Foreviget

Da jeg skrev det forrige innlegget bladde jeg gjennom album etter album for å finne et passende bilde av Lars-Kristian og meg sammen, men jeg fant jo så og si ingen! Egentlig ganske trist, med tanke på hvor mange bilder jeg faktisk tar hver dag, så nå har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å forevige oss på samme foto. Startet allerede i kveld:

Vi har lagd pizza! Feirer helgen litt tidlig ettersom vi skal være hver for oss lørdag og søndag, så det er pizza, vin og film her i kveld. Planen var å overraske ham, men så kom han plutselig hjem tre timer tidligere enn han skulle, så da ble det til at vi kokkelerte sammen i stedet. Han har nemlig vært på fjellet fra i går tidlig til i kveld sammen med ODD for å dyrke litt team spirit 😉

Dessert fikk jeg i det minste overrasket med, denne lagde jeg ferdig litt tidligere i dag: Sjokoladekrem.

Så godt! Enkelt og greit pisket krem, sjokoladeglasurpulver fra easy living og revet mørk sjokolade. Noen ganger er det enkle ofte det beste, i hvert fall på en travel torsdag 🙂

Ha en deilig kveld, dere ♥

76 kommentarer

  1. Kunne du tagget innleggene som inneholdt mat, dessert ol, med noe i den duren, slik at det er lett å finne dem igjen om man leter etter inspirasjon? 🙂

  2. For en herlig gif du har laget! Dere to utstråler så mye lykke at jeg får tårer i øynene 😀
    Takk for en helskjønn start på lørdagen <3

  3. Dere passer gått sammen.
    Så deg på TV for en stund siden på programme typentil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *