Amazing Red Valentino

I am in love!! Har dere sett noe mer romantisk enn denne vesken fra Red Valentino? Den er perfekt til stort sett alt, spesielt nå som våren og sommeren nærmer seg. Kjedet på den er vevet med blomster og grønn flora, rett og slett en midtsommernatts drøm, som det så fint står i beskrivelsen på hjemmesiden. Inni er den lys, lys rosa og dette går også igjen i sømmene rundt omkring på hele vesken *sikle* Mye finere enn en Chanel, spør du meg, og prisen er heller ikke altfor drøy med tanke på levetiden til en veske. Du finner den hos my-wardrobe (adlink) ♥ 

Jeg har faktisk satt sammen noen antrekk med den for å overbevise meg selv 🙂

Topp Lipsy / Sko Nelly / Skørt See by Chloé / Veske Red Valentino / Neglelakk Barry M / Ring Aamaya by Priyanka 

Pumps fra Nelly / Armbånd fra Marc by Marc Jacobs / Jeans fra Burberry Brit / Veske Red Valentino 

Skjorte Vanessa Bruno / Øredobber Asos 

Ring Anton Heunis / Boots Nelly / Skjorte Paul & Joe Sister / Jeans J Brand Denim / Øredobber Anton Heunis

Veske Red Valentino / Lue Lindex 

Alle skoene jeg har brukt i collagene er fra Nelly.com, der har de nemlig en high heels-kampanje på gang nå, hvor de har satt ned prisen på en rekke sko, faktisk helt ned i 99 kroner og opppover 🙂 Sjekk ut salget her (adlink) 

Så var det vesken. Hva synes dere? Skal, skal ikke?

Ok. . .

Skal!

Jeg klikket den nettopp hjem 🙂

97 kommentarer

 1. Nyyyydelig veske!
  Men jeg lurer på hvor mye ekstra du betaler når du bestiller fra den nettsiden? Er det toll + frakt + ekstra avgifter osv?
  De har så mye fint, vil bestille derfra selv!! 🙂

  1. Fotballfrue

   De har nettopp lanser i Norge, så du slipper toll og alt ekstra styr. Frakten er gratis 😀 Du betaler kun for det du kjøper, ikke noe ekstra.

   – C

 2. takktakktakk! akkurat dette jeg trengte når jeg ligger hjemme å nettshopper med spysjuken 🙁

  1. Fotballfrue

   God bedring <3

 3. åhåhå, det er så gøy med vesker! Jeg tok nettopp av og kjøpte min første designerveske – en Marc Jacobs. Jeg trenger ingen mann når jeg kan glane på den veska, altså… <3

 4. Kjøpte du vesken selv da, eller er den sponset siden det er adlink?

  1. Fotballfrue

   Adlink er jo ikke det samme som sponsing :/ Adlink betyr at jeg KAN få provisjon dersom et klikk fra min blogg fører til salg hos den aktuelle nettbutikken. Så jeg kjøper vesken selv.

   – C

 5. Åå, vet du hvor man kan få tak i noe liknende det lyse See by Chloé-skjørtet til en rimelig penge?
  Det var superfint!

 6. Den vesken roper «Caroline», så tror du har gjort et godt kjøp.:)

 7. A great sense of style! Thanks for your blog!

 8. Johanne

  Hei!:) Takk for tips om salg på Nelly! Er så gøy når du tipser om det! Er ikke så ofte jeg faktisk handler likevel, men er gøy å inn å titte.. Dessuten legger du ut veldig fine antrekk som passer sammen-det er også gode tips å ta med seg for meg;) OG Caroline- i dag var jeg crazy, og bestilte TRE par sko hjem! Skal i bryllup til sommeren så da tenkte jeg det var en ypperlig mulighet å kjøpe meg sko jeg faktisk ikke tar meg råd te å handle te vanlig;) med denne meldinga ville jeg bare takke deg for fin blogg, tips, rabatter og inspirasjon- og for at du er du:) ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Hihi, godt å være litt crazy innimellom 😉 Håper du blir fornøyd 😀 Tuusen takk for fine ord, du gjør meg glad <3

   Klemmer!

 9. Skjørtet fra See by Chloé var såå fint!
  Fant det ikke på My Wardrobe, vet du hvor jeg kan få tak i det? 🙂
  Elsket alle antrekkene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *