Babyshower i Hønefoss

God søndag til dere ♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt 🙂 Jeg var i babyshower til fine Stine i Hønefoss i går, så jeg tilbrakte store deler av dagen i bil, men det var veldig verdt det. Jeg ser Stine altfor sjelden, så det var utrolig godt å være sammen med henne igjen. Hun har nesten 10 uker igjen av svangerskapet og ser helt fantastisk ut. Men det gjør hun jo alltid ♥ 

Venninne og moren hennes hadde gjort det kjempefint, med kaker og snacks og mat og quiz og alt som hører med, så jeg hadde en kjempefin dag, og det vet jeg Stine hadde også. Hun ante ingenting og hun fikk jo så mye fint at jeg nesten dåner.

Jeg reiste fra Siljan rundt ett, var i Hønefoss rundt tre og reiste hjem igjen halv syv. Da jeg kom hjem hadde Lars-Kristian gjort klart til middag, så jeg dumpet ned i sofaen med et glass vin og var så sliten. Til gjengjeld våknet jeg tidlig i dag, så nå skal jeg ligge i sengen og se på The Vampire Diaries til jeg føler det er fornuftig å stå opp 🙂

Nyt søndagen, så sees vi snart igjen!

104 kommentarer

 1. wow, i love the whole outfit!!! the coat and the shoes = LOVE
  your a such an awesome person, so adorable and sweet 🙂
  you doing so well.
  Love, Anni

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 <3

 2. hva er det på bildet nederst til venstre?? :p

 3. Er sikker på en ting ihvertfal!! Ditt babyshower i fremtiden blir ekstremt fint og kreativt 🙂 Så må jeg få si at Stine ser utrolig flott ut som gravid (og for andre gang :-O).

 4. Så utrolig korslig ut! Elsker antrekket ditt og spessielt skoene <3 Hvor er de fra?
  Jeg har også et lite spørsmål, hvor lager man sin egen side uten ' .blogg.no ' ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *