10 tips til Valentine’s day

Valentine’s day har tatt Norge med storm, og selv om jeg ofte får inntrykk av at dette stort sett handler om penger og mersalg for butikkene, trenger det nødvendigvis ikke koste noe særlig for deg. Valentine er kjærlighetens og romantikkens dag og derfor er det nettopp der fokuset skal være: Plei kjærligheten og ha hverandre i fokus.

Her er 10 tips til hva dere kan gjøre som ikke krever stort annet enn dere to og en hel haug lidenskap. Noen av punktene er selvfølgelig forutsatt at dere har barnefri eller jobber på forskjellige tider.

1. Overrask ham med frokost på sengen: Jeg vet i hvert fall om én mann som nesten verdsetter dette mer enn noe annet. Et brett fylt med omelett, pålegg, bacon eller andre ting han liker, kaffe, melk, en rød rose og iPaden med favorittserien hans på? Og det beste: Kryp opp i sengen og nyt det med ham!

2. Middag trenger dere uansett, så hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av den? Lag en 3-retter, overrask ham når han kommer hjem fra jobben med ferdigdekket bord og forretten klar på tallerkenen. Eller kanskje dere rett og slett kan komponere en meny med deres favoritter og lage det sammen?

3. Skriv et brev til ham, eller skriv til hverandre. Kanskje gammeldags, men noen ganger er det utrolig romantisk å få noe skriftlig. Dessuten bugner det jo av nydelige valentinkort om dere ikke vil bruke brevpost.

4. Pynt dere litt ekstra denne kvelden, men la kjæresten bestemme hva du skal ha på deg! Denne er vel spennende? Kanskje han egentlig foretrekker camobukser og t-skjorte, eller at du bruker hans altfor store skjorte? Og hva vil du helst se ham i?

5. Gi hverandre massasje. Dette er en klassiker, men oi så godt. Kjøp en god olje og sett i gang! Gjerne hele kvelden 🙂 Levende lys og mykt underlag er et must.

6. Tilbring hele kvelden sammen i morgenkåpen, tenn masse lys og del en flaske vin, selv om det kun er torsdag.

7. Mimre! Kjærlighet handler gjerne om minner, kanskje dere kan ta frem noen bilder eller videoen fra bryllupsdagen? Eller hva med bilder fra tiden dere datet, deres første sydentur sammen eller andre, gode minner.

8. Fyll kjøleskapet med ting han liker! Dette tipset plukket jeg opp fra Siri i helgen, og jeg elsker idéen! Fyll skapet med alle hans favoritter og møt ham gjerne i døren med en øl i hver hånd.. og ikke noe annet?

9. Dersom en 3-retter krever for mye tid, kan dere jo alltid bake noe godt sammen, for eksempel disse konfektene som jeg la ut oppskriften på i fjor, eller en deilig kake. Dette er jo sikkert noe som er fint å få med eventuelle barn på også, så kan dere lage en lørdag ut av det hele.

10. Finn frem brettspillet og barnet i deg, trill terning, tegn og le. Det kan være ganske romantisk i en ellers hektisk hverdag 🙂

149 kommentarer

 1. Vi feirer ikke valentines dag. Hvorfor sette ekstra pris på hverandre denne dagen når man rett og slett kan gjøre det hver dag;-) Nei Valentines day er enda ett konsept vi tar fra amerikanerne. Og som du selv sier,ekstra salg og mersalg til butikkene. Selv om man har valget selv om man faktisk skal kjøpe noe;-)

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er en fin dag å feire, mange har dessverre ikke tid til å pleie kjærligheten hver dag, og da er det jo helt topp med en dag hvor du blir minnet på det og hvor man faktisk setter av tid til hverandre 🙂 Men om man rekker det hver dag, ja, hvorfor ikke? 😉

   Klem!

  2. Så trist, Susanne.. Vi setter pris på hverandre hver dag, men har en hektisk hverdag, derfor er det ekstra stas med denne ene dagen, hvor vi går ut og spiser, kjøper flotte gaver og virkelig nyter dagen og kvelden med hverandre!

   1. Hvorfor er det trist at Susanne syns Valentines er et kommersielt mas, og heller bruker hverdagen ellers til å vise at hun er glad i kjæresten? Jeg er enig med Susanne, jeg. Valentines er etter min oppfatning en masete dag som er preget av røde og rosa hjerter, og hvor det er klin umulig å finne på noe på kveldstid fordi «alle» er ute og spiser middag den samme kvelden. I stedet har vi gjerne en «date» med film og middag på en helt vanlig tirsdag, sånn helt spontant. Jeg sover på armen hans hver natt, under dobbeltdyna, fordi vi begge liker det veldig godt. Jeg står opp hver morgen kl 6 for å si hadet til ham i døra. Og vi er begge flinke til å si fra at vi setter pris på det vi gjør sammen, og for hverandre. Det er liksom «forventet» at man skal finne på noe «spesielt» 14. februar. Hvordan kan det blir spesielt da?

   2. lurven

    AMEN!!!!!

   3. Morsomt at jenter som leser Norges kanskje mest kommersielle blogg (ikke vondt ment, Caroline), liksom skal «boikotte» en kommersiell dag – haha!

    Hvis dere vil gå imot strømmen så bør dere kanskje begynne et annet sted.

    «Amerikanisering» svada-svada..

   4. Jeg trenger ikke forsvare hvorfor jeg leser bloggen, vi er alle her av forskjellige grunner. Jeg boikotter ikke valentinsdagen (da måtte jeg ha låst meg inne i leiligheten, skrudd av alt av Internett og tv og gjemt meg under dyna ellerno), men je ønsker heller ikke å bidra. For meg blir det å skulle gjøre «noe ekstra» i dag «falskt», fordi det er «forventet» eller fordi «alle andre gjør det». Jeg pynter heller kveldssmoothien med ekstra bær en mandag i mars, eller lager favorittkaken helt uventet en onsdag i oktober 🙂

  3. Magnhild

   Hvorfor IKKE sette ekstra pris på denne dagen selv om man gjør det hver dag?? Feirer du morsdag? Farsdag? De er konsepter vi har tatt fra USA, mens Valentine faktisk kommer fra England. Og ikke nok med det, så startet engelskmennene å feire Valentine på 1600-tallet mens morsdag og farsdag ikke startet før på 18-1900-tallet. Hvorfor er det greit at man skal ha en dag der man setter pris på mor og far, men ikke sin kjære?

   Er så lei av at alle skal være så negative! Man trenger absolutt ikke å kjøpe noe, men jeg elsker å ha denne dagen der jeg kan gjøre noe ekstra spesielt for min kjære i en ellers travel hverdag <3

 2. Jepp, nyt det så lenge du ikke har huset fullt av barn 😉 Jeg syns valentinsday er noe stort søl, men så er vi jo så forskjellige -….

  1. Fotballfrue

   Sjekk kommentaren til Anja over her, de har barn, men en plan. Jeg liker det 🙂

   – C

   1. lurven

    Joda, så lenge hun kan putte ungene i seng klokka sju så funker det. Men med en på fire, en på ti og en på femten så fungerer det ikke slik lenger. Nei, her tar vi slike kosedager (uten klissete dikt og slikt…) på dager hvor barna er på besøk el. Det er da mye koseligere å feks feire at man har vært kjærester i 22 år og gjøre litt ekstra ut av den dagen 😉

   2. Nå vet ikke jeg hvor du får med deg at mine barn legger seg klokken syv, lurven? De er straks 8 og 10 år gamle… og flere ganger sier jeg at de må legge seg fordi JEG er trøtt og vil sove. 😉 Og vi skal spise MED barna, men så går de opp og driver med sine ting mens vi kan drikke vin i sofaen (eller badekaret for den saks skyld). Unger er ikke begrensningen her. Og man kan definitivt feire at man har vært kjærester i 22 år, når utelukket det ene det andre?

   3. Fotballfrue

    Liker det jeg leser 🙂 Bra løsning 🙂

   4. Hjelpes!! Skal det at en har barn sette begrensninger for feiringen av valentines day??Her har vi en gutt på 3 år og en på 2 måneder og min plan i år er å lage en deilig frokost og ta den i sengen sammen med mannen og barns! Vi har tv på soveromnet så her blir en lat og god start på dagen før mannen må på jobb.
    Blir så irritert hver gang jeg hører at det er barna som setter begrensninger på ulike ting.. mens det er de voksne som faktisk gjør det.. Gleder meg til valentine med FAMILIEN:)

   5. Til dels enig om at det er vi voksne som skaper begrensninger, men frokost i sengen med to små barn!? HALLO? Ikke den mest romantiske setting i verden! Hva skjer når babyen vrir seg i armene dine og 3-åringen vil stupe kråke?
    DA må man hvertfall skifte sengetöy etterpå 😉

   6. lurven

    Nei jeg las vel litt for fort da… Her i huset holder hele familien til på stua helt til leggetid, de holder på med sine egne ting, men på stua og gjerne i sofaen. Om pappaen og jeg hadde tatt med oss vin og lagt oss i badekaret tror jeg de hadde dævva 😀

    Men for min del handler det til syvende og sist om at jeg syns dette er noe amerikansk kliss…Jeg/vi har rett og slett ikke bruk for enda en «gjøre noe ekstra» dag.
    Så unger eller ikke,vi gjør ikke noe ekstra ut av denne dagen. Men dere må gjerne kose dere!

 3. Tak for de gode tips søde Caroline 😀

 4. ååååå, du er så flink

 5. så klissete innlegg, hahah. er ikke noe fan av denne dagen, kjæreste eller ei.

  1. Fotballfrue

   Hææ? Kjærligeten er jo så deilig 🙂

 6. Jeg er ikke enig i at man skal droppe Valentines Day. «Sette pris på hverandre hver dag», hvor mange husker egentlig det? Ting du gjør hver dag, det blir en rutine, synes fint man kan ha noen dager hvor man slår litt ekstra på stortromma jeg. Og ja, vi har tenkt til spiser biff 14.mars også (hirr hirr hirr).

  Flotte tips, Caroline, dette har ikke noe med handelstanden å gjøre men bare fokus for dagen. Herlig! Fine inspirerende bilder,

  Jeg har laget et kort, forsiden kommer ut i bloggen klokken 7 på torsdag, det er jeg kjempefornøyd med (hele forsiden er dekket med setninger på hvorfor jeg elsker han, som f.eks at han deler dobbeldyne med meg, fordi jeg vil…. at han lager kaffe/frokost til meg på sengen…. ).

  Han får også en halvtimes massasje rett etter jobb (han fikk det en gang før jul også, digget det, koster nesten ingenting og jeg vurderer faktisk å gi han en slik hver måned fordi han trenger det).

  Når han kommer hjem er huset tomt, jeg har med barna på trening, jeg har kjøpt et par øl som står til kjøling og han kan hoppe i badekaret. Som småbarnsfar er det små og enkle gleder….

  Når jeg er ferdig å trene stopper jeg og ungene for å hente tapas retter (take away rett ved SATS). Vi drar hjem og spiser (da er jo klokka fort 19) før barna blir lagt og jeg og mannen drikker tom rødvinsflasken. Jupp, på en torsdag.

  Hurra for Caroline som gjør hverdager til fest!

  PS. Tipset «møt opp naken, husk øl» burde ha en tilleggsregel. Sjekk at han kommer hjem alene. *host*

  1. Fotballfrue

   For en herlig dag det blir! Høres jo perfekt ut for å feire kjærligheten, tommel opp 🙂 Kos dere og nyt hverandre, spesielt etter at barna er lagt 🙂

   Og ja, haha (!!) til den siste :p

   Klemmer 🙂

   1. Jeg kom på en ting til jeg har gjort. Jeg har sendt inn bilde til lokalavisa med dikt! Han kommer til å drepe meg? Neida, men vi er ikke fine på bildene, de er bare tatt der og da med en iphone lissom. Hva skal dere gjøre, da?

   2. Fotballfrue

    Haha, herlig 😉 Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre ennå, men vi har ikke vært på kino på en stund, så jeg tror kanskje det blir det i hvert fall 🙂

    Klem!

   3. Kino, varmt popcorn, holde hånda i mørket. «En som deg» er en norsk film jeg har hørt mye bra om (men kan ikke gå god for den selv da jeg ikke har sett den). Kos dere masse, uansett hva det blir er vel den viktigste ingrediensen at begge er på samme sted.

   4. Fotballfrue

    Takk for tips 😀 Jeg trooor mannen velger en actionfilm, den nye til DiCaprio kanskje? :p Skal si ifra 😉

    Klem!

  2. Dette hørtes kjempe koselig ut Anja!
   Dagen er og blir, hva man gjør den til selv – så enkelt er det! Og det du har skrevet krever egentlig så lite, men gir så mye.
   Vi har også barn, og synes derfor det er litt ekstra «viktig» å sette av tid til hverandre. Så hvorfor ikke bruke nettop denne ene dagen som heter Kjærlighetens dag? For det blir fort glemt oppi alt kaoset med bleier, gulp, mat over alt, snue og tårer.. hehe..

   Og Caroline:
   Takk for morsomme og kreative tips! Likte veldig godt den med ølen og.. jah.. bare det 😉 Hehe.. Er nok en slager i de fleste hjem!!

   Klem til begge to 🙂

   1. Fotballfrue

    Haha, det vil jeg tro :p Lurer på å gjøre det selv, kaaanskje med en rød kimono 😉

    Klem!

   2. Du er en hit uansett hva du tar på. Kimono er nok det mest «praktiske plagget» om du gjennomfører med øl. 😉

   3. Det krever veldig lite, og på kortets forside har jeg skrevet mange av tingene jeg elsker ved min mann. Det enkleste, som ikke koster noe,er at han kommer inn med kaffe 10 minutter før frokosten blir servert i helgene (ja, han lager som regel frokost til familien på lørdager og søndager). Da rekker jeg å våkne litt for meg selv. Det er kjærlighet for meg, omtanken for noen andre enn deg selv.

    Veldig mange foreldre bruker barna som unnskyldning for å ikke gjøre ting. Synes det er trist, jeg. Her inkluderes barna i det meste. De skal selvsagt spise med oss, men de forstår også nå at jeg ikke er mindre glade i dem selv om jeg sier at jeg godt vil sitte alene å snakke med pappa i en halv time?

    De synes det er pinlig at vi kysser, det er alderen, men tror ikke de tar varig skade av å se det heller. Foreldrefella tar drepen på mange forhold, jeg elsker hverdagsromantikken og griper så mange av sjansene jeg kan for å vise de rundt meg at jeg er glad i dem.

    Ja til mer kjoler og stas,
    og det mange definerer som FJAS!

  3. Herlig!!! Jeg digger at ikke alle her i verden er så korttenkte og gidder lause!
   Valentinsdagen er så mye mer enn bare kjøpe press og styr!
   Man trenger jo ikke å stresse livet av seg heller. At man ikke kan gjøre noe ut av denne dagen pga man har barn er bare vås!! Er småbarns mamma selv jeg og ser virkelig ikke problemet med å planlegge litt så går det så fint;) nei skjerpings til flere andre i kommentarfeltet her! Det er viktig å ta vare på hverandre og forholdet! Ikke bare være mamma og pappa men kjærester også;)

   Ser frem til å få en koselig valentinsdag! Ønsker dere alle andre det og;)

   1. Kunne ikke vær mer enig. Ikke rart mange forhold går på dunken. *bastant*

   2. Lurven

    Sikkert mange forhold som går på dunken fordi vi ikke gjør noe utav Valentinsdagen ja….

   3. Handler nok mer om innstilling, Lurven. En negativ kverrulant «gidder ikke, vil ikke, kan ikke»-holdning spiller nok desidert inn på forholdet!

   4. lurven

    Hvorfor MÅ det gjøres noe den 14. februar? Vi gjør koselige ting rett som det er ellers og styrer helle unna denne dagen. Eller, kanskje koser vi oss da også, men ikke fordi det er valentinsdag. Vi har akkurat vært gjennom en veldig egoistisk periode hvor vi har pleiet den felles hobbyen vår hver eneste kveld i nesten to uker.(og to fulle helger) Vi trenger ikke valentinsdagen. Men du må gjerne kose deg også får du akseptere at vi er en god del mennesker som ikke bryr oss.

   5. Hvorfor IKKE gjøre noe spesielt den 14.februar? Er det slik at det er verre å gjøre noe spesielt den 14.februar enn 14.mars f.eks? Det er ingen her som sier at akkurat DU må gjøre noe spesielt ut av denne dagen. Men det er mange andre som liker å gjøre det 🙂

  4. Åh, for en fantastisk kommentar 🙂 Det liker jeg, som selv er en travel tobarnsmamma.

 7. Michelle

  så herlig du er Caroline, slike innlegg er koselige altså, gir skikkelig god følelse! Det er viktig å pleie forholdet, da er jo den dagen en fin dag å gjøre det på =) Ønsker deg en strålende tirsdag <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ha en nydelig tirsdag du også 🙂

   Klemmer <3

 8. Veronika

  Så hyggelig at du vil dele sånne tips 🙂

  Jeg må bare si en ting; jeg løp mine første 10 kilometer på mølle i går! Så deilig følelse!
  Tiden kan kanskje forbedres litt for jeg ble faktisk ikke særlig sliten.
  Men tusen takk for treningsinspirasjon 😀

  Ha en super tirsdag 🙂

  Klem!

  – V

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra, gratulerer 🙂

   Klemmer!

 9. Hahah, høres romantisk og herlig ut men ikke så lett å gjennomføre i praksis hvis man har tre barn i alderen 8, 14 og 19 år! 😀 Ikke så lett å «ta dem med på trening» eller sette dem bort hos venner, når de har lekser som skal gjøres, de skal ha middag, de skal kjøres på dansetrening, handball og/eller har venner på besøk. Men noe av det kan jo gjennomføres i en litt mer familievennlig versjon, kanskje…… 😀

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂

   1. Torhild

    Det lar seg faktisk gjøre om en virkelig vil! Er i nesten samme situasjon som Irena her, så vet at dagene er hektiske. Men, spør en nabo, besteforeldre, venner, barnas venners foreldre om hjelp EN gang og du har’n:-) Og h*n på 19 må jo være til stor hjelp? Og h*n på 14! Vi er elendige på slikt her i huset, skulle vært mye flinkere, men det lar seg som sagt gjøre, med litt planlegging! God valentin til alle når den kommer:-) (14.?)

 10. Caroline

  Så mange fine tips! Jeg er egentlig ganske stor fan av Valentine 😀 Synes det er koselig å gjøre litt ekstra stas. Samtidig har vi en skikkelig «datenight» hver måned som egentlig er som en valentine i seg selv, viktig å ta seg tid til hverandre når man er så opptatt som vi er. Vi må feire valentine på lørdag vi. Da blir det kino og middag, så har jeg en super venninne som låser seg inn i leiligheten og pynter ferdig for meg med levende lys rundt omkring til vi kommer hjem. Håper han blir overrasket 😀 sjokoladefondue og massasje <3

  1. Fotballfrue

   Ååå, deiliig! Kos dere <3 🙂

 11. Dette er gode tips som jeg liker veldig godt! Jeg liker Valentin og det det handler om, men når man skal bruke 1000-vis av kroner på gaver blir det litt for meget for min del. Selv er jeg borte på jobb denne dagen og kommer nok ikke til å påpeke det ovenfor min kjære at det er Valentin. (Han glemte til og med fastelavn!) Vi gjør mye sammen og «pleier kjærligheten» i hverdagen. Vi lager mat sammen, både jeg og han og barnet (hans 14 år gamle jente), slapper oss på sofaen med en film, spøker og tuller, er ute å spiser innimellom og har det generelt fint. Det ér jo alltid hyggelig å få blomster, men det er kjekkere når de kommer ut av det blå enn når «samfunnet» mener man skal gjøre det.

  Uansett så ser de konfektene er magisk ut, og blir garantert tatt godt i mot når jeg kommer hjem igjen.:)
  Ha en finfin dag, Caroline!

 12. Christine

  Er det normalt å bli tårøyd av et blogginnlegg om Valentines Day? Nei, det er det ikke… haha.. Herregud, what’s wrong with me.. Jeg blir jo bare verre med åra!! Kjærligheten, asså..
  Ha en deilig, romantisk og fredfull feiring av kjærligheten! <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, du er søt 🙂 <3

 13. mamma, 20 år og student

  Hei Caroline. For noen bra tips – for oss er dette en dag hvor kjærligheten skal blomstre litt ekstra. Det er denne dagen vi spiser god mat, viser litt ekstra omsorg for hverandre og gjerne gir hverandre en liten gave som en påmindelse om at vi bryr oss om hverandre i en ellers hektisk hverdag. Dessverre er kjæresten min avgårde med jobben og blir dermed ikke hjemme. Vi får ta det igjen når han er tilbake igjen. Kommenterer aldri på bloggen din, men jeg kunne ikke dy meg lenger. Du har en fantastisk fin blogg med god inspirasjon – både når det gjelder trening, kosthold og klesstil.

  Har akkurat blitt medlem på Elixia hvor jeg trener 2 (3 hvis mulig) ganger i uka for å stramme opp mage, rumpe, lår etter graviditeten. Dattera mi er rett over året nå, så var egentlig på tide å komme i gang, men er mye å henge fingrene i når man i tilegg er student ved et universitet. På grunnlag av dette hadde jeg satt stor pris på, og lurte på om du kunne linke til innlegg eller skrive innlegg for mage, rumpe, lår øvelser man kan gjøre hjemme?

  Klem fra fast leser 🙂

 14. Hei Caroline!
  Du trenger ikke å publisere denne kommentaren altså, jeg har bare et lite spm til deg; Jeg har planer om å bestille meg en kjole fra Sherri Hill og lurer bare på om du kan fortelle meg hvilken str du bruker i det merket slik at jeg har litt å gå etter?
  Bloggen din er super:-)

  Takk for hjelpen

  1. Fotballfrue

   Jeg må jo publisere for å svare, det gjør ingenting 🙂 Jeg bruker strl. 0, men dersom en kjole finnes i 00 bruker jeg det, disse kan nemlig være litt store i størrelsen 🙂

   Klem!

   1. Str 0 er ingen størrelse, just sayin.

   2. Fotballfrue

    Kjære vene, strl. 0 er en strl. på lik linje med 32. Så jo, det er en størrelse 🙂

    – C

   3. Sett OTH du Aina? Ganske frekt. Jeg synes Fotballfrue ser flott ut, jeg.

   4. Maiken

    Åh jeg blir så irritert over sånne kommentarer!! Hadde aldri klart å ha en blogg når noen skal kommentere så unødvendig spydig hele tiden. Jeg er definitivt ikke hardhudet nok 🙂 Du ser fantastisk ut Caroline! Klem til deg<3

 15. Så gode tips! 🙂

  Jeg ser at Lars Kristian ofte har på seg KRIK genser, er han e gammel KRIKer? (kanskje litt dumt spørsmål, men det er inmari kult om han er det! 🙂 )

 16. Lisa Marielle

  Åååå, LENGE leve romantikken<3
  Jeg ELSKER Valentines Day, uansett sivilstatus:)
  Tusen takk for et supert innlegg som alltid Caroline:)
  Håper du får en magisk og romantisk kveld på torsdag med
  Lars-Kristian, kos dere masse og nyt hverandre<3
  Jeg heier på kjærligheten og dere<3

  PS: Kanskje Hugo&Ronaldo har planlagt en liten romantisk
  date også?! 😉 *fineste hundene*

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Hihi, ja de får date hverandre 😉 De er jo så forelsket uansett :p

   Klemmer 🙂

 17. Åå, så mange fine og koselige tips 🙂

 18. Hei Caroline! Utrolig fin blogg 🙂
  Jeg lurte på hvordan du syntes plassen er i Mulberry alexa vesken? tror du det er plass til mac samt litt bøker(blir nok mest som skoleveske)

  Tusen takk for svar :))))

  1. Fotballfrue

   Ville IKKE brukt den som skolevekse, men den har plass til det du spør om 🙂

   – C

  2. Jeg brukte min på skolen i fjor, og det anbefales ikke.. Dårlig plass, var kun rom for noen få bøker, og de få gangene jeg brukte den på skolen i høst med macbook air var det kun plass til én bok – ikke noe særlig med full dag.. Ville heller kjøpt en litt større til skole og brukt alexa til hverdags/fint 🙂

   1. Fotballfrue

    Enig, den er for fin til skolebruk :/ Så blir den så slapp i skinnet om du har for mye i den :/

 19. Fine tips, Caroline! 🙂

  Jeg for min del har bursdag 14 februar og i år skal den nytes med gode venninner og en bedre middag – gleder meg! Ingen kjæreste i bilde lenger og da er det godt med venninner som stiller opp!

  Ha en super dag 🙂

  – Karoline

 20. Takk for mange gode tips:)

  Vi har egentlig ikke pleid å feire denne dagen, men NÅ fikk jeg veldig lyst til å gjøre noe spesielt for min kjære (selv om han egentlig er GANSKE så bortskjemt fra før) 😀 Vi får se hva det blir, men frokost på sengen var ikke så dumt altså!

  Kjempefine bilder av dere:)

  Kos deg på denne vakre tirsdagen <3 Love

 21. Kaja Jeanette

  For et flott innlegg, det er så utrolig viktig å pleie kjærligheten, både 14. februar, men også alle andre dager <3 hverdagsromantikk <3 Det som kanskje var best med hele innlegget og kommentarene du har fått er at det er fokus på hva kvinnen kan gjøre for mannen, jeg synes det ofte blir så fokus på hva vi jenter forventer av mannen på en slik dag, men mannen fortjener jo virkelig like mye oppmerksomhet som oss <3 de er jo så fantastiske ^^ hihi <3 likte planene til Anja veldig godt, de viser hvor mye hun bryr seg om mannen sin og hvor godt hun kjenner han, det er kjærlighet <3

 22. Jeg tror i hvert fall ikke Lars Kristian trenger å bekymre seg over valentinesdagen 😉 Fikk du forresten billetter til Beyonce konsert? Det gjorde jeg og venninnene mine, wæææ 😀

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀 Det fikk vi! 🙂 Gleder oss!

 23. Lisa Marie -

  Fine tips! 🙂 Jeg får ikke brukt dagen med min kjære iår, siden jeg drar til Kiel med mamma <3 Vi får heller ta igjen dagen når jeg kommer hjem 😀

 24. Ragnhild

  Tusen takk for flotte tips! Skal absolutt lage de hjerte konfektene. De ser så gode ut 🙂 Vi har barn hjemme denne dagen, så jeg er litt redd for om denne dagen blir som jeg ønsker eller ikke. Første valentines med barn, siden min samboer har ei datter fra før. Kan liksom ikke møte opp i døra med en øl og ikke noe annet. Noen som også har barn og har feiret dagen som har noen tips å komme med?? Hadde blitt så glad for det 🙂

 25. Jeg synes Valentine’s Day er så kos jeg, masse hjerter i butikken og kjærligheten blomstrer litt ekstra <3 Hva så om det er handelsstanden som står bak, det er en god grunn til å lukke seg inne og pleie sin kjære litt ekstra, jeg gleder meg og takk for tips 🙂

 26. Yeey for mange gode tips! <3 Vi har en datter på 9 måneder, og har virkelig fått kjenne på hvor viktig det er å sette av tid til hverandre i en hektisk hverdag 🙂 Skal absolutt få ordnet i stand en liten valentinesfeiring etter lille er lagt! Håper du får en flott feiring med mannen din, Caroline! Klem

 27. Heii 🙂 Hvor har du funnet den lekre duken på bordet på bildet?:)

 28. Åhh!! Gleder meg 🙂 Flott innlegg!! 🙂

 29. Har du erfaring med tbdress.com? vurderer å bestille en kjole derfra.

  1. Fotballfrue

   Nei, ingen erfaring :/

   – C

   1. noen andre som har erfaring me tbdress?:)

 30. Heei, Caroline! Du har alltid så gode tips. Jeg er nødt til å feire denne dagen sammen med bestevenninen siden vi begge er single, frie og franke! Vi kan digge singellivet, men ikke på denne dagen. Vil du lage et innlegg om hva vi kan finne på som gjør dagen bedre? 🙂

  1. Jezebel

   Hei Lui!

   Ja, det er nok mange som er single denne dagen, men hva med å feire med venner eller familie? Kjærlighet trenger jo ikke å bli begrenset til noe erotisk, det kan like gjerne være vennskaplig kjærlighet eller vise at du setter pris på noen. En gang kom bestevenninen min med en hel haug ballonger, hjertekake, konfekt og kort. Begge hadde blitt dumpa, men vi hadde det så gøy sammen at dagen ble fin likevel.

   Ta en tur ut på byen og flørt, ta med en venninne på kino, eller drikk vin sammen med familie eller gode venner. Stikkord er KOS, uansett om man er singel, i forhold eller gift. Gjør noe gøy eller sprøtt! 😉

 31. Åssen type sjokolade bruker du i disse hjerte-konfektene? Og går det an å bruke vanlig melis istedefor sukrinmelis ? 🙂

  1. Fotballfrue

   freida premium, mørk 🙂 Står vel i oppskriften? 🙂

   – C

 32. Hei Caroline:-) Vet dette ikke har så mye med dette innlegget å gjøre, men har kommentert tidligere uten å få svar, så prøver igjen:-)
  Jeg skal starte å studere til høsten, og sitter å leser litt om ulike retninger innen jornalistikk. Har du en bachelor i det? Hvilken skole/linje gikk du? Bare litt nysgjerrig:-) Håper du svarer selv om det var litt urelevant iforhold til innlegget 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg studerte på NKF i 2 år, for bachelor må du ta siste året utenlands 🙂

 33. Karoline

  Heia Caroline! Så koselig Valentinsday innlegg:D Bra med litt tips. Sitter med boka di i fanget, og skal lage Focaccia. MEN det står ikke hvor mange grader den skal stekes på, kun hvor lenge? Help me?

  1. Fotballfrue

   175 grader 🙂

   Klem!

 34. Hei Caroline! Så fin blogg 🙂

  Jeg lurte på hvordan du syntes plassen er i Mulberry Alexa vesken din? er det plass til mac + noen skolebøker? eller blir det for tungt for vesken?

  Takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Har svart deg, har også svart deg 2 ganger tidligere på andre innlegg du har spurt om dette på :/

 35. Tusen takk, naa tror jeg at jeg har noen ideer for mannen min! Jeg drar paa Starbucks foer han vokner saa han faar den paa senga (Hege = superhero!) ogsaa skal jeg kjoepe massage olje og gi han en massasje. Vi har ogsaa middagsplaner. Jeg gleder meg! <3

  1. Fotballfrue

   Genialt 😀

   Klem!

 36. Hei Caroline 🙂 helt random spørsmål, men lurte på hvilken program du bruker for å lage collage?

  1. Fotballfrue

   Photshop 🙂

   – C

 37. Hei! Superduper fantastiske tips! Jeg skal varte opp Pia Pedersen i Kina på torsdag! 🙂

 38. Jeg er singel, men søren heller, jeg skal ta med meg noen av rådene din likevel 😉 Bla. kle meg pent, frokost (til meg selv..hihi) på sengen, tenne masse lys, kle meg fint, og ikke minst lage dine fantastisk flotte og fristene konfektene dine 🙂 OG siden jeg ikke har en Valentine ved min side, skal jeg ta fram en koselig kjærlighetsfilm og drømme meg bort i kjærighetsverden likevel 😉

  Takk for atter et inspirerende innlegg! Håper dere får en strålende dag!

 39. Sjokoladen ser helt himmelsk ut! Nam!
  Blir litt oppgitt over at det skal være så politisk korrekt å være i mot Valentine’s Day. Synes det er topp å feire kjærligheten jeg! 🙂 Kan ikke få nok av det!

 40. Å, den som var ung…. Det hørtes jo så deilig ut alt sammen. Vi får nok kose oss litt etter at ungene er i seng, selv om det da snart er leggetid for oss også (går jo an å kose seg litt etter at man har lagt seg også, da ;)) Med tre unger som skal på skirenn denne kvelden, blir det nok bare en kjapp middag, ut og fryse i ett par timer, kveldsmat, dusjing/bading av unger og legging av unger. Og da er man passe sigen når man slenger seg på sofaen. Men det går jo an å forberede litt i forkant. Vi forlovet oss jo til og med på Valentines (enda ingen av oss er tilhenger av denne dagen) og det er 15 år siden i år, så da vil jeg jo finne på litt ekstra for mannen min <3

 41. Veldig koselig du lager det til for dere to! 🙂 Du er så pen, og du har en svært kjekk mann som åpenbart er veldig glad i deg, noe jeg
  absolutt forstår! 🙂 Dere er i en nydelig fase i livet der dere har god tid til hverandre. Jeg husker den tiden godt, og på mange måter
  var det et gigantisk sjokk å få barn. En veldig strevsom tid var det i småbarnsårene, og vi hadde i praksis lite tid og overskudd til hverandre
  når kvelden kom. Når jeg ser de fine bildene du har lagt ut så tenker jeg; Ta vare på den tiden dere har nå, uten barn.. Den er litt rosenrød
  og eksklusiv med god tid for parforholdet.
  Vi forsøker å gi hverandre oppmerksomhet og godhet i hverdagene, og det funker faktisk veldig fint!

  Klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for gode ord <3

   Mange klemmer tilbake <3

 42. Å.. På torsdag flytter kjæresten min ENDELIG hjem til meg etter et langt år i Ålesund. I tillegg har han bursdag på onsdag, så at torsdag skal feires.. Ja, det er vel en liten underdrivelse:) Nå har vi ikke sett hverandre på seks uker og jeg kan nesten ikke vente lenger! 🙂 Gleder meg masse til å feire ham, flytting og ikke minst kjærligheten. Men mest til å se ham. Tenkte jeg skulle gjøre noe á la det med øl selv.. Bare med noe fint undertøy og silkebånd rundt livet:) Som en gave. Hehe:)

  1. Fotballfrue

   Å, det skjønner jeg godt! Håper dere får en kjempefin dag <3 Og fremtid!

   Klemmer 🙂

 43. Caroline

  Herlig innlegg!
  Kjæresten min og jeg har egentlig allerede feiret valentines day vi. Hadde 2-årsdagen vår for en uke siden, så jeg har allerede fått roser og et søtt kort, og jeg bakte muffins til han, i tillegg til at vi gikk ut å spiste middag på en litt finere restaurant på lørdagen.. Ble jo litt dyrt. så vi fant ut at det var like greit å slå de to dagene sammen.. Men tror nok jeg må finne på noe på torsdagen likevel. Som du sier, så trenger det ikke koste penger. En god middag og en koselig kveld sammen holder jo i massevis 😀 Takk for tips!

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye med 2 år 🙂 For en fin måte å feire på <3

   Klemmer!

 44. Hei Caroline! Du er veldig flink med f.eks. makeup/kles-guider og er etter det jeg har skjønt glad i systemer. Kanskje ikke helt den type innlegg du pleier å lage, men; jeg er litt nysgjerrig på hvaslags system du har på husvask. Altså, hvilke produkter bruker du og hva gjør du når osv. Hva med å lage en husvask-guide? 😉

 45. du er såå pen og flott Caroline!:) jeg har et spørsmål ang. bestilling fra coverbrands. Når man betaler får man ikke noen kvittering, bare en mail om at orden er sendt. Er det slik at pengene ikke trekkes fra konto før etter man har mottatt pakken?

  – elsker bloggen din

  1. Fotballfrue

   Du skal få en mail når pengene er trukket fra konto 🙂

   Klemmer 🙂

 46. Så fine tips! Kjæresten min er i militæret så er usikker på hva jeg skal finne på. Noen tips?

  1. Fotballfrue

   Sende et kort? Går det an? Få levert sjokolade til han, om det er lov 😉

   1. Blir nok noe i den duren, evt. utsette det til han kommer hjem:-) Er så kos å feire Valentine!

 47. Håper på å få blomster selv jeg 😉 Er jo ikke bare mannen som skal bli oppvartet 😛

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 😉

 48. I love your blog Caroline!

 49. Takk for tips! Da blir det forkost på senga til mannen på torsdag 😀 Blir aldri nok romantikk for min del 🙂

 50. Hei Caroline!
  Har fulgt bloggen din en stund nå, og du er nå bare helt super!!!:-) Selvom jeg er godt voksen, så elsker jeg å lese bloggen din:-)Tusen takk for et utrolig flott innlegg!! Viktig å legge fokus på kjærligheten og ikke på salgseffekter. Her hjemme har vi en hektisk hverdag med to barn, så deilig med en dag som minner oss litt ekstra på våre kjære. Her blir det fokus på god mat, ett glass rødt og mimre om de 22 årene vi har hatt sammen. Tenk 22 år!!! Og fortsatt kan jeg kjenne forelskelsen blusse opp bare ved å tenke på HAM! Ta god vare på hverandre, fine deg:-) Og fortsett med en inspirerende blogg med flotte tips, oppskrifter og ikke minst trening (som jeg forsåvidt elsker også). Ha en super valentidag:-)
  Stor klem

 51. Mange flotte ideer, Caroline! Det er veldig godt for meg å hente inspirasjon på bloggen din, for jeg har nok å tenke på om dagen som det er.
  Kanskje jeg prøver meg på konfekten din, eller så likte jeg godt det punktet med å fylle opp kjøleskapet med våre favoritter : nyttig og digg.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

 52. Veldig fine bilder av dere, forresten ! 🙂

 53. Anna Liv

  Heihei! Jeg skal til Mexico om litt under 2 uker, har du noen tips? 🙂 siden du har vert der, om jeg ikke tar feil… Noe jeg må få med meg?

  1. Fotballfrue

   Hvor til Mexico skal du? 🙂

   1. Anna Liv

    Cancùn 🙂 men skal dra til forskjellige steder! skal vere der i 14 dager! Hvor var dere?

   2. Fotballfrue

    Vi var 1 uke på isla mujeres og 1 uke i playa del carmen. Dere må dra og se isla mujeres, det er helt nydelig der!

    Klem 🙂

 54. i tried this wonderful pralines last year 🙂 and it was perfect. you shoed em on valentines day last year i guess and it was a great surprise for my bf 🙂

  https://chicchoolee.blogspot.co.at/
  https://chicchoolee.blogspot.co.at/

 55. Super sweet:))) Kisses Caroline!

  1. Fotballfrue

   <3

 56. Koselig dag for dem som har noen å sette pris på 🙂 kose dere alle som har mulighet. Bare lurer på hvor genseren du har på første bilde er fra ,falt pladask 😉 Koselig å lese bloggen din…klemz fra ei godt voksen jentunge :o)

  1. Fotballfrue

   Den er fra Dagmar 🙂

   Klem!

 57. Fint at vi som ikke har kjæreste hele tiden blir minnet på at vi ikke har det 🙁

  1. Fotballfrue

   Gjør noe sammen med venninnene dine 🙂

   1. Jeg bor med to venninner og vi skal lage god middag, så på kino senere! Gleder meg veldig! Har man ikke kjæreste, så er det jo minst like hyggelig å gjøre noe ekstra kos med venninner.
    Vekk meg negativitet!!:)

   2. Fotballfrue

    Absolutt 🙂 Kos dere <3

 58. Vi koser oss ekstra på valentine day vi, enda vi er 3 unger og 7 mnd på vei med nr 4. Kjøper eller lager kort med klissete innhold og en liten oppmerksomhet. Sitter tett i soffan og ser en god film. Dette gjør vi ellers og da, men egentlig drar vi ut og spiser. Men det blir på lørdag da har vi barnevakt og skal på norefjell og spise, sove, ha spa og bare være oss og lille i magen da:-)

  Synes ikke valentine er teit nei

 59. Hei

  Jeg biter negler har forsøkt med Gele/acryl nå hvar det noen som mente jeg burde prøve Resin negler hva mener du

  rune

 60. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Kjempefint innlegg! Jeg har laget et innlegg til de som er SINGLE i år 🙂 Sjekk det gjerne ut her: https://lizbethosnes.com/valentines-day-for-den-single/ 🙂 Mener ikke å reklamere, men syns det er så mange som legger vekt på par denne dagen, logisk nok, så da valgte jeg å legge litt ekstra vekt på de som er single eller som ikke har kjæresten sin hos seg =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

 61. Åh, så herlige tips! Siden jeg ikke har kjæreste, så liker jeg å gjøre koselige ting med mamma eller venninner. Flere av idéene kan jo brukes uansett, så tusen takk 🙂 Du må være verdens beste kjæreste da! Valentine´s Day måtte vokse litt på meg, men nå synes jeg det er e veldig fin måte å vise andre at man bryr seg. Ja, man skal jo gjøre det utenom denne dagen, men allikevel så kan en hektisk hverdag trekke fokuset vekk fra kjærligheten.

  Jeg håper dere får en flott Valentine´s Day og at dere koser dere! Jeg gleder meg til å høre hva dere velger å gjøre 🙂 Og forresten, jeg er IKKE lei av å se deg med hodeplagg! Du er jo så nydelig <3 Stor klem!

 62. Har du oppskrift på sjokoladehjertene, de så gode ut :)))

  1. Fotballfrue

   Har jo linket dem i innlegget 😉

 63. Hei! Kjempe fin side du har. Mye motiverende og inspirerende både med tanke på trening, mat, sminke osv 🙂
  Jeg skulle handle meg lulu beauty bag på coverbrands nettopp, og da fekk jeg opp denne meldingen:

  Gratulerer!
  Du fant Julepynten til Luke 3! Svaret registreres på fotballfrue.no

  Lykke til!

  Hva har jeg ikke fått med meg her? Har fått fler slike beskjeder, men klikket meg videre? Hva er dette, og hvor skal dette «registreres» ?

  1. Fotballfrue

   Det er helt sikkert noe de har glemt å fjerne fra julekalenderen jeg hadde :/

   – C

 64. Så utrolig koslige forslag:):) dette skal jeg gjennomføre:) vet ikke helt om du får til å svare på en melding så lenge etter innlegget, men jeg lurte på hvor du fikk tak i det syltetøyet som du bruker på laksen med brie??:)

 65. Beklager!! Så detnå:):) hadde glemt å skrive det ned

 66. Hei, først vil jeg si at eg elsker bloggen den et så motiverende.
  Men nå til noe annet, følte det var så mye vellykket kjærlighet å har ett problem.
  Jeg er 16år og sr sammen med en gutt i over 1år begge var utrolig forelsket tro det eller ei men det går faktisk når man er så ung!:)
  Hvertfall plutselig en dag hadde foreldrene hans bestemt seg for å flytte til Stavanger ,(jeg bor i Kristiansand)
  Det var skikkelig vondt, fysisk vondt rett å slett!
  Vi bestemte oss for å gjøre det slutt fordi avstandsforhold i den alderen ikke var noe alternativ! Jeg har brukt hele dette året med å komme over han, grått flere 10000millioner tårer. Men problemt er at jeg ikke kjenner en så fantastisk fyr, han har absolutt alt og er min bestevenn i tillegge ! Hvertfall nå hadde jeg kommet meg over han, trodde jeg. Inntil han kom hit i helgen.
  Han har vært på besøk flere ganger (men da har jeg jo fortsatt hatt følelsene for han) men jeg var jo veldig sikker denne gangen og liste på hvordan det ville bli ettersom jeg «ikke likte han på samme måte mer» han kom på fredagen og ble til onsdag (ja han reiser i dag rett før valentinsdagen:( )
  Eg har vært med han alledagene, å på søndagen fortelle han meg at han fortsatt hadde følelser for meg, men at hvis jeg ikke følte det samme for han skulle han ta avstand slik at det ikke ble vondt å ta farvel igjen. Jeg løyv til han, jeg sa jeg ikke følte noe som helst lenger, sannheten er at jeg har innsett at jeg tror jeg faktisk elsket han (å det er ett stort ord) for det gjør nemlig vondt å puste når jeg tenker på han, ser bilder osv… Å dagen i dag som er onsdag har jeg gruer meg veldig til, for nå drar han hjem igjen, å nok en periode med tristhet brer seg over meg. Jeg skulle rett ikke vært med han denne gangen! Men jeg savner han sånn!
  Det med at han skulle ta avstand hvis jeg ikke følte det samme, tror eg han glemte, etter 1 tine var alt som før.
  Det jeg vil si til alle dere er at Valentinsdagen er kanskje bare en dag med kjøpepress og slikt, men det er en dag det du virkelig skal slå til å verdsette kjærligheten! Jeg hadde gjort hva som helst for bare det å kunne se en film med han! Så være så snill å ikke klag fordi du er så heldig å få en dag hvor du skal dette ekstra pris på din kjære!!!

  1. Fotballfrue

   Håper dere finner ut av det, kjære deg <3 Synes ikke du skal holde igjen på følelsene dine, et avstandsforhold kan fungere veldig fint 🙂 Det er bedre å prøve enn å ikke gjøre det, så slipper du å angre på avgjørelsen din.

   Klemmer <3

   1. Anonym

    Jeg fikk en melding av han der han satt på toget på vei hjem, hvor han skrev at han respekterte det valget jeg hadde tatt(det om å gjøre det slutt,å si at vi bare skulle være venner) men at han aldri hadde truffet en slik jente og at han alltid kom til å elske meg» grunnen til at jeg sa tiln han at jeg ikkenhadde følelser er fordi jeg er syk, jeg ble syk rett etter han flyttet men ville ikke si noe jeg har vært på besøk hos han borte i stavanger men da dro jg med mine foreldre slik at jeg kunne dra på hotellet når jeg ble sliten sådan ikke skulle se det! Han har vært i Kristiansand flere ganger men da har han alltid bod hos bestevennen min som også er hans bestevenn, bestevennen min har holdt det «skjult»for han at jeg er syk,fordi jeg har bedtnhan om det. Jeg har alltid en «god grunn» til hvorforb jeg ikke allti kan være med han når hsn er , men sannheten er at jeg ikke kommer opp av sengen eller at jeg er innlagt. Det eneste jeg vil er å være med han!når han var hær nå begynte han å skjønne det tror , jeg er tynnere jegvhar ikke smilet ,ikke latteren, jeg klarer knapt går, Men jeg sa jeg hadde influensa.. Kjennernjegvhannrett vet han at noe mer er galt! Å jeg vet jeg burde si det tilnhan, men hvor knust blirbhan ikke da? Jegvhar en sykdom hvor jeg er på sykehuset vær dag for å ta sprøyter og prøver for å passe på at jegoverlever til neste dag. Jeg har en sykdom som gjør at jeg bare ligger der. Jeg slet før med spisefordtyrrelser(7år har jeg hat det) da han fikk vite det ble han knus, jeg vet ikke om han klarer mer.

    Tusentakk Caroline for at du er så fantastisk, du er min inspo når jeg ligger hær, jeg er 16,kan ikke gå på skole mer!men jeg gir ikke opp for denne «krigen» skal jeg vinne, jeg skal bli frisk!

    Klemmer<3

 67. Kristin

  Elsker å ha en sånn dag der man kan være ekstra romantisk! Selv om jeg kanskje gjør det litt for ofte til vanlig og.. men nå er kjæresten i millitæret, så får jobbe for en som faktisk har en kjæreste å være med den kvelden 😉

 68. Because my husband works that day and I stay at home with our little son I decided to bake something, cook a dinner for him and write a nice letter. Lots of candles are of course a must and a bottle of good wine for us when we snuggle on the sofa and watch a romantic film 🙂

 69. åååh, for et flott innlegg!! Jeg ble virkelig inspirert til å bake nå!! 😀
  Gleder meg til valentines day! Da skal jeg og kjæresten til london..

  Du har en utrolig fin blogg, Caroline! Virkelig inspirerende og kjekk å lese!
  <3

 70. Karianne

  Er det lik konsistens på vanlig melis og sukrinmelis, slik at man heller kan bruke det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 71. Jeg har ikke kjæreste, men en nydelig datter som er født på valentinsdagen, så denne dagen er veldig spesiell for meg. Dagen jeg fikk min største kjærlighet og gave i livet, en dag som vi feirer i kjærlighetens ånd hvert år! Glad for at jeg kan glede meg over denne dagen selv om jeg er singel hehe:)

  1. Fotballfrue

   Å, det forstår jeg 🙂 Nyt dagen 🙂

   Klemmer 🙂

 72. Hei, Caroline 🙂
  Di rosa silikonformene du har kjøpt på panduro, er det bilde av dem sånn som du har på dette innlegget eller er det et annet bilde som ikke er lik ditt på nettsiden?
  Du skjønner jeg har vært inne på nettsiden å der ser jeg bare en silikonform med 14 hjerter så er det bilde av 3-4 hjerter som ikke sitter sammen ;s
  Håper du får lest denne kommentaren 🙂
  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *