Tidlig start etter fin helg + videominner

God mandag, fine lesere ♥ Tenk at både Siri og jeg kom oss opp i dag til tross for en helg fylt med festligheter, det betyr bare en ting: Alt med måte er det som gjelder, da kan du gjøre stort sett hva du vil 🙂 Så vi var på spinning til halv syv og etter det løp jeg ned i ca. 30 minutter som jeg pleier. Armene mine er helt merkelige om dagen, de har liksom doblet størrelsen og det kjennes som de er fyllt med vann. Veldig vondt og utrolig ekkelt, håper det gir seg snart. Det har jo gått fire dager!

Jeg har klippet sammen en liten videosnutt fra lørdagen på Geilo som jeg har brukt fire timer på å laste opp. Er det mulig? Den er ikke veldig lang, men det er i hvert fall en smakebit på hvordan forholdene og stemningen var, nemlig utrolig BRA 🙂

Dagen fylles opp med jobb på denne kanten, så skal vi handle inn for hele uken, holder på med middagsliste akkurat i dette øyeblikk. Ha en deilig start på uken, så sees vi senere ♥

95 kommentarer

 1. Michelle

  så koselig film 🙂 Geilo er alltid gøy! Ser ut som dere koste dere 🙂

 2. Anne Berit

  Er så morsomt å se deg i «virkeligheten» 🙂 Da blir du bare enda søtere! Og selvsagt er Siri utrolig søt også! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, Siri er helskjønn 🙂

   Klem!

 3. Heija du 🙂

  Så herlig film. Men jeg lurte på noe. Hvilken sang har du brukt til denne? Jeg lager nye spillelister på spotify, og er helt tom for ideer.

  1. Fotballfrue

   Det er Bridgit Mendler med Ready Or Not 🙂

   Klem!

   1. Elsket den sangen!! 🙂 kjempe fin video også 🙂

 4. Åå, så herlig dette så ut! Håper dere koste dere masse 😀

 5. Sara Katrin

  Btw..jeg fant det ut. Haha.

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 🙂

 6. Åh så herlig det så ut! Ser ut som dere har kost dere max! 😀

 7. Så kjekt med film, da! Geilo er så flott, vekker mange minner fra en barndom med ferier der hver sommer og vinter (på bortoverski riktignok 😉 )

  Forstår at det tar lang tid med film, og setter pris på at du legger ned ekstra arbeid i det, og skulle du få ånden over deg igjen, så blir det nok godt mottatt 🙂

  Ha en flott uke!

  1. Fotballfrue

   Det kommer nok flere, må bare laste de opp om natten, hehe 🙂

   Klemmer 🙂

 8. God mandag Caroline:)

  Åhh, FOR noen fine forhold det var i bakken der, og så deilig at solen skinte for dere! Vi bor ikke så langt unna Trysil, og NÅ fikk jeg lyst til å reise dit med en gang.. Men, det får nok vente noen dager til.. «sukk.. 🙂

  Her er handlingen allerede gjort unna OG er superhappy for det:)

  Håper du får en fin fin mandag:)

  1. Fotballfrue

   Det var helt nyydelig 🙂 Håper du har hatt en herlig start på uken hittil 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Virkelig, 4 timer? Laster du via imovie? Når jeg laster opp derfra direkte til youtube tar det max 10 minutter. Men koselig snutt var det. Kudos til Lasse (regner jeg med) som klarer å filme OG stå på ski/brett samtidig.:) Kjente jeg fikk litt «Hooooi» følelse inni meg da jeg så hvor lang bakken var! Er ikke sånn super flink på nedoverski, men når jeg først får det inn går det ganske greit.

  Ha en herlig dag, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg bruker imovie 🙂 Pleier alltid å laste opp filmer om natten, men denne klippet jeg sammen tiiiidlig i dag, så trodde jo at det skulle gå unna på et par timer i hvert fall, men. . Neida 😉 Tror det har med nettet å gjøre, det går veeeldig sakte her, er jo på landet 🙁 En av ulempene, dessverre 🙁

   Lars-Kristian er dødsflink på ski, er det noe den mannen ikke kan?

   Klemmer 🙂

   1. Kan han stå på ski allerede etter operasjonen? Så bra! Det må jo være et godt tegn! 😀

   2. Fotballfrue

    Ja, men han var veeeldig forsiktig 🙂

   3. Det er noe med disse mennene. Min også, kjempe flink til alt! Grådig slitsomt til tider haha.;) Da er det nok nettet, men ikke stress med det. De er jo som regel alltid verdt å vente på!

   4. Fotballfrue

    Ikke sant? :p Skal bli like flink til å stå på ski jeg også 😉

    Klem!

   5. Ja! jeg også! Begynner kanskje å bli litt gammel for barnetrekket nå haha.:p

   6. Nora C

    Bruker ikke Lars-Kristian en sånn hjelm med kamera? Trodde det jeg da han kjørte mens han filmet! Haha! Har en venn som har en sånn, og det er tydeligvis veldig morsomt.. Altså det er et kamera festet på hjelmen eller noe. 🙂

   7. Regner med at det er GoPro kamera du sikter til Nora 🙂

 10. Åååååhhhhh, nå fikk jeg lyst til å stå på slalom! Utrolig koselig film! Si meg en ting….. blir du «peket på» ute slik. Jeg er litt usikker på om jeg ikke hadde hilset på deg som i «hmmm, henne var det noe kjent med» før jeg etterpå hadde dødd langsomt fordi jeg hadde skjønt hvem jeg hilset på og deretter følt meg dødsteit resten av dagen.

  Ekstra poeng for morgenspinning på en mandag, for en start på en herlig uke? Jeg tar (som vanlig) min økt 19:30 i dag. Og hold deg fast, det er økt 36/100, begynte ikke jeg i går med dette «100 dagers prosjektet»?

  Ha en fortsatt herlig mandag!

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p Det har hendt faktisk, at folk har sagt hei i forbifarten og jeg har sett ut som et spørsmålstegn, men jeg skjønner det er fort gjort. Mange av dere ser meg jo så og si hver dag, så det blir jo som å hilse på noen man kjenner 🙂

   Ja, ti poeng for morgenspinning, veldig deilig 😀 Du er flink!

   Klemmer 🙂

 11. God mandag til deg å! Så herlig film 🙂 Kanskje du bør få sjekket det med armene hos legen? Hørtes ikke mye behagelig ut i allefall :/ Klemmer fra Berlin 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg lurer på det, men Lars-Kristian synes jeg skal vente :/ Så jeg får vente til det har gått en uke 🙂

   Klem!

 12. Flotte Geilo og HL!! Men må likevel holde en knapp på at Stranda er et enda finere vinterparadis siden jeg kommer derifra.. De kunne imidlertid også hatt et hotell a la HL, men kanskje det kommer med tiden.. 😉

 13. Det så helt herlig ut!:) Hvilken sang har du brukt i bakgrunnen?

  1. Fotballfrue

   Bridgit Mendler med Ready Or Not 🙂

   – C

 14. Ååååååå.. det så herlig ut! Tror jeg må komme meg til fjells snart,har ikke vært oppe i år enda :/ Gøy med film! Ha ein fin dag flotte deg!!

 15. Så utrolig nydelig du er Caroline! Det der så virkelig kjempeherlig ut 🙂 Er så godt med en helg på fjellet med gode venner, synd det blir så sjelden..
  Ha en fortsatt fin dag <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

   Håper du har en fin mandag 🙂

 16. Spiste DU pizza? 😉

 17. Elisabeth

  Hei! Jeg hadde samme problemet med den ene armen min i høst. Du kan fort finne ut av om det er væskeansamling i armene dine, ved å trykke inn huden med en finger. Hvis det er merke igjen etter fingeren så er det væske der. Hvis ikke ville jeg ha kommet meg til legen. Min lege trodde jeg hadde blodpropp så da var det rett inn på akuttmottaket for div prøver og slikt. Heldigvis fant de ingen ting, så legen konstanterte med at jeg hadde fått en senebetennelse.. Så hvis jeg var deg ville jeg ha sjekket med legen hvis det ikke gir seg innen et par dager 🙂
  Klem fra fast leser.

  1. Fotballfrue

   Jepp, helt klart væskeansamling :O HYL! Håper det går over, blir redd jeg :/

   Klem!

 18. Så kjempegøy ut! Ha en fin mandag 🙂

 19. Kjempe din video, men hvilken sang er det i videoen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Det er Bridgit Mendler med Ready Or Not 🙂

   – C

 20. So pretty video, what a place, have enjoyed it:) You are very good on ski, wish I was able too, never learned but fallen so many times:))) xo

 21. Hei 🙂

  Jeg vurderer å droppe ut av studiet mitt, og starte på ernæringsfysiologi på Bjørknes (nettbasert), og jeg lurte på om Lars Kristian kunne fortalt litt om dette? Om opplegget virker bra, hvor mye tid han bruker på studiene, om han vil anbefale dette videre og slike ting…Er såå vanskelig å bestemme seg, og har snart googlet meg i hjel om andre med erfaringer, så om han ville tatt seg tid til å skrive litt om det hadde jeg blitt kjempe takknemlig 🙂

  Leser btw bloggen din hver dag, du er en så stor inspirasjon!

  Klem 🙂

  1. Hei!

   Beklager sent svar, håper du ser dette 🙂

   Jeg kommer til å skrive et innlegg om studiene om ikke mange ukene!

 22. Sykt feel good! 😀

 23. Kan du ikke dele middagsmenyen for uken deres?:)

  1. Fotballfrue

   Å, jeg skal huske på det neste uke 😀

   Klem!

 24. yaya nova

  så koselig video 🙂 merker jeg gleder meg til jeg skal til trysil i mars:)

 25. Jaa, det er hjembygden min på sitt beste!! 😀 Nå fikk jeg veldig lyst til å reise hjem en tur, det så koslig ut der nå!

 26. Hei Søte caroline♥○

  – Mitt navn er Julie, har kommentert noen ganger før:-)

  Men først vil jeg bare si at du er en fantastisk person, som jeg er blitt veldig «glad» i!
  du virker som en spudrende blid og glad jente;-) som ville at alle skal ha det godt!
  Jeg liker deg ikke fordi du er » på en måte en kjent blogger» men du har så mye godt inni deg Caroline!
  Å du kan tro jeg leser bloggen din 5 ganger daglig! Jeg vil veldig gjerne sende en hilsen til deg caroline, men åssen kan jeg sende det?

  Å bare et spørsmål! anngående det mat innlegget du sa du skulle poste får 2 uker siden?♥♥♥

  Uansett Love you!

  klem fra meg…. Julie! love your book!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig søt du er, Julie! Tusen takk for så fine ord <3 Tenker du på frokostinnlegget? Det kommer!

   Jeg blir veldig glad for hilsen her 🙂

   Klemmer 🙂

 27. Hei Søte caroline♥○

  – Mitt navn er Julie, har kommentert noen ganger før:-)

  Men først vil jeg bare si at du er en fantastisk person, som jeg er blitt veldig «glad» i!
  du virker som en spudrende blid og glad jente;-) som ville at alle skal ha det godt!
  Jeg liker deg ikke fordi du er » på en måte en kjent blogger» men du har så mye godt inni deg Caroline!
  Å du kan tro jeg leser bloggen din 5 ganger daglig! Jeg vil veldig gjerne sende en hilsen til deg caroline, men åssen kan jeg sende det?

  Å bare et spørsmål! anngående det mat innlegget du sa du skulle poste får 2 uker siden?♥♥♥

  Uansett Love you!

  klem fra meg…. Julie! love your book!

  C – Cool
  a – aktiv
  r – Roser
  o – optimist
  l – Lys stråle
  i – intligent
  n – Nysjerrig? et komplimang!
  e – Elsket

  love

  1. Fotballfrue

   <3

 28. Caroline

  At du har litt hovne armer trenger ikke være så farlig. Jeg var så støl etter en PT time i nesten en hel uke etterpå, og jeg var faktisk så støl i bena at lårene mine hovnet opp!!! Det er ganske vanlig, og går over etter hvert. Skal visst hjelpe å få i seg ekstra væske? Hehe. Håper du blir bedre snart, og hvis det ikke går over om en stund kan man jo sjekke det ut 🙂

  Synes det så utrolig morsomt ut, men fyyyyy det så høyt ut i den skiheisen! Lider av uhelbredelig høydeskrekk! (syns det er høyt å stå på en stol) hahaha 😛

  Ha en fin dag!! 🙂

 29. Caroline

  Jeg og venninna mi var innom bloggen din mens vi satt på skolen istad, og så så vi en litt morsom ting. Venninna mi heter nemlig Siri, akkurat som venninna di, og jeg heter Caroline, som deg! Haha. Litt morsomt sammentreff da 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 30. åh, så deilig det der så ut! Savner sånne dager på fjellet med ski på beina!

  Også må jeg si at jeg syns at jeg syns det er så koselig når du svarer på kommentarer!
  Er så koselig å se at du bryr deg så mye om alle som en!

  1. Fotballfrue

   Skulle bare mangle 🙂

   Klem!

 31. For en utrolig herlig video! 😀

 32. Hihi… Jeg har hørt om vann i knærne, men ikke i armene ;-.) Håper det gir seg fort, hørtes jo ikke særlig behagelig ut 🙂

 33. Marita Ø

  Fin video da! Elsker rett og slett været og forholdene i bakken, fikk skikkelig påske-stemning 😀 Så flinke dere er som var oppe så tidlig i dag da gitt! SÅ tidlig var jeg ikke oppe i dag, men mandagsøkten er unnagjort her også nå 🙂 Sååå godt! Ønsker deg en fortsatt fin mandag, og god bedring med armen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 34. Caroline, du er så utrolig herlig! Gøy å se deg «live» litt også 🙂

  Jeg syns jeg kan huske at du tidligere har nevnt at Siri også har en blogg, men jeg kan ikke finne den? Har du mulighet til å linke? 🙂

 35. Lymfødem? :O gå-til-lege!

   1. Verdt aa sjekke ut:) Ikke helt proff kilde men dog… https://www.lymphedemapeople.com/thesite/arm_swelling.htm

   2. Å være hoven i kroppen etter en styrkeøkt som var litt for tung er ikke helt unormalt. Å sjekke seg for lymfødem er litt vel overdrevent 😉

   3. fire dager med hovnhet er kanskje verdt aa sjekke ut uansett? Vet at hovenhet er normalt forsovet:) kanske verdt aa oeke vanninntaket en del og se om det hjelper, vet naa iallefall at «fluid retention» ofte er ett resultat av dehydrering og at nyrene holder paa vannet i slike tilfeller.
    https://www.livestrong.com/article/277259-strength-training-cause-water-retention/
    Haaper det blir bedre.

 36. Får ikke håpe det er lymfødem du har fått :/ (eller har hatt hele tiden).
  Videoen var kjempefin! Jeg blir ikke mindre fristet av fjellet.. Skulle så gjerne tatt turen lenge, men alt er så mye vanskeligere med barn. Spesielt når man ikke har den beste økonomien! Btw så elsker jeg bloggen din. Den eneste jeg MÅ innom hver dag :)<3

  1. Det er vel en ganske spesiell diagnose å komme med 😉

   1. Var vel ingen som kom med noen diagnose…..?? Bare et spørsmålstegn OM det kunne være og nestemann hadde et håp om at det ikke var det…. Spesiell måte å svare på du har LK….

   2. Er det spesielt å svare med at det er en spesiell diagnose å komme med? Vet du i det hele tatt hva lymfødem er, og hva som er vanligste årsak til noe sånt?

   3. De har vel googla da og så poppet det et fancy ord opp;) drøyt!

   4. Er vel i beste mening, men synes ikke det at svaret jeg ga var noe å kritisere :p

   5. Er det så vanskelig å få det sjekket opp? Når folk er bekymra så virker dere nesten sure jo, jiizz…folk er ikke like friske hele tiden da. Hun er jo bare et menneske.herregud.

   6. Sjekke opp hva da? Lymfødem? Ja, det hadde tatt seg ut… Å dele ut diagnoser, som er helt på jordet, er ikke noe man gjør i hytt og gevær. Og når det er diagnoser som er så virkelighetsfjerne må man kunne si fra.

   7. Var sikkert ikke vondt ment. Det høres ikke helt bra ut å ha dobbelt så store armer pga væske?

   8. Helt sikkert ikke 🙂

    Figure of speak, selvsagt er de ikke dobbelt så store.

   9. Hva er så drøy med å bry seg, Tonje? Det virker for meg som om de skriver det i beste mening og er bekymret, og det å være bekymret for andre mennesker må vel være en god egenskap i mine øyne. Men, meninger er jo delte.

   10. Det er drøyt å foreslå diagnoser som er helt virkelighetsfjerne. At man gjør det i beste mening er kun en annen side av samme sak, og forandringer ikke fakta.

   11. Når man skriver diverse «symptomer» man har, på en blogg, selvlfølelig kommer folk til å foreslå diverse «diagnoser». Selv om folk helt sikkert er langt ute på jordet med «diagnostiseringen» (som du kaller det)… Skjønner ikke hvorfor dere gidder å påpeke at «diagnotiseringen» fra folk er drøye og virkelighetsfjerne..
    (…Og ja; jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder og kommentere på dette heller, om du lurte)

   12. At det er åpenbart at noen kommer til å foreslå «sykdommer», betyr ikke at det er drøyt. Samme som å si at en offentlig person må regne med negativ oppmerksomhet det, betyr ikke at det er greit av den grunn.

   13. Vel, jeg googlet bare vannansamling i armene og da kom det tusen treff på lymfødem, er det min feil kansje? Tenk at jeg var så fæl å skulle bry meg litt. Skjønner ikke hvorfor du går i forsvar pga det. Vi lesere bryr oss faktisk, og nei jeg kom ikke å diagnoserte henne. Og ja vi håper hun blir frisk. Noen må virkelig ha det inn med teskje.

   14. Helt først: Kan du diskutere under det samme navnet? Litt vanskelig å få med seg hva du har sagt når du bytter navn.

    Hvor har jeg gått i forsvar? Ved å kritisere enkelte for å komme med lite gjennomtenkte kommentarer går jeg vel mer i angrep.

    Caroline er på ingen måte syk, vannansamling i kroppen etter en litt for tøff styrketrening kan være helt normalt. Når man helt uten kompetanse foreslår en diagnose som er relativt sjelden, og hyppigst relatert til kreft, må man tåle at noen hever et øyebryn tilbake. Jeg forstår at det er ment for å ære hyggelig, men du bør tåle at jeg sier at det er en «spesiell diagnose».

   15. Og det her hadde ikke blitt en diskusjon om ikke Lars-Kristian om han bare hadde hevet seg over det.. Folk vil alltid si og skrive mye rart, sånn er det når man er i offentligheten. Hev dere over det og move on. Tips til alle bloggere generelt. Og orker dere ikke alle kommentarene, nei så fjern kommentarfeltet.

 37. Hei Caroline! 🙂 Blir såå misunnelig når jeg ser de supre forholdene. Vi er vanligvis på Geilo (Bardøla) hver påske, men nå har det vært to år uten. Savner det sånn! Håper armene dine blir bra fort, kanskje det hjelper å dra innom apoteket og spørre? Ønsker deg en super uke! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Får se hvor lenge jeg holder ut, det hjelper faktisk å trene så jeg blir skikkelig varm 🙂

   Klem!

 38. Ah, så herlig! 🙂

 39. Hei Caroline!
  Kan ikke la være å kommentere at du fortsatt er treningsstiv og hoven i armene. Jeg slet nylig med det samme fire dager etter styrketrening på armene, og det viste seg at jeg hadde fått treningspåført Rabdomyolyse. Som skyldes akutt ødeleggelse av store mengder muskelceller, og jeg måtte legges inn på sykehus for å få tilført nok væske til å skylle ut avfallsstoffene. Nå skal ikke jeg komme her og diagnotisere deg, men vil bare gjøre deg oppmerksom på det da jeg visste lite om hva dette var før jeg kontaktet legevakten! 😉
  Håper det er bedre nå!

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Høres forferdelig ut, stakkar deg 🙁 Glad det gikk over! Jeg avventer litt til, så får jeg se hva jeg gjør :/

   Klemmer 🙂

 40. Caroline

  Hei Caroline 🙂
  Vil bare si at du er et stort forbilde for mange jenter, inkludert meg selv:)
  Også bare lurte jeg på en ting: den leppeskrubben, det er jo kokosolje som skal i den, men er det samme som kokosmelk?? Hehe fant ikke kokosolje i butikken i dag skjønner du 🙂
  Ha en finfin uke !!

  1. Fotballfrue

   Neineinei, det må du ikke bruke! Oljen må du kjøpe i helsekosten! 🙂

   Klem C

 41. SÅ herlig! og så vakre par 😉

 42. Veldig bra video 🙂 Detta vil me ha meir av 😉
  Ha ein fin kveld Caroline!

 43. Åhh det så bare superherlig ut da, men jeg skal ikke klage. Jeg er i Thailand for øyeblikket, blir nesten misunnelig på meg selv når jeg sier det!:) Veldig bra video, morsomt å se deg «live» også om du skjønner;) du virker bare helt herlig<3 ha en kjempefin uke søteste Caroline!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *