Wool Panel Dress

Kjole Cameo (adlink) / Kåpe Sara Kelly / Sko Friis&Co / Smykke, Ringer & Armbånd Hasla / Veske Mulberry / Hatt BikBok 

Åh! Etter spinningtimen i dag har jeg bare grodd fast i den fine heaven dining stolen min, mye å gjøre, men det er jo bare et godt tegn 🙂 Fikk også en utrolig hyggelig melding inne på den hemmelige gruppen til jentegjengen vår på facebook: Vi skal mest sannsynlig på Beyonce-konsert i mai hele gjengen og jeg gleder meg allerede! Den stemmen! Flere som skal?

Nå tenkte jeg legge bort dataen litt, kjenner jeg er helt firkantet i øynene i tillegg til lite søvn. Tror vi snakker Ole Henriksen-behandling på dette ansiktet i kveld. Så sliten! I dag skal jeg blant annet lage gulrotpurré, det er altfor lenge siden. Faktisk er det lite som minner meg mer om mimmi enn akkurat det. . Spent på om jeg får til å lage den like god som hun alltid gjorde, jeg tviler.

Håper dere har hatt en fin start på uken! Min har vært både energisk og stillesittende, noen ganger en uunngåelig kombinasjon.

Forresten! Vil minne dere på at i dag er siste dagen hvor du kan få 40 prosent ekstra avslag på salgsprisen hos Cameo 🙂 Kampanjekoden du bruker er fotballfrue og den gjelder på alt i hele nettbutikken ♥

89 kommentarer

 1. Lisa Marie -

  Så enkelt og pent antrekk! 🙂

  Husk forresten V.S Fashion show i kveld! 😀 Jeg gleder meg til å se englene, og litt Justin Bieber da 😉 😀

  1. Fotballfrue

   Ooo, jeg skal sette det på opptak 😀

   – C

 2. Rebekka

  åå, så nydelig du e :))

 3. Kristin

  Så fin du er! Og så flink til å kombinere alle de små detaljene slik at hele antrekket blir superflott 😀
  Hehe, bloggleser som jeg er leser jeg av og til Kissies.se (neei, lar meg ikke påvirke), MEN du var med på et bilde i hennes fit-inspo innlegg i dag: https://www.kissies.se/fit-inspo 🙂 Kanskje du allerede har sett det da. Uansett. Du er så BRA, Caroline! Digger bloggen din!

 4. lovely outfit, i see there is still a lots of snow in Norway, in here we dont have much left;)

  https://joannasylvia.blogspot.com/

  1. Fotballfrue

   Lucky you!! :O

 5. Caroline kan du ikke legge ut flere bilder fra da du var tenåring? Det er jo så artig 😀

  1. Fotballfrue

   Da må jeg hjem først og ta bilder av bildene 😉 La de aldri inn på data før 😉

   – C

 6. Kan du legge ut oppskrift på gulrotpurré? Da hadde jeg blitt glad!! 😀

 7. Elsker den vesken!!
  Vet du om noe tilsvarende til sukrin på iherb?

   1. Fotballfrue

    Begge deler er akkurat det samme som Sukrin 🙂

    – C

 8. Du trenger ikke behandling du da, du ser jo alltid smashing ut!! 😀 Ha en fortsatt fin mandag!!

  1. Fotballfrue

   Å, takk søte! Men det kjennes ikke sånn :/

   Klem 🙂

 9. For endel år tilbake var jeg på Destinys Child konsert. Hjelpes, så bra den var. Og så fantastisk, vidunderlig vakker Beyonce er i virkeligheten. Mye penere enn på bilder og tv ,synes nå jeg. Dessuten er hun utrolig flink.

  Nydelig antrekk forresten 🙂 Ha en fin evening.

  1. Fotballfrue

   Å! Destiny’s Child <3 DET var crush, det!

   Klem 🙂

 10. Maja J.

  Å, så lyst jeg har på mange av Cameoklærne, men jeg har innført midlertidig shoppestop! Skal til Mellom-Amerika om tre uker, så her må det spares!

  Lagde forresten tomatsuppen din i dag til middag, NAM! Hvem sier forresten at lavkarbo er dyrt. Det eneste som koster litt er fløten, men jeg tror den middagen komme runder 30 kr pr person, og det liker spareren i meg 😉 Hihi! Klem

  1. Fotballfrue

   Hehe, det trenger ikke være noe dyrere enn annen mat, man spiser jo automatisk mindre også 🙂

   Klem!

 11. Hei Caroline! Jeg har aldri kommentert hos deg, men vil bare si at det er en fryd og et lysglimt i hverdagen min å titte innom her, koble litt av og se en flott kvinne stråle slik du gjør med masse herlige food/fashion tips! Keep up the good work – det blir verdsatt!

  Titt gjerne innom min blogg også om du skulle kjede deg og se en liten tulleriblogg fra ei trønderjente 🙂 Ha en superduper uke Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snill du er, Benedicte! Tusen takk for så fine ord 😀

   Klemmer 🙂

 12. Så fint antrekk 🙂 Du kler svart utrulig bra!

 13. Fantastic dress! It fits you! Love also the cape coat, the bag and the shoes, you look perfect!:) Kisses!

 14. Hei! Tenkte å bestille den lilla paljettkjolen, men havner midt mellom S og M. Hvordan er de i størrelsen?
  Hilsen Tina

  1. Fotballfrue

   Litt store, gå for M 🙂

   – C

 15. Caroline! 🙂
  Har du sett? https://www.kissies.se/fit-inspo

  Have a great day!!

 16. Kjempe fine bilder! men jeg lurte om du kunne ha et innlegg om hvordag men trener forskjellinge ting på kroppen som foreksempel håfter,rumpe,lår osv… ? 🙂

 17. Katrine

  Hei!

  Ville berre tipse om ei veskerpå ebay:

  https://www.ebay.com/itm/MULBERRY-ZIGZAG-LEATHER-BAG-/221180814288?pt=UK_Purses_Wallets&hash=item337f6763d0

  Ellers takk for ein fin blogg! 🙂

 18. Stek gulrøttern litt først i smør , slik at du får en steke skorpe på de før du koker de i fløte. Blir en mye bedre smak på puren da. 🙂

 19. Jeg lurer på om du vet hvilken uke du skal være på firestjerners middag? evnt har du vært? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer mest sannsynlig 11.mars, sier ifra 🙂

   – C

 20. Ingvild

  Hei:-)
  Har en lite relevant kommentar til innlegget ditt, men jeg har en oppskrift som du bare MÅ prøve!
  Brokkolisalat:
  1 stk brokkoli
  1/2 beger rømme
  1/2 pakke majones
  2 ss eplecider eddik
  1-2 ss sukrin
  1 pk stekt bacon
  1 neve cashewnøtter
  Skjær opp/stek det som skal skjæres opp/stekes og bland alt sammen, enkelt og greit! 🙂 (Brokkolien skal ikke kokes)
  Du har forresten en kjempefin blogg. Digger deg:)

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, søte deg 🙂

   Klemmer!

 21. Du er så flott!

 22. Ragnhild

  Hei:) vet du når du kommer på tv på fire stjernes middag?:)

 23. Wææ! Nå har jeg kjøpt bursdagsgave til meg selv på Cameo og sparte 1500 kr 😀 Gleder meg til WOOL CREAM JACKET og begge JUMPSUITENE…de var så fine på deg, så får vi se om de er like på meg…hehe…da har jeg antrekk til bursdagsfesten i alle fall…

  1. Fotballfrue

   Du kommer til å bli kjempefin, de har så fin passform 🙂

   Klem og gratulerer med dagen? 🙂

   1. Takk kjære deg – jeg er over 180 cm så håper de er lange nok i beina…! Bursdag om en uke, men festen er først om to uker 😀

    PS Du er en så stor inspirasjon – nå trener jeg 4-5 ggr pr uke mot 2-3 før jeg begynte å lese bloggen din. I tillegg har jeg kjøpt inn masse fin sminke og nå har jeg starter året med å freshe opp garderoben. Så takk, igjen 😉

   2. Fotballfrue

    Buckle jumpsuit er faktisk ganske lang, så den vil nok være perfekt til deg! Men den andre er bare litt for lang. Hmmm. Håper de passer, si gjerne i fra! Blir så nysgjerrig :p

    Klemmer!

 24. Har du kåret vinneren av kalenderluke 24 i julen? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Jeg har bare ikke sagt noe om det ennå, kommer snart info 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 25. Marita Ø

  Å, du er meg bra fin! Og den veska de – perfeksjon! Ønsker deg en god mandagskveld <3 Her er jeg akkurat kommet ut av dusjen etter endt treningsøkt, klar for masse deilig oppskåret frukt med litt kesam til, mmm 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fineste deg <3 Å, det hørtes godt ut 😀 Håper du har hatt en fin dag <3

 26. Elisabeth

  Hei Caroline 🙂

  Må bare få si at det er fantastisk å lese bloggen din! Takket være deg har jeg gått fra å hate til å elske mandager. Denne dagen har gått med til trening, cafekos med veninner, husarbeid og nå venter en koselig kveld med min kjære mens minstemann sover 🙂
  Blir du ikke rastløs av å jobbe hjemme? Jeg har mammapermisjon nå, og husker hvor vanskelig jeg synes det var å være strukturert hjemme (og det bare med studier)

  Du er vertfall en fantastisk inspirasjon, så takk for det <3

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 😀 Jeg blir ikke rastløs av å jobbe hjemme, har jo noe å gjøre fra morgen til kveld og er i Oslo på møter nesten en gang i uken 🙂 Synes det er veldig befriende å kunne bestemme selv 🙂

   Klem!

 27. FOR noen krøller!

 28. Hei Caroline! Ville bare påpeke en ting som kanskje er litt tullete, men allikevel nødvendig synes jeg, da rettskrivning i mitt hode
  (og ditt også vet jeg) er veldig viktig. Har oppdaget flere ganger i det siste at du kutter infinitivsmerket «å» foran verb som står i infinitiv! Dette er noe Ulrikke Lund har gjort i tekstene sine så lenge jeg har lest bloggen hennes, og noe jeg har irritert meg over minst like lenge. Vær så snill og ikke begynn med det du også! Vet det er pirkete, men det er en tullefeil som er lett å glemme at faktisk er feil. Et eksempel: «(..) Nå tenkte jeg legge bort dataen litt (..)». Skjønner? Det skal være en «å» foran «legge». Hehe.. Mener ikke å kritisere og være kjip, ville bare påpeke dette om du ikke var bevisst på det selv, noe det ikke har virket som du er, når du har skrevet sånn flere ganger.

  1. Fotballfrue

   Uff, du har helt rett! Dårlig uvane, skal tenke over det fremover 🙂

   – C

   1. Kommer til (å) lese bloggen din både med og uten å! Utrolig hva folk legger merke til og irriterer seg over…jeg synes faktisk du skriver veldig godt, en blogg skal etter min mening ikke være A4 med formuleringer og språk som tatt ut av en norsk eksamen…litt muntlig språk setter mer personlig preg! Tommel opp:)

   2. Fotballfrue

    Takk, fine deg! Jeg er enig i at en blogg ikke trenger å være korrekt, det er jo litt av sjarmen og det er deilig å kunne skrive uten å tenke over slike ting 🙂 Men jeg liker selvfølgelig å ha ting så riktig som mulig når det gjelder grammatikk 🙂

    Klemmer til deg 🙂

 29. Liker når du legger ut tips til god, sunn mat!

 30. Åh ditt hår kvinna, GE MIG *s*

  Jag håller på att planera mitt och min fästmans bröllop (2014) och har läst din bröllops kategori, som för övrigt är kjempe bra. Har du några fler tips på hemsidor än de du skrivit? Tack på förhand!

  I morgon, i morgon… *s* Har jue en anledning till att börja träna nu, bröllops-fit!

  Kram
  // Amanda

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja! Det er bare å starte 😉 Takk for fine ord, skjønne deg! Har du sjekket martha stewart og the knot?? 😀

   Klem!

 31. Du er helt nydelig Caroline! Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille <3

 32. Kom akkurat hjem fra middag hos mamma og pappa, hvor det ble servert gulrotpurré! Mamma hadde hasselnøtter i sin, det var ganske godt 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, ja det er sikkert kjempegodt! Takk for tips 😀

   Klem!

 33. Beyonce konsert hvor?? 😀

 34. Den stemmen, den kroppen, den personligheten…- Beyoncè er kvinneidealet <3

  1. Fotballfrue

   Kjenner du henne? 😉 Men jeg er enig i at hun virker å ha en flott personlighet ut fra måten hun fremstår på 🙂

   – C

   1. Spydigheten selv eller? 😉 Jeg syntes hun er et eksemplarisk forbilde for jenter verden over, mye på grunn av måten hun fremstår på ja 🙂

   2. Fotballfrue

    Huff, nei. Jeg mente på ingen måte å være spydig. Kanskje heller et dårlig forsøk på å være morsom. Man kan si så mye om kjendiser og personligheten deres, men til syvende og sist kjenner vi dem jo absolutt ikke.

    – C

   3. Jeg vil tro det er vanskelig å opprettholde en så god framtoning over så mange år om den er falsk. Alle tingene hun gjør og donerer til viser jo også at hun er et særdeles godt menneske.

   4. Fotballfrue

    Enig i det 🙂

   5. Inga Helene

    Av en eller annen grunn fikk disse utsagnene meg til å le…. 😀 Vet ikke helt hvorfor,men jeg flirer…godt. Tenker at det som står skrevet igrunn ikke er noe å le av..i seg selv…. Men tror kanskje skallen min ser det som IKKE er skrevet… Kanskje det er flere som ser det? Og mye mulig jeg tar helt feil… Uansett ikke vondt ment. – En god latter skader ikke så lenge den er godhjertet,damer 😉

 35. Hei! Lurte på et lite råd 🙂 Hva er penest å ha under en hvit gjennomsiktig bluse? Tror ikke jeg er helt komfortabel med bare svart bh under :p (skal på date 😉 )
  ELSKER vesken din btw 😀

  1. Fotballfrue

   Synes du skal gå for en hudfarget bh, de pleier ikke synes så godt under hvit skjorte 🙂 Evnt. tupetopp eller en singlett i nude 🙂

   Klem!

 36. Hei Lars Kristian.
  Først vil jeg si at jeg håper det går bra mtp
  operasjonen, og at du snart kan spille igjen.

  Jeg lurer på en ting. Jeg har endret kostholdet.
  Ikke noe radikalt, men jeg spiser ikke sukker,
  pasta, ris, poteter eller brød. Dette har jeg
  gjort siden tidlig januar. Men jeg spiser knekkebrød,
  så jeg får jo i meg en del karbo? (3 knekkebrød)
  Samt at en dag i uken spiser jeg potetgull.

  Jeg har fått veldig vondt i hodet etter dette,
  kan det ha noe med kostholdet å gjøre?
  Får jo fortsatt i meg karbohydrater, men mye
  mindre enn før. Så det er kanskje ikke kosten?
  Vil hodepinen avta etterhvert om det er kosten?

  Er det ok å spise slike barer (atkins) når
  søtsuget kommer? Hva med skyr? Pepsi Max?

  Jeg tror fortsatt jeg ikke har gått ned noe, selv
  om jeg endret litt av kosten, spiser litt mindre og trener
  mer. Hva gjør jeg feil? Skal ikke ned mye, men litt.

  Beklager om det ser litt rotete ut linjemessig,
  det blir sånn når jeg skriver fra mobilen.

  Ha en fin kveld.

  1. Lars-Kristian

   Det er litt vanskelig å svare på :/ Hodepine er et vanlig, forbigående fenomen når man kutter mye karbohydrater. Hvordan står det til med inntaket av frukt og grønnsaker, og det totale energi-inntaket ditt? Hva har du erstattet karbohydratene med? Hodepine er et vanlig symptom på sult, så kanskje nøkkelen ligger i å spise litt mer.

   Men som jeg sa først, det er vanskelig å si uten å kjenne til kostholdet ditt i detalj.

   Pepsi Max, eller eventuelt Atkins er greit om det hjelper til med å dempe søtsuget.

   1. Tusen takk for svar 🙂
    Jeg spiser mye grønnsaker, ikke noe frukt.
    Eks: to knekkebrød med ost og paprika til frokost
    Lunsj:Ett knekkebrød, en hel paprika, tomat, agurk og skyr med masse blåbær.
    Middag: torsk, grønnsaker av gulrot, brokkoli og blomkål, hummus.
    Kvelds: osteskiver, paprika, tomat, skinkebiter.
    Drikke i dag har vært masse vann og en kaffelatte og ett glass cola zero.

    Er ikke lite dette? Mye mat synes jeg, kanskje det er for mye?
    Men er svimmel og har hodepine konstant.. Isj. Føler meg mett.

   2. I utgangspunktet ser det ut som du får i deg litt for lite fett, etter som du har kuttet ned på karbohydratene. Forsøk med en fet saus til middagen, evt. pureer av grønnsakene, laget på kremfløte eller smør. Evt. kan du øke inntaket av karbohydrater, for så å kutte gradvis ned på de etter hvert 🙂

 37. Nydelig!

 38. Du er så utrolig nydelig! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 39. Hvilken modell er Friis-skoene? Kjøpt online eller i butikk?

  1. Fotballfrue

   Bubbleroom.no 😀

 40. Hei Caroline! Har et spørsmål agnående trening. Jeg er ganske lang (173 cm), og jeg trener en del styrke og kondisjon. Jeg lurer på hvordan jeg kan trene legger? leggene mine går liksom rett ned, og jeg vil på en påte ha en liten sving på innsiden der, slik at jeg ikke blir så bein! hahah, hvis du skjønner hva jeg mener .. Så har du noen tips?

 41. Amalie14

  Hattedag:D Alltid like lekkert!
  Så utrolig morsomt om dere drar på Beyonce konsert. Jeg elsker den dama! Hun er jo bare helt utrolig, skulle ønske jeg og hadde muligheten. Men jeg har mye annet å glede meg til fremover:-)

 42. Elsker det, så fint!!

 43. Hei hvor får man tak i de haslasmykkene?

  1. Fotballfrue

   Blant annet i deres butikk Hasla som ligger i Markveien 🙂

   – C

 44. Cecilie

  Hei 🙂 jeg er fast leser av bloggen din, og må virkelig i at denne bloggen skiller seg ut fra alle de andre i blogg-havet. Setter stor pris på at den er ryddig, velskrevet og at layouten/ bildene er så gode. En skikkelig kvalitetsblogg !
  Tjohei, takk for meg! stå på videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at du følger med 😀

   Klem!

 45. Skrev en kommentar ang kosthold i går. Men
  er den ikke godkjent? Finner den ikke,
  var overhode ikke noe spydigheter i den.
  Var en tilleggskommentar til en annen
  kommentar Lars Kristian svarte på..
  Skrev bare hva jeg spiste og spm ang
  hodepine og svimmelhet.

  Håper den blir godkjent, og kanskje
  Lars Kristian kan svare på den også?

  🙂

  1. Svart på den nå 🙂

 46. For en utrolig fin outfit!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *