Dip Dye and Studs

Sko Jeffrey Campbell / Jeans Nelly.com / Caps Nelly.com (adlinks) / Genser Serious Sally – Bubbleroom / Skinnjakke H&M 

Ringer Hasla / Armbånd Hasla & BikBok / Veske Mulberry 

Nagler passer perfekt på en regnværsdag, for i dag regner det faktisk her. Krysser fingrene for at det betyr at all snøen smelter, det hadde vært deilig! Jeg er alltid der når vi nærmer oss mars, da synes jeg snøen hører hjemme på fjelltur, så kan heller våren ta turen hit 🙂 Ellers jobber jeg litt mot tiden i dag, selv om jeg allerede har vært våken i snart 13 timer, har denne dagen gått så fort at jeg ikke skjønner noenting. Hadde vært så skjønt med hele kvelden fri, men jeg får se hva jeg rekker. Nå må jeg bare fortsette med mitt før vi skal starte på middagen. Har faktisk startet å skrive blogginnlegg med The Vampire Diaries på i bakgrunnen, hørte jeg hektet? Snart på sesong 4 nå!

Håper dere har hatt en fin dag så langt ♥

87 kommentarer

 1. Wow! Den røffe stilen kledde deg virkelig, Caroline 😀 Så gøy å se at du leker deg med ulike typer stiler og antrekk! Og du kler dem jo alle sammen! Men så er du jo utrolig flink til å sette dem «riktig» sammen med tanke på både farger og tilbehør til 😉 Tøff den naglecapsen! Og jeffereys’ene.. (gah, sikle!) Og rød leppestift som kronen på verket: love it! Nei, det er bare beundringsverdig hvordan du får det til gang på gang 😀
  Ha en strålende mandagsettermiddag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

   Klemmer 🙂

 2. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Nydelig antrekk! Herlig inspirasjon, virkelig! =) Kos deg resten av kvelden 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 3. Æææh, dødskult anntrekk!! 😀

 4. Så sinnsykt kult antrekk, du har så god smak, Caroline! 🙂
  Kunne virkelig tenkt meg en slik caps selv 🙂 Liker bloggen din kjempe godt! Du er så inpirerende innen klær, hår, sminke, trening og interiør! 🙂
  Klem fra Marit

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klemmer!

 5. Synne :)

  Det var en utrolig fin jakke! Jeg har sett veldig lenge etter skinnjakke, akkurat sånn du hadde der! Så jeg lurer på om det er lenge siden du kjøpte den på h&m?

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk den til jul 🙂

   – C

 6. Jeg kunne kanskje brukt alt annet enn capsen…. For jeg er ikke caps jente/ dame…. Men alt kler fortsatt den smukke!

 7. Du er som tatt rett ut av en rå musikkvideo 😀 Peneste!

  1. Fotballfrue

   😀

 8. yaya nova

  du ser helt råå ut i dette antrekket!!! du passer denne stilen skikkelig! det er litt sånn stil jeg kjører og jeg fikk nettopp lyst til å kjøpe alt du har på deg :)ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀 Tusen takk!

   Klem 🙂

 9. Dette var en annerledes stil på deg, men du kledde den! Veldig kult!!

  Jeg lurte bare på om du kunne (eller kanskje du har) skrevet et innlegg om sunt fett eller vise til noen nettsider med tips om matvarer med sunt fett i. Du har snakket mye om dette, men jeg finner ikke tilbake til innleggene. Hadde vært veldig fint 🙂 Jeg trenger å legge på meg og da kan jeg jo ikke kutte ut fett, men jeg vil jo ikke proppe i meg masse usunne fettsyrer jeg ikke trenger og som ikke er bra for kroppen.
  Tusen takk for hjelp! 🙂

  1. Fett fra alle animalske kilder er bra fett, i tillegg til fiskefett og litt vegetabilske oljer 🙂 Dvs rent kjøtt og fisk, meieriprodukter og vegetabilske oljer, og da spesielt linfrøolje eller rapsolje. Du kan også få i deg nøtter i moderate mengder 🙂

 10. Gorgeous as always!!:) <3

 11. Hvorfor er du ikke på VBA?

 12. Bildene blir bare mer og mer nydelige hver eneste dag som går. Jeg elsker at du går fra «Lady» antrekk til tøffe antrekk inni mellom. Denne stilen passer deg til tusen! Her er det også mye regn, og det snør også. Gled deg til sesong 4 av Vampire Diaries. Jeg elsker mest Klaus, aksenten og stemmen hans er sååååå sexy at jeg nesten dør av det. Too much sexiness to handle 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg! Hehe, liker Klaus litt jeg også faktisk 😉

   Klemmer!

 13. Hei,

  Hva skjedde egentlig med Helsematen og Chills AS?
  Ser ingen av de andre bloggerne som jobbet med Chills skriver noe om det lenger.

  1. Fotballfrue

   Jeg vet svært lite om dette, dessverre :/

 14. Sykt kul caps! Og de skoene digger jeg! Stå på Caroline! <3

 15. Så kult og annerledes antrekk fra deg! Veldig gjennomført 😀 Åh, Vampire Diaries er jo såå spennende.. Du burde glede deg til de helt nyeste episodene, jeg dør av spenning!!

 16. Wow, so cool combo! Totally love the studded cap matched with the Lita! Awesome jacket and whole look:) Looking always very beautiful!:) Kisses!

 17. fantastisk stilig antrekk, morsomt å se deg i noe litt annerleders 🙂 Håper du får tatt kvelden fri, og i så fall; tilbring den med VP! det blir bare bedre og bedre jo lengre du kommer, mao så har du masse bra i vente 😉 Jeg venter forresten i spenning på når du endelig er på team damon, haha

 18. Nydelig! Rock-chic *s* I Oslo börjar snön försvinna sakta men säkert, lite blött och slaskigt. Men vi går mot ljusare tider *!*

  Tips:
  Lagade puré av kokt blomkål, tillsatte lite fløte, salt och peppar. Super gott till lax bland annat! Har du prövat? Man kan också ha i créme fraîche istället för fløte. Prövar att inte spise så mye potatis. Pasta kommer bli svårare, är lite av ett pasta-freak *s*

  Klem <3
  // Amanda

 19. Nydelige deg! Og nydelige Lilyen! <3

  1. Fotballfrue

   <3

 20. Hei 🙂
  Lurte på en liten ting, jeg har kjøpt dagboken din og lurer på hvilken mel jeg kan bruke istedet for mandelmel? Det har seg slin at jeg er allergisk for nøtter…

 21. Herregud, at det går ann å bli såå fin! Blir helt målløs! Du er en STOR inspirasjon, digger deg masse!

  1. Fotballfrue

   :O Snille deg! Tuuusen takk 😀

 22. Hekta på den serien jeg også og blei forbanna når Fem valgte å ta en pause i serien! men jeg venter. Nekter å laste den ned, da det er litt kos å se på en serie fast en dag i uken:)

 23. Birgitte

  Du så jo bare fantastisk ut. Likte det kjempe godt, jeg 😀 Bare et lite spørsmål ang. iHerb: Jeg har bestilt der tidligere, men nå har jeg altså flyttet og må endre adresse. Problemet er at jeg ikke finner Norge som alternativ på land :S Er dette noe du, eller noen av de andre leserne, har opplevd?

 24. Er det ikke slitsomt å være så perfekt hele tiden? Ikke ett hårstrå som ligger feil 🙂

  1. Er det ikke slitsomt å være så sjalu hele tiden? 🙂

 25. Det tror jeg må være det kuleste antrekket jeg har sett deg i! Elsket det!

 26. Åh, så kult å se deg i litt «tøffere» klær! Du kler jo virkelig alt, tror ikke jeg har sett ett bilde av deg uten å tenke; Fy flate så fin du er! Og en annen ting, jeg har holdt meg borte fra Vampire Diaries, for jeg har det med å bli veldig hektet på vampyrer.. Men nå tror jeg ikke jeg klarer å la være lengre.. :p Er det verdt det? Tipper jeg blir hekta, hehe!
  Mandagsklem!

  1. Fotballfrue

   Det er avhengighetsskapende!! Do it 😀

   Klemmer!

 27. Jeg drømmer meg bort i din vakre verden. Det blir en slags virkelighetsflukt. En oppskrift på hvordan jeg hadde ønsket livet mitt hadde blitt.

  Jeg sitter i en fastlåst situasjon med «mine og dine» barn. Blir hatet bare fordi jeg er til. Jeg trenger ikke gjøre noe galt. Lurer på hvor lenge jeg skal fortsette og prøve, og om det er verdt det til slutt.

  Stå på! Lev det livet du drømmer om å leve! Fortsett å ta de riktige valgene. Da blir alt så mye lettere.

  Ønsker deg alt godt i verden.

  <3

  1. Fotballfrue

   Kjære deg <3 Veldig lei for å høre om situasjonen din, og jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn at jeg er lei for at du har det sånn. Men det ordner seg! Du må ikke gi opp. Alt ordner seg tilslutt <3 Vær glad i livet og aldri gi opp!

   Klemmer <3

 28. Du kler ALT søte deg. Dette var en dødskul! outfit som balanserer alt det feminine. Mer rock & nagler til Siljan – de trenger litt action :))))

 29. Alt kler den smukke:-) Kjempefin genser du hadde på deg i dag, bare synd de ikke hadde mer igjen i strl. S 🙁

  Tusen takk for svaret ang. wedgesneakersene, jeg gleder meg til de kommer i posten 🙂

  Ha en fin mandagskveld!

 30. Så fint antrekk, likte det veldig godt! 🙂 hvordan er jakken i størrelsen? kan jeg spørre hvilke størrelse du har? 🙂
  Klem fra Kine 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har strl. 36 i jakken, ellers går det dårlig med tykke gensere under for eks. 🙂

   Klem!

 31. Kult : ) !

 32. The Vampire Diaries er helt sykt avhengighetsskapende!! 😀 Jeg har fulgt med et års tid nå. Serien er superbra og den blir ikke akkurat verre. Kul stil på bildet 🙂 Ha en fin mandag 🙂

 33. Karolina R

  Hi Caroline ! As always you look extremly awsome ! 🙂 by the way I think fb removed that account I wrote about some time ago ! :)))) Greetings to You and Lars-Kristian and… kisses to doggies haha :))

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for letting me know <3

   Hugs!

   1. Karolina R

    You’re welcome ! <3 big big hugs ! 🙂

 34. Hvor ser du vampire diaries hen? Streamer du det noen plass? Har hele sesong 3 rett foran meg, men det er uten tekst og synes det er bedre å se det med tekst 🙂

  1. Fotballfrue

   Netflix 🙂

   – C

   1. Elisabeth L

    Men netflix har jo bare sesong 1 og 2. Bruker du det amerikanske netflix da eller?? Jeg er en stooor fan av bloggen din caroline♥

   2. Fotballfrue

    Ja 🙂

    Klem!

   3. Helene

    Hei Caroline 🙂

    Hvordan får du amerikansk netflix på ipaden og iphonen din? Blitt helt hekta på Vampie Diaries jeg også og på norske netflix er det bare to sesonger = får ikke sett noe mer på det snart 🙁 Og jeg bruker å se på det når jeg trener… 🙂

 35. Katrine H

  Råstilig, og ikke minst sexy!
  Elsker de skoene, er ett av mine favorittpar i skoskapet mitt 😉

 36. Fantastiske bukser, de kledde du virkelig!

 37. Hvilken str har du i buksen Caroline?
  litt usikker på hvilken str jeg skal bestille 🙂
  Idar var du bare helt rå ;);)

  1. Fotballfrue

   25 og 34 på lengde 🙂 Endelig en bukse som er lang nok! 🙂

   Klem!

   1. Hehe ja, har det samme problemet.
    Men disse var ok i lengde 34, har en blomstrete bukse fra samme merket og de var like lange :))
    Er den veldig stretch? Eller mer stiv?
    Klem 🙂

   2. Fotballfrue

    Stretch 🙂 Utrolig behagelige 🙂

    Klem!

 38. Stilig! Særlig bilde nummer to! Elegant og nesten litt «musikkvideobabe» m/attitude på en gang!
  Er det noe du ikke kler? 🙂

  Jeg lurte på en ting: Jeg testet ut å bruke donut i håret, og syntes resultatet ble veldig pent, men da jeg skulle ta håret løst igjen, ble håret mitt så brusete som bare det :/ Er det forskjell i kvalitet på donutene? (Beklager om det er dumt spørsmål, -jeg er ikke så god på hårgreier..) Jeg kjøpte min på H&M. Har ikke turd å bruke den siden, så nå er det tilbake til den gamle kjedelige hestehalen.. Blir veldig glad for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Så rart, det har jeg ikke opplevd :/ Første jeg kjøpte var fra ebay, så jeg tror ikke det er noe særlig bedre kvalitet enn H&M 😉 Det kan bli litt statisk, men ikke brusete. Bruker du hårolje?

   Klem!

   1. Tina A

    Ja, jeg bruker hårolje. Hm, rare greier. Kanskje håret mitt er allergisk mot donuts, haha.
    Ha en fin dag! 😀

 39. Så tøff du var i dag ! 🙂 Likte genseren utrolig godt!

 40. Nei, nei, nei Caroline, snøen må ligge til påske. Det er så fint å legge treningsturen på kveldstid på ski ut i marka. Da tar jeg på meg hodelykt og legger i vei innover i skogen.
  Så sånn er det med den saken søte deg. Du må nok kle godt på deg en måneds tid til:)
  Ha en fin kveld. Kult antrekk Btw:)

 41. Marthe c

  Fineste på leeeenge 🙂 gaaawd ditta va fint 🙂

 42. Lars Kristian og/eller frua:) Kunne du/dere lage et innlegg over kosttilskudd man bør få i seg?

 43. Michelle

  Den stilen digget jeg! du kler flere stiler, og det er kult at leker med de forskjellige stilene! Inspirerende 😀 alt kler den smukke 😉 <3

 44. Fy fader, her var du bare råkul, Caroline! 🙂 Slående vakker som alltid, men så utrolig gjennomført og kul stil. Digget det! Og den vesken fra Valentino: JA! Klem 😉
  PS: jeg begynte å se Vampire Diaries for to uker siden, etter anbefaling av min flatmate, og jeg er nå på nest siste episode. DA snakker vi hektet. Hvordan jeg har fått tid til skole, trening, søvn og sosialisering i tillegg, det skjønner jeg ikke. NERD! 😛

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Haha, ja hvordan har du fått tid til det? Det lurer jeg på også 😉 Men jeg skjønner deg så godt!

   Klem 🙂

 45. Vil tipse deg om noe sunt og supergodt snacks som er kjempe lett!.. Du har kanskje hørt om det eller smakt det før men ikke så mange har det så du kan jo lage et innlegg om det på bloggen kanskje ?
  Her er oppskriften i hvertfal https://elleblogg.no/wellness/2012/12/09/wellness-pops-aint-cake-pops/

 46. Likte antrekket veldig godt idag 🙂 Kult at du er litt rocka også 🙂 Jeg likte ikke capsen da, men det er jo bare en smaksak 🙂 Jeg syns den svarte hatten du har brukt noen ganger med det burgunder båndet er helt nydelig, skulle ønske jeg turte bruke hatt, det er så fint til så mange antrekk 🙂 Ønsker deg ei fin uke 🙂 Og en liten takk til LK som svarer så ordentlig og bra på så mange utrolig dårlige kommentarer, og lite gjennomtenkte påstander! Liker dere jeg !!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Heidi <3 Så god du er! Du finner forresten den hatten du tenker på hos Mango! Kjør på 😉

   Klem!

 47. Fy søren så kult antrekk! Liker den røffe stilen 😉

 48. Piiift! ;O)
  Hvor er du cool i det outfit, lækkert at se :OD

  <3
  Pia Sabine

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 49. I love your jeans! I think I have to buy them too 🙂
  Love, Anja

 50. Christina

  Du har så vanvittig fin hårfarge nå!!! Du er nydelig som alltid 🙂

 51. Nyyyydelige vipper!!!!

  Birte

 52. That´s absolutely what I like. Leather and black 😉 Good choice!

 53. Wow, du kler virkelig alt! 🙂 Ha en fin dag! 🙂

 54. Hei Caroline!

  Tommel opp for dette antrekket, det var kult! 😉

  Jeg har fulgt bloggen din lenge, og er veldig nysgjerrig på èn ting! Har lagt merke til at du stort sett handler klær på nettet. Pleier du å måtte justere klærne selv, med en symaskin? Tenker mest på bukser f.eks, som jeg synes er veldig vanskelig å handle på nettet, for de sitter sjelden som de skal når prøves hjemme 🙂
  Husker forresten at du skrev at du hadde sydd om et skjørt som var for langt, hadde jo vært supert om du ville legge ut litt DIY innlegg på slike ting også 😀

  Stå på videre, du er dyktig 😉

 55. i havent been on your blog quiet a long time and now i see you changed your hair and it looks so good 🙂 just wanted to say that 😀 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 🙂

 56. Hei! Elsker skinnjakken din!! Hvilken størreslse har du den i?

  1. Fotballfrue

   36 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *