Focus: Red lips

Lars-Kristian lekte seg litt med innstillingene på kameraet i går, og plutselig fikk han til et bilde som ga fokus på kun én farge. Har alltid lurt på hvordan det gjøres, for jeg synes det er så kult 🙂

Tøft, sant?

NÅ har vi nettopp spist middag. NÅ! Gratulerer til oss, nok en kveld hvor vi ruller i seng fordi maten kommer i magen for sent. Fatter ikke hvordan vi får det til, kan nesten virke som at det i stedet for å bli tidligere og tidligere, blir omvendt: Senere og senere. Forstå det den som kan. Kanskje trikset er å rett og slett IKKE tenke på det. Det skal jeg prøve neste uke! For planen er jo alltid å starte senest klokken seks, så kanksje vi bare må droppe den regelen. Uansett. Jeg har lyst til å starte med ukens leserspørsmål igjen, som jeg hadde fast for noen år (?) siden. Leste gjennom arkivet mitt og synes det var fin lesning. Så jeg trenger en kickstart! Jeg svarer jo stort sett på alt i kommentarfeltet, men kanskje jeg skal spare noen av spørsmålene til ukens leserspørsmål fremover. Hva synes du? Og hva lurer du i så fall på? Det bør jo være spørsmål som krever mer enn et ja og nei svar 🙂

Håper dere sover godt i natt ♥ 

125 kommentarer

 1. Har du noe vippeserum du anbefaler? Eller noen andre her ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tester ut et fra neulash nå, sier ifra 🙂

   1. Marianne

    Kan tipse om vippeserumet MD101 også. Har brukt det i nesten et år, og det har hatt en dramatisk effekt. Faktisk så mye at folk kommenterer det. Litt dyrt er det jo, men veldig drøyt i bruk.

    Takk for fin blogg forresten, og ha en fin dag!

   2. Neulash har jeg prøvd og det funker! Men de endre formel på den i november fordi den ene aktive ingrediensen ble ulovlig i sverige. Så nå har jeg hørt at den ikke er like aktiv som den var og fortsatt til samme pris. Så man får billigere varianter med samme innhold:)

 2. Hvilken uke kommer du på «firestjernes-middag» og «typen til»?

  1. Fotballfrue

   4-stjerners er fra 11.mars, hele den uken er jeg med, min dag er torsdagen. Typen til vet jeg ikke ennå, men jeg får nok vite det til uken 🙂

   Klem!

   1. Hehe, dette spørsmålet må jo være en god nr 2 😉 Gad, jeg må bli din «blogg-assistent» 😛 ha en fin kveld 🙂

   2. Fotballfrue

    Du også, søte 🙂

 3. Kan du skrive et innlegg om den nye bilen din med bilder? 😀

 4. Kjeeeeeempestilig!! hvordan fikk han til dette? vil du dele? 😀
  Og jaaa, er for ukens spørsmål. Ser at andre bloggere også har det, syntes det er artig!

  God natt til deg også søte Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en innstillingen på selve kameraet, har et Sony-kamera. DET kan jo være et ukens leserspørsmål 😀

   Klem!

   1. Ja, veldig gjerne (:

   2. Ja kjempegøy med foto-tips 🙂 Har speilrefleks selv og er SÅ gøy å lære nye ting man kan gjøre!

 5. Jeg har et forslag til (forrige) ukes leserspørsmål: «spiser du popcorn på kino», liksom, går det an og er det normalt? :p høhø

  1. Fotballfrue

   Baha, teita :p

 6. Sara Nathalie

  Hei! Jeg er en bloggleser med et spørsmål 🙂
  Ei veldig god venninne av meg som heter Miriam skal delta i semifinalen i Idol i morgen. Hun er 18 år og utrolig flink til å synge! Derfor lurte jeg bare på om du kunne oppfordret leserne til å gi henne deres stemme 🙂 Vet hun hadde satt utrolig stor pris på om du hadde nevnt henne! Hun leser også bloggen din daglig og hun sier hun har funnet stor inspirasjon i bloggen din!

  Klem Sara Nathalie Hansen

 7. Hei 🙂 jeg er en jente på 16 år som ønsker å starte å trene, så lurte på om du hadde noen fine styrkeøvelse som kan gjøres hjemme uten at jeg må tømme lommeboka? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan avsløre at det kommer et innlegg om dette i morgen 😀

   Klem!

 8. Gjorde noe nytt idag, og tenkte at ‘hei, det må jeg fortelle Caroline!’ Hehe. Jeg er på ferie med pappa i york (england) og idag var jeg med på en guidet tur der bussen var byttet ut med joggeskoene! Jeg og guiden jogget rett og slett forbi alle bygningene etc mens hans fortalte underveis hva det var ol, kjempehyggelig tur på en time, og ikke minst mye gøyere enn å sitte i buss 😀 sånn, da har jeg fått fortalt det til deg :p ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Haha, så utrolig kult! Og jøss, så sprekt av deg! Jeg er imponert 😀

   Håper du har en fin tur 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Utruleg kult bilde, hvilke instillinger brukte du? Eg er veldig fasinert av kamera og elsker å ta bilder sjølv, men trenger ofte litt motivasjon for å komme igang igjen. Så dette var ein fin motivasjon til å trikse litt med kameraet 😉

  PS, Ha ein fin dag!

 10. love this photo! such a cool effect 🙂
  xo

 11. Hva holder deg gående?

  Opp å hoppe, positiv, trener, får dritt, smiler, pynter deg, reiser deg opp og inspirerer….

 12. Hei 🙂 jeg lurer på om du har noen tips på hva det er smart å spise etter trening? 🙂
  Klem 🙂

 13. Tøft bilde, jeg lurte på om du kunne hatt et innlegg om lady comp? Det ble jeg nysgjerrig på 🙂

 14. YES til ukens spørsmål. Jeg skal sove lenge i dag siden vi skal ha prøve i morgen, som jeg ikke har øvd grundig nok på og må derfor bli hjemme. Vet ikke hvorfor men skolen føles som et ork (!!!) etter juleferie. Men vi har vinterferie neste uke og da kan jeg hvile litt:) Pleier du også å ta vinterferie, påskeferie og høstferie siden du er selvansatt? God natt <3

 15. Hva er det beste med å bo på landet, og hva med at barn vokser opp der, med tanke på skole og fritid? 🙂

 16. Man kan redigere sånn i photoshop feks, at man markerer det man vil har i farge, og så gjør resten i svart hvitt. Finnes flere billigere redigeringsprogrammer det også kan gjøres i 🙂

  1. Fotballfrue

   Er helt håpløs på bilderedigering, jeg :p Gi gjerne et lynkurs 😉

   – C

   1. Anette

    Jeg har en app på iphone der jeg kan gjøre det samme! Den heter one color photo 🙂
    Veldig artig app!

 17. Elsker det antrekket der altså, fine deg <3

 18. Hei! Jeg leser egentlig ikke blogger, men etter å ha hørt deg på P3 for noen uker siden og om bakgrunnen for opprettelsen av bloggen, er det en ting som jeg lurer på. Du ville bli journalist, og mange vil jo bli det pga samfunnsinteresse (vet at noen blir det for å skrive om mange temaer), men jeg lurer på om du noen ganger tenker på å skrive om flere temaer enn kosthold, trim, interiør og mote. Trim og kosthold er kjempeviktig. Absolutt! Og viktig med noen som inspirerer folk, men du har makt til å påvirke folk i mange retninger. Så hva engasjerer deg utenom de faste temaene dine? Hva opprører deg i det norske samfunnet? Hilsen ny leser (for øyeblikket)

  1. Agreed!

  2. Enig!

   1. Helt enig! Kunne godt brukt bloggen til mer enn dagens antrekk, trening, kosthold og reklame. Når en når ut til mange folk hadde det jo vært fint og fokusere litt på samfunnsaktuelle tema også:)

   2. Fotballfrue

    Dette er en blogg som ikke har fokus på det du etterspør, men som har fokus på lett underholdning, et avbrekk fra hverdagen, mote, skjønnhet, trening og kosthold. De som ønsker noe annet får lese noe annet 🙂

    – C

 19. Katarine

  Kjære Caroline. Jeg leser bloggen din titt og stadig og spesielt når jeg har hjemlengsel da jeg studerer i England og savner ofte kjæreste og familie hjemme i Norge. Jeg finner alltid trøst i bloggen din og jeg får så mye fin inspirasjon fra deg enten det er klær eller interiør – tusen takk!

  1. Fotballfrue

   <3

 20. Hei Caroline! Jeg kommenterer desverre sjeldent, men har vœrt fast leser av bloggen din i mange år. Da skjønner du vel at jeg liker den og syns du er utrolig flink!:-) Stå på videre og ikke bry deg så alt for mye om negative kommentarer. Du har mange som ser opp til deg og ønsker å lese mest mulig om livet ditt, dette er noe du kan vœre veldig stolt av! Liker at du er såpass flink å variere innleggene dine! Og du er ikke minst utrolig vakker, elsker spesielt når du krøller håret ditt og når du smiler med tennene 🙂 haha, veldig direkte komplimang men vi har jo faktisk sett bilder av deg i utrolig mange ulike anledninger oppgjennom årene. Klem!

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Skal smile litt oftere med tennene 😉

   Klemmer 🙂

 21. Jeg lurer på hvordan du var som liten og ungdom? hadde du mange venner? kjæreste? gjorde du mye dumt? begynte du å drikke tidlig? 😉 Kansje du kunne lagen et inlegg om hvordan du var før du begynte å blogge og før du traff Lars-Kristian 🙂
  Så lurer jeg på om du kanjse kan filme hele huset eller legge ut bilder iallefall, selv om det ikke er ferdig så hadde det vært gøy om du kunne vist alle rommene og slikt 🙂

 22. Eg lura på ka Lars-Kristian syntes om alle klean dine og alt du går me, har sjøl en samboar som ikke e så stor fan av blomstra og leopardmønster, han har ingenting i mot det men ser helst att eg går uten det, haha.. x)

 23. Hei søte du!!

  Hvordan var/er det å flytte fra Oslo til Siljan? Jeg flyttet selv fra Oslo til Skien for en liten tid tilbake og synes det var/er ganske vanskelig, er ikke så lett å bli kjent med folk eller miljøet rundt her. Hva tenker du om det? Er selv veldig sosial person, men kjenner jo at jeg savner vennene mine og familien min ganske mye:-)

  Klem

  1. Det var da voldomt så privat du ønsker at Caroline skal være da! Fotballfrue er en kommersiell blogg mrd gitte temaer. For å belyse disse temaene synes jeg virkelig at Caroline byr mye på seg selv.

   1. Totto, det var da voldsomt så fordømmende du var overfor Hege, som stiller et vennligt spørsmål! Caroline klarer sikkert og forsvare seg selv, uten livvakt-hjelp fra deg. ;).

 24. Støtter meg til Sølvi sine spørsmål 🙂

 25. Hvor lang tid bruker du på badet om morningen? Du er alltid så flott, uansett hva! :)<33

 26. Hvor høy er du? 🙂 Har alltid lurt på det siden du som oftest går med høye hæler:)

  1. Hun er 1.70, svart på det mange ganger 🙂

 27. Hva slags innstillig var det da?? 🙂 Har også lett etter den!

  1. På Canon kameraer kan man gjøre dette ved å: velge de to rundingene som ser ut som de går inni hverandre (creative filters)på «funksjonshjulet» oppå kameraet (forferdelig dårlig forklaring). Deretter velge «Color accent». Trykk på «DISP» og velg hvilken farge du vil beholde i bildet (ved å trykke på opp og ned pilene kan du forandre farge) trykk «DISP» igjen når du har valgt farge. Så er det bare å ta bildet på vanlig måte.

 28. No har jeg sjansen å spørre. Har du tatt plastikk kirurgi i ansikte? Isåfall – hva gjorde du? Hvor gammel var du? Hva fikk deg til å gjøre det? Hva kostet det? Og har du extension? 🙂

  1. Nei, ingen operasjoner. For et spørsmål…

   Extensions har jeg.

   1. Nora C

    Vet du hvor gammel Caroline er? Hun er i 20-årene!

 29. Så kult at det er en innstilling på kameraet! Selv liker jeg å eksperimentere med sånt i Photoshop i stede, så jeg alltid har et «nøytralt» originalbilde 🙂

 30. Når avsløres vinneren av konkurransen med Benny Ottosson? 🙂

 31. Har et hus spørsmål! 🙂
  Har dere byggeplaner? Hvordan tenker du det skal se ut? Bilde inspirasjon?

 32. Bildet ble skikkelig kult! Det hadde vært veldig fint for oss lesere om du kunne samlet noen spørsmål i et innlegg av og til ♥

 33. Heiii Caroline 🙂
  Jeg har ett spørsmål til «ukens spørsmål»,
  kan du garantere at alle produktene du bruker og reklamerer for på bloggen ikke er dyre-testet, og at ikke ingrediensene i produktet er testet på dyr heller?

  Klem Stine

 34. victoria

  Hello michael jackson

 35. Hvor høy er du?

  1. 1.70 …. Se »FAQ» knappen.

 36. Jente ❤

  Må bare si at jeg ELSKER bloggen din! Du er også sykt pen!! Digger deg!

 37. Birgitte

  Bildet ble utrolig kult 🙂 Hva slags innstilling bruker man?

 38. Hei, kunne du fortalt litt om kostholdet ditg eller legge en link til det du har skrevet før? Finner ikke innlegget og jeg er litt interessert i å kanskje begynne å spise på den måten :p

 39. Det finnes ingen dumme spørsmål, bare dumme svar, eller hva Caroline?
  Du ba jo leserne dine sende inn spørsmål i innlegget du nettop skrev!!, Hvis da noen spør om noe som du tydeligvis blir ukomfortabel av, synes jeg det er litt unødvenig å rakke ned på spørsmålet vedkommende sendte.

  1. Så du det mener at det rettferdiggjør alle typer spørsmål? Da er vi i så fall uenige :/ Hadde ikke du blitt ukomfortabel om noen stilte deg det samme spørsmålet?

   – C

 40. Jeg lurer på en ting,som jeg tenker på hver gang jeg løper,spesielt på mølla..for jeg synes det er litt kjedelig,og innbiler meg derfor at jeg blir sliten før kroppen egentlig er sliten..men det har vel mest med interessen for det å gjøre.ute kan jeg løpe myyye lenger:)
  Men spørsmålet var egentlig: etter du har løpt 1 mil på under en time,er du ikke kjempe sliten og hiver etter pusten?for det høres ut som om du aldri blir sliten av treningen..hvertfall ikke løpingen.skulle jeg løpt 1 mil,på over 10 km/t hadde jeg sansynligvis falt av mølla når jeg var ferdig:p

 41. Fortell om utdanningen din!

 42. Kjære Caroline 🙂 Tusen takk for en inspirerende blogg! Du gir motivasjon til trening. Har blitt glad i å løpe og i går gjennomførte jeg halvmaraton på mølla mi 😀 Treningstips for å styrke ryggen mottas med takk. Ha en fin dag :0)

  1. Fotballfrue

   FLINKE deg! Håper du er stolt 🙂

   Klemmer!

 43. Hei! Synes bloggen din er utrolig gjennomført, og det er helt tydelig at det ligger mye arbeid bak 🙂 Leser den fast! Har et spørsmål: Jeg vet at du gjør et klart skille mellom «fotballfrue» og deg som privatperson. Men føles det noen ganger litt utleverende å ha Norges største blogg? Dette spørsmålet er på ingen måte vondt ment, jeg er bare nysgjerrig på om det noen ganger føles ubehagelig å skulle «gi» så mye av seg selv.

 44. He he – mp le av middagsrutinene deres, eller snarere forsøkene på å spise innen «middagstid» som det heter. Men lurer på hvorfor dere strever så fælt for å spise middag tidligere, hvis det passer dere å spise sent og dere ikke er sultne før?
  Jeg spiser selv nesten med periodisk faste (nesten kun flytende føde før kl. 19-20 om kvelden, da spiser jeg middag) og det passer meg bra. Jeg er ikke særlig sulten før da, og har fått inntrykk fra Kristine Weber at det er helt OK å legge hovedinntak av mat på kvelden, hvis man har det godt med det. Så lenge dere ikke har barn eller andre å ta hensyn til så synes jeg det er både praktisk og koselig å ta middagen sent på kvelden, når andre gjøremål er i havn og man kan slappe av og kose seg med maten og hvile etterpå 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er slitsomt å legge meg såpass mett, det ideelle ville absolutt vært å spise middag rundt klokken seks, ikke halv elleve :p Hehe. Foretrekker heller et lettere måltid mot kvelden og leggetid 🙂 Så det er vel mest derfor. Smak og behag er det jo, selvfølelig 🙂

   Klem!

 45. Hvordan gikk det med eksamenen til Lars Kristian? Håper det går bra etter opersjonen og at han er på start-ellveren til ODD på første seriekamp!

  1. Det gikk fint 🙂 Han er nok ikke tilbake på banen før mot sommeren.

   – C

 46. Hva bruker du for å markere kinnbenene osv?

  1. Er nemlig sykt misunnelig på kinnbenadine- og resten av ansiktet ditt forsåvidt <3

 47. Lille meg :)

  Jeg lurer på om du og LK aldri krangler ordentlig? 🙂 Eller er irriterte på hverandre, og ikke minst om dere aldri opplever sjalusi? Dere fremstår så overnaturlig perfekte på bloggen. Innimellom har du innlegg der du viser at du ikke er umenneskelig, og de innleggene digger jeg 🙂 Det er godt å se at du er et menneske du også. Så mitt spørsål er: Opplever dere noen gang sjalusi? Hvordan? Krangler dere slik som «narmale» par gjør av og til? Om hva? Og hvor ofte? Ha en fin dag søte 🙂

 48. Du har en kjempefin blogg med mange fine og inspirerende bilder! Stå på videre!

 49. Jaa, har et spørsmål!
  Lurer på hvordan du får tid til alt, uten å slite deg ut? Du sover jo så lite også!

 50. Kan du vise i et innlegg hvordan man gjør det? Døds kult:)

 51. Monica pronika

  Hei!
  Kan ikke du melde deg på neste sesong med 71grader nord, kjendis utgaven? Hadde jo vært noe for deg 😉

 52. Hei fine du!:) jeg har lest bloggen din fast i nesten 4 år, helt siden jeg oppdaget den da jeg lette etter bryllupsinspo da vi skulle gifte oss lørdagen før dere giftet dere, samme år 😉 det komiske er at da vi hadde kjøpt oss hus i 2011, gikk det noen uker så kjøpte dere også hus 😉 men nok om det. Du er min store inspirasjon når det kommer til veldig mye, innstilling til livet, være positiv, se muligheter i stedet for begrensninger. Jeg har to barn, 11mnd og 5 år er de, og begynte å jobbe etter permisjon nå i januar. Samtidig begynte jeg å trene igjen etter et aldri så lite opphold i forb. med en operasjon. De første gangene var det ufattelig tungt med å få tid til alt, barn, trening, full jobb i helsevesenet og samtidig få slappet av og få nok søvn. Men så tok jeg et valg, nemlig at jeg klarer alt jeg bare vil klare, får tid til det jeg vil hvis jeg prioriterer og planlegger godt. Så, jeg trener om morgenen før jobb når jeg har mulighet til det, og når alarmen ringer kl0515 å jeg er råtrøtt og egentlig vil sove til kl07 heller, så tenker jeg på deg. Du inspirerer og motiverer meg så at du aner det ikke. Noen ganger klikker jeg meg inn på bloggen din, å vips så er det så lett å bare komme seg opp av senga å kjøre til sats!:) å det gir meg så mye overskudd så jeg er ikke trøtt og sliten lenger, o jeg klarer å leke med guttene om ettermiddagen nå. Så takk til deg, du er virkelig amazing!!! Wonderwoman 🙂 håper du får en fantastisk dag! Kan du skrive litt om mat som gir energi før trening? Trenger det spes på morgenen. Og fine mellom måltider på farta/jobb?:)

  1. Fotballfrue

   Herlighet, tusen takk for så gode ord! Og for at jeg kan få være til inspirasjon, det gjør meg så glad! 🙂 Skal se hva jeg får til ift. innlegg 🙂 Stå på videre med treningen og alt du ønsker å gjøre 🙂

   Mange klemmer!

 53. Hvor langt ude. Landet bor du? Langås, hvor lang tid skal du køre, for at møde civilisation?

  1. Fotballfrue

   Det er 15 min. inn til byen, 1.5 time til Oslo 🙂

   – C

 54. Kanskje et innlegg om hvordan å tørre å kle seg som man vil, jeg mener, for deg er det jo lett som ingenting, du er jo så vant til heels i hverdagen, men andre er jo redde for at folk skal kikke osv…
  Er jo mange som også ikke pynter seg fordi de er redd for å være så overpynta, selv syns jeg bare det er gøy å pynte seg, og det har jeg jo fått inntrykk av at du også liker:)

 55. Hei! Ville bare tipse deg om en app du kan bruke til å lage sånne bilder på Ipad’en og sikkert Mac også. Den heter Color Splash.
  Ellers vil jeg bare si at jeg er avhengig av bloggen din. Er innom flere ganger om dagen… Du er en stor inspirasjons og motivasjons kilde!! 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

   Klem!

 56. Hei Caroline!

  Jeg lurer på om du kan skrive litt mere om styrkeøvelser osv,.
  En ting jeg også lurer på som jeg håper du kan besvare er, hva er egentlig lavkarbo? Er det lurt? Er det bedre enn vanlig mat? Hva kan man spise og ikke?

  Hadde blitt kjempeglad viss du kunne skrevet et eget innlegg angående lavkarbo og styrkeøvelser!
  Digger bloggen din!

 57. Gjør ikke noe om middagene blir sene nå, det reguleres automatisk når det kommer småttinger i hus:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det vil jeg tro 🙂

 58. Charlotte

  Ukens spørsmål: Du og LK har valgt å kutte ut et helt næringsstoff fra kosten, som er et av de 3 viktigste næringsstoffene, (nå tar jeg ikke med alkohol…). Dette anbefales som oftest for de som vil gå ned i vekt eller har ulike livsstilssykdommer, ikke for en person med en helt normal vekt, undervektige eller toppidrettsutøvere. Du har mange unge jenter som leser bloggen din, hva tror du dette forteller dem? At en person med en svært lav fettprosent og som overhode ikke har noe grunn til å gå ned i vekt går på en diett hvor man skal spise minimalt med karbohydrater. Å kutte på karbohydratene er jo noe man ved de fleste tilfeller forbinder med å gå ned i vekt, og det samme med ordet «diett», som dette er. I tillegg så løper du jo ganske mye, opptil en mil flere ganger i uken. Man lærer jo at det er viktig å fylle på med både proteiner og karbohydrater etter trening for bedre restitusjon og fremgang i treningen. Poenget mitt er egentlig om du syns du fremstiller deg selv som et godt forbilde for tusenvis av unge jenter når du tidligere har hatt en spiseforstyrrelse (som nevnt på bloggen), går på en diett man vanligvis går på for å gå ned i vekt og i tillegg har en veldig lav fettprosent/er undervektig?

  Hilsen en Dietist.

  (Ps. håper du kan ta dette som det er, et spørsmål, eller konstruktiv kritikk hvis du vil, og ikke «hakking» på deg som person. Jeg leser bloggen hver dag og syns du skriver veldig bra, er bare kostholdet jeg lurer på)

  1. Vi har på ingen måte kuttet ut et makronæringsstoff, vi har redusert inntaket av det 🙂 At det anbefales for mennesker med sykdom eller vektproblemer betyr ikke at det ikke er fornuftig for andre mennesker. Lavkarbo kan også være vektregulerende, og mennesker som er undervektige opplever ofte å gå opp i vekt.

   Jeg tror at dagens anbefalinger, hvor basis er store mengder korn og lettprodukter, på generelt grunnlag er uheldig. Jeg håper derfor at det forteller leserne mine at det å kutte ned på karbohydrater, spesielt sukker og stivelse, og å øke inntaket av fett, er et smart valg 🙂

   Når det gjelder trening, er det litt mer komplisert. Driver du med eksplosiv trening hvor intensiteten er høy over korte til middels lange perioder, stiller det større krav til karbohydrater både før og etter. Driver du med løping, slik som jeg, er ikke behovet så stort, ettersom et lavkarbokosthold tilpasser kroppen til å skaffe energi fra fett opp til relativt høye intensitetsnivåer. Lars-Kristian, som spiller fotball, spiser for eksempel periodisk, hvor han fyller opp glykogenlagrene dagen før kamp, og spiser lavkarbo ellers i uken.

   Behovet for karbohydrater etter trening er ikke så stort, og opp mot 20-30 gram + proteiner av høy kvalitet er vel det som tyder på å gi best effekt i forbindelse med restitusjon.

   Jeg vil ikke si at jeg har hatt spiseforstyrrelser, heller noen mnd. hvor jeg hadde et litt galt syn på mat. Tipper svært mange jenter opplever dette, uten at det går under kategorien spiseforstyrrelse 🙂

   Vekten min har vært stabil siden vi begynte med lavkarbo, og også før dette, og faller inn under kategorien normalvektig. Jeg er sjeldent syk og har normal syklus, så jeg veier nok det jeg er ment til 🙂

 59. Fotballfrue

  Det er helt unormalt å spørre en 26 år gammel jente om dette, noen mangler filter. Og jeg er mektig lei av at noen mener jeg er “spydig” eller “frekk” når jeg svarer, da jeg så og si alltid er hyggelig med mindre jeg har grunn til å være noe annet 🙂 Jeg er ikke spydig i svaret mitt, jeg avviser spørsmålet hennes, og det har jeg min fulle rett til gjøre når spørsmålet er såpass drøyt 🙂 Jeg er bare et menneske, og det er helt naturlig å reagere når noen stiller et slikt spørsmål. Selv om bloggen min handler om skjønnhet og utseende, betyr ikke det at jeg må operere meg. Det er i så fall helt sprøtt og langt ifra hva jeg anser som en nødvendighet fordi jeg driver en blogg hvor fokus blant annet er på dette området. Ingen har behov for plastiske operasjoner kun på dette grunnlaget, for en virkelighet det ville vært.

  – C

  1. Men husk på at ikke alle er så innsatt i f.eks restylan selv om det er noe som (dessverre mtk naturlig skjönnhet) blir mer og mer vanlig.
   Folk vil jo legge merke til at du har gjort noe med leppene dine, og da vil de kanskje i förste omgang tenke «plastisk kirurgi» för de tenker restylan. For uansett hvor flinke man er til å fylle opp så vil det ikke se helt naturlig ut fra naturens side.
   Derfor tror jeg at det vil dukke opp slike spörsmål flere ganger…

   1. Fotballfrue

    Restylane i leppene (og kun der) er det eneste jeg har gjort og det kommer jeg til å fortsette med. Restylane er helt naturlig og forsvinner etter 3 mnd., så dette går jo ikke under kategorien plastisk operajon 🙂

    – C

   2. Nei men det er kanskje ikke alle klar over. Poenget er at kanskje ikke alle har ondskap i sinnet når de legger inne slike kommentarer. De er kanskje ikke helt innsatt i saker og ting, rett og slett 🙂

   3. Fotballfrue

    Nei, jeg tror heller ikke at det er ment som ondskap eller for å være slem, det er derfor jeg mener at man bør tenke seg om 😉

    – C

 60. Forslag til ukens leser spørsmål:

  Dette er noe jeg har lurt på en stund. Du løper jo stadig på tredemøllen, og har inspirert meg til å begynne med det! Det jeg lurer på er hvordan du legger opp øktene dine? Som for eksempel hvor lang oppvarming/nedtrappingstid du har. Og løper du intervaller eller kjører du alle øktene dine i ett tempo? 🙂

 61. jeg lurer på hvorfor du «favoriserer» noen lesere fremfor andre ang kommentarer? Det er mange kommentarer jeg kommer med som aldri blir svart på eller gitt et lite «vink» til, mens jeg ser at andre får svar på hver eneste en.

  1. Fotballfrue

   Favoriserer? Hva har å tjene på det? Noen ganger blir kommentarer godkjent av andre enn meg, og da får jeg ikke svart, rett og slett. De gangene jeg modererer, som er stort sett hele tiden, svarer jeg de jeg kan 🙂 Beklager dersom du har inntrykk av noe annet. Kanskje du kan spørre igjen?

   – C

   1. Nei, det trenger jeg ikke… er ikke viktig for meg, var bare noen, som jeg synes, litt morsomme kommentarer og et par spørsmål på et par innlegg som jeg ikke husker hvor er en gang nå… Var bare det at jeg følte en liten periode at jeg var i «gjengen» som gjerne fikk et lite svar eller et smilefjes tilbake.. Men som sagt, ikke farlig, bare at jeg ikke gidder bruke tiden min på å kommentere da og kommer bare innom i ny og ne.

 62. HEI 🙂

  Du skrev jo at du kanskje ville begynne å studere igjen. Har du tenkt noe mer på det? 🙂 Blir du student neste høst kanskje?
  Dette lurer jeg veldig på skjønner du 😉

 63. How cool effect! Love red lipsticks!

 64. Har spurt om dette mange ganger i forbindelse med spørsmålsrunder, og håper du ofrer litt tid på det denne gang. Ønsker å høre mer om bakgrunnen for de flotte bilder dere tar. Har dere gått på kurs? Er det selvlært? Er det spesielle nettsteder der inspirerer dere med tips? Fortell litt om alt dette, og kom selvfølgelig også gjerne med en masse tips, f.eks hvilke innstillinger dere bruker for å få bildet som det du har postet her. Tror jeg spør på manges vegne! 😉

 65. N. ANna :)

  Jeg sliter litt (veldig) med å lage bakverk, kaker osv i lchf.. 🙁 Og syns det er skikkelig kjipt.
  Får på en måte ikke den smaken jeg ønsker om du forstår? Ææ. har du noen tips???
  Syns sukrinmelis kan gi en litt kunstig smak, er det noe annet som smaker litt bedre?? 🙂

 66. Hei 🙂

  På Valentine’s day ble jeg fridd til, og nå skal bryllupet planlegges 🙂
  Bryllupet skal stå sommeren 2014, og bryllupsreisen skal helt klart tilbringes på Maldivene, hvor jeg ser at du har vært der to ganger. Hvilket sted likte du best?

  1. Benedicte

   Oooo her må jeg bare svare:) vi var på bryllupsreise på Veligandu i januar, det var bare heeeelt fantastisk!!! Jeg hadde også lest bloggen av Caroline, og innleggene om de to øyene hun har vært på, og mener på at hun hadde veligandu som en favoritt?
   Jeg kan i hvertfall anbefale å reise dit på det sterkeste! Maten var nyydelig, personalet, atmosfæren – ja egentlig alt var en drøm 🙂

   1. Fotballfrue

    Veligandu! Herregud, jeg vil tilbake!! 🙂

 67. Katarina

  Ukens spørsmål: Når kunne dere tenkt dere å starte en familie? Hva mer må ligge til rette? For det ser ut som der er perfect timing. Gleder meg til å lese bloggen din når den tid kommer 🙂

  1. Katarina, tenk om de ikke kunne få barn? Tror du ikke det ville vært sårende å stadig få slike spørsmål da? Min venninne kan ikke få barn, og synes det er trist å stadig bli minnet om dette av personer som deg! Er så lei dette babygnålet fra lesere, men skjønner jeg bare må la være å lese kommentarer i stedet for å la meg irritere. Ellers bra blogg, fint avbrekk i hverdagen 🙂

   1. Katarina

    Hun har jo skrevet kort om dette et par ganger. Finnes mange måter å få seg barn på. Prøverør, adopsjon og fosterforeldre. Og jeg tror caroline ville sagt i fra om dette hvis det var tilfellet. Eller i allerfall at det er et tema hun helst ikke vil ta opp nå 🙂

 68. Ja til sørsmålsrunde! Jeg lurer på hvilket forhold du og Lar-Kristian har til religion? Du la ut et bilde av Lars-Kristian med KRIK-genser, så fikk inntrykk av at han må være ganske «aktiv kristen».

  1. Fotballfrue

   Vi er kristne begge to 🙂

   – C

 69. Fortell gjerne litt om fotografering, og hvordan du får så lyse bilder, eventuelt noe om bilderedigering. Du har bestandig så fine bilder! 🙂

 70. Hei Caroline! Jeg lurer på hva slags tanker du har om våren og sommerens skomoter? Hva blir nytt, kommer det noe spennende? Hadde vært veldig gøy å høre om du har noen innspill 🙂

 71. Hei!

  Jeg lurer på om du har tatt botox?
  Hilsen Tina

  1. Fotballfrue

   Nei.

   – C

 72. Jeg lurte på om du vil legge ut bilder av alle (iallefall noen) av rommene i huset ditt og forklare litt hvordan du innredet de? spesielt hvordan du innreder stue og walk-in-closet? Tips til et eget innlegg! Synes stilen din er nydelig 🙂 klem

 73. Lurer på hvor vesken og jakken du har på deg på bildet er fra? Kult om du kunne skrevet slikt under bildene du legger ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Hele antrekket ligger under kategorien antrekk, alt ligger / står der 🙂 Skriver alltid hvor ting er fra 🙂

   – C

 74. Hvor mye tjener du på bloggen? Hvor mye tjener Lars-Kristian?

 75. Har dere tengt på å få barn? Dere er jo i den rette alderen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *