Nova Bags

Det komplette tilbehøret for en kvinne på farten som er avhengig av å ha med seg både data, iPad og iPhone til enhver tid, må jo være disse fra den nye kolleksjonen til Nova! Dette er nyheter hos Makestyle og jeg synes bare de er helt rå! Mine favoritter er Weaver dataveske, Campus crossover-veske, Buttercup mobilveske og Pampas veske.

Jeg hadde ikke hørt om dette veskemerket før jeg fikk tilsendt litt informasjon fra Makestyle, men Nova Bags har faktisk eksistert siden 2005. Alle veskene er laget av skinn og er spesielt designet til skandinaviske kvinners smak og behov, og akkurat det er vel ikke så vanskelig å se?

Buttercup ♥

Du finner hele utvalget her, de har vanlige vesker ved siden av datavesker, iPadvesker, iPadetui, mobilvesker også videre. Alle mine lesere får 20 prosent rabatt på mine favoritter pluss alle mobilveskene fra hele kolleksjonen 🙂 Rabattkoden varer 1 uke ♥

annonse 

44 kommentarer

 1. Kjempefine vesker i skin til en god pris.
  Du får kjøpt alle disse veskene + mange andre NOVA modeller hos veskebutikkene BAG og Citybag i trondheim =)

 2. Å, de var superfine! En pc-veske er et must når man må ha den med seg, så praktisk 🙂

 3. Jeg lurer på om Pampas veska er stor nok til både pc og noen skolebøker? 🙂

 4. nice brand, didnt know it! in love with the camel satchel!

 5. Så en utrolig fin clutch jeg tror jeg vil kjøpe! Likte skoene veldig godt, er det fra samme merke? Hvor kan jeg da få kjøpt de?
  Beste hilsen Line <3<3<3

  1. Fotballfrue

   Disse er fra Makestyle.no 🙂

   – C

 6. Hei Caroline ! Nydelig bager ! Jeg har følgt bloggen din veldig lenge nå. Du hører det sikkert veldig ofte men jeg mener det – du inspirerer meg veldig. Du er den eneste bloggeren som gir meg fullt med inspirasjon. Både til outfits, trening, kosthold, interiør og blogging. Du er fantastisk Caroline. Ikke bry deg om det frekke, teite, barnslige kommentarene som blir slengt noen ganger. Ikke bry deg om dem, de er bare sjalu på deg. De er sjalu på hva slags flott person du er. Jeg skulle gjerne hvert som deg.

  En ting som har stått høyeste på ønskelista mi lenge nå er boken din. Av en eller annen rar grunn så har jeg fortsatt ikke fått/kjøpt den. Det er like før jeg løper å kjøper den snart. Jeg har ønsket meg den til bursdager og jul. Og hver gang jeg sier at » nå kjøper jeg den «. Så kommer den en å sier men hva om noen har kjøpt den til deg i gave. Skjer aldri, uheldigvis. Men jeg skal få kjøpt den snart. Jeg vil så gjerne få inspirasjonen din og gleden din uten internett også. Jeg vil kose meg med den under dyna om kvelden, under teppe på kalde dager eller rett å slett nyte den ute i solskinn. Og i tillegg på dårlige dager møte ditt blide ansikt på forsiden.

  Jeg vet du er utdannet Journalist. Noe jeg har utrolig lyst til å bli. Det er min drøm å kunne jobbe i et moteblad e.l. Så jeg lurte på om du kunne skrive en innlegg om Journalistikk og hva som må til, hvordan skolen er, hvordan jobben er osv. Håper virkelig du kunne gjort det ! 🙂

  Takk for at du er den du er Caroline ! Du burde være stolt over deg selv 🙂 <3

  – Julie Storlien

 7. Kristine

  Hei Karoline! Utrolig fine vesker og fine øvelser fra tidligere i dag, det er alltid inspirerende med en tur innom bloggen din!:) Jeg har et spørsmål om noe annet, kanskje til leserspørsmål innlegget ditt?;) jeg har blitt oppdratt til å løpe med dempede sko og til å lande på hælen, men så har jeg lest bla boka born to run hvor fokus ligger på å lande på forfot og ikke strekke foten for langt frem i landingen. Det siste liker beina mine etter litt tilvenning absolutt best. Hvordan løpestil løper du med ? Har du noen tips til øvelser som kan forbedre løpesteget? På forhånd takk for svar:)

 8. Henriette

  Oh lord, de var sexy!!

 9. J liker veskene fra Nova!j kjøper de på din veske, Linderud. Bra tilbud:)

 10. Hei!
  Jeg lurte på om det var greit at jeg delte oppskriften din på kremet kylling på bloggen min?
  Jeg publiserer ikke før du har sagt fra om jeg får lov 🙂

  1. Fotballfrue

   Det må du gjerne gjøre 🙂

 11. Those shoes are so ugly!!

  1. Fotballfrue

   Haha :p I like them 🙂

   1. hehe, du er søt Caroline :p

 12. Du støtter ikke pels og produkter testet på dyr, men skinn er tommel opp? :/

 13. Kamilla

  Heisann!

  Først av alt vil jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt! 🙂 Jeg er innom nesten hver dag. Jeg har noen spørsmål til deg (vet at de ikke passer under denne posten), som jeg håper du kan svare på!

  1) Hva overbeviste deg om at lavkarbo er det riktige for deg? (Ble du påvirket av Odd sitt lavkarbo-prosjekt?)
  2) Hvor kjøper du sukrin, fruktose, stevia, mandelmel osv? Har hørt at iherb.com er bra, men det er jo en jungel av produkter der! Har du noen produkter å anbefale? Og koster det mye i frakt og toll?
  3) Hva tenker du om påstanden om at fruktose fører til fedme? Fruktose inneholder jo mindre kalorier enn «vanlig» sukker, og man blir derfor ikke mett på samme måte, og spiser gjerne mer?

  Takk for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   1. Startet med lavkarbo i 2010, så det har ingenting med ODD å gjøre da Lars-Kristian signerte for dem i 2011 🙂 Jeg endret kosthold fordi jeg kom over den nye boken til Dahlqvist da jeg var på jobb i Side2 en dag, leste litt i den og ble veldig nysgjerrig. Kjøpte flere bøker og ble overbevist 🙂
   2. Jeg handler mye på helsekosten, life, sunkost etc. 🙂
   3.Alt du putter i munnen kan føre til fedme, uansett hvilket makronæringsstoff det er snakk om. Får du i deg for mye kalorier over tid, vil det resultere i økt vekt.

   Fruktose er et monosakkarid, og inneholder like mye kalorier per vektenhet som alle andre karbohydratmolekyler. Har du et kosthold rikt på karbohydrater. vil derimot en del av fruktosen omdannes til fett i leveren. Dette vises blant annet ved økte verdier av triglyserider og små tette LDL partikler, noe som er en risikomarkør for hjerte- og karsykdommer.

 14. ÅÅÅÅÅH drit fine!! Nå skal det handles. IN LOVE!! Takk for tips!

 15. Hva er rabattkoden?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Frumakestyle8, står på bildet 🙂

   Klem!

 16. Kjempefine vesker! En pcveske trenger ikke være kjedelig, det er helt sikkert! 😛

 17. De selger vesker fra det merket på Senter Sko / Eurosko på Ski Storsenter også 🙂

 18. Kan jeg spørre hvor skoene er fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeffrey Campbell 🙂

   – C

 19. Jeg elsker hvordan du tar bildene dine!

 20. amazing bag! love the color and the shape! good choice 🙂 http://onthesurface33.blogspot.dk/

 21. Jannicke

  Utrolig fine!:) men savner et bilde av hvordan de er inni. .er det plass til en heilt normal data? Som er litt tykkere enn Mac

  🙂

 22. WoW – snakk om å bli påverka!!! Eg klikka like godt heim begge veskene du har på bilete.

  Totally in love!!! <3 Thanks, sweetie 😉

  1. Fotballfrue

   Du kommer til å elske dem! Så fine 🙂

   Klem!

 23. Kan ikke du vise oss alle Campbell skoene dine? Jeg har et tips til innlegg, hva med et must haves for våren? Litt sånne ting som kan styles med flere plagg feks? 🙂 Gjerne tips til sommerkjoler osv:) Sommerfest look, causal look osv 🙂 Du er så god på det:) Kjempe flott med middagsoppskrifter, i dag skal vi ha laskeoppskriften du la ut her i går, men tenker å ha hjemmelagd rømme og agurksalat til istedet for gulrotpure, siden jeg uheldigvis ikke er så super glad i gulrot:P Gleder meg uansett! klinte til med 12 km ute i dag i -10 🙂 Sola er på så det gjorde jo ingenting 🙂

 24. Christina

  Hei! Er det plass til en 15″ MacBook Pro i den største?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg kan bli litt knapt :/

 25. Dna Sogndal

  Me har Nova vesker hos oss i Sogndal 😀
  For å sjå bilder av dei me har fått inn no for vår 13 følg oss på instagram- Dnasogningen

 26. Så fine 😉

 27. Kjempeflotte vesker til en overkommelig pris 🙂

 28. Anniken

  Hei! 🙂
  Hvordan er str på den Pampas vesken? Har den flere rom?, altså 2 store rom f.eks? 🙂 De var kjempefine! Jeg er veldig på jakt etter en «jobbveske» der jeg kan ha litt system 😉

  1. Fotballfrue

   Denne er nok perfekt som jobbveske 🙂 Den har et hovedrom, men glidelås bak og ekstra rom foran 🙂

   Klem!

 29. HEI, liker virkelig bloggen din! 😀 Jeg vet ikke om dette spørsmålet passer helt under dette innlegget, men jeg gjør ett forsøk: Hvordan redigeringsprogram bruker du når du redigerer bildene dine? Jeg har (selfølgelig) mac, siden jeg spør 😉

  Håper på svar, da! 😀 Og lykke til med hva enn det måtte være, du farter jo heeele tiden 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg redigerer dem så og si aldri, bruker bare picasa i ny og ne og photoshop for å lage collager og skrive tekst 🙂 De fleste bildene mine er råmateriale og jeg bruker heller instillingene på kameraet for å få det lyset jeg ønsker 🙂

   Klem!

 30. Med forsiktig hviskende stemme: hva med et innlegg om mote for gravide? Det hadde jeg likt veldig godt. 😉 Hihi.. Med høy rungende stemme: du er flott! 😀

  1. Fotballfrue

   Og jeg med rungende stemem: Du er søt 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *