Interiørinspirasjon for fremtiden

Da er vi trygt hjemme og jeg skal få pakket ut av koffertene så fort som overhodet mulig, før jeg skal ta meg en liten løpetur for å få myket opp stive lemmer, kjenner det FORTSATT i armene etter torsdagens styrkeøkt og jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Selv å strekke seg gjør at det verker, og jeg er skråsikker på at de er litt hovne også, men så leste jeg at det faktisk kan skje. Ubehagelig er det i hvert fall, så det skal bli godt å få varmet opp litt 🙂

Her er de siste bildene fra gårsdagen:

De holder på å bygge leiligheter på Highland som skal selges, så vi ble litt nysgjerrige da vi fikk øye på en brosjyre og tok turen opp for å titte på noen visningsleiligheter. Kjempeflotte! Måtte knipse noen bilder for å huske interiøret, elsker denne stilen og vi tenker noe lignende for vårt fremtidige, ubygde hus 😉

Elsk på hodeskallen og kommoden. Noen som vet hvor den er fra? Slettvoll?

Gøy med gull i dag, forresten! Hørte alt på radioen da vi kjørte hjemover. Håper dere har en deilig og lat søndag 🙂

52 kommentarer

 1. Er du lei av hvitt farge i huset ditt? Kjempefine bilder

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂 Vi elsker hjemmet vårt, men det er klart det er gøy med forandringer og når vi bygger eget hus i fremtiden er det for å bo der for bestandig, da ønsker vi en litt annerledes stil 🙂 Til dette huset er det stilen vi har nå som passer best, synes vi 🙂

   – C

   1. Det blir spennende å se deres nytt hus med en ny design. Du har stil og smak, så det blir sikkert pent hus! Nå er jeg på vei for å velge alt til huset mitt. De fleste romene får lyse, varme farger. Jeg kommer fra Polen ,hvor er mye mer forskjelige farger i huset, så jeg er lit lei av blanding. Det eneste problemet er med begge to bad, Hvilke farger anbefaler du da? Jeg tenker på hvitt, beige od svart. Kanskje du har noen gode, praktiske tips? Vi skal bygge rett etter påske. Det blir spennende.

 2. Så fin leilighet! Blir nok litt for tungt og mørkt for meg, men hva vet vel jeg om hvordan jeg vil ha det når jeg en gang bygger hus. Liker den lyse og lune stilen nå, men så er eg bare 20 år også da. Håper dere har kost dere masse på Geilo, mitt favorittskisted nr. 1!

 3. Fantastisk fint, så veldig koselig ut å spise foran peisen. LAT søndag er bare fornavnet…. Men har krysset av hele 4 ting på gjøre-listen min idag (trenger gjøre-lister på fridager, hvis ikke har ting en tendens til ikke å bli gjort), og det eneste som gjenstår er film ikveld, det burde jeg vel greie 😉 Kjempefint interiør, store rom blir liksom varmere og mer ‘kompakte’ på en utrolig koselig måte. Fortsatt fiiin søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂 Å, film er på planen her også 😀

   Kos deg!

   Klem!

 4. Tips på hodeskallen, har sett den hos flere bloggere (og jobber der selv, hehe) 🙂
  100 kr på Teknikmagasinet ihvertfall: https://www.teknikmagasinet.no/db.pl?tf=product.html&artnr=660769

  1. Fotballfrue

   Oi, det var rimelig 🙂 Håper den finnes i sølv også 🙂

   Klem!

   1. Cathingthecity har den i glass/sølv, i form av lysestaker fra Kosta Boda. https://cathinthecity.com/?p=17394
    knallfine synes jeg!:)

 5. Hei!
  Fine bilder….og flott interiør. Kommoden kan være fra Artwood…jeg har ikke oversikt over alt de har…men det minner om stilen deres. Sjekk ut siden deres http://www.artwood.se. Mye fint:)

  Hilsen Inger:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

   Klem!

 6. De hadde noen lignende hodeskaller her:
  https://millaboutique.no/shop/glam/interior/skull_-metallic-gold_-large//
  Men det ser ut som det er utsolgt.
  På utenlandske nettsteder fant jeg en her:
  https://www.apartment48.com/shop/golden-skull.htm

  Vet Kosta Boda har laget mange lysestaker og pyntefigurer formet som hodeskaller i forskjellige farger, men kan ikke huske å ha sett i gull.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀 Jeg har sett en bisonokse i sølv som jeg SKAL ha, den passer perfekt her hjemme nå også 🙂

   Klem!

 7. Hodeskallen får du på Milla Boutique i hvert fall. Elsker også denne stilen og holder på å skape meg et slikt hjem nå! Fra tidligere har jeg lagt bak meg et koselig gammelt hus med hvitt interiør. Jeg planlegger å bli boende her i mitt nye hjem, det føles riktig både stilmessig og stedsmessig. Ha en fin søndagskveld kjære deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tror jeg skjønner ganske godt hva du mener 🙂 Så spennende!

   Klem 🙂

 8. Veldig fin stil. Selv kjenner jeg meg ganske mett på alt det hvite. I’m all about color! Neste, i alle fall. Jeg har blitt fullstendig hekta på New Girl, fy søren så vittig den er!

  God søndag til deg.:)

  1. Fotballfrue

   Goood søndag <3

 9. Kristin

  Hei 🙂

  Jeg har bare noen spørsmål om stedet dere giftet dere på. Kan man velge interiør og mat selv, eller bestemmer Hällnes for deg?

  Ha en flott søndag <3

 10. Så utrulig fint innreda 🙂 Skikkelig gjennomført!
  Eg har hatt ein kjempefin og lat søndag 😀

 11. Så nydelige interiørbilder! Jeg syns både lyst og mørkt kan være fint. Og for min del trenger ikke hele huset være i nøyaktig samme stil. Syns det er spennende med rom i litt forskjellige stiler faktisk 🙂
  Vi har hatt en kjempedeilig og lat søndag med Arabisk brunch, masse kos med ungene og LCHF pannekaker til kvelds.
  Klemmer fra Berlin!

 12. Kommoden er fra Slettvoll ja 🙂 Kjenner noen som har den.

 13. Hallo, jeg har et lite spørsmål:) Mulig jeg tar feil, men jeg mener å huske at det har blitt nevnt at biosilk er testet på dyr? Men bak på flasken min så står det; Not tested on animals.

  1. Fotballfrue

   Dersom dette er noe de har sluttet med er det jo fantastisk 🙂

 14. Lisa Marielle

  Håper helgen har vært magisk, ser virkelig
  sånn ut:)
  Vet du hva? Jeg blir sååå utrolig glad når jeg
  leser bloggen din Caroline:)
  Må ærlig innrømme at du & Lars-Kristian er det
  fineste og herligste paret jeg vet om<3
  Dere er så skjønne sammen, og jeg blir virkelig
  glad når jeg ser bilder av dere<3 Og hundene
  selvsagt, fineste Hugo & Ronaldo<3
  Ha en fin kveld og takk for at DU er den du er:)

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Gode deg, tusen takk for så fine ord! De varmer 🙂

   Takk for at du følger med <3 Håper din helg har vært fin 🙂

   Klem!

 15. Haham what’s up with the skull in the bedroom?

 16. Hei!:)
  Jeg ser at vårens mote på tilbehør er sterke farger, jeg har kjøpt noen vesker i knall farger.. men disse har ikke blitt brukt. Fordi jeg er så usikker på hvordan en kan kle seg med ett så sterkt tilbehør. Kunne du laget ett innlegg med ditt syn på dette??:)
  Elsker bloggen din, leser den flere ganger om dagen! Takk for at du er den du er:)

 17. Fede billeder Caroline 😀 Det ser virkelig hyggeligt ud <3

  Jeg har en GIVE-AWAY igang på bloggen, du kan vinde et glattejern fra GHD 🙂
  https://www.fashionbysterup.dk/2013/02/give-away-ghd-glattejern.html

  <3 <3

 18. Sitter og ser på 4-stjerners middag nå, og kom plutselig på at du har skrevet at du skulle være med på det:) Hvilken dag kan man se deg på skjermen? Hadde vært moro å få med seg!

  1. Fotballfrue

   Det stemmer! Jeg trooor det er fra den 11. mars 🙂 Min episode er i så fall torsdag 14 🙂

   Klem!

   1. malene

    Takk for (veldig raskt!) svar:) Da skal jeg få med meg det! Har gledet meg til det så lenge:D

   2. geeeenialt! .. bor ikke i Norge..så jeg så for meg at det kom jeg ikke til å få med meg på tv.. MEN.. så faller det på akkurat den ene ussle uken jeg er hjemme i vår! Kunne ikke klaffet bedre! 😀

 19. Beautiful interior inspiration, the decor is linear and refined! You look awesome, love your dress and hair!:) xo

 20. Hei 🙂 Eksakt den samme hodeskallen i gull kan kjøpes hos milla boutique på House of Oslo, og vi har 1 igjen i butikk. Har vært veldig populære, så vi skal bestille flere!!

 21. Skikkelig tøffe leiligheter, litt for mørk stil for meg personlig, men absolutt lekkert.

  Nydelig kjole du brukte i går! Ha en fortsatt fin søndag:-)

 22. BeccaLill

  For en herlig tur 🙂 Ser ut som dere har hatt det kjempefint:) Håper du husket at det er morsdag idag også selv om du ikke har skrevet noe om det:) Her har det vært en topp morsdag & kos med fastelavensboller:)

  Ha en fin søndag videre:)

 23. Kommoden er fra Studio Slettvoll. Har samme selv! De har dem også i nartbord, kanon flott 🙂
  verdt hver eneste krone!!

 24. Superfine hodeskaller her, søte og tøffe på en gang. Passer fint i en osteklokke/under en glasskuppel!
  https://www.joshharker.com/?page_id=716#!/~/product/category=1960079&id=11151680 .

 25. Så fint 😀 Jeg også kommer til å väre helt ödelagt i armene i morgen etter dagens trening, haha, men det er verdt det 😀 Ha en fin kveld og god natt!

 26. Mye av møblene kjenner jeg igjen fra Slettvoll. Har handlet masse møbler derfra det siste året. Å er fantastisk ornøyd. En utruli til service. Unik kvalitet. Kan virkelig anbefale å handle der!

 27. Hvor er kjolen din fra? skal i bursdag og syns den hadde passet fint! likte fargen :))

 28. Hvor er den fantastiske nydelige kjolen din fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Sherri Hill 🙂

   – C

 29. Trine Andersen

  Hei Caroline, nå som det snart nærmer seg påske, kunne du laget et innlegg med påskemat? Ønsker meg og en om hvordan påskepynte et hvitt hjem 🙂 Klem fra Trine i Drammen.

 30. Dwightinha

  Ehem, helt hvitt, sterilt og børstet stål har vært ute ganske lenge, men nordmenn henger lenge etter trender på alle plan.
  Interiøret og fargene her er selvsagt ment for en leilighet på fjellet, men synes faktisk fargene er ganske fine og lune. Dessuten er de kanskje mer appealing for en mann?
  Ser nesten ut som interiør designer Ville Waage har vært inne i bildet med det dødningshodet som pynt. Hun brukte mye av det på Stordalens
  Copperhill Moumtain Resort bare i glass.

 31. Vet ikke helt hvordan du reagerer på det her, men jeg mååå bare spørre… Er du gravid? :O Kan hende det bare er skygger, men på det bilde av deg og LK ser det bare bitte litt sånn ut.. Du nevnte jo og at du var unormalt sulten for tiden! 😀

  1. Fotballfrue

   Nei. . Jeg er ikke gravid.

   – C

 32. Caroline 🙂 Kan du verså snill gi en link på den kjolen? <3

 33. Ang. hodeskallen, så finnes det slike på søstrene grene, vanskelig å se hvor stor den er på bilde men søstrene grene har slike i svart og hvit iallefall (kanskje noe mindre) men de er kjempe stilig 🙂

 34. Hodeskallen er fra et Tysk merke som jeg ikke helt husker hva heter.

  Jeg har den og den er kjøpt på Millas/ House of Oslo.

  https://www.millaboutique.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *