Dip Dye and Studs

Sko Jeffrey Campbell / Jeans Nelly.com / Caps Nelly.com (adlinks) / Genser Serious Sally – Bubbleroom / Skinnjakke H&M 

Ringer Hasla / Armbånd Hasla & BikBok / Veske Mulberry 

Nagler passer perfekt på en regnværsdag, for i dag regner det faktisk her. Krysser fingrene for at det betyr at all snøen smelter, det hadde vært deilig! Jeg er alltid der når vi nærmer oss mars, da synes jeg snøen hører hjemme på fjelltur, så kan heller våren ta turen hit 🙂 Ellers jobber jeg litt mot tiden i dag, selv om jeg allerede har vært våken i snart 13 timer, har denne dagen gått så fort at jeg ikke skjønner noenting. Hadde vært så skjønt med hele kvelden fri, men jeg får se hva jeg rekker. Nå må jeg bare fortsette med mitt før vi skal starte på middagen. Har faktisk startet å skrive blogginnlegg med The Vampire Diaries på i bakgrunnen, hørte jeg hektet? Snart på sesong 4 nå!

Håper dere har hatt en fin dag så langt ♥

87 kommentarer

 1. Christina

  Du har så vanvittig fin hårfarge nå!!! Du er nydelig som alltid 🙂

 2. Nyyyydelige vipper!!!!

  Birte

 3. That´s absolutely what I like. Leather and black 😉 Good choice!

 4. Wow, du kler virkelig alt! 🙂 Ha en fin dag! 🙂

 5. Hei Caroline!

  Tommel opp for dette antrekket, det var kult! 😉

  Jeg har fulgt bloggen din lenge, og er veldig nysgjerrig på èn ting! Har lagt merke til at du stort sett handler klær på nettet. Pleier du å måtte justere klærne selv, med en symaskin? Tenker mest på bukser f.eks, som jeg synes er veldig vanskelig å handle på nettet, for de sitter sjelden som de skal når prøves hjemme 🙂
  Husker forresten at du skrev at du hadde sydd om et skjørt som var for langt, hadde jo vært supert om du ville legge ut litt DIY innlegg på slike ting også 😀

  Stå på videre, du er dyktig 😉

 6. i havent been on your blog quiet a long time and now i see you changed your hair and it looks so good 🙂 just wanted to say that 😀 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 🙂

 7. Hei! Elsker skinnjakken din!! Hvilken størreslse har du den i?

  1. Fotballfrue

   36 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *