Endelig gjensyn

God morgen, dere ♥ 

I dag fikk jeg endelig øye på de vakreste skapningene i hele Siljan igjen 🙂 Har faktisk snart gått en hel vinter uten at de har vist tegn til liv, så jeg ble så glad!  Se de skjønne rumpene, da!

Filmen i går var veldig lang, jeg er SÅ trøtt i dag, var ikke i seng før rundt klokken ett. Men den var bra! Ble en smule utålmodig midt inni den, da jeg følte alt startet på nytt igjen, men så tok den seg opp. Ble fryktelig blodig til tider også, men jeg likte den. Bare synd at popcornet forsvant under reklamen. Haha 🙂 Vel, jeg skal avgårde og få hentet litt energi på ELIXIA med Alexander nå, Hugo ble litt sjalu over begeistringen jeg viste for rådyrene tror jeg, for han vil tydeligvis bli med meg 🙂

Håper dere hadde en fin kveld i går, vi sees ♥ 

200 kommentarer

 1. Elisabet

  Synes det er utrolig trist å lese det mange skriver her! For en del år siden slet jeg veldig med spiseforstyrrelser, men Caroline sin blogg har absolutt ikke gjort meg verre. Vil heller si hun har HJULPET meg til å få ord3n på mitt syn på kropp og helse. Synes hun har et kjempefint balansert kosthold, og jeg tror at hadde hun ikke spist som mange nesten antyder, så ville hun ikke klart å opprettholde den aktive livsstilen hun har over tid. Her snakker jeg av erfaring! Jeg er fak5isk slankere den dag i dag, når jeg spiser masse og trener 4 dager i uka, enn da jeg ikke spiste, siden forbrenningen min nå er på topp igjen! Slutt å hakk, Caroline er ei flott jente! 🙂
  Nå skal jeg på kino og spise popcorn 😉

 2. Wow, så mye tull du får høre! Skjønner ikke at du greier å beholde fatningen, når du får sånn utrolig unødvendig kritikk 😛 Du er superflott! Og hallo folkens, nå er det kanskje på tide å få opp øynene for hva en sunn kropp er. Må man ha et stort fettlag på kroppen for at folk skal være fornøyde?
  Man ser jo at kroppen din stemmer overens med resten. Huff nei, håper virkelig ikke du lar disse dumme kommentarene påvirke verken humør eller noe annet 🙂 Du er strålende!

  Synes det var så koselig å lese at du likte å få rådyr/hjortebesøk! Det er liksom blitt så populært å «hate» disse dyrene fordi de spiser opp fôret, hopper ut i veien osv…Men de har jo like mye rett til å være her de og. Det er jo tross alt vi som legger bilveier og industri i skogen deres! Jeg har to hester som går på et stort beite inne i skogen, og der passerer det store hjorteflokker hele tiden. Rett som det er at jeg hører noen løper omkring meg i skogen når jeg er der. Jeg var veldig spent på hvordan hestene kom til å reagere når de krysset beitet. Men i går kom det to store hjorter og spise høy sammen med dem! De stod virkelig bare et par meter, kanskje mindre, unna hverandre og delte på fôret! Synes det var så koselig og artig å se 😀

 3. Hei Caroline! Håper du koste deg sammen med Lars-Kristian i går, og håper også at du koste deg med popcornet. Kan ikke skjønne at mennesker lager et problem ut av dette, blir nesten litt irritert her jeg sitter. Du bør få lov til å skeie ut så mye du vil uten at noen skal si noe om det! Bloggen din er et av høydepunktene ved dagen, men det er trist å lese alle de dumme kommentarene du får, håper du har det fint!

  Ha en god helg, og måtte du kose deg massemasse!

  1. Fotballfrue

   Vi hadde det helt supert 🙂

   – C

 4. Cecilie

  God helg!! Synd noen må henge seg opp i alt, og ødelegge alt det fine her inne!! Du virker som en fantastisk person <3

 5. Skal visst være sunt da! http://nordfalks.se/no/blog/2012/08/29/popcorn-er-sunnere-enn-gronnsaker/
  Plutselig ble diskusjonen meningsløs?

 6. For en dag…!;) <3<3<3

 7. OMG, spiste du popcorn? *dåner* MEN OMG! *rolleyes* Folk, asså.

  Av og til, kjære Caroline, så skjønner jeg ikke hvordan du orker å tråle gjennom dette kommentarfeltet hver dag. Folk legger seg i saker de ikke vet noe om, og det virker så absolutt ikke som om de vet hva grenser eller vanlig god oppførsel er. Ha ei fantastisk helg, og gi blaffen i alle som ikke har peiling eller lider av Personligheta Råttenata 😉

  Min helgekos er franske makroner fra Pascal, og jeg skal love deg at jeg har nytt hver bit. Deilig med «utskeielser» fordi de faktisk føles som kos, siden det ikke er noe man gjør hele tiden. Er ikke det litt av poenget? Livet er til for å nytes og leves.

  1. Fotballfrue

   Av og til lurer jeg på det selv også :/ Men de gode kommentarene er heldigvis i stort flertall <3

   - C

 8. Lille My

  Hei!
  Jeg må bare få sagt at jeg beundrer deg, og spesielt pågangsmotet ditt, selv om det egentlig ikke har en sammenheng med dette innlegget å gjøre. Men uansett. Jeg er da en jente på snart 17. år. Jeg er litt overvektig, har litt for mye fett her og der, noe som jeg hater mer enn alt på jord. Jeg har lenge ønsket å trene, og i perioder har jeg greid dette kanskje en gang i uken. Har nemlig vært helt og totalt utmattet i tre år nå. Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og du er virkelig en inspirasjon til trening – eller da et sunt liv sånn sett. Jeg har gjennom disse tre årene med utmattelse prøvd å komme meg i form igjen. Før var jeg nemlig utrolig aktiv, og hadde muskler som syntes, og ingen gnisse-lår (om du skjønner hva jeg mener). Har prøvd alt for å komme meg opp igjen fra denne store grøften jeg er i, og for å komme meg i form igjen. Som sagt så er du en stor inspirasjon, og jeg får så lyst til å trene, og komme i form igjen. Bli tynn. Få tilbake kroppen min. Men det ser ut som at jeg blir fanget her til jeg kommer meg opp fra denne grøften.
  Jeg lurte egentlig på om du ikke kunne laget et innlegg der du kan fortelle litt om deg selv. Om hvorfor du begynte å trene, og jeg kunne så gjerne tenkt meg å sett hvordan du var fra før du begynte å trene. Jeg vet at du har skrevet noen innlegg der du har sagt når du begynte å trene osv. Kunne du vært så snill og gjort det for meg?

  Hilsen deprimert, utmattet og feit jente som er fanget i sin egen kropp.

 9. Monica Iren

  Ojojoj…
  Caroline, kjære dæ…Æ vet seriøst ikke kor æ ska starte hæn! E det mulig?
  Æ kjenne at æ blei slitn i hodet mitt av å lese de her kommentaran å kor mye refs du får for ingenting. Det e virkelig mye sjalusi ute å går, æ blir helt paff. Det må jo komme av svikt i oppdragelse eller nåkka at folk har så tungt for å unne andre godt.
  Her sitt æ; God og rund etter graviditet, colaen på bordet og totalt svikt i treningsmotivasjonen æ hadde før og storkose mæ me å læse bloggen din hver dag, opp til flere gang for dag.
  Æ digge at du e så positiv! Du har ett positivt å bra syn på livet, du e lykkelig gift, du trene masse og trives med det, sette stor pris på hundan dine, familien din, har helt tydelig en stor matglede og du sette pris på de små gledan i livet! Betyr no svarten ikke at livet ditt e perfekt, å d påstår du heller aldri, men du velge å fokusere på det positive.
  Virke som at folk e nødt å komme t dæ og kaste dritt fordi dæm e sjalu over at du har d så bra. Dæm burde heller snu om på flisa og kjenne på den gode følelsen av å unne andre godt, og faktisk ta tak i skjorta og ræva på sæ sjøl å gjøre nåkka me sine miserable liv istede for å hakke på ditt. Du e en sterk og flott person, som sprer masse glede og motivasjon!
  Og de som påstår nåkka anna kan kjøpe sæ en enveisbillett lengst inni He**ette og bli der! 😉
  Hilsen oppgitt, fast leser fra finnmark 🙂

 10. Å herre min for noen kommentarer! Kan ikke dere som er sjalue på at Caroline
  Ikke legger på seg da hun spiser popcorn på kino komme seg ut selv å få bort litt flesk? Skulle nesten tro at det er en synd å spise litt usunt… Utrolig hvor sjalue vi jenter virkelig kan bli..

 11. Jeg må virkelig si jeg blir så utrolig flau på noen av dere’s vegne..
  Tenk å skrive slik «dritt» og kommentarer til ett annet menneske.
  Greit at Caroline har blitt en offentlig person, men uansett.. Hvor er manerene deres?
  Om hun spiser 10 popkornesker, så er det hennes valg og hvorfor skal hun ikke unne
  seg slikt? det er jo ikke det at hun er syk.
  Hun trener og har ett sunt kosthold. Alle skeier ut.!!

  Blir så flau når jeg har lest alt dette dere har skrevet..
  Itillegg begynne å tro at de juger om BMI å slik, hun har ikke noen plikt å dele det med dere,
  men i tillegg skal dere begynne å tvile!

  UFF!!!!

  Stå på Caroline, you rock this Word:)

 12. Asj, folk er misunnelige.

  Du liker å trene og det er jo et problem for de fleste av oss vil gjerne trene, men er for late. Du liker maten du spiser, det er jo et problem fordi vi andre liker smult og kioskburgere og pizza fra kebabsjappa. Du liker å lage mat fra bunnen av, det er jo et problem for vi andre er for late og gidder ikke gjøre ting mer vanskelig enn Toro sine poser gjør det. Du har penger, det er jo et problem for vi andre kan ikke kjøpe oss så fine klær og dessuten er vi jo så late at de fine kjolene passer jo ikke likevel – såklart du må få kjeft når du våger å sitte der å spise popcorn!!

  Jeg tenker som så – klart du spiser den maten dere lager, det ser jo mye bedre ut enn heste-lasagne fra Findus. Og klart du liker å trene, det er jo blitt en vane og det gir energi og motvirker depresjoner. Og ikke minst, trening gjør at man får bedre selvfølelse så kanskje disse jentene som leter etter dine feil bør begynne å trene selv, se hva det gjør med deg mentalt. Det er ikke nødvendigvis slik at Caroline trener for å holde seg slank, jeg har aldri tenkt det er årsak, jeg har alltid trodd hun gjør det fordi hun for det første liker å trene, hun er vant med å trene og ikke minst, hun er opptatt av helsegevinsten. Er det virkelig noe å slå ned på? Og så pga. popcorn da? Nei, popp dere litt popkorn og kos dere mens dere planlegger treningsuka jenter 🙂

  Vel, skulle hatt litt popcorn når jeg leste alle kommentarene iallefall 😉

 13. Herrejemini,så mye teite kommentarer fra folk!! Må holde ut med mye rart du,Caroline! Alle finner jo noe feil i alt.. Er vel mye misunnelse ute å går 🙂 For meg er du ihvertfall et godt forbilde 🙂 Stå på 🙂

 14. Det blir for dumt at enkelte mennesker skal legge nesa si oppi hva andre putter i munnen til en hver tid. Kos deg du, Caroline! 🙂 Hvorfor svarer aldri Lars-Kristian aldri på de positive kommentarene? Det er jo de det er mest av her. Fortsatt god helg til dere! 🙂

  1. Føler de er rettet til Caroline 😉

 15. Hahahaha er så underholdene å lese alle kommentarene du får Caroline… 😉
  Stå på digger bloggen din, er innom MINST 10 ganger… Merker jeg blir litt deppa når jeg ikke ser noe nytt innleg :-$

 16. Veronika

  Gjett hva, Caroline-haters? Jeg spiser popcorn NÅ. Og jeg er IKKE på kino engang! 😮

  1. Fotballfrue

   Crazy you!! :O

   Haha, kos deg <3

 17. Kjære Caroline!

  Du har en treningsglede jeg savner, etter at min fysioterapaut fortalte meg at
  At jeg burde legge håndballen på hylla, mistet jeg all treningsglede!
  Jeg er ikke lagd for å trene alene, men kunne trengt det sårt!
  Såå, det jeg lurer på.. Siden du har mye treningserfaring,
  Hadde du kunne satt opp ett,kall det treningsprogram, med heeelt enkle øvelser!
  Jeg passer nemlig best som støttemedlem på alle treningssentre!:p så jeg
  Må nok bruke skog og mark!:p
  Håper du har noen gode tips!;))

  Og du, kos deg med popcorn!:D

 18. Silje Veronica

  Hei!
  Jeg har lest denne bloggen svært lenge nå og er ei jente i 20årene. Jeg har alltid slitt med å være litt overvektig, men det er ikke saken. Jeg anser meg selv for å være en relativt og reflektert jente og kjenner at etter å ha lest mange mindre fine tilbakemeldinger på trivialiteter som «spiste popcorn i dag» eller «jeg bruker first price toalettpapir» så har jeg noen refleksjoner angående dette. Tror ikke alt er tuftet på sjalusi, som svært mange hele tiden bringer opp, men kanskje et snev av «god» gammel jantelov.
  Det handler mye om hva som er akseptabelt å si til hverandre i dette samfunnet. Hva slags reaksjoner hadde kommentarer som: » du er så feit, ikke sunt i det hele tatt, du burde ikke spise popcorn blablabla» fått frem i lesere og for den saks skyld i massetabloidene? Det hadde blitt ramaskrik. Men fordi det er mer sosialt akseptert å kommentere tynne mennesker så er det lettere å skrive dritt om dette. Det er på mange måter mer sosialt akseptert å «mobbe» en tynn person enn en tykk person. Og dette syns jeg er så trist! Jeg har selv blitt mobbet for min vekt, at jeg har vært lubben hele mitt liv. Når jeg har betrodd meg om dette til andre så har jeg aldri fått høre at de kan forstå mobbingen eller kritikken. Derimot er min beste venninne svært tynn, naturlig (ja, hun spiser mer enn meg, ja hun trener og nei, hun er ikke tynn av VALG) og hun opplever stadig vekk at folk kommenterer dette, at hun får ufine kommentarer i diverse klesbutikken osv, som «nei, vi har ikke DIN størrelse på denne avdelinga. Sjekk barneavdelinga». Jeg heier på et samfunn der vi er snille mot hverandre, der kardemommeloven får en forhøyet status og kropp er flott og topp uansett størrelse 0 eller størrelse 3XL. Det er kanskje et urealistisk mål, men jeg er en uhelbredelig optimist. Ha en flott kveld videre!

  1. Fotballfrue

   Helt enig med deg! Takk for fornuftige tanker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *