Vafler og treningsøkt nummer 2

Det ble vaffel-laging i dag og mannen var så fornøyd da han kom hjem 🙂 Det skjønner jeg godt, for disse er gode! Men med både bær og krem er de også vanvittig mektige, og det betyr at vi nettopp har spist middag. Sent igjen, sa du? Vel, det er visst en trend her i huset vi bare ikke klarer å snu.

Her har du fremgangsmåten.

Mett og god skal jeg kaste meg i vei på en løpebåndet for å varme opp. Ble en kort økt tidligere i dag og jeg rakk ikke styrke, så det skal jeg ta nå, så sover jeg forhåpentligvis som et barn. Og til deg som avslørte handlingen i The Vampire Diaries i kommentarfeltet, jeg bryr meg ikke. Men jeg ønsker ikke å godkjenne den ettersom det kan ødelegge for andre, men jeg skal innrømme at jeg vet godt hva som skjer. Klarer jo ikke holde meg unna google for å finne ut av det 🙂

Håper dere har en fin kveld ♥ 

123 kommentarer

 1. Lisa Marie -

  Det så godt ut!

  Så innmari dårlig gjort at noen avslører hva som skjer 🙁 Det er så innmari slemt! Men det er godt å høre at det ikke bare er jeg som googler for å finne ut handlingen! 😛

  1. Fotballfrue

   Hehe, vi er garantert flere 😉

   Klemmer!

 2. Åh hjelpes! Du kler den hårfargen der utrolig godt!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Begynte nettopp å savne det litt blonde :p

   Klem!

 3. elise monsen

  hei! jeg vil bare si at du alltid ser veldig bra ut, men et tips er å heller gå for litt eyeliner(fokusere på øyne), og gå for nude leppestifter, da synes jeg at du ser mest naturlig og vakker ut <3 bare et lite tips, vil for all del ikke hakke ned på hvordan du velger å gjøre det 😉

  1. Fotballfrue

   Her har jeg bare eve lom kissmix, ingen farge 🙂 Liker ikke nude lipstick, ser ut som man har altfor lys brunkrem på leppene :/

   – C

 4. Madelen

  så dårlig gjort! snilt av deg å ikke avsløre det til oss andre som følger med! 🙂
  ha en fin kveld! klem 🙂

 5. Hørtes veldig godt ut!
  Men hva slags vaffeljern har du, og hvor får du kjøpt et slikt?

  1. Fotballfrue

   Kitchen Aid 🙂

   Klem!

 6. Å de der så farlig gode ut! Jeg har nettopp fått i meg et par knekkebrød etter treningen, men jeg begynner å nærme meg at tennene mine vokser i takt med mine vakre horn i panna…. Lunta mi krymper og jeg kjenner at sjokolade faktisk er et helt akseptabelt middagsmåltid. Og nattinatt. *knis*

  Kos deg med treningen, jeg har som mål å være i seng FØR kl 1 i natt (ja, jeg vet… Men jeg trener, lager mat, fikser hus og klær, hjelper til med lekser, nok å ordne med og da blir det innimellom litt mindre søvn noen dager).

  Menne, var den sjokoladen da, du….

  1. Fotballfrue

   Haha, ta deg en liten bit 😉

   Klem!

 7. Husker jeg spiste masse av denne type vafler da jeg bodde i Bergen, bare der var de dyppet i sjokolade! Burde prøves!

  1. Fotballfrue

   JA! Det er godt, det 😀

   Klem!

 8. Herregud… Folk altså. Prøver jo å avsløre alt mulig for deg. Hva er poenget?? Blir litt irritert kjenner jeg :p

  Vaflene så rett og slett sååå gode ut! Fikk lyst til å komme på vaffelbesøk hos deg 😀 Kan du ikke en dag invitere alle leserne på vafler??;-) Du må kanskje begynne å steike nå da, ho ho 🙂

 9. Takk for at du ikke avslører!! Irriterende å holde på sånn da! Vafler så utrolig nam ut, men har ikke jern så blir nødt til å drømme 🙂

 10. natalie

  Hei! jeg så at jeg skulle kontakte deg her i kommentarfeltet, og jeg vil bare høre med deg om du vet om noen bra treningsko for enkel trening? jeg skal begynne å trene smått nå, kondisjon. jogge på løpemøller og sykle. jeg vil legge til det at jeg har slitt med ankelen, når jeg har jogget tidligere så har beinet låst seg helt fast. du er sikkert ingen ekspert på sko,men jeg er takknemmlig for de rådene jeg kan få! 🙂

  1. Et tips er å dra på löplabbet, eller i en sportsbutikk med tilsvarende kunnskap,der du kan få hjelp til å velge riktig sko for deg. Du kan løpe på mølle så de sjekker over- / underpronasjon osv. Hvis du bare vil ha «testen» og hjelp, og ikke kjøper sko, koster det litt. Men kjøper du sko når du er der, koster det ikke noe for «testen».
   Da kan du jo enten betale litt for hjelp, og så finne skoene billigere et annet sted, eller kjøpe de der 🙂

   Selv er jeg veldig fan av Nike sko. De er lette, pene og de med minst demping passer godt til å trene styrke i 🙂

   1. natalie

    Tusen hjertelig takk for et godt svar! nå skal jeg få sjekket det ut, og komme i gang med treningen 🙂

 11. Du får maten til å se så fantastisk delikat ut! Jeg blir fristet av all den gode maten du lager og baker 🙂

 12. Ååh du er så vakker, og kler den hårfargen der så innmari godt! Ha en fiiin kveld, fine du.

  1. Fotballfrue

   *rødme* Tusen takk 😀 <3

 13. Michelle

  Tusen takk for oppskriften! Jeg hadde faktisk tenkte meg vafler i den stilen til frokost i morgen tidlig, før en lang tur ute i fin været =) God trening, spreking!!! Veldig fine bilder av deg i innlegget under forreste, beautiful as always <3

  1. Fotballfrue

   Bare dropp kardemomme og evnt sukrin, så er de perfekte som frokostvafler 😀

   Klem!

 14. Hei søte du!
  Ville bare titte innom å si at jeg blir så inspirert og
  motivert av bloggen din, du er bare nydelig:-)
  Også til dere som skriver dritt eller avslører ting fra en bok eller serie,
  gidder dere ell??? Finn noe annet å gjøre a…vær så snill.
  Sorry måtte bare. Ha en strålende kveld.

  Klem Hege

 15. A few days ago I did some lime-pistachio cupcakes. Compared with your adorable food-pictures I couldn´t gain the optimal light. So girl, if you ever think of publishing a cooking book of your own, tell us ^^ It all looks so delicous !

  1. Fotballfrue

   I have one already, it’s called Fotballfrues Dagbok 😀

   Hugs!

   1. Ui, that´s cool !!!

 16. Fylt på leppene ser jeg. fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke på en stund..:)

   – C

   1. Cathrine R

    Tar du fortsatt Restylane :)? Eller hva var det Rr mente når han/hun sa du hadde fylt på leppene :)?

    Du er kjempe fin med det «mørke» håret forresten 🙂

    – Cathrine R

   2. Fotballfrue

    Takk 🙂 Ja, jeg bruker fortsatt restylane der, men har ikke hatt behandling på et par måneder, så jeg skal dit snart igjen. Hadde tenkt til å gå dit litt hyppigere for å få det resultatet jeg ønsker, men tiden har ikke strukket til. Skal dit igjen om et par uker 🙂

    – C

   3. jeg synes du er vakrest uten noe i leppene jeg:-) …og håper du ikke tar deg nær av at jeg sier det, for fin er du uansett. og selv om jeg ikke kjenner deg virker du som veldig vakker på innsiden også. fantastisk blogg, fantastiske bilder og underholdende tekst. håper du fortsetter å blogge i mange år, jeg leser hver dag 😉 ha en nydelig dag!

   4. Cathrine R

    Men gikk ikke du ut og sa at du angret på dette og at LK hatet det? Sa du ikke at du så ut som en and? Skjønner ingenting nå jeg.. 😛

    min referanse: https://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article713311.ece

    Må også si at jeg synes leppene dine var penere før du tok behandling 🙂 Ikke at du på noen måte er stygg nå altså!

    Ha en super dag videre!

    – Cathrine R

   5. Fotballfrue

    Nei, dette er en misforståelse som jeg har forklart flere ganger. Du kan søke i søkefeltet etter restylane og spm. runde, så kan du lese oppklaringen 🙂

    – C

   6. Cathrine R

    Okei:) Leser ikke bloggen din jevnlig ser du;) Håper ikke du tok dette på en negativt måte, jeg vare bare nysgjerrig og forvirret 😉

   7. Fotballfrue

    Absolutt ikke 🙂

 17. mami Frøydis

  Ååååå de vaflene så sinnsykt gode ut! 2-åringen min blir nok superfornøyd hvis jeg lager disse 😉 klemmer

 18. jeanette

  Fine deg & hundene <3 Du er sånn en stå på jente, virkelig god inspirasjon!! 🙂

 19. Du er den fineste dama jeg vet om! Og du er til stor inspirasjon i hverdagen min når det gjelder trening, mat og mote.
  Du er rett og slett fantastisk! Håper du får en knallfin dag i morgen. <3

  1. Elsker bloggen

   Her er jeg veldig enig. Du er flott!
   Deilig med din inspirasjon, du er så positiv.

 20. You go girl! Djeeezuuz, for noen lesere du har! Er helt tragisk. Husker hvor forbannet jeg ble på en venninne som avslørte at Humlesnurr døde i Harry Potter…:p Var ikke meningen, ren misforståelse da jeg snakket om at jeg hadde lest en av bøkene, og da trodde hun jeg mente den boken der han dør. (Regner med flertallet av den fanklubben har fått med seg det;)). Ble rett og slett skikkelig pisst og måtte gå hjem, haha! Men bra at du har googlet det, og håper uansett det ikke var en alt for stor en detalj hun evt. hadde røpet for deg.

 21. Det så utrolig godt ut 🙂 og så ufattelig nydelig du var på bildet i kosedressen! ikke det at du ikke alltid er vakker 🙂 sov godt!

 22. Så godt med vafler! Og digger andreøkter; ingenting som gir en bedre følelse og bedre samvittighet enn det <3

 23. Anna Martine Strand

  De vaflene så kjempe gode ut, tror jeg må kjøpe et sånn vaffeljern så jeg får prøvd det ut 🙂

  Ser at du ser på serien på ipaden og jeg lurer på hvordan du laster ned serier og filmer på ipaden? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ser på netflix akkurat nå 🙂

   – C

 24. Hei! <3 Så utrolig fine bilder!!
  Men du jeg lurte på en ting, jeg så noen bilder av Lars Kristian på nettet hvor han var naken og mange nesten naken.. hvordan føler du det angående de bildene?? Er det ikke flaut? Blir du ikke sjalu?? Han er jo så flott og veltrent altså, det er ikke det, men det er kanskje liksom.. litt privat? 🙂 Ellers digger jeg dere begge go prøver mitt beste og følge kostholdet deres! Dere er mine største forbilder og jeg håper en gang jeg får en mann som LK. PS: Har han en bror?? 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Det du har sett er bilder fra en fotoshoot i 2007, synes bildene er veldig fine, jeg 😉 Tenker ikke noe over det.

   Ja, han har en bror som er like gammel som meg 🙂

   Klem!

 25. Ååh, de så helt utrolig gode ut! Yum. Så dårlig gjort å avsløre handlingen, har folk virkelig ikke noe bedre å finne på.. Men det er godt å se at vi er flere som bruker google flittig for å finne ut hva som skjer 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, ja ikke sant 🙂

 26. Elsker fargen du har på håret nå, Caroline! Det ser så fresht og naturlig ut, det kler deg virkelig kjempegodt 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

   Klemmer!

 27. Sluggen

  Hei! Innmari fin hårfarge på deg. Du har ikke tilfeldigvis notert deg fargekoden frisøren har brukt?:)

 28. Hei Caroline. Håper dere har hatt en fin kveld. Tenkte å tipse deg om en app til iPad og iPhone også forsåvidt. Det er en interiør-app som heter houzz. Du finner bilder fra alle rom i huset og med forskjellige stiler, og det er så mye inspirasjon og hente. Kan drømme meg vekk i timesvis.
  God natt 🙂 Klem.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

   Klem!

 29. så godt med vafler! og fint med ny oppskrift, den skal testes ut!
  lurte og på, er det sunne vafler? om ikkje, har du et tips til sunne? og så lurte eg på ka fiberhusk er og kor man kan kjøpe det?

  ha ein fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse er sunne nok de, er jo uten sukker og mel 🙂

 30. Namnam. Nå har jeg i alle fall en gyldig grunn til å kjøpe meg et belgisk vaffeljern.:) Det er noe av det fine med å være voksen – å spise vaffler til middag!

  1. Fotballfrue

   Ikke sant? 😉

 31. Hej! När du talar om sen middag, vilka tider är det ni brukar äta på då :-)? Tack för en fantastisk blogg! Kram från en trogen läsare i Sverige

  1. Fotballfrue

   Mellom 20-21.30 :O altfor sent. Vil helst ha middag rundt 17-18 🙂

   Klem!

   1. Spiller det egentlig noen rolle? 🙂 om du spiser «kveldsen» i 6 tiden og middagen i 9 tiden? total-inntaket er jo det samme anyway?! 🙂 Disse vaflene så forresten knallgode ut.! skal definitivt prøves.

   2. Fotballfrue

    Ja, men en middag er jo gjerne litt tungt fordøyelig sammenlignet med kveldsmat, så det ideelle for meg er å spise middag litt før 🙂

    – C

   3. Tina A

    Kjenner meg veldig igjen i den. Om jeg spiser sen middag, er det nesten som at kroppen vil at jeg skal være ekstra lenge våken så den får fordøyd maten skikkelig. Legger jeg meg tidlig da, kan du banne på at jeg våkner midt på natten med mageknip- ikkeno kjekt :/ Men på en eller annen måte blir det liksom ekstra koselig med sen middag- og så er det nesten som jeg føler meg litt «rampete» av å spise så sent, haha.

 32. Godmorgon sötis <3
  Vad fräckt att avslöja handlingen sådär. Hur kan man vilja göra så? Nåväl…
  Vad gott det där ser ut, ska jag testa =)
  Idag hoppas jag mina tränings filmer kommer, dom ska visst vara riktigt bra.
  Stor kram och ha en fin onsdag!

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke spør. Det er vel bare for å være slem. Men jeg visste jo dette fra før av, så det er ikke noe stress 🙂 Verre med bøker 😉

   Klemmer <3

 33. Hei! De vafflene så veldig gode ut. Kan man lage de i vanlig vaffeljern også tror du? Og hvor er den fantastiske kose joggisen fra:)

  1. Fotballfrue

   Ja, om du klikker på linken til oppskriften, brukte jeg vanligbjern før, men nå har jeg bare dette 🙂 Og i dette kan jeg steke to samtidig 😀 😀 Den er fra Lexington!

   Klem 🙂

 34. Du som trener så mye – har du et tips om hva slags sminke man kan bruke når man trener? Vet det ideelle er å la være å bruke sminke, men det føler jeg meg bare ikke komfortabel med. Eller går det greit å bruke sminke mens man trener så lenge man er flink til å vaske huden godt både før og etter?:) har begynt å trene mye de siste månedene, men tror sminkebruken mens jeg trener tar det utover huden min.. :/

  1. Fotballfrue

   https://fotballfrue.no/2011/10/26/sminke-under-treningsokten/ Bruker det samme fortsatt 🙂 Men kanskje jeg skal lage et innlegg om det igjen, er jo snart 2 år siden 🙂

   Klem!

   1. Herlig! Takk for svar 🙂 Er så koselig med bloggere som tar seg tid til leserne sine haha! Ha en fin dag videre 🙂

 35. Karianne

  Du inspirerer 🙂 Hvor får man kjøpt vaffeljern til disse vaflene? 🙂 Se såg himmelsk ut!! Forresten, har du trekt vinneren av luke 24 :-)? fikk aldri med meg det 😛 hehe

  1. Fotballfrue

   Du kan bruke et vanlig jern 🙂

 36. Vaffelhjerter er vel romantisk for valentinsdagen ? Det enkle er ofte det beste:-))

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😀

 37. Her må jeg bare kommentere. På det bildet av deg i innlegget her syns det jo veldig tydelig at du har «fyllt opp» overleppa? Og det må jo du bestemme selv, selvfölgelig! Og ja, jeg vet at du ikke legger skjul på dette om restylan. Men du trenger jo ikke svare benektende på kommentar fra Rr når det syns så tydelig.
  Du er kjempepen på alle måter, men akkurat på det bildet du har lagt ut her har du faktisk antydning til «nebb».
  Vet at dette virker som en krass kommentar men jeg liker bloggen din veldig godt og kommer til å fortsette å lese daglig selv om jeg er 40 år 😉

  1. Fotballfrue

   I alle dager, jeg vet jo selv hva jeg har gjort og ikke gjort? For en merkelig kommentar. Jeg har ingen problemer med å innrømme når jeg nylig har fylt på og ikke, og nå er det altså en stund siden. Jeg har time igjen om et par uker, så du ser det nok heller da 😉 Jeg bor i Siljan, om du ikke vet det, så det er ikke gjort på 1-2-3 å dra til Oslo for å gjøre en behandling. Planen var at jeg skulle dit i går, men det ble avlyst. Så nei, jeg har ikke fylt på med noe som helst nå nylig. Jeg hadde sagt ja om dette var tilfellet. Ikke beskyld meg for å lyve for leserne mine.

   – C

   1. Linda H

    Folk har nok forskjellig oppfatning av tidsbegrep. «En stund siden» og «nylig» kan bety noe annet for leserne enn for deg 😉 Men om du fylte på for ett par måneder siden som du skrev her over og var på oppfølgingstime for en måned siden (bilde på Instagram) så er det jo egentlig ikke så lenge siden 😉 Men du har fått fine fyldige lepper nå, stor forskjell fra tidligere 🙂 Jeg så bilder her om dagen fra Benny Ottoson, fra pre-shooten før bryllupet deres, stor forskjell fra da i alle fall. Men jeg synes du er fin uansett 🙂

 38. Hei!

  Lurte på hvordan du lager pizzabunn i lavkarbo?
  Hvilke ingredienser den består av, og hvordan du går fram?

  Fin blogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Har en helt fantastisk oppskrift som ligger på bloggen 🙂

   1. ninetta bagarelli

    Det er den beste lavkarbobunnen jeg har prøvd. Og elsker det faktum at det det er gjort i en fei å lage den:-D Kan anbefales på det varmeste:-)

 39. Hei! Jeg elsker bloggen din Caroline er inne å sjekker mange ganger til dagen!:) du gir mange gode tips og inspirasjon:) men idag så var jeg inne på en instagram bruker som heter «summerbody1» og de bruker noen av dine bilder.. tenkte bare å si ifra itilfelle du ikke hadde gitt de lov til det:) ha en fin dag!:)

  1. Fotballfrue

   Takk for at du sier ifra 🙂

   Klem!

 40. Therese

  Heia caroline. kjempebra blogg du har, har allerede bestillt meg en sånn pinsett med led lys, den var genial. jeg lurte på om du hadde en bra vippetang å anbefale også? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, sant den er bra? 🙂 Beste pinsetten jeg har brukt! Vippetang har jeg bare en helt vanlig en fra glo foreløpig, kanskje jeg kan teste noe nytt på den fronten også 🙂 Er jo så mye fancy der ute!

   Klem 🙂

   1. Therese

    ja definitivt beste pinsetten:) man så jo alle hårene! du er flink å finne ting som ikke er så dyrt, men samtidig utrulig nyttig. 🙂 ja du må si ifra om du finner en genial vippetang også. gøy å prøve ut ting sikkert:)) klem fra meg:)

 41. lykkeliten

  Hei!

  Håper du kan svare meg ( mulig du allerede har innlegg om det – i såfall kan du linke meg til det om du har sjans) Jeg har nå bestemt meg sammen med min kjære mann at lavkarbo er tingen for oss. Har » lekt» litt med det og føler meg mye bedre på alle måter når jeg kutter ut de verste karbohydratene. Vi er ikke overvektige , men ønsker å prøve denne livsstilen. Begge trener crossfit aktivt og derfor lurer jeg litt på om vi vil merke når vi går fullt inn for ett lavkarbo kosthold at det blir en periode med mindre energi i forhold til trening ? og hva er absolutt must av basis produkter å ha i skapet / kjøleskapet på ett lavkarbo – kosthold ?

  Setter pris på svar av deg eller LK!

  1. Noen erfarer slapphet, hodepine og muskelkramper ved trening helt i starten, men det er helt normalt. Crossfit er jo en treningsaktivitet som handler om høy intensitet, og da kan det være hensiktsmessig med en dag i uken hvor dere fyller opp glykogenlagrene for å kunne takle de korte periodene med høy intensitet. Tilskudd av magnesium vil også kunne være hensiktsmessig om dere kutter alt av korn 🙂

   Basisprodukter er meieriprodukter av alle typer (ikke lettvariantene), rent kjøtt, egg, oliven- og rapsolje (kaldpressede) og masse grønnsaker 🙂

 42. ville bare si at som fast leser av ALT på siden din er jeg veldig takknemlig for at du ikke avslører noe ifht vampire diaries. Kjøpte sesong 1,2 og 3 i en pakke for å kunne se de løpende og jeg er heeeelt helt forelsket i hele serien, men i og med at jeg vil vente på sesong 4 på dvd så er det så bra at du ikke publiserer det som ville ødelagt for meg.. Og takk for alle dine spennende innlegg, du er min stooore inspirasjon hver dag 🙂

 43. Hei. Jeg bare lurer på om du har tenkt på om du skal bli hjemmemamma når du får barn?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke tenkt over. Jeg har jo jobben min her hjemme, så det blir vel ikke noe forskjell fra nå. Får ikke akkurat mammaperm heller 😉

   – C

 44. Kjersti

  Hvilken «joggedress» er det du har på deg på bildet? Så så fin og god ut;-) fint og kunne henge rundt inne uten og se helt håpløs ut:-) klem

  1. Fotballfrue

   Fra Lexington 🙂 Den er kjempegod!

   Klem 🙂

 45. Victoria

  Disse skal prøves i dag:) Hvor er forresten joggedressen fra? Så veldig behagelig ut:)

  1. Fotballfrue

   Den er fra Lexington 🙂

   – C

 46. Cathrine

  Hei Caroline, jeg lurer på en ting. Har du aldri opplevd at du får det verste søt suget i verden og bare må spise noe usunt som da går utenfor LCHF dietten din? jeg går også på den, men får plutselig helt syke cravings, å bare måå ha popkorn, poetgull, kake, sjokolade og alt usunt…veldig iiriterende. Har du eventuelt noen tips mot søt sug? Leser bloggen din hverdag og er super fan forresten 🙂
  Liker veldig godt tipsene dine når det kommer til mat, helse og trening, holder meg motivert 🙂 bortsett fra når jeg har søt sug da…

 47. kristina

  Hei og hopp!

  Takk for flott blogg og at du er en så jordnær jente! Koser meg særlig med «Særpe-uttrykk» 😉 og hunde-prat..! :))
  Noe jeg stiller spørsmål ved er bare…. blir det ikke vanvittig mye fett i maten??… Blir ikke triglyserid- og kolesterol (LDL + VLDL)-nivået høyt?… Hmmm..

  1. Triglyserider (triglyserid er det samme som VLDL) er i all hovedsak styrt av inntak av karbohydrater. Spiser du lite karbohydrater, og mye fett, synker triglyseridnivåene i kroppen. LDL trenger nødvendigvis heller ikke stige med mye fett i kosten, flerumettet fett senker blant annet nivåene.

   1. kristina

    Hei og takk for svar! 🙂 Lars-Kristian! Så sprekt! 😉

    Dette er spennende stoff.. Men vet du hvordan karbohydr senker trigl-nivået i plasma? (Vi har også trigl i tarmen tror jeg men DET er jo ikke så viktig .) Vet du?
    Her har vi en fin formel som beskriver forholdene: LDL= totalkolesterol – (HDL + trigl/2,2). Så kan man jo begynne å regne på hvor mye flerumettet fett man kan spise…. 😉

    Store koser til de søte hundene:)

   2. I utgangspunktet øker karbohydrater triglyseridnivået i blod, og da spesielt fruktose. Men dette er litt avhengig av kosten ellers. Et kosthold bestående av mye fett og lite karbohydrater vil derfor gi et lavt nivå av triglyserider i plasma. Når man måler triglyserid i plasma, er det egentlig VLDL man måler. Går du fra raske karbohydrater, til mer langsomme, vil dette kunne senke nivåene.

    Triglyserider forekommer i maten vi spiser, så mengde i tarm varierer med hvor fettrikt måltidet er. Triglyserider blir så tatt opp i tarm og sendt rundt i kroppen i kylomikroner. VLDL blir laget i lever, og frakter hovedsakelig triglyserider og litt kolesterol rundt i kroppen.

    Det er ikke nødvendigvis gitt at tot kolesterol er en god pekepinne på risiko, bak dette ligger det mange andre talk. Størrelse på LDL-partikler og forhold mellom tot kolesterol og HDL er bedre markører. Det er heller ikke hensiktsmessig å forsøke å senke total kolesterol, da det ikke er noen tydelig trend at høyt kolesterol øker risiko.

 48. Yum waffles^^ One of my fav treats! Love them with fruits!! xo

 49. Benedicte

  Åååå de er så gode disse voffsene dine. Det er så tydelig at de har et drømmeliv og så uendelig mye glede av hverandre

 50. Johanne

  Herlighet Caroline!!! Di vaflene der så helt sinnsjukt gode ut!!!! Di skal prøves!! 🙂 Det er så moro å titte innom bloggen din (som jeg har blitt avhengig av, flere ganger om dagen faktisk… hehehe) og se slike inspirerende matoppskrifter, treningsglede og sprudlende du! Den tacooppskrifta som du la ut her om dagen skal også prøves ganske snart! Takk for all inspirasjon og smarte råd og tips du til stadighet kommer med! Leste forresten høyt opp dine 10 bud angående valentines day for kjæresten min i går.. mon tru om vi kan få til en del av punktene dine- di var supre! 🙂

  Ha en strålende dag vakre deg!

 51. så smarrigt det såg ut 🙂 att dom är lite tjockare också

 52. Var helt AVHENGIG av Vampire diaries de to (tre?) første sesongene, men så gjentar og gjentar handlingen seg konstant i de neste! Ååja, nå må han late som om han er slem og nå er han snill, og nå må vi redde den og den, og nå vet hun ikke hvem hun liker best av brødrene. Det er ikke verdt å prøve å fortsette å se på når det først begynner å bli dritkjedelig – for det går absolutt ikke over 😉

  1. Fotballfrue

   Uhu :O Det er i hvert fall gøy ennå, er på sesong 3 🙂

 53. Så utrolig godt! 🙂 Lagde lavkarbo brød idag, utrolig godt, men blir alle så småe i størrelsen. Noen tips til å få dem større?

 54. Kan man bruke vanlig vaffeljern? 🙂

  1. Fotballfrue

   Se på oppskriften jeg har linket til, det er vaffeloppskrift, ikke belgiske vafler selv om dette jernet er belgisk 🙂

 55. Har du en oppskrift på noe lite godt som er raskt å lage?:-)

 56. 🙂 Karoline, du er helt amazing på å svare på kommentarer 🙂 Helt utrolig gøy å lese i kommentarfelt som ditt, med så mye respons fra deg! Tenkte jeg måtte bare si det jeg tenker, hver dag når jeg er inne her å koser meg med min daglige dose med deg og ditt 🙂

  Du er super duper 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   Klemmer!

 57. Hei! Det er tydelig flere som mener du har fyldige og vakre lepper som de er nå!
  (Ettersom de tror du nylig har fylt på). Hvorfor ønsker du å fylle på mer da? Synes uansett leppene dine ser fyldigere ut nå en tidligere.. Vakre lepper 🙂

  1. Fotballfrue

   Jobber med å få de fyldigere på siden, de er så smale der. . fortsatt, så jeg er enda ikke fornøyd 🙂 Men det blir bare der vi tar fremover. Ikke noe mer over / på midten.

   – C

 58. Hej,jag har lite frågor på din recept på våfflor,mandlar tar du dom i mixer! vad kan jag ta istället för fiber husk-är det vanligt mjöl!
  Jag har just köpt kitchenAid våffeljärn,undra hur mången minuter du har den på!
  Hur mången får du ut av den här recept!Mången frågor,hoppas det går bra:)))
  Jag älskar bara din blogg:)))

 59. Vafflene dine så nydelige ut, som alt annet du lager! Jeg lurer på om du har et tips til hva vi allergikere kan erstatte mandlene med? Helst ikke hvetemel:-p

  1. Fotballfrue

   Å, beklager, jeg er så dårlig på slike ting :/ Men det finnes helt sikkert andre allergikere her? 🙂

   Klem!

  2. Går kanskje an å bruke kokos-mel?

 60. Dette har egentlig ingenting med saken å gjøre – eller litt da, siden det handler om lavkarbo – men jeg har lenge tenkt at jeg burde takke deg. I desember la jeg om kostholdet fordi jeg var på vei til å bli overvektig og kroppen min tålte ikke mer sukker. Ingen av buksene mine passet lenger og jeg følte meg dvask og fæl. Siden da har jeg vært innom siden din flere ganger om dagen, prøvd ut drøssevis av oppskrifter og hentet masse motivasjon i forhold til trening. Jeg har lært at:

  – Lavkarbo trenger ikke være kjedelig
  – Det går fint å trene uten massevis av karbohydrater
  – Sukker er en avhengighet man kan kvitte seg med

  (Det er mulig alle andre visste dette bortsett fra meg.) Uansett. Jeg er nå aktiv, slank, passer alle mine gamle bukser, frisk og det føles SÅ bra.
  TAKK!

 61. åååhnam, de så skikkelig deilige ut! 🙂
  Kan man lage de samme i «vanlige» vaffeljern også, kanskje litt dumt spørsmål haha? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vaffeloppskrift, så ja :p

   Klem!

 62. Kan mandelmelet til vaflene byttes ut med noe annet?
  Har for en liten stund siden gått over til lavkarbo diett pga matintolleranser, men er allergisk mot mandler.
  Finfin blogg forresten.

 63. Elena Østrem

  Såg utrolig gode ut!
  Har du noen tips til de med nøtteallergi? 😀

  takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *