Slik får du perfekte vipper: Steg for steg

Får ofte spørsmål om hvordan jeg setter på løsvipper, så tenkte å vise dere nøyaktig steg for steg i dette innlegget 🙂 Jeg bruker alltid løsvipper til fest og noen ganger i hverdagen, men jeg sverger til en blanding av hele remser og punktvipper når jeg skal pynte meg og kun noen punktvipper for å skaffe litt mer fylde i hverdagen. Var tidligere ganske avhengig av vippeextensions, men synes løsvipper er et utrolig bra alternativ dersom du ikke ønsker noe som er såpass permanent som extensions faktisk er. Dessuten skåner dette vippene dine og du kan selv velge når du ønsker en naturlig look kontra en mer dramatisk look, selv om vippeextensions selvfølgelig er kjempefint til spesielle anledninger.

Andrea er et merke med bredt utvalg av løsvipper og det er heller ikke altfor dyrt. Vippene kan gjerne brukes om igjen dersom du er forsiktig med maskarabruken.

Her er det du trenger for et kjempefint resultat:

1. Punkt og remser.

2. En god maskara, LashControl er helt fantastisk til løsvipper

3. Vippelim. Dette fra eyelash adhesive er det beste jeg noensinne har prøvd!

4. En god pinsett, denne er GENIAL med LEDLYS på! Også perfekt til napping av bryn, da den lyser opp slik at du ser hårene du ofte ikke ser i baderomsspeilet. Du vet hva jeg mener? Plutselig står du i prøverommet på Zara og BAM! Hvorfor har du så mange brynhår der du var sikker på du ikke hadde dem i går?

I dette innlegget har jeg brukt vippene med nummer 23, men disse er veldig voldsomme, så dersom du ønsker noe mer naturlig anbefaler jeg absolutt nummer 21 eller nummer 70.

Her kommer forklaringen, slik gjør du:

1. Finn vippene du ønsker og bruke, og riv den ene remsen forsiktig av med en pinsett. 2. Klipp til! Dette er viktig, slik at de ikke blir for lange. Mål gjerne over dine egne vipper først, så du ikke klipper for mye. 4. Ta på lim langs vippekanten, ikke vær redd for å bruke litt mye. 

5. Se La Tweez, da! Den er så fin 🙂 6. Legg vipperemsen inntil dine egne vipper, kant i kant der hvor du bruker å påføre eyeliner. 7. Dytt den på plass med pinsetten, såpass at den ikke løsner igjen og til den sitter. 8. Voila! 

9. Dersom du kanskje var litt uheldig og klippet vipperemsen for kort, kan det være fint å fylle inn med punktvipper der du synes det mangler. 10. Påfør et lag med denne maskaraen, den er blank og sørger for at dine egne vipper samler seg bedre med løsvippene. Dine egne skal tross alt ikke synes. Ta vanlig maskara over dette, LashControl Length fra samme merke er utrolig fin. 12. Her ser dere hva jeg mener, her kan jeg fint fylle inn med noen punktvipper innerst for å få et enda bedre resultat. 

Ser dere forskjell på dette bildet og det øverste? Øynene forsvinner veldig på det øverste ettersom jeg ikke har noe annet enn øyenskygge på (se det hitterste øyet) mens jeg her får et helt annet uttrykk 🙂

annonse

Dersom du har lyst til å teste noen av de samme produktene, gir Makestyle 10 prosent rabatt til alle leserne mine. Du bruker bare rabattkoden Frumakestyle6, som er gyldig en hel uke  ♥

113 kommentarer

 1. Åå, dette var et etterlengtet innlegg formin del, takk!:D Elle

 2. Torgunn

  Fine vipper, men ååååå så slitsomt å få de slik.

  Da er det bedre å bruke Xlash.
  Da slipper du å lime på, men får dine egne lange vipper. Virker knallbra.
  Jeg har forsøkt det og er kjempefornøyd.
  ANBEFALES!
  PRØV!

  Se http://www.xlash.no

  1. Crystals

   Takk for godt tips!
   Jeg har også begynt å bruke XLASH. Har fått knallfine og sinnsykt lange vipper.
   Så enkelt og det funker!

 3. Går det å kjøpe det limet på apotek? Eller må man bestille fra nett?

  1. Fotballfrue

   det vet jeg ikke :/

 4. Charlotte K.

  Hei! Jeg har veldig lyst til å ta vippeextension, men har noen spørsmål. Jeg har egentlig ganske fine vipper fra før, så jeg er redd de skal bli helt ødelagt etter at de falske vippene har falt av. Hvordan har du opplevd dette? Jeg har spesielt lyst til å ta de før jeg skal til syden i to uker, men er redd mye saltvann, solkrem og svette skal ødelegge de helt. Har du noe erfaring med det? Håper på svar! 🙂

 5. Led downlight

  Oi, denne var stili, med ledlys å greier 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *