It never ends

 

Hatt Accessorize / Kåpe Zara / Skjerf H&M / Kjole H&M / Sko Friis & Co / Veske Mulberry / Armbånd Marc by Marc Jacobs fra My-Wardrobe.com

Det skal i hvert fall ikke stå på hodeplagg, håper ikke dere er drittlei av å se meg med forskjellige varianter flere ganger i uken, synes bare at det redder både et antrekk som kan bli kjedelig, kaldt vær og en dårlig hårdag. Men forhåpentligvis er det ikke lenge til vi kan legge bort hodeplagg for en stund 🙂 VÅR! Jeg gleder meg, en av mine favorittårstider. Var oppe litt for tidlig i dag, men så ble Oslo avslyst og nå har jeg plutselig ekstra fritid på hånden ettersom jeg fikk gjort unna en del i går. Så what to do? Mannen er fortsatt på stadion, de har telefonrunder i dag, så tipper han blir sen. Kanskje jeg bare skal la Valentine’s Day starte litt tidligere? Begynne med middagen, ha den klar og i tillegg lage dessert? Det tror jeg jammen at jeg skal! Selvfølgelig i selskap med The Vampire Diaries. Ser forresten hva noen av dere mente i forhold til Damon vs. Stefan for noen innlegg siden, men jeg holder fortsatt en knapp på Stefan jeg, da. Er snart ferdig med sesong 2 🙂

 ♥

84 kommentarer

  1. Etterhvert blir det enda mer.. Damon… Åååh, damon <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *