Babyshower i Hønefoss

God søndag til dere ♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt 🙂 Jeg var i babyshower til fine Stine i Hønefoss i går, så jeg tilbrakte store deler av dagen i bil, men det var veldig verdt det. Jeg ser Stine altfor sjelden, så det var utrolig godt å være sammen med henne igjen. Hun har nesten 10 uker igjen av svangerskapet og ser helt fantastisk ut. Men det gjør hun jo alltid ♥ 

Venninne og moren hennes hadde gjort det kjempefint, med kaker og snacks og mat og quiz og alt som hører med, så jeg hadde en kjempefin dag, og det vet jeg Stine hadde også. Hun ante ingenting og hun fikk jo så mye fint at jeg nesten dåner.

Jeg reiste fra Siljan rundt ett, var i Hønefoss rundt tre og reiste hjem igjen halv syv. Da jeg kom hjem hadde Lars-Kristian gjort klart til middag, så jeg dumpet ned i sofaen med et glass vin og var så sliten. Til gjengjeld våknet jeg tidlig i dag, så nå skal jeg ligge i sengen og se på The Vampire Diaries til jeg føler det er fornuftig å stå opp 🙂

Nyt søndagen, så sees vi snart igjen!

104 kommentarer

 1. Det så nydelig ut! Du ser ut som en sånn søt skuespiller i en amerikansk film som skal på nettopp en søt ting som babyshower. Synes det er synd denne tradisjonen ikke var for ti år siden (jeg fikk min siste for snart åtte år siden) og jeg hadde elsket dette! Men sikkert mange som skal kritisere dette opp og i mente også. Jeg synes det er kos å feire litt. Bedre enn å skjenke en mann og binde han i en rundkjøring før han skal gifte seg.

  Er det den esken du malte på instagram som gjorde at folk gikk helt bananas i kommentarfeltet? Er det «bare en eske» eller noe mer? Nydelig var den, blir garantert satt på display!

  Ha en super dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, babyshower må man ha i 2013, kanskje du kan ha et i ettertid-shower med venninnegjengen sånn for å sjekke hva dere gikk glipp av? 😉

   Det er en eske med cupcakes oppi, men cupcaksene er laget av barneklær 😀 Viser etterpå!

   Klemmer 🙂

 2. Så herlige bilder!! Stine var kjempe vakker 😀
  I går løp jeg ute her i Bodø. Jeg løp på veien nede ved sjøen med utsikt utover fjellene. Sukk. Det var så vakkert. Tenkte på deg da jeg løp, hihi. Du er min største inspirasjon når det kommer til trening. Håper du får en fin søndag Caroline.

  1. Fotballfrue

   Ja, hun er helskjønn 🙂 Så hyggelig at tankene streifet innom meg! Du er så god, takk for at du fortsatt følger med <3 Håper du får en deilig søndag!

   Klemmer 🙂

 3. Så gjennomført! Digger at babyshower er på full fart hitover 🙂 Pompøst, overdådig og lekkert! En dag for å virkelig smøre på 🙂
  Likte alt foruten bilde nede til venstre (tipper det er mange som kommer til å kommentere det – derfor digger jeg at du deler det) 🙂

  Det er vel snart på tide å krype ut av morgenkåpen, men det er så deilig med søndagsmorgener (når det er stilt og barna sover/leker) kaffekopp, surfe litt (mye) og bare nyte 🙂

  Fine søndagen til dere!

  Birte

  1. Fotballfrue

   Haha :p Bleia med sjokolade var jo genial 😀 Jeg stod opp av sengen klokken elleve, passe på en søndag 😉

   Klem!

 4. Margrethe

  Du er fantastisk nydelig, Caroline! Absolutt elsker bloggen din! Jeg lurer på en ting, hvor ofte tar du hviledager? Skal du trene i dag f.eks? Får du dårlig samvittighet om du tar to trenefri dager etter hverandre?

  1. Fotballfrue

   Snille deg <3 Jeg tar hviledager når jeg kjenner at kroppen trenger det. Noen ganger kan det være to dager på rad, tre ganger i uken, andre ganger bare en eller to dager. Jeg har ingen regel, men trener som regel 5-6 ganger i uken. De ukene jeg løper mye, blir det som regel bare 5 økter, for da kjenner jeg at jeg må restituere mer. Er jeg aktiv med forskjellige ting som gruppetimer, spinning og løping, endre jeg ofte opp med 6 økter og dermed 1 hviledag. Det blir en treningsøkt i dag, mest fordi jeg ikke har løpt så mye / langt denne uken, så hadde jeg pause i går ettersom PT-timen var så tung på fredag. Det er viktig å lytte til kroppen, det er jo i restitusjon at den bygges opp 🙂 Jeg får ikke dårlig samvittighet, ofte føler jeg meg bedre etter treningsfri enn etter mange dager uten 🙂

   Klem!

 5. Jeg bare lurte på om du kunne lage et inlegg for oss som ikke vill bruke tusenvis av kroner på treningsentere og treningsutstyr. Et inlegg som du viser oss gode øvelser som vi kan gjøre hjemme. Du er en så inmari stor insperasjon for mange og jeg tror nok mange ville satt stor pris på et sånt inlegg:)

 6. «Hun fikk så mye fint at jeg dåner» – Vet nøyaktig hva du mener!! Jeg skulle kjøpe gave til min 8 år gamle niese, og endte opp mer på babyavdelingen hvor jeg bare «aaaaw» enn å virkelig kikke på klær til det aktuelle bursdagsbarnet :p

  Shame on meee…

  1. Fotballfrue

   Haha, det er jo lov 😉

   Klem!

 7. Åh så nydelig babyshower! Mine skjønne venninner laget også babyshower til meg denne gangen, og det var så utrolig koselig! Ble overrasket med masse god mat og leker. Vi tok ikke den bæsjebleie leken da. Fytti så udelikat bilde, sånn sett ved siden av alle de andre hehe!! 😛

  Nyt søndagen! Vi hadde planer om lunsj og konsert men snuppene våre har blitt syke, så det blir nok mest sofakos i dag.

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet! Gjett hva som er i bleia :p God bedring til snuppene <3

   Klem 🙂

 8. Åh så koselig 🙂 Ser ut som en skikkelig hyggelig baby shower! Har ingenting i mot at vi låner denne tradisjonen og adopterer den, det er jo bare kos 🙂

 9. Ååå, så koselig 🙂 Hvor er skoene fra? De var skikkelig fine!

  1. Fotballfrue

   Stars by Jonas Helberg (?), har linket til dem en del ganger, de har vært på salg hos Nelly 🙂

   – C

 10. OMG! Du er superhot på det første bildet!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   1. HELT ENIG!! Helt vanvittig nydelig :))

 11. Ååå, så koselig 😀 Og så masse god snack! Skikkelig rosa og gjennomført også 🙂

 12. Elisabeth

  Så fantastisk fin du var!:) Kjører du så langt i så høye heler foresten?

  1. Fotballfrue

   Nei, denne gangen hadde jeg kjøresko 😉 Og jeg gikk jo ikke med disse inne heller, men de er jo en del av antrekket, så jeg ville ha dem på på dette bildet 🙂

   Klem!

 13. Åh, så gjennomført, med flotte detaljer 😀 Og du ser jo helt fantastisk ut, Caroline! Nyt dagen med de tre guttene dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne Kamilla <3 Håper søndagen din blir alt du ønsker og mer 🙂

   Klemmer 🙂

 14. Hørtes veldig koselig ut:)

  Jeg bor faktisk i Hønefoss!

 15. Hei! Ville bare legge igjen en kommentar. Søkte etter oppskrift på mousakka i går, å da kom jeg over din!! Å det ble så utrolig godt!! Som du skrev, en måtte ha goood tid, tror jeg sto på kjøkkenet fra kl 18:00-21:00! Haha! Den oppskriften skal jeg bruke flere ganger! Ha en fin fortsatt strålende søndag!! Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Den tar sin tid, men oi, det er så verdt det 😀 Glad du likte den 😀

   Klemmer!

 16. Så kjekt det så ut! Jeg har aldri vært i en babyshower før, men har en del venninner nå som har fått barn. Og ja, noen av det beste med å være hobytante er å kunne kjøpe disse fine og litt dyrere tingene som mor&far kanskje ikke kan ta seg råd til hver eneste dag. Hva kjøpte du til henne?

  Det ser forresten ut som smeltet firkløver eller krokanrull i bleia. Det er jo ikke noe ekkelt med det!

  1. Fotballfrue

   Walters Mandler 😉 Hehe! Jeg kan vise hva jeg lagde til babyen, til Stine kjøpte jeg ansiktsmaske. Viktig med egenpleie også 🙂

   Klem!

 17. Åh vilken underbar babyshower! Vad tycker du om Marc Jacobs design av de nya Coca-Cola light burkarna? (Har bild på vår blogg här: https://tmblr.co/ZG8hBteHCw7K) Och är det bra att dricka light? Jag har hört folk som är både för och emot, så vad anser du? Kram!

  1. Fotballfrue

   Jeg drikker selv pepsi max, så jeg synes det er helt ok innimellom 🙂 Elsker boksene!

   Klem 🙂

   1. Det er viktig å være kritisk til kilder 😉 Youtube er på ingen måte en god kilde. Orker ikke se videon, men er rimelig sikker på at det som hevdes der ikke kan dokumenteres på noen som helst måte. Aspartam er helt trygt 🙂

   2. Linken var ment til Miriam:) Jeg mener personlig det er viktig å være kritisk til alt som har Monsanto i ryggen.

   3. Ja, skjønte det 🙂 Men det er mye tull om aspartam rundt på nettet, og det synes jeg er greit å informere om 🙂

    Skal en tro på all skremselspropagandaen, må en også kutte ut kjøtt og frukt :/ Men det er bra å være skeptisk, men da må man også være kritisk til kildene 🙂

   4. ninetta bagarelli

    Så enig, Bente! Sett «The world according to Monsanto» ? Verdt å bruke halvannen time på. (og nei, det er ikke konspirasjonsteorier som dominerer denne dokumentaren;-)

   5. Sikkert kjempespennende 🙂 Så den dokumentaren som gikk på TV for ikke så lenge siden.

   6. Det er verdt å få meg seg the «timeline» om hvordan aspartam ble til og Monsanto fikk det på markedet.

   7. Såvidt jeg vet kom Aspartam på markedet to år før Montesanto kjøpte Searle? Viktig å huske at disse seriene som nevnes her ikke er kvalitetssikret. Ser du hvem som står bak kritikken av Aspartam, så finner du folk innen alternativbransjen. De er ikke akkurat kjent for å forholde seg til hva som er vitenskapelig bevist, men livnærer seg på skremselspropaganda og konspirasjonsteorier.

 18. Oh, that´s so cute. All the pink ballons and sweets . And the box you did by yourselfe? Well done! 🙂

  1. Fotballfrue

   Yes, I did 😀

   Hugs!

 19. Absolutt en tradisjon vi burde innføre fast i Norge også! Det er jo så koselig og fint å møtes på den måtem, for å feire at et nytt liv skal komme til verden ♥ Skikkelig fint dere har gjort det – gjennomført og stort 😉

 20. Wow, det så utrolig flott ut 🙂 Hun var heldig hun!

 21. Koselig med babyshower men jeg hadde heller sett at den kom ETTER at barnet var født i stedet for før. Jeg husker mitt første svangerskap som en lykkelig tid men også med mange skremmende tanker om fødsel og om barnet ville komme til verden friskt og velskapt.
  Mange mamma’r, fremfor alt førstegangsfødende, trenger en real oppmuntring i tiden etter at barnet kommer. Man sitter der i ammetåka og bustete hår og lurer på hvor alle rosenrøde fantasier om verden som nybakt mamma kom fra??
  Da ville en babyshower komme som et flott avbrekk i hverdagen! 🙂

 22. Du er alltid like nydelig!! Så veldig koselig ut:-)

  1. Fotballfrue

   Takk, snille <3

 23. Cathrine

  Så koselig:) husker mine venninner gjorde det samme! 🙂 gode minner:) jeg lurte på om du eller LK kunne svare meg på en ting, eller om dere i det ele tatt vet hvorfor det er sånn! Jeg Har akkurat begynt på treningssenter( jogget bare før) men begynte på senter for å få litt muskler og for å gå ned noen kilo i vekt. For 2 uker siden veide jeg 64 kg og i dag veier jeg 65.2. Why? Hva gjør jeg galt? Spiser riktig og er på senteret hver eneste dag. 30 min kondisjon 30 min styrke! Jeg vil ned, ikke opp 🙁

  1. Cathrine: du gjør alt RETT! Husk at muskler veier MER enn fett, så at tallet på vekten øker et bare bra!
   En vekt er i utgangspunktet heller ingen god rettesnor, mål heller fettprosent eller ta en body screening som sier masse om kroppens sammensetning 😉

 24. Hei! For en utrolig fin blogg du har! Leser den daglig:) Er det en kjole du har på deg? Eller skjørt og bluse? Hvilket merke er det?:) Klem

  1. Fotballfrue

   Skjørt og bluse, har skrevet hvor det er fra i en kommentar lenger opp 🙂

   Klem!

 25. Så nusselig! Gleder meg til å få barn. Haha. Men det blir nok noen år til!!! :F

 26. Michelle

  Hei, du så strålende ut på bildet! 🙂
  Hvor er antrekket fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kåpe Zara / Skjørt Lipsy VIP / Skjorte H&M / Alpelue H&M / Sko Stars – NLY / Veske Mulberry / Armbånd Marc by Marc og Treasures 🙂

   Klem!

 27. Hei!

  Hvor har du kjøpt den hvite jakken du har på deg?:) Den var utrolig fin!!!
  Ha en super dag!:)

 28. Så fin du var! Og wow, så gjennomført det så ut 😀 Gleder meg sånn til noen kan arrangere babyshower for meg en gang i fremtiden, hehe!

  1. Fotballfrue

   Hehe, det skjønner jeg godt! Enig 🙂

   Klem!

 29. christina

  Hei ! Jeg sendte deg ett spørsmål om vippeexdention for noen innlegg siden, men fikk ikke svar der :/ Hadde satt pris på om du svarte 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror jeg har svart på det? Hva spurte du om? 🙂

   – C

 30. Hei!

  Hvor har du kjøpt den hvite jakken du har på deg?:) Den var utrolig fin!!!
  Ha en super dag!:)

 31. Så koselig! Det er jo så utrolig mye fint til disse små, smelter jo av alle de små klærne som henger rundt i butikkene! Håper du hadde en fin dag igår :-))
  God søndag fine Caroline <3

 32. Ååh, så utrolig fint antrekk du hadde! Nydelig 😀 Hvor er kåpen fra? Den er så vanvittig søt!

  Babyshower så kjempehyggelig ut, gleder meg til å se hva du lagde i gave 🙂

  1. Fotballfrue

   Kåpen er fra Zara 🙂

   Klem!

 33. Det så skikkelig fint ut! Skal helt klart ha babyshower den dagen jeg også skal ha barn 🙂

 34. Nydelige cupcakes må jeg si:) de er forresten laget av søsteren min:
  http://www.bakemesterharepus.blogg.no 🙂

  Hun er kjempeflink og alle burde sjekke ut bloggen 😀

 35. Ann Helen

  Du ser kjempefin ut!
  Men.. hvorfor feire babyen før den er kommet ut? Det er fortsatt en risiko ved å være gravid, og ting kan skje.. Jeg er i mot babyshower akkurat på grunn av dette… Er det ikke mye bedre å feire etter at barnet faktisk er født, friskt og fint..? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du, dette vet jeg ingenting om, jeg var bare invitert 🙂 Men det er jo det som er tradisjonen, babyshower holdes før babyen kommer 🙂 Aner ikke hvorfor det er sånn.

   – C

   1. Antageligvis fordi alt skal være ferdig og klart til babyen kommer. En babyshower består jo av å gi gaver til foreldre og baby, og det er litt i seneste laget å gi alle nødvendigheter, etter at bayben er født. I tillegg vil nok foreldrene være litt for travle til å holde selskap i starten.. Skal man la være å feire tilfelle man får et sykt barn? En baby er jo verdt like mye feiring uansett. 🙂 Og om det er en risikograviditet blir som regel avslørt mye tidligere..

    Uff, må være slitsomt og tenke «hvis, om og men» hele tiden..

   2. siljemarie

    babyshower holdes før barnet blir født på grunn av gavene, er en flott tradisjon å hjelpe de nye foreldrene litt på vei med ting de trenger før babyen kommer, feks bleiebøtte, ammepumpe, flasker, stellebord, bilsete osv.. litt dyrt for bare en å kjøpe , men går jo an å spleise. dette er hensikten med babyshower, og det er derfor det holdes så tidlig. en kjempefin skikk som virkelig hjelper de som skal bli forelsre, for det er faktisk veldig dyrt med alt som trengs.

 36. You were so beautiful Caroline! Love your outfit, stunning coat and the hat just suits you!:) Lovely photos, congrats to the future mom:) xo

 37. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Awwhhhh! Så utrolig skjønt gjort altså! <3 Så herlig 🙂 Jeg tror ikke jeg hadde visst hvor jeg skulle gjøre av meg om noen hadde gjort noe slikt for meg altså! Tipper hun ble utrolig glad og rørt 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 38. Wow, nok en nydelig stylet Caroline! 🙂
  Ikke si at du kjørte bil i de lave, kalde finskoene? Hehe – Alt for skjønnheten, og jeg digger at du våger å være
  deg selv fullt ut. Jeg husker da jeg selv bodde i Fredrikstad, og brukte å kle meg opp mer enn jeg gjør nå. Så
  er det veldig stas å kunne bruke de fine klærne man har hengende også… Men, du er jo WAYYY over standard
  kleskodeks nede i regionen der du bor, det vet jeg av erfaring.
  Baby – expecting, er koselig, og en tid preget av forventning. Stine, pass på å skaffe deg NOK søvn, da det blir
  en av de tøffeste utfordringene i en tilværelse med barn. 🙂
  Jeg har også en bekjent som venter barn i samme området, Hønefoss.. de venter også en jente om kort tid. 🙂

  God og herlig søndag ønskes deg, og en klem følger! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg hadde kjøresko denne gangen 🙂 Dette blir Stine sin andre, hun har en sønn fra før av, vakre Lukas 😀

   Klem til deg!

 39. Blogg adressen til Stine? 🙂

  1. Fotballfrue

   http://www.stilars.blogg.no 🙂 Har linket 🙂

   – C

 40. Hei! Lurte på om man blir brun med en gang av sunspa
  Eller kommer fargen gradvis?:))

  1. Fotballfrue

   Du blir brun med en gang, men den sitter først etter 6-8 timer 🙂

   – C

 41. Karoline

  Hei! Så utrolig koslig! men jeg har et helt annet spørsmål til deg.

  Sakte, men sikkert har endelig kjæresten min blitt opptatt av mote, og spurte meg i går kveld om jeg kunne begynne å følge noen gode moteblogger for menn. Du er en av mine største inspirasjoner, og jeg regner med (som det virker som) at Lars-Kristian også er interessert i hva som er nytt og hot for menn. Hva inspirerer han? Og kunne du kommet med noen tips, enten som kommentar her eller lage ett innlegg, på gode inspirasjonsblogger for herremote? Har prøvd å søke litt, men finner ikke helt hva jeg ser etter..

  Hilsen en lojal leser 🙂

 42. Kristianne

  Vampire diaries er best! Hvor langt har du kommet? Har kommet til sesong 4 episode 13, og dør av spenningen, herregud!! Vet du om det er kommet flere episoder ut, jeg vil så gjerne se mer, klarer ikke vente!!

  1. Fotballfrue

   Episode 13 sesong 3 😀

   Klem!

   1. Kristianne

    Du har virkelig mye å glede deg til, blir bare mer og mer spennende. Men skal ikke røpe noenting! ;D
    Men jeg har blitt heeeelt avhengig! 😀

 43. Vackra kvinna! Den outfiten var helt makalöst fin! Vart är kjolen köpt!?
  Tycker det är kul att fler amerikanska traditioner kommer hit, så som babyshower, bridalshower, valentine’s day och så. Att vi slår på stort! Hade du en möhippa?

  Hoppas ni får en fin söndag!

  Klem <3
  // Amanda

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? 🙂 Hehe, hva er möhippa? Utdrikningslag? I så fall, ja 😀

   Klemmer 🙂

 44. Lisa Marielle

  Ååå… Sååå herlig!!!
  Ser helt fantastisk ut, og du er like vakker som alltid Caroline<3

  Jeg skal arrangere babyshower om akkurat 1 måned,
  så tusen takk for bilder og inspirasjon:)
  Min kjære venninne venter en liten jente, så dette var perfekt:D
  Elsker rosa, masse rosa må til på slike baby-fester;)

  Ha en deilig søndag, fineste<3

  *Klemmer*

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, søte deg 😀 Så spennende å arrangere, gleder meg til jeg skal arrangere for venninner i fremtiden jeg også, kommer til å ta helt av :p

   Rosa må det være 😉

   Klemmer tilbake 🙂

 45. Viktoria

  Du er nydelig Caroline!
  Lov å spørre hvor jakken er fra? 🙂

 46. Hello!! I just discover your blog and I really like it!!! I’m gonna follow on bloglovin’ 🙂
  Leave you my blog link so you can check it, hope you like it

  https://ftalecreations.blogspot.com.es/

 47. Kristine Wiik

  Åååh Vampire Diaries e så ubeskrivelig bra! Har du sett dn nyeste episodn? Ho Katherine kom tebake :DD

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg er bare i sesong 3, jeg 🙂

   – C

  2. Lisa Marie -

   Trengte du å si at hun kommer tilbake? :/ Synes faktisk det er litt «underholdning» å lese kommentarfeltet, litt kjipt å få vite sånne ting :p Bagatell eller ei! 😀

   1. Fotballfrue

    Det var kanskje det som var hele poenget med kommentaren, å avsløre litt? Folk er rare. Men Kathrine har uansett aldri forsvunnet slik at vi har sett det da, så det er jo ingen overraskelse at hun kommer tilbake heller :p

    – C

   2. Men da trenger vel ikke du publisere den kommentaren heller, fotballfrue?
    Da bidrar jo du også til at folk får «kjip informasjon».

   3. Fotballfrue

    Jeg tror ikke du følger med på serien? Hun har aldri forsvunnet forsvunnet, ikke som jeg har forstått i hvert fall, så det at hun kommer tilbake er åpenbart 🙂

    – C

   4. Lisa Marie -

    Etter det jeg forsto av serien, så ble hun borte, men det var sånn jeg tolket det. Så jeg har aldri forventet at hun skulle komme tilbake egentlig, og det at hun da gjør det ville vært en overraskelse 🙂 Men den er jo ødelagt nå :p

 48. Syntes bloggen din er veldig inspirerende! 🙂
  Må innom en gang om dagen ihvertfall! 🙂
  Jeg elsker kåpen din fra Zara, hvor lenge siden er du kjøpte den? Såg på siden deres, men fant den ikke.
  Blir veldig glad for svar. Ha en fin kveld, søte deg!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Kjøpte kåpen i høst.

   Klemmer!

 49. Gurimalla så fint og staselig de hadde ordnet til, så herlige herlige bilder 🙂 Og for et utrolig fint antrekk, kan jeg spørre hvor kåpen er fra:)?
  Klem, Elle

 50. Wow, var du virkelig halvannen time hos venninna du ser så sjelden?

  1. 15.00 – 18.30 er litt mer enn halvannen time 😉

 51. wow, i love the whole outfit!!! the coat and the shoes = LOVE
  your a such an awesome person, so adorable and sweet 🙂
  you doing so well.
  Love, Anni

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 <3

 52. hva er det på bildet nederst til venstre?? :p

 53. Er sikker på en ting ihvertfal!! Ditt babyshower i fremtiden blir ekstremt fint og kreativt 🙂 Så må jeg få si at Stine ser utrolig flott ut som gravid (og for andre gang :-O).

 54. Så utrolig korslig ut! Elsker antrekket ditt og spessielt skoene <3 Hvor er de fra?
  Jeg har også et lite spørsmål, hvor lager man sin egen side uten ' .blogg.no ' ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *