It’s all about neon

Hei dere, og god tirsdag! Håper dere har hatt en fin start på dagen 🙂 Min har kun bestått av bilkjøring og blodprøver så langt, så nå gleder jeg meg til å lage litt mandelgrøt før dagens treningsøkt. Vi kjørte hjemmefra i åtte-tiden for å levere den ene bilen på verksted nærmere Porsgrunn, så måtte jeg kjøre Lars-Kristian på stadion, og deretter videre til legesenteret hvor jeg ble sittende og vente litt. Det er ikke noe alvorlig, bare en årlig sjekk for å se om alt er som det skal, vitaminer også videre. Liker å ha kontroll 🙂 Må bare si at jeg er forferdelig pysete når det gjelder blodprøver, svimer nesten av hver gang. Dere vet når det prikker og du ser stjerner? Utrolig ekkelt. Vel, jeg måtte ha noen minutter der før jeg kunne kjøre jeg hjem igjen, og nå er jeg her. Skal si det koster å bo på landet. Ja, i form av tid, altså.

Været er så mildt og fint i dag, så jeg tenkte å legge ut på min første utetur i 2013, det blir digg! Gleder meg til å kjenne litt vind rive i kinna.

Ha en fortsatt fin dag, så sees vi senere ♥ 

Okeeeii. . Nå fikk jeg plutselig øye på elgen rett foran meg, over elven. 3 stykk! Hvor sprøtt er ikke det?

Ser ikke den i byen, for å si det sånn. En av fordelene med å bo på landet, kanskje? Godt å ha noe å som veier for så snart du finner noe imot 😉

106 kommentarer

 1. Herlig treningsantrekk 🙂 Var selv hos legen i dag pga merkelig hodepine, viste seg å være influensa og nå får jeg ikke trene på en uke. Såå skuffa!! Håper du får en super dag 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Å, så kjedelig 🙁 Men kroppen har jo godt av hvile, spesielt når den er syk. God bedring til deg <3

   Klem!

 2. Akkurat laget meg mandelgrøten. Kjempe god, men fy så mektig:-)
  Ha en flott dag!

 3. Så herlig treningsantrekk! 🙂 Og misunner deg litt å bo så landlig, altså! Selv om ja, det koster jo tid. Men antagelig verdt det 🙂 Ha en fin utetur!

 4. Love ur Sprty Outfit. Black and colrful pieces going all time 🙂
  You look pretty dear

  Lovly P

 5. Veronika

  God løpetur 😀

  Vær forsiktig med elgen forresten. I sommer opplevde jeg nemlig at en elg begynte å spurte mot meg da jeg stod og tok bilde av den.
  Den elgen var det noe galt med, da.

  – V

  1. Fotballfrue

   Denne elgen var minst 500 m. unna, så ingen fare 😉 Men uff, så skummelt :O

   Klem!

  2. Den elgen reagerte helt normalt. Hadde vært mer uvanlig om den IKKE spurta mot deg. Er kanskje ikke alle som er klar over hvor farlig elgen faktisk kan være.

   1. Fotballfrue

    UÆ :O De er litt skumle :/

   2. Elg er ikke direkte skummelt, men et dyr man skal respektere. Er det ei elgku sammen med kalvene sine derimot, da er kua livsfarlig.
    De er jo fantastiske fasinerende og rare dyr 🙂

   3. Fotballfrue

    Vi så jo noen rett foran oss på åkeren i sommer, da Hugo holdt på å sette etter. Tenk om de hadde snudd seg og kommet etter oss. Hadde tisset på meg :O Men ja, veldig fascinerende dyr 🙂

 6. Hei ! 🙂 ønsker å kunne tatt prøver, bare for å sjekke om alt er i orden, kan jeg spørre deg om hvilke blodprøver du tar og hvordan du går frem for å få dem? kunne tenkt meg det samme

  2. – tar mange bilder om dagen, hvordan har du orden på alle bildene du tar?

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Det er bare å bestille time hos legen din og be om en utvidet blodprøve hvor du ønsker å vite status på vitaminer og mineraler for eks. 🙂

 7. Fresh farge på treningstøyet! 🙂

 8. Bedre å kjøre på landet enn å sitte i kø i byen 😛 Og nei, ikke så veldig sprøtt å se elg her i landet hehe

 9. Dere har det så fint hjemme hos dere ! Og du er like nydelig som alltid 🙂

 10. Ååh, ikke skriv sånne innlegg når jeg er SYK :(( Jakken var utrolig fin!

 11. You are one of the very few who can wear neon with classy:) Is a nice color that make me in a good mood:) oh how much snow! kisses!:)

 12. Ååå, mange fordeler med å bo landlig 🙂 Men som du sier, det koster tid… Og at man må ut med bil nesten samme hva man skal ut på.
  Utrolig koselig med dyreliv utenfor vinduene, da.. Ha en fin dag!

 13. Det er herlig å bo på landet, tenk så deilig for hundene deres å løpe løs… hvile øynene på jorder, rådyr og elg…. det er noe annet enn eksos, kjas og mas. Håper du fikk en fin løpetur. Personlig klarte jeg ikke mer enn 45 minutter inkludert oppvarming på mølle i går, litt skuffet men bittelitt mer innbitt enn tidligere. Jeg skal klare å løpe en time, om enn bare på 7-8 km/t, før jeg går i sommerferie. Jeg mangler en sånn treningsjakke. Sikkert derfor det gikk litt trått? *misunnelig*

 14. Michelle

  Gud for en fresh farge på treningstøyet ditt i dag, det likte jeg skikkelig godt, kledde deg 🙂 ja, jeg er ganske lik når det kommer til sprøyter generelt.. har aldri besvimt i hele mitt liv, men jeg er alltid ganske nære når jeg skal ta blodprøver.. hehehe =P Det har vel sine positive og negative sider om man bor på landet eller i byen vil jeg tro 🙂 Ønsker deg en fortsatt strålende dag <3

 15. Stilig! Ha en flott dag

 16. Hei hei! Jeg har et spørsmål til Lars-Kristian 🙂
  Jeg har mye allergier, og har blitt anbefalt av legen å kutte ut melkeprodukter siden det visstnok øker inflammasjoner i kroppen. Melken skal visstnok være verstingen for allergikere som øker slimproduksjonen og høysnuen. Jeg spiser rundt 100 gram karbo til daglig, og mener selv jeg er ganske sunn. Jeg synes det er så mye motstridende informasjon om hvorvidt melkeprodukter er heldig eller ikke. Hvis melkeprodukter øker inflammasjoner, hva er det isåfall i melken som er betennelsesfremmende? Det er jo ikke mye karber i fløte f.eks, så hva er det da som er så uheldig?

  1. Det vet jeg faktisk ikke :/ Frisk og Funksjonell holder på med en artikkelserie hvor de tar for seg melk, kanskje du finner noe innformasjon der? http://www.friskogfunksjonell.no/melk-og-helse-del-1-naeringsinnhold/

   1. Takk for tips og for din tid 😀

  2. da befinner vi oss i samme båten.. på våren fungerer det bare ikke.. kryssallergier oppstår så snart pollen dukker opp.. også blir alt bare værre.. ingen melk, nøtter, eple ..og meget lite sitrusfrukter i den perioden xD

 17. hei! hva foretrekker du av å løpe på mølla og av på løpe utendørs og hvorfor? 🙂

 18. Å dæven, elg er det skumleste jeg vet om! Kunne nok ikke bodd landet gitt 😉
  Ha en super dag 😀 Klem <3

 19. Huff, jeg er glad for at blodprøver ikke plager meg i alle fall 🙂 Er jo så vant med det, har blitt tatt en del ganger i året i lang, lang tid nå 🙂 Men det går jo som regel bra, tror de er mer vant med at folk reagerer enn at de ikke gjør det egentlig 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 20. Visste ikke at dere har en gård som «nabo» 🙂 Så koselig og idyllisk! Er det en bonde jeg ser der borte på bildet? Kjempe fresht treningstøy. Deilig med farger, gjør meg glad 🙂 God løpetur!

  1. Fotballfrue

   Det er ganske langt unna, men vi er bor ganske landlig til, ja 😉

   Klem!

 21. Hei! Lurte på om du kunne si noe om hva slags extensions du bruker? Er det keratin? Har SÅ lyst på lenger hår nå som det nærmer seg vår og sommer. Nå har jeg bob, så regner med at jeg må ut med en del penger. Vet du om noen flinke frisører i Oslo-området? 🙂

  1. Fotballfrue

   Teipex. fra Hendrix Hair 🙂

   – C

   1. hvor ligger salongen du drar til? Vi har nettopp flyttet sørover til Larvik.. og jeg trooor ikke det skal være så sinnsykt langt unna Siljan (også tar jeg sikkert helt feil).. jeg leter nemmelig etter en frisør jeg ikke får sponk av.. får både nerveskader i forkant og sjokkskader i etterkant etter besøk hos frisør.. på tide å få slutt på den slags!

   2. Fotballfrue

    Jeg bruker Hendrix Hair i Oslo 🙂

    – C

 22. Sjekk av vitaminer? Jeg skjønner at du tenker at hvorfor må folk bry seg, men når du deler det faktum at du skal til legen må vi få reagere. Jeg trodde du hadde et normalt og sunt kosthold.. Hvorfor skal du sjekke vitminer? For meg er den analysen for folk med feil ernæring og underernæring… Ser du skriver at det er rein rutine… men man må jo spesifikt be legen om å rekvirere det, så jeg antar du hadde en grunn til å be om det. Håpet alt står bra til!!! Hilsen en bekymra jente som liker bloggen din 🙂

  1. Det er mange andre ting enn feil ernæring og underernæring som kan gi vitaminmangel 🙂

   1. …..Kan du gi meg noen eksempler på grunner til vitamin mangel Lars Kristian?

   2. En lang rekke sykdommer i ulike organer som kan gi malabsorbsjon f.eks. Det kan være sykdommer i lever, galleveier, bukspyttkjertel, magesekk eller tarm 🙂 I tillegg er det enkelte vitaminer som f.eks vitamin D, hvor de fleste har lav status pga solforholdene i norge. Vitamin K2 finner man nesten ikke i matvarer som selges i Norge heller 🙂 Enkelte sporstoffer og mineraler kan også utkonkurrere andre når det gjelder opptak fra tarm, og på den måten kan det skape mangler.

   3. Ved sykdommer i lever, nyrer eller malobs i tarm er nok ikke vitaminer det førse man tester på… Men ok, jeg har helt sikkert misforstått mye. 🙂 Håper ikke Caroline har noen sykdommer!

   4. Blodprøver er noe av det første man tar om man mistenker sykdommer i fordøyelsessystemet. Da kan vitaminmangel, f.eks B12, være en god indikasjon.

    Caroline har, så vidt jeg vet, ingen sykdommer 🙂

   5. Igjen så kommer B12 inn i bilde ved feil ernæring og underernæring. Min far har dette og han har fått nerveskader som en konsekvens av og ikke spise nok.. Kroppen er veldig kompleks og det er utrolig mange måter å teste ting på. Det var derfor jeg reagerte da hun sa hun skulle teste seg for vitaminer. Flott at Caroline ikke er syk 🙂

   6. B12 var bare et eksempel, poenget var at blodprøver av f.eks vitaminer og mineraler er standard om man mistenker sykdommer i fordøyelsessystemet. Det kan også være effektivt om man ønsker å forebygge sykdom 🙂

    Primærmangel av B12 er svært sjeldent, og forekommer som regel hos vegeterianere eller alkoholikere. Du kjenner jo godt til Carolines kosthold via bloggen, og da vet vel også godt at B12 mangel ikke er så veldig sansynlig mtp kosthold og lisstil 🙂

   7. Ja, kostholdet hennes er jo lavkarbo. Den dietten er jo kontroversiell. Jeg tror at karbohydrater er essensielt… Men jeg liker at andre tester det, jeg hadde helst sett at man hadde brukt noen i et prosjekt for å se på senskader eller senvirkninger. Dere er jo de perfekte prøvekaninene til å fremme dietten 🙂 Vi har jo ikke noen gode studier over mange år, da dette er en forholdsvis ny diett man kan teste på underveis. Mulig igjen jeg tar feil, da jeg har gjort lite research.

   8. Du tror at karbohydrater er essensielt? Da er du i så fall uenig med alle fysiologibøker som er på markedet, i tillegg til pensum på medisin og ernæringsstudiet :p

   9. Ja, jeg tror det er viktig. Skjønner at du har lest dette i bøkene, men man må gjennomføre gode studier før man kan fastslå konsekvensene.. Jeg syns det er fint at dere prøver noe nytt og jeg prøver ikke å angripe dere på noen måte. Hvis dette er det riktige for dere så er det det 🙂 selv om man må få være kritisk. Flott om dere kunne ha laget et innlegg om gode studier som kan motbevise meg 🙂 og resten av de kritiske..

   10. Gode studier som kan motbevise din teori om at karbohydrater er et essensielt næringsstoff? For å være helt ærlig så ligger nok bevisbyrden på deg i dette tilfellet 😉 Om karbohydrater er et essensielt næringsstoff tar alle fysiologibøker feil.

    Har du sett noen gode studier som tar for seg et kosthold basert på korn over lang tid?

   11. Jeg mener studier om lavkarbo. Korn er vel utgangspunktet vårt, siden dette har jo store deler av populasjonen spist frem til nå. Altså jeg får gjenta meg selv ved å formulere meg mer konkret ; vært fint med et innlegg om gode studier på lavkarbo, som kan få meg til å endre hva jeg og flere mener» Jeg er åpen for at jeg tar feil, men ikke før det motsatte er bevist 😉 Graden av karbo må jo også tas til etteretning. Det står mye rart i lærerbøker… Spesielt omting man ikke har forsket godtnok på.

   12. Korn er på ingen måte utgangspunktet i kostholdet vårt, det er noe som har skjedd i moderne tid. Korn er relativt nytt sett fra et evolusjonært perspektiv, og det finnes lite eller ingen studier som har tatt for seg et kosthold med så mye korn som vi har. Det er jo da litt skremmende at store deler av befolkningen har det som basis, uten at man har sett på konsekvensene.

    Å ta for seg et kosthold, f.eks lavkarbo, i en studie, er ikke så lett. Husk at det finnes utrolig mange måter å spise lavkarbo på. Det du kan gjøre er å studere ulike makronæringsstoffers påvirkning på kroppen. De siiste studiene som tar for seg f.eks mettet fett anser det som irrelevant i forhold til f.eks hjerte-, og karsykdommer. Heller ikke studiene som Helsedirektoratet bruker som argument for å redusere inntak av mettet fett viser noen økt risiko ved høyere inntak.

    Her er noen spennende studier:

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22208554
    http://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=202339
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Meta-analysis%20of%20prospective%20cohort%20studies%20evaluating%20the%20association%20of%20saturated%20fat%20with%20cardiovascular%20disease

   13. Vel den ene studien baserte seg på gamle damer mellom 50 -79 år og den siste med en follow up på 5-23 år… Er nok ikke helt overbevist av den grunn. Dessuten tror ikke jeg lavkarbo gir noe økt sjangse av hjerte og karsykdommer.. Jeg tror selve metabolismen blir sliten ved å hele tiden ta for seg lipogenesen… Anyways. Jeg gir meg. GO LAVKARBO.

   14. Den ene studien gjelder som du påpeker kvinner 50 – 79, hvor målet var å sjekke effektene av livsstilsintervensjon. Intervensjonsgruppen skulle kutte inntak av fett, og øke inntaket av frukt, grønnsaker og korn. Dette på bakgrunn av en hypotese om at dette skulle senke risiko for hjerte- og karsykdommer. Resultatet var ikke signifikant.

    Den siste jeg linket til er en meta analyse av 21 ulike epidemiologiske studier som viser at mettet fett ikke samfaller med risiko for hjerte- og karsykdom. De ulike epidemiologiske studiene strakk seg fra 5 – 23 år.

    Nå er ikke lipogenese noe som er særlig aktuelt hva gjelder lavkarbo, så jeg ser ikke helt hvorfor du mener at det skal medføre noen problemer?

   15. Det er så sant, lurt å lese seg opp på hva vitamin mangel faktisk er før du automatisk dømmer. Etter jeg fikk jenta mi for snart et år siden, var jeg utrolig svimmel hele tiden, viste seg og være mangel på vitaminer! Etter det måtte jeg jevnlig inn på kontroll og ta blod prøver!

   16. Frkpositiv

    Må bare spørre. Har dere en avtale om hvem som svarer på hva? For meg ville det vært veldig rart hvis noen skulle svare for meg. Vet at du LK studerer medisin, men såpass enkle spm som dette må da Caroline kunne svare på?

   17. Nei, egentlig ikke 🙂 Jeg så det, og svarte. Mulig Caroline svarer her også, det vet jeg ikke 🙂

   18. Hei! Hva er grunn til at mange innlegg ikke kommer med? Har lagt igjen kommentar x-antall ganger men har opplevd bare et par som har kommet med

   19. Det vet jeg ikke :/ Finner ingen på denne ip-adressen som hverken er godkjent eller ikke godkjent.

  2. Karoline

   Blodprøver og analyse av blant annet vitaminer er ofte med når man tar en «helsjekk». Tror ikke Carolines blodprøver er en grunn til bekymring :p

  3. Nå er ikke dette så vanlig i det griske norske offentlige helsevesen. Men om man f.eks har en god privat lege anbefaler de gjerne å sjekke forskjellige blodverdier 1-2 ganger i året. Det er lurt å gjøre da avvik på forskjellige poster kan for eksempel være tidlige tegn på sykdom. Det er nok ingen grunn til bekymring her Nutta, det er bare en forutseende og lur ting å gjøre….

   veldig morsomt at du automatisk drar det til at det er noe feil med kostholdet da det jo kun er en faktor av veldig mange som påvirker verdier som kan måles i blodet… så….

  4. Sliter selv ofte med vitaminmangel (b12), og dette har ingenting med feilernæring å gjøre. Bare rett og slett at tarmen min ikke klarer å ta det til seg.. Mange andre ting kan også gi mangel på vitaminer 🙂

   1. Jeg fikk for noen år siden beskjed om at jeg hadde litt lave b12 lagre, men at det ikke var noe jeg trengte å tenke på før den dagen jeg eventuelt blir gravid. Er det noen som vet om dette stemmer eller om det egentlig er noe jeg burde ta tak i nå (selvom jeg ikke har tenkt meg barn med det første) ? Jeg vet egentlig ikke så mye om hva b12 er/gjør, så jeg regner med at flere her vet mer enn meg 🙂

   2. B12 er spesielt viktig for dannelse av DNA og røde blodceller 🙂 Det var sikkert ikke store mangelen, i og med at legen ikke gjorde noe med det. De fleste som har B12 mangel har vel en medfødt defekt i parietalcellene i magesekken, slik at de ikke produserer intrinsisk faktor som er nødvendig for at B12 skal bli absorbert i tarmen. Det er også noe som oppstår hos vegeterianere, da B12 stort sett finnes i animalske matvarer. Normal behandling ved B12 mangel er tilskudd i form av sprøyte 🙂

  5. Vi gjør dette gjennom jobben hvert år, ikke noe unaturlig med å ta en årlig kontroll….

  6. Margrethe

   Jeg har jernmangel og må sjekke jevnlig at jeg klarer å holde bl a blodprosenten oppe. Dette er fra naturens side, ikke grunnet dårlig kosthold. Kroppen er utrolig flink til å tilpasse seg dersom man skulle ha mangler av et eller annet, derfor kan det være greit å ha kontroll istedet for å kjøre seg helt i grøfta mener nå jeg 😉

   Til Caroline: Herlige farger på fine klær på en helskjønn jente 🙂 Håper turen ikke ble for kald (grøsset litt da jeg så bare legger 😉 )
   Oogså digger jeg fletta di!

   Ha en finfin kveld 🙂

  7. Fotballfrue

   Jeg har et sunt og normalt kosthold, det er ikke derfor jeg sjekker slike ting. Lars-Kristian gjør akkurat det samme, så det er ikke noe unormalt. Nå var bare vitaminer et eksempel av mange, det er jo andre ting jeg sjekker når jeg først tar blodprøver også. Det er veldig greit å ta en sjekk innimellom, jeg liker i hvert fall å vite at jeg er frisk og ikke mangler noe 🙂

   – C

  8. Det trenger ikke være noe galt for at man går å sjekker seg. Jeg sjekker meg en gang i året hos fastlegen min for mangler av vitaminer, sjekker stoffskiftet, blodprosent, blodlegemer og så videre, selv om jeg ikke nødvendigvis føler meg spesifikt dårlig. Sist oppdaget vi at jeg hadde d-vitamin mangel og da fikk jeg rettet opp i dette, tidligere har vi oppdaget av jernnivået mitt var litt lavt og fikk rettet opp i det. Bedre føre var, tenker jeg!

   -I-

   PS. Det er jo veldig mange som lurer på om Caroline og Lars-Kristian ikke får mangler på grunn av kostholdet sitt, da er det jo bare ende bedre at de sjekker dette jevnlig.

 23. Deilig med en løpetur i fint landskap! Bor selv på landet, og selv om det til tider kan være litt vel rolig, er det utrolig deilig når en skal ut på tur! Håper alt står bra til, og at alle vitaminer var i orden! 🙂 Selv har jeg fått treningsforbud i 3 uker etter operasjon… Men håper å være raskt tilbake:-) Savner å trene allerede gitt, og det har bare gått 3 dager! Heldigvis har jeg bloggen din å lese i mellomtiden, så har jeg i hvert fall noe å fordrive tiden med! 🙂

 24. Marita Ø

  Så lekkert treningstøy! Håper alt er bra med deg, det er jo alltid greit å sjekke seg og ha kontroll 🙂 Håper du får en topp økt! Min er unnagjort, ble ute her også i dag 🙂 Været er så digg! Sol fra knallblå himmel, nysnø rundt omkring og noen få minusgrader! Skikkelig påskestemning her 🙂

 25. Nathalie

  Gjerne de planlegger gravidtet og vil sjekke at alt er iorden kroppslig først, ingen dum ide det:)

  1. Jeg er singel og har ikke en gang lyst på barn, men jeg tar også en helsjekk i året. Hvorfor? Vel, helsa mi er viktig for MEG hele tiden..

 26. Hva slags type sko anbefaler du til innetrening, tenker da til saltimer (step, body pump, corebar) Før føler jeg det var fokus på studiosko men nå bruker jo folk alt

  1. Fotballfrue

   Sko med lite demping slik at du har best mulig kontakt med gulvet er å anbefale til styrketrening i hvert fall 🙂

  2. Synnøve

   Til saltimer med mye hopping som step, attack osv, er det lurt å ha sko med noe demping i. Hvis du trener på disse timene med sko uten demping vil du fort kunne få bettennelse i leggene. Og det er IKKE godt!

 27. Jeg gjør det samme selv, tar blodprøver en gang i året. For en sjekk. For en status. For en bekreftelse på at jeg spiser riktig.
  Jeg syns alle bør gjøre det. Og for ikke å snakke om en fettsyretest. Det gjorde jeg i høst og det var superinteressant! Tok det til og med på barna mine som er 2 og 5 år gamle. Overraskende nok var de i ubalanse, så jeg satte spesielt hun minste på omega 3 i medisinske doser.
  Vi kan tro at vi er friske og raske, men det er veldig kjekt med blodprøver så kan vi se det på papiret. Så tommel opp for at du deler slike ting Caroline!

 28. Kristine B

  Syns det er flott at du sjekker deg årlig 🙂 det burde alle gjort, spesielt oss jenter. Veldig mange av oss går rundt med jernmangel og diverse andre mangler, greit å få ordnet opp i! Sjekker meg selv ganske ofte, var utrolig dårlig i noen år, nettopp pga vitaminmangel SELV om jeg spiste sunt 🙂

 29. Så fine treningsklær!:) Vet du om de kommer til å få inn flere Silje-tighs hos Get Inspired?

  1. Fotballfrue

   Dessverre, det vet jeg ikke :/ Men jeg sier ifra når jeg vet noe 😀

   Klem!

   1. Jeg vet flere har spurt Silje i Get Inspired om det, og hun sier det ikke kommer flere. Var en limited edition

   2. Fotballfrue

    Så synd 🙁

 30. Haha, samme her! Har heilt skrekk… Begynte å grine sist gang og eg er liksom 19! Men når stikket er tatt er det ikkje så gale likevel.. Haha, føler meg som den kidden 😛
  Fint og fresht tøy foressten 😀

  1. Fotballfrue

   Uff :O Uansett godt å vite at vi er flere :p

   Klem!

 31. Til lege for å sjekke vitaminlagere? Er det normalt ??

  1. Det vet jeg ikke, vi pleier å gjøre det regelmessig 🙂

   – C

  2. Ja, det er VELDIG normalt!! Hilsen spesialsykepleier

 32. I love your work out clothes! such a cute colour perfect for spring time 🙂
  and you live in a beautiful place 🙂
  xo

 33. Digger elgene!!! Skal Lars Kristian ta jegerprøven nå som dere bor i så gode omgivelser? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, kanskje? 🙂

 34. wow, your house looks so beautiful!
  i love it so much that everything is so classy and white!!!

  Lots of Love, Anni
  http://anniwearsprada.blogspot.com.es

 35. Nydelig treningsantrekk 🙂

 36. Så vittig! Jeg har også vært på «EU-godkjenning» hos legen i dag. Tatt litt prøver og fått skjekka stemningen.:) Gjør det en gang i året jeg også. Viktig å følge med!

 37. Nina T.

  Hei! Skjønner ikke problemet med at Lars-Kristian svarer på spørsmål!!?? Jeg syntes dere er kjempeflinke begge to, så stå på Caroline og Lars-Kristian! Syntes nesten det er litt romantisk at dere samarbeider i bloggen!! Lykke til <3

 38. ingvild

  Best å bo på landet! 🙂 Var med tre venner på lang skitur på fjellet i dag, det er god trening det!!! 😀 (JA, til kondisen din fina !)
  Ha en fin kveld 🙂

 39. HVOR er treningstøyet fra? Utrolig freshe farger:D Prøve å se på Get Inspired, men syntes ikke den var helt lik. Er det denne: http://www.getinspired.no/treningsklaer/jakker/rohnisch-alba-running-jacket-3267.html

  1. Fotballfrue

   Ja, alt er derfra 😀 Tester til uteløping 🙂 Det er den jakken!

   Klem 🙂

 40. Jeg har det akkurat på samme måte når det gjelder blodprøver. Svimmelheten tar overhånd. Så jeg må ligge når de tar prøven samtidig som de må snakke med meg, ofte må vinduet være oppe også for at jeg skal klare å slappe av. Jeg har hatt to fæle opplevelser hos legen. Begge gangene var i Rakkestad(skal ikke akkurat skryte av de som tar blodprøver der!!!). De var flinke til å få meg til å slappe av og stikket gikk greit, men når de skulle ha ut nålen så presset de ned bomullsdotten mens de dro ut nåla: resultat: nåla skraper opp blodåra. Fikk blåmerke som var midt ned på underarmen. Herlich….. :(( Fikk helt noia etter det, men så gjør de det en gang til også. Nå har jeg bytta lege – har enda ikke måttet ta blodprøve der, men håper virkelig at jeg slipper samme opplevelsen. Jeg er jo kvalm både to og tre dager før jeg skal ta prøve. Usj. Heller tannlegen.!

 41. Kristianne

  Huff, skjønner godt sprøyteskrekken din. Før kunne jeg gå i en uke og grue meg til en blodprøve, men som med alle andre ting: øvelse gjør mester. Etter altfor mange blodprøver det siste året tenker jeg ikke på det lenger, og nå er det den enkleste sak i verden. Hjelper å tenke på hvor liten den nålen faktisk er og at du bare tar et par milliliter av de mange literne du har i kroppen, og folk kan gi en halvliter blod uten problem. Det hjalp hvertfall meg! 🙂 Skal på Haukeland for sjekk i morgen, og ta blodprøve og tenker ikke noe på den. Er ikke den jeg gruer meg til, foråsidetsånn.
  Men når du er inne på dette med sprøyter, er du blodgiver, og er du isåfall benmargsdonor. Det er mangel på blod i blodbankene, men også mangel på benmargsdonorer. Husker at du og LK, engasjerte dere masse i movember, og det å være blodgiver kan redde mange liv. Og det å være benmargsdonor, kan redde liv, da spesielt kreftsyke sitt liv. Hvor kjekt er ikke det å tenke å på?
  Beklager at det ble så mye, men synest dette er et viktig tema, for det med benmarg er det ikke mange som vet om. Og ikke alle tenker på at de kan være blodgiver og benmargsdonor. <3

 42. Det er et menneske.

  1. Fotballfrue

   Hææææ? :p Det er 3 x elg!

   1. Hahhah, takk!:) Skjønner godt at det er lett å tenke det når elgene ikke akkurat var i midten av bildet. Men det gav meg i hvertfall kveldens lille latter! 🙂

 43. Hei Caroline.

  Ligger du når du tar blodprøve? Er veldig lurt slik at du får oksygen til hjernen.

  Om jeg sitter besvimer jeg, ligger jeg så går det bra!
  Husk å pust med magen.

  🙂

  1. Fotballfrue

   Fikk tips om det til neste gang, så da blir det å ligge 🙂 Uff, ubehagelig følelse!

   Klem 🙂

 44. Ser så koslig ut å bo på landet, sååå idyllisk. Og er jo perfekt for deg som er så glad i å løpe utee :-)!!

 45. Marianne

  Løp du ute med kort tights? Brrrrrrrrrrr!

  1. Fotballfrue

   Nei, det ble joggebukse utenpå 🙂

   – C

 46. Hehe, kjenner igjen det med å ta blodprøver…plutselig blir hodet så tungt *skjønner ikke* ;p

 47. Kjersti

  Hehe.. Måtte le litt her. 🙂 Har det akkurat på samme måte med blodprøver. Ser stjerner og føler jeg skal besvime. Kjenner praktisk talt at blodet renner ut! Har de siste gangene ligget på en benk med musikk i ørene mensblodprøvene tas. Da har det gått mye bedre,stjernene er mindre og ingen svimmelhet så lenge jeg ligger noen minutter når jeg er ferdig 🙂

 48. Hei! Kan ikkje du legge ut bilder av alle treningsskoa du har? løøøv them!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *