Vafler og treningsøkt nummer 2

Det ble vaffel-laging i dag og mannen var så fornøyd da han kom hjem 🙂 Det skjønner jeg godt, for disse er gode! Men med både bær og krem er de også vanvittig mektige, og det betyr at vi nettopp har spist middag. Sent igjen, sa du? Vel, det er visst en trend her i huset vi bare ikke klarer å snu.

Her har du fremgangsmåten.

Mett og god skal jeg kaste meg i vei på en løpebåndet for å varme opp. Ble en kort økt tidligere i dag og jeg rakk ikke styrke, så det skal jeg ta nå, så sover jeg forhåpentligvis som et barn. Og til deg som avslørte handlingen i The Vampire Diaries i kommentarfeltet, jeg bryr meg ikke. Men jeg ønsker ikke å godkjenne den ettersom det kan ødelegge for andre, men jeg skal innrømme at jeg vet godt hva som skjer. Klarer jo ikke holde meg unna google for å finne ut av det 🙂

Håper dere har en fin kveld ♥ 

123 kommentarer

 1. så smarrigt det såg ut 🙂 att dom är lite tjockare också

 2. Var helt AVHENGIG av Vampire diaries de to (tre?) første sesongene, men så gjentar og gjentar handlingen seg konstant i de neste! Ååja, nå må han late som om han er slem og nå er han snill, og nå må vi redde den og den, og nå vet hun ikke hvem hun liker best av brødrene. Det er ikke verdt å prøve å fortsette å se på når det først begynner å bli dritkjedelig – for det går absolutt ikke over 😉

  1. Fotballfrue

   Uhu :O Det er i hvert fall gøy ennå, er på sesong 3 🙂

 3. Så utrolig godt! 🙂 Lagde lavkarbo brød idag, utrolig godt, men blir alle så småe i størrelsen. Noen tips til å få dem større?

 4. Kan man bruke vanlig vaffeljern? 🙂

  1. Fotballfrue

   Se på oppskriften jeg har linket til, det er vaffeloppskrift, ikke belgiske vafler selv om dette jernet er belgisk 🙂

 5. Har du en oppskrift på noe lite godt som er raskt å lage?:-)

 6. 🙂 Karoline, du er helt amazing på å svare på kommentarer 🙂 Helt utrolig gøy å lese i kommentarfelt som ditt, med så mye respons fra deg! Tenkte jeg måtte bare si det jeg tenker, hver dag når jeg er inne her å koser meg med min daglige dose med deg og ditt 🙂

  Du er super duper 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   Klemmer!

 7. Hei! Det er tydelig flere som mener du har fyldige og vakre lepper som de er nå!
  (Ettersom de tror du nylig har fylt på). Hvorfor ønsker du å fylle på mer da? Synes uansett leppene dine ser fyldigere ut nå en tidligere.. Vakre lepper 🙂

  1. Fotballfrue

   Jobber med å få de fyldigere på siden, de er så smale der. . fortsatt, så jeg er enda ikke fornøyd 🙂 Men det blir bare der vi tar fremover. Ikke noe mer over / på midten.

   – C

 8. Hej,jag har lite frågor på din recept på våfflor,mandlar tar du dom i mixer! vad kan jag ta istället för fiber husk-är det vanligt mjöl!
  Jag har just köpt kitchenAid våffeljärn,undra hur mången minuter du har den på!
  Hur mången får du ut av den här recept!Mången frågor,hoppas det går bra:)))
  Jag älskar bara din blogg:)))

 9. Vafflene dine så nydelige ut, som alt annet du lager! Jeg lurer på om du har et tips til hva vi allergikere kan erstatte mandlene med? Helst ikke hvetemel:-p

  1. Fotballfrue

   Å, beklager, jeg er så dårlig på slike ting :/ Men det finnes helt sikkert andre allergikere her? 🙂

   Klem!

  2. Går kanskje an å bruke kokos-mel?

 10. Dette har egentlig ingenting med saken å gjøre – eller litt da, siden det handler om lavkarbo – men jeg har lenge tenkt at jeg burde takke deg. I desember la jeg om kostholdet fordi jeg var på vei til å bli overvektig og kroppen min tålte ikke mer sukker. Ingen av buksene mine passet lenger og jeg følte meg dvask og fæl. Siden da har jeg vært innom siden din flere ganger om dagen, prøvd ut drøssevis av oppskrifter og hentet masse motivasjon i forhold til trening. Jeg har lært at:

  – Lavkarbo trenger ikke være kjedelig
  – Det går fint å trene uten massevis av karbohydrater
  – Sukker er en avhengighet man kan kvitte seg med

  (Det er mulig alle andre visste dette bortsett fra meg.) Uansett. Jeg er nå aktiv, slank, passer alle mine gamle bukser, frisk og det føles SÅ bra.
  TAKK!

 11. åååhnam, de så skikkelig deilige ut! 🙂
  Kan man lage de samme i «vanlige» vaffeljern også, kanskje litt dumt spørsmål haha? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er vaffeloppskrift, så ja :p

   Klem!

 12. Kan mandelmelet til vaflene byttes ut med noe annet?
  Har for en liten stund siden gått over til lavkarbo diett pga matintolleranser, men er allergisk mot mandler.
  Finfin blogg forresten.

 13. Elena Østrem

  Såg utrolig gode ut!
  Har du noen tips til de med nøtteallergi? 😀

  takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *