Siden sist @fotballfrue

God morgen, skjønne lesere ♥ 

I dag har jeg treningsfri og det skal bli veldig godt, er så tung i kroppen og kjenner at jeg bare trenger å ikke gjøre noe som helst. Hadde en kondisjonsøkt med Alexander i går som krevde litt for høy puls, så i dag skal jeg bare slappe helt av. Uansett hadde jeg ikke hatt tid til stort annet, for snart er jeg på vei ut i bilen for en lang kjøretur. Kan ikke si noe om hvor jeg skal og hva, ettersom det skal holdes hemmelig, men jeg oppdaterer dere litt senere 🙂

Her er litt bilder fra instagram siden sist, har ikke vært så flink denne uken, men følg meg gjerne @fotballfrue ♥ Har snart 100.000 følgere og det er SÅ gøy 🙂

1. Hugo skal begynne med proteinpulver 🙂 Neidaa. 2. 100 prosent sminkefri rett før s(t)engetid 3. Me-time med Style Mag, rødvin og 70 prosent. Helt nødvendig hverdagslykke! 4. Jeg er på gavejakt og smelter av alle disse små plaggene. Så mye fint! Smelter igjen. Og igjen. Og igjen. 4. Kreative-Caroline har våknet! Gleder meg til å vise dere hva jeg har laget 🙂 6. Walk-in garderoben begynner å bli altfor full. Ser etter nye løsninger, men i mellomtiden gjelder det å stable ting elegant 🙂 

Nå må jeg forte meg, men vi sees snart  Ha en deilig lørdag, dere!

58 kommentarer

 1. God tur fine Caroline!

 2. Hvordan trener du intervall? 🙂 xoxo

 3. Ha ein superfin dag 😀 No skal eg på trening for å gjennomføre geriljakardio og styrke! Det gledes 😀

 4. Uff ja, hater det når walk-in garderoben blir for full ;P hehe! ikke misunnelig eller noe, neeeida 😉 Fin lørdag til dere!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

   – C

  2. *liker* Det tenkte jeg også men jeg lo med meg selv her.

   Enhver dames våte drøm, uansett alder det der…

   Ha en super helg det som er igjen av den!

 5. Så spennende, god kjøretur til hvor enn du skal 🙂 hehe

 6. Jeg følger deg selvsagt på Instagram også (jeg heter dog ikke Anja der, men «qlio» som hunden min het). God tur, kjør forsiktig, og min favoritt her er bildet av deg i pysj. 🙂

 7. Ann Kristin

  Hvis det begynner å bli fullt få en spesiallaget løsning med hyller i midten av rommet også, som en slags romdeler.
  Står de med ryggen mot hverandre får du mer plass på begge sider. Du kan også bygge opp slik at du får en gang på midten, så blir det ikke så avdelt 🙂 bare en tanke som kom til meg i farten her 🙂 ha en fin helg, digger bloggen din! 🙂

 8. Hei 🙂

  Hva skal du på møtet i dag? Skal du på hendrix eller fikse neglene dine? Eller skal du i et virkelig møte-møte? 😉

  1. Hvor har jeg skrevet at jeg skal i et møte? Å fikse negler eller dra på Hendrix er ikke et møte, men det vet du vel.

   – C

 9. Så utrolig nydelig du var uten sminke. Du er veldig pen Caroline! Lykke til i møte, og god helg 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, snille deg <3

   1. Kanskje du skal ha ett sånt innlegg hvor leserne sender inn sminkefrie bilder av seg selv og så kan du lage collage? 😀

    PS Ja, du er nydelig også uten sminke!

   2. Fotballfrue

    Ja, det har vært planen en stund, så jeg tror jeg skal gjøre det 🙂

    Klem!

 10. Hei Caroline 🙂 Jeg kommenterte på innlegget ditt om Silje Anti-Shake Tights at jeg hadde bestilit tightsen, og at jeg var litt nervøs mtp størrelsen, da 2xu-tightsen min ikke satt så godt om jeg håpet 😉 Du har nok rett i at den er litt liten i strl i og med at det er compression. I går fikk jeg uansett Röhnisch-tightsen i posten (overraskende rask levering!), og den ble selvfølgelig testet på dagens trening! Jeg er kjempefornøyd! Den satt supert, det høye livet var utrolig behagelig og jeg følte meg veldig fin 🙂 Så takk for at du tester og viser frem så mye flott treningstøy! Håper du får en flott dag 🙂 Stor klem

  1. Fotballfrue

   Ja, den er helt rå 😀 Glad du likte den! 🙂

   Klemmer 🙂

 11. Jeg syns du er veldig fin som sminkefri.
  Da er det lett å se likheten mellom deg og din søster 🙂

 12. Håper du får en fin dag!
  Merker jeg blir så glad når du skriver innlegg med masse positivitet, men kjenner at den følelsen forsvinner litt når jeg leser kommentarfeltet ditt.. Det er så mye negativitet der! Blir helt matt! Ikke det at jeg har noe i mot diskusjoner, syns det kan være både lærerikt og tankevekkende, så lenge de er saklige. Noen av kommentarene som folk skriver til deg gjør at jeg blir helt «slapp» og mister litt troen på det gode i mennesket 😛

  Lurer på hva for noe spennende du har på gang nå! 🙂 Gleder meg til å høre om det.

  Tine

 13. Special thanks from me for a photo without makeup (as I requested)) you are a cutie!
  Have a nice day!

 14. Hei Caroline. Jeg bare lurer på hvordan du syns wedgesneakers`ene du «snakket» om for noen innlegg siden, er i størrelsen? Jeg veksler mellom str. 37 og 38, så jeg er litt usikker på hvilken str. jeg bør bestille. Jeg er egentlig ikke så veldig fan av denne typen sko, men akkurat disse i svart likte jeg veldig godt, så de må jeg klikke meg hjem;-) Hva synes du er passe å style dem med?

  Ellers må jeg bare si nok en gang at du har en kjempefin blogg og jeg gleder meg hver dag til nye innlegg fra deg. Det som er så bra med din blogg er at du har så mange forskjellige typer innlegg og tema, slik at man aldri vet hva som kommer, i positiv forstand:-) Keep up the good work!!!

  1. Fotballfrue

   De er heller litt små, så jeg ville gått for 38 🙂 De er kjempefine å style med jeans eller trange bukser og for eks. en college genser 🙂

   Klem!

 15. Adorable insta moments:) You look so pretty in the second photo:) kisses!:)

 16. Expedit romdeler fra IKEA er veldig praktisk. Har det selv i mitt walk in. 25 rom i den største. Fin for liggende klær,vesker,kurver,smykketre og sko. Suverent! 😀 ha en fin dag! 😀 klem.

 17. Har et spm til Lars-Kristian som egentlig er helt uvesentlig for dette innlegget, men som ble diskutert et par innlegg lenger ned. Det angår skjelettets vekt 🙂

  Spm mitt er: Da jeg var rundt 13 år gammel ble skjelettet mitt scannet for å utelukke benskjørhet (var veldig uheldig da jeg var liten, og brakk ben i hytt og pine). Der kom det fram at skjelettet mitt faktisk var over gjennomsnittlig sterkt/tungt, til den grad at det faktisk veide mer enn gutter på min alder den gangen. Er dette noe som forandrer seg med årene etter hvert som kroppen utvikler seg, eller er dette noe som gjelder livet ut?

  Forventer absolutt ikke et svar, ettersom at dette antageligvis er litt utenfor din kompetanse. Men tenkte jeg likevel skulle spørre ettersom at jeg så du skulle forhøre deg med foreleseren din ang skjelettet! 🙂

  1. Jeg er langt i fra noen ekspert, men skjelettet har jeg faktisk litt om nå 🙂

   Det som menes med dette tror jeg er at du har et robust og sterkt skjelett, noe som er positivt. Det foregår kontinuerlig opp- og nedbrytning av benvev, men fra fødsel og frem til overgangsalderen er det oppbygningen som dominerer. Dette kan påvirkes av aktivitet og kosthold. Trening fører til økt oppbygning, slik at du får et sterkt skjelett, noe som er bra. Etter overgangsalderen vil skjelettet gradvis brytes ned (men også dette kan påvirkes av aktivitet og kosthold), noe som gjenspeiler seg i økt forekomst av brudd hos eldre, og da spesielt kvinner.

   1. Takk for et enkelt og forståelsesfullt svar!l 🙂

 18. Hei Caroline 🙂 Har du begynt med proteinpulver nå? Kan du i så fall fortelle litt om hvorfor du gjør det og hva du vil oppnå med det? Jeg trener selv ganske ofte og liker best å løpe på mølla, men gjør også litt styrke. Jeg bruker ikke proteinpulver fordi jeg tenker at det ikke har så mye og si hvis jeg har et sunt og balansert kosthold, og så har jeg sett flere venninner som har begynt med proteinpulver og de har faktisk blitt større enn det de var før. Jeg vil bli fastere, men ikke større og «muskuløs».

 19. Michelle

  vet du hva Caroline, du skal ha respekt for at du faktisk poster bilder av deg selv usminket foran 100. 000 mennesker! Jeg syns selv du ser utrolig fresh og vakker ut både med og uten, men blant så mange følgere så er jo det nok av kritiske ulver som ikke holder sine negative meninger tilbake.. Så jeg syns du er tøff som gjør det og men god grunn (smell vakker)! I dag løp jeg på mølla for første gang på 7 mnd (grunnet skader), det var en fantastisk herlig følelse! Hadde deg i tankene når jeg ble sliten, og det hjalp for å presse meg selv litt ekstra =P Ingen er vel en bedre inspirasjonskilde når det kommer til løping enn deg, så jeg takker og bukker 😉
  Ønsker deg en herlig lørdag videre <3

  1. Fotballfrue

   Du er alltid så god, du! Tusen takk for at du fortsatt følger med, jeg setter så stor pris på deg! <3

   Klemmer 🙂

 20. ♥ Ville bare ønske deg og dine en god helg ♥ Og god tur !

 21. Bombastic

  Hva med to store kommoder mot hverandre midt i rommet? Oppå der kan du ha masse smykker, etc.

 22. Aaaah du er så vakker uten sminke!!! 🙂

 23. Hei Caroline!

  Til diskusjonen som var her forleden dag, om kostholdet og vekten din! For det første – gi f*** i idiotiske kommentarer fra folk som tydeligvis er drit sjalu på at du har kroppen du har. Samboeren min er av samme type. 1.88 høg og veier vel rundt 70kg. Han kan serriøst spise ALT og MYE uten å i det hele tatt legge på seg så mye som et gram. Mens jeg? Bare jeg ser på en sjokolade, da har jeg lagt på meg 3 kg ..

  Og for det andre, så lurer jeg av og til på om enkelte ikke forstår at kosthold og trening er INDIVIDUELT! Og det vil si at det som fungerer meget, meget bra for deg, kanskje ikke gir utslag på andre. Til dere lesere som føler dere truffet: BRUK HODET!

  Til Caroline:
  Stå på videre, Digger bloggen din 🙂

 24. Jeg bruker ganske ofte å ha en rydde-i-skap-dag der jeg kaster mye, eller hvertfall pakker bort noe for en stund. Synes det er utrolig greit for det blir jo så fort fullt! Føler alt blir så uoversiktlig hvis ikke 🙁

 25. Så vakker du er uten sminke, Caroline 🙂 naturlig skjønnhet!

  Jeg synes å huske å ha lest en plass at du ønsket å lage en bildesammensetning av jenter uten sminke, og synes virkelig du bør gjøre det! 🙂

  Ønsker deg en fantastisk lørdag!

 26. Du kledde å være 100% sminkefri

 27. slenger meg på øvrige kommentarer her, lag en sånn sminkefri-collage!! Hadde vært kult (så kommer vel VG et par måneder etter med «stå opp mot sminkehysteriet» kampanje…men hva kan man gjøre :p.) Lagde forresten de valentines-tomatene i dag, slang i noen frosne spinat kuler også – ble en ganske så delikat grønnfarge 🙂 Hadde ikke noe annet tilbehør heller, ble stappmett av fire halve. Men tenkte å servere samboere med salat og kanskje hvitløskbrød i morgen. Takk for bra oppskrift!

 28. Cathrine

  Ah, baby klær <3 Har en venninne som nettopp har fått baby, så er på gavejakt selv for tiden og det finner SÅ mye fint. Snelter helt når jeg ser de små, søte plaggene. Får virkelig lyst på en liten en selv, de er jo bare helskjønne! 🙂

 29. Elisabeth

  Om du trenger ny løsning på oppbevaring av smykker og andre småting, så vil jeg tipse deg om å kjøpe smykkeskap på lampehuset! Genial løsning der du har speil og oppbevaring sammen:)

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, trenger alltid noe nytt til oppbevaring 🙂

   Klem!

 30. Liv-Hanne

  For de som er interessert i det, så er “Fotballfrues dagbok – Caroline Berg Eriksen” på tilbud her til kr 149,-

  https://cdon.no/b%C3%B8ker/eriksen%2C_caroline_berg/fotballfrues_dagbok-17045391?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Eriksen,+Caroline+Berg+Fotballfrues+dagb

  Ha en fin kveld 🙂

 31. Linn Therese

  Hei Caroline:) jeg har lenge tenkt å si dette til deg,men jeg syns faktisk du er så utrolig mye penere uten sminke!!:) du er pen med sminke også da,men du er finest naturlig. Kjempefin faktisk.

  1. Fotballfrue

   Nei, oi! Tusen takk, snille deg <3

 32. Fantastisk at du legge ut smikefri bilde 🙂 Beundringsverdig.

  1. Fotballfrue

   🙂

 33. Kjære Caroline, takk for at du deler et sunt og vakkert bilde av deg selv UTEN sminke! Vet at du har mange lesere som er langt yngre enn meg og som trenger å se «det ekte» og at man heller kan velge å bli inspirert. Det er utrolig hva god sminke og riktig bruk kan gjøre.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant. Sminke fremhever jo, så man blir jo blassere og «kjedeligere» uten, men man trenger likevel ikke være redd for å vise seg uten 🙂

   – C

   1. Sigrid

    Henger meg på Solfrid sin kommentar om at en bildekollage med usminkede ansikter kunne vært veldig gøy, men at det kunne vært laget en uten sminke og deretter de samme menneskene MED sminke!! 🙂

 34. Lisa Marielle

  I love you<3
  Punktum!

  *Klemmer*

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 35. Hvilken butikk var de babyklærne fra? Har vært på jakt etter kjønnsnøytrale klær, og så noen plagg på dette bildet som kunne vært midt i blinken 🙂 takk for hjelpen!!

  1. Fotballfrue

   Her var jeg bare innom H&M 🙂 De hadde mye fint på Kappahl også, og i de litt mindre butikkene som kun selger babyklær, SÅ mye fint! 🙂

   – C

  2. Hei 🙂 Jeg er ansatt i KappAhl, og vi har en del kjønnsnøytrale klær. Mest i Newbie-kolleksjonen, som er de minste klærne, med str. opp til 86 🙂

   1. Fotballfrue

    Har allerede hørt mye fint om den kolleksjonen, faktisk :p Så det er visst populært 🙂

    – C

 36. Virkelig nydelig bilde av deg, Caroline! Ha en fortsatt fin helg!

 37. Hei! Fulgt bloggen din en stund og da jeg så bilde av babyklær nå falt en tanke ned i hodtet mitt. Jeg håper du vil fortsette å blogge når du selv kanskje en dag skal gjøre egne babyinnkjøp. Ser på deg som bevist på hva du handler og bruker av klær og utsyr. Og som over middels opptatt av barneutstyr hadde det vært så gøy å følge deg i din søken etter det som passer dere (når den tid kommer så klart). Det er jo en slags moteverden i utstyr og ting og tang til baby også 🙂

  Hilsen sporty småbarnsmor.

 38. Hvis man ikke tør å vise seg uten sminke, vil jeg si at det er et tegn på at man ikke tør å være seg selv. Like naturlig som at alle går på do, er det å være sminkefri 🙂 haha.. og JA, tommel opp for sminkefri collage!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *