder, men ble plutselig så skeptisk! Har du/dere hørt noe om dette? Tror du det er trygt å bruke?

  Lagde foressten lakseoppskriften din idag, den med ost og fikenmarmulade; NAM!!!

  -Tone

  1. Om du holder deg under anbefalt daglig inntak, er du nok trygg 😉

   Vi bruker ikke Stevia så mye egentlig, men kanskje mer i fremtiden.

   1. oj…Hva er egentlig den anbefalte dagsdosen…? Vet du det?
    Bare lurte fordi jeg er litt avhengig av stevia…damdidam…. 😛

   2. ADI for stevia er 4 mg per kg kroppsvekt 🙂

    – C

 40. HEI!

  Så søt bloggen til Siri var! Skikkelig kul stil, og virker som en nydelig jente! Men hun var jo litt lik deg da, hehe! Ser ut som hun henter en del inspo fra din blogg og stil;)

  Nå må du huske å spise middag før det blir for sent – det har både kropp og sjel godt av.

  PS: Jeg prøvde mandelgrøten din her om dagen, KJEMPEGOD!! Jeg byttet forresten ut h-melken med mer fløte, kjempegodt!

  1. Fotballfrue

   I dag ble det middag klokken ni, ny rekord 😉

   Klem!

 41. Fine Caroline..

  Jeg blir litt trist inni meg når jeg gjentatte ganger ser enkelte folk her inne kommentere i vei, uten noe som helst form for sosialt filter. Jobben din stiller deg virkelig til skyts. Og jeg vil bare oppfordre dere få, som føler dere har «en rett» til å spy ut negativ galle i hytt og pine; tenk deg om en ekstra gang før du trykker på submit comment knappen! Det finnes et flott menneske bak denne bloggen. Og for all del; blir du provosert over sixpack og energi, trenger du da lese bloggen hennes?

 42. Hei. Når jeg legger på meg så legger alt fettet seg på rumpa, lårene og ellers rundt hoftene. Leggene mine derimot er like tynne nå (17år) som de var da jeg var 14. Vet du hva som kan være grunnen til at leggene mine aldri blir noe større eller har du noen forslag til hva jeg kan gjøre for å få større legger? 🙂

 43. Trener du med laust hår? Litt rart spørsmål, men jeg blir gal når jeg trener med laust hår!
  Elsker bloggen og bildene dine! ❤

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei. Tok det bare ut for å være litt fin for dere 😉

   Klem!

 44. Du er virkelig helt nydelig tvers gjennom, du 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Tusen takk <3 Du trenger jo ikke å si noe, så fin som du er!

   Klemmer i fleng 🙂

   1. Olivia

    Hei Caroline!
    Helt enig med det Eirin Kristiansen sier :))

    Men jeg skrev en kommentar på dette innlegget i går, og jeg finner den ingensteder på siden her :/ Ser kommentarer som er skrevet både før og etter, men ikke min.. Er det noen spesiell grunn til det? Kanskje den var litt omfattende..

    Håper det bare var en tilfeldighet, det virker iallefall ellers som at du er flink til å besvare og ikke å sensuere kommentarfeltet ditt! 🙂 Kommentaren min var dessuten ikke noe negativ, jeg er stor beundrer av deg! 🙂

    Klem fra meg igjen 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg har ikke rukket å gå gjennom alle enda, har fortsatt en del på pending. Pleier å vente med de lange til jeg har god tid til å svare 🙂 Så svar kommer absolutt 🙂

    Klem til deg 🙂

 45. Heisann!

  Lurte på hvilket program du bruker får å få episoder over på iPaden? Vil så gjerne prøve å løpe til en episode av Pretty Little Liars. Har prøvd ut noen, men de bruker jo så håpløs lang tid..

  Håper du får en fin kveld videre 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker netflix og cokeandpopcorn 🙂

   Klem!

 46. Heisann!
  Lurte bare på om du hadde mulighet til å lage et innlegg om tredemølla di? 🙂
  Hvor du kjøpte den, hvilket merke den er, hvor mye den kostet, hvorfor du valgte den og negative og positive sider ved den!
  Leter etter tredemølle, men vet ikke hvordan jeg ønsker å kjøpe!

 47. Så flink du er som trener så mye! Du må virkelig bare drite i de negative kommentarene du får, selv om det kan være vanskelig, hev deg over det:)!! Du er FLOTT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *