New in: My Wardrobe

Min første bestilling hos My Wardrobe gikk knirkefritt! Da jeg skrev innlegget om trender 2013 på luksus og budsjett, hadde jeg nettopp oppdaget at toll og mva. ikke kommer i tillegg på prisene i nettbutikken (som det gjorde tidligere), så jeg fristet selvfølgelig meg selv såpass under researchen at jeg endte opp med flere godbiter. Klarte ikke å la være og etter bare to arbeidsdager var pakken hos meg! La bestillingen torsdag kveld og i dag banket det på døren. Om du ikke klarer å vente så lenge, kan du faktisk hente bestillingen din i deres showroom i Oslo.

Nysgjerrig? Jeg kan nevne Vivienne Westwood, Marc by Marc Jacobs og  tibi, men jeg sier ikke hva. Det får dere vente og se 🙂 Alt jeg kan si er at jeg gleder meg til en vår og sommer med den fineste toppen noensinne, og så vil jeg vise dere det mest perfekte iPad-etuiet fra Michael Kors:

Flere av dere spør jo ofte hvordan jeg har iPaden på møllen når jeg løper og ser på serier, og trikset er å ha den i et flipcase som dette, slik at det holder seg på plass. Det er selvfølgelig avhengig av at møllen du løper på har en liten hylle eller kant som du kan sette den på, men jeg har faktisk bare sett et par møller som ikke har det.

Du finner det her (annonselenke) ♥ 

66 kommentarer

 1. Å den ipad- casen var perfekt! Den står det Anja på, ser du det? Og det er snart morsdag, tør man håpe at man får noe slikt? Det er så dyrt å kikke innom her, inspirasjon koster skjorta og et buksebein innimellom (men takk allikevel, søte du).

  Keep up!

  1. Fotballfrue

   Jeg SER det :O Haha 🙂

   Klem!

 2. nice color and @ sign is very cool 😀

  http://joannasylvia.blogspot.com/

 3. Ååh Michael Kors <3 mannen i mitt liv. Bestevenninna mi jobber på Michael Kors i Alabama forresten, så jeg får 50% rabatt på alt. Mmm.

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Heldiggris! 🙂

 4. Beautiful case, the color is my fav!:) Very girly and feminine! xo

  1. Fotballfrue

   Yes, I know right? 🙂

 5. HEI:D

  Det var kjempe fin farge på den:)

  jeg lurer på om hvem hair extension bruker du, hvem du anbefaler og noen som du anbefaler som kan fikse det for deg, da tenker jeg ikke klipp.

  takk på forhånd:)

  1. Fotballfrue

   Hendrix Hair er kjempeflinke! De har eget extension som er utrolig bra, har gått til dem i over 2 år 🙂

   Klem!

 6. kjære Caroline;) Jeg liker bloggen din! er fantastisk-du er en inspirasjon for meg 🙂 Jeg har et spørsmål-hvor fikk du bakgrunnen av Eiffeltårnet? er vakker!
    hilse Eva !:)

  1. Fotballfrue

   Fant det på nett for lenge siden :/

   Klem!

   1. takk, klem;-)

 7. Åh! Så fresht og girly ipad etui 😀 Gleder meg til å sjå kva meir du har på lager :))

 8. Marita Ø

  Spennende 😀 Gleder meg til å se! Det iPad etuiet var SÅ fint! Elsker Michael Kors, hihi 🙂

 9. Camilla

  Gleder meg til å se hva du har kjøpt! 😀 *Nysgjerrig!* <3

 10. Kan jeg spørre hvor @-krøllen er kjøpt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Home & Cottage tror jeg? 🙂

   – C

 11. Det er vel ikke akkurat momsfritt… Men heller slik at moms og toll allerede er lagt til i prisen.

  1. Fotballfrue

   Ordla meg litt klønete, oppdatert nå 🙂

   – C

 12. Kjempefin iPad etui! My-wardrobe er en av mine yndlingsnettbutikker! 🙂

 13. Så flott! Rosa råkar vara en av mina favoritfärger =) Du har väl inte missat att Steen & Strøm har öppnat en Michael Kors avdelning på nedre plan?

  Har letat runt i Oslo idag efter Martha Stewart’s bröllops magasin, fann en Narvesen (vid Hotel Continental) som hade, men den var slutsåld =( Får köpa upp ett lager andra tills nästa kommer ut. Tack för tipsen! Är som en svamp och suger åt mig ALLT av inspiration =)

  Klemz
  // Amanda

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke fått med meg :O Sikkert fordi jeg ikke bor i Oslo lenger :/

   Klemmer 🙂

 14. Ser du seriene på en nettside, eller bruker du noe annet?:-)

  1. Fotballfrue

   Bruker Netflix bla. 🙂

   – C

 15. Var inne på mywardrobe.com… Sitter og måper. En hvit t-shirt i jersey med slaskete hengende armer til nesten Kr. 1700!!! Dette må jo være en spøk eller vil verden bedras? Uansett hvor mye penger jeg hadde hatt ville det vært galskap i mine øyne. Skjønner godt at de leverer raskt (før kunden ombestemmer seg)…

  1. Fotballfrue

   Dette er en designerbutikk, designerklær er dyrt :/

   – C

  2. Er så enig med deg, vilt å bruke så mye penger på ting man får kjøpt på vanlige kjedebutikker! Tviler sterkt på at kvaliteten er så mye anderledes, er nok bare merket man betaler for……et merke..djiises!

   1. Lure meg selv? vel, det var min mening! Ser ikke helt hvordan dette ipadcoveret skal være så mye bedre enn de man før kjøpt på expert og lignende..til halvparten av prisen og vel så det! Så her er det nok det merket som koster!

  3. Skjønner jo det – og mange av kjolene var fine. Men hvor mye design og kreativitet ligger bak en hvit t-shirt? Mange vanvittige eksempler der inne. Ler bare;)

  4. Det er selvsagt ikke alle designerprodukter som er «verdt pengene». Noen ganger betaler man mer for logo enn for selve produktet, men jeg må si at de klærne jeg har fra DKNY, Acne, Marlene Birger, Samsøe, Oasis, Filippa K, Bruuns Bazar og andre mid priced brands, er av merkbart bedre kvalitet enn de fra H&M, Gina, Bik Bok og andre billigere kjeder. Dette gjelder alle typer stoffer. Snittet og fargene påvirkes mindre av vask og knapper og lignende sitter bedre på.

   Hvor mye man vil bruke på klær og andre ting, bestemmer man jo selv, men selv investerer jeg penger i klassiske klær som gode ullcardigans, klassiske kåper, enkle topper, fine kjoler og gode sko. De fargerike årets plaggene kjøper jeg på billigkjedene, men prøver der å kjøpe stoffer jeg vet holder seg godt, slik som f.eks og ull, samt demin.

   Ellers tror jeg mange kunne lært av kvalitet foran kvantitet. Nye vinterjakker hvert år, mener jeg er unødvendig. Billige klær er et stort miljøproblem, og det er altfor mye bruk og kast, eller i noen tilfeller kjøp og kast i Norge.

 16. Tone-Lise Kalvø

  Den ipadcasen lignet litt på MBMJ egentlig 😀

 17. Åh, for en fantastisk rosafarge 😀

 18. ingvild

  Hvor er to brune stolene dine fra? De er utrolig fine <3

  1. Fotballfrue

   Mener du de store kaffekrokstolene? For de har vi to av, men de rundt spisebordet har vi seks av 🙂 Uansett er begge modellene fra TM Design, de i kaffekroken heter Love Seat og de rundt spisebordet er heaven dining chair 🙂

   – C

 19. Kan du lage et innlegg med forslag til morsdagsgaver? Jeg er så lei av det vanlige, som kake og blomster, selv om det kan være kjempe hyggelig det også! Men har lyst til å skjemme bort mamma litt ekstra i år 🙂

 20. Heii Fotballfrue! 🙂 Vet dette ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du kunne sette opp en treningsplan for de som ikke er så veltrente : ) Jeg trener 3-4 i uken, og begynte etter jul. Har veldig lyst til å følge en program, men får ikke til til å lage et selv siden jeg er så uerfaren. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er ingen personlig trener, så jeg tror jeg skal være forsiktig med å sette opp planer til andre :/ Men jeg kan jo alltid dele tips som funker for meg 🙂 Innlegg kommer ila. denne uken!

   Klem 🙂

 21. Åååhhh, jeg elsker den, Caroline!

 22. Hei Caroline, hva slags ørepropper bruker du til trening?:)

  1. Fotballfrue

   Et par som er støpt til øregangen min, bokstavelig talt 😉

   – C

 23. ingvild

  Perfekt rosafarge også! Kjempestilig 😀 Bare synd jeg ikke har ipad :O
  Elsker bloggen din,Caroline! Hver gang jeg går inn på nettet skriver jeg inn : fotballfrue.no automatisk! hehe! Setter pris på at du har så varierte innlegg også!
  Ønsker deg virkelig alt godt videre med alt du styrer med <3 Du virker som en kjempesøt person 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk for at du følger med 😀

   Store klemmer <3

 24. Kan du ta et bilde en dag der vi ser hvordan ipaden står på møllen? 😉
  Digg å ha fint etui å ha den i, men alt i alt hadde det nok blitt litt for dyrt for min lommebok 😛

 25. Cecilie

  Plutselig så er denne på vei hjem til meg 😀
  Mannen skrev en hemmelig hilsen til meg på gaven, så det blir kjekt <3
  Morsdagsgave <3

  Du er flotte Caroline!!! =)

  1. Fotballfrue

   Å, så spennende 😀 Gled deg, den er så fin! Jeg hylte litt da jeg pakket den opp, mye finere i virkeligheten. Til og med Lars-Kristian måpte litt 😉

   Klem!

 26. Amalie14

  Ååå så perfekt, kan fint havne på ønskelisten den der ja! Ipaden får jo også et litt jentete uttrykk da:) Hihi, me like<3

 27. I love Michael Kors! And Your blog of course 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂 <3

 28. Da ipaden min så denne casen truet den med å slutte å virke om jeg ikke bestilte den asap… What can u do? ;);)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, jeg skjønner den godt! 🙂

   Klem!

 29. Hei Caroline, har du en hjemmeside/ link som jeg får kjøpt løpe hansker??

 30. Åååhh I know, pretty in pink ♥
  MK er ynglingsdesigneren min over alle designere 🙂 Gjett om den der frister da!

  Litt artig, jeg skrev faktisk akkurat ett innlegg om MK på bloggen. Ynglingsveskene! ♥ Michael Kors Cravings ♥
  De er helt nydelige, eller hva synes du? 🙂
  http://the-fuzzy-corner.blogspot.no/2013/02/cravings-michael-kors.html

  Nice buy sweetie!

  Ha en fin tirsdag videre!
  *Klem*

  1. Fotballfrue

   Er en sucker for the large selma kjenner jeg 😀

   Klemmer!

 31. Jeg er alltid fornøyd når jeg handler hos My Wardrobe! 🙂

 32. Hei Caroline.

  Jeg har et spørsmål ang sukrin. Hva tenker du om å gi dette til barn istedet for vanlig sukker? Sønnen min på 3 år spiser ganske mye havregrøt og han vil gjerne ha sukker på. Og det blir endel sukker når han spiser dette morgen og kveld. Er sukrin et tilsetningsstoff?

  Mvh Astrid.

  1. Sukrin er et helt naturlig stoff, men om det er anbefalt barn vet jeg ikke.

 33. Nesten litt kjipt at du skriver om min favoritt nettbutikk fordi nå vil masse folk oppdagge den… Jeg vil ha det fantastiske salget deres for meg selv!! 🙁

 34. Nydelig og fresh farge! Frister 🙂

 35. For en flott farge!

 36. Synnøve

  Hvor er det du ser på serier ? Utenom netflix 😉

  1. Fotballfrue

   cokeandpopcorn 🙂

 37. Herregud så himla fiiint!! Og er det sant!? Ingen moms eller toll? Det kan ikke være mulig :O

 38. Blir egentlli litt småkvalm, er det virkelig nødvendig å svi av 1200 kr på en ipad veske? Greit nok at det er
  Micheal Kors men det finnes viktigere ting i livet enn å ha en ipad veske til over 1000 kroner!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *