Cehck, check, check

♥ Middag i magen: Check ♥ Håret bort fra ansiktet: Check ♥ Av med klærne: Check ♥ Pepsi Max: Check ♥ Harry Hole: Check

Ronaldogutt ville plutselig opp 🙂

En av fordelene når du står opp umenneskelig tidlig, er at du plutselig får litt ekstra tid på kvelden til å gjøre ting som ellers er forbeholdt enkelte helger, ferie eller sykedager. Nå er all jobb snart unnagjort, huset er ryddig etter å ha tømt alle koffertene og det meste av innholdet er vasket, middagen er laget og fortært, og ja. . Nå har vi kun oss selv og dyra, så nå skal vi sette øynene i hvert vårt 🙂 Jeg litt i Harry Hole før jeg er nødt til å se ferdig episoden av The Vampire Diaries som jeg startet på under løpeøkten tidligere, og Lars-Kristian i nyheter og 24. En rolig kveld i godstolen før jeg SKAL ta kvelden tidlig. Før 23.00!

Sov godt, fine ♥

125 kommentarer

 1. Amalie14

  Slike kvelder hvor man kan bruke tid på bare seg selv er så deilige. Kos deg masse<3

 2. Å, så koselig! Ha en fin kveld videre 🙂

 3. Camilla

  Du er jo alltid fin Caroline, men her synes jeg du så ekstra flott ut!:D

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, alltid gode deg!

  1. Fotballfrue

   Yes, I love, love, love it 😀

   Hugs!

   1. lurven

    Du drikker sikkert ikke så mye Pepsi max som jeg gjorde, men i sommer fikk jeg så inderlig vondt i magen…skjønte ingenting. Droppa Pepsi Maxen og vips så ble magen god igjen. (Jeg var faktisk ikke av de verste PM dikkerne heller, men magen min fikk nok.)
    Så pass på 😉

   2. Christina

    Pepsi Max er en av brusene med høyest syreinnhold,og man kan jo få vondt i magen som følge av for mye syre 🙂 drikker man mye Pepsi Max,kanskje spesielt på tom mage,kan det hende magen uttrykker et ønske om noe annet litt mer nøytralt.

   3. Når Pepsi Max kommer ned i magesekken blir innholdet ennå surere pga magesyren.

   4. Gass/kullsyre? Jeg blir alltid oppblåst etter brus generelt. Spesielt Pepsi Max

   5. Kullsyre kan noen ganger gi luftsmerter i magen 🙂

   6. Jeg får ofte vondt i magen av for mye pepsi max, pga. kullsyren, søtstoffet og syren. Det er nok ikke bra i store mengder 😉 men så godt!

   7. Kullsyre kan i enkelte tilfeller gi luftsmerter i magen 🙂

   8. Helt feil!! 🙂
    Pepsi Max inneholder aspartam og det er et kunstig søtningstoff (E951) og dette kan ofte kan gi magevondt og luftsmerter
    både i små og store mengder!
    Det kan også de andre kunstige søtningstoffene som er i kategorien sukkeralkoholer.

   9. Om man får magevondt og luftsmerter av aspartam, vil du få det samme av å spise kjøtt. Kullsyre kan derimot trigge magesmerter.

   10. Jeg skrev ikke at aspartam var et sukkeralkohol jeg skrev at det er et kunstig søtningstoff.

    Jeg blir veldig dårlig av aspartam men tåler veldgi godt kjøtt, med andre ord
    kan en ikke sammenligne aspartam med kjøtt…..

    Jeg har blitt utredet for dette pga. matintoleranse og alleriger 🙂

   11. Vet du hva Aspartam inneholder? Fenylalanin, aspartat og små mengder metanol. Ved å spise kjøtt får du i deg mer fenylalanin og aspartat enn hva du er i nærheten av å få i deg fra Aspartam. Metanolinnholdet er mikroskopisk, og langt unna toksiske doser.

    Eneste sykdommen som kan gjøre at du ikke tåler dette, er PKU, men da hadde du ikke tålt kjøtt heller.

   12. Du virker som en klok mann og forstår at du vil dele dine kunnskaper men at du skal stille
    diagnose pr. nett er vel å ta litt i….haha!!

    Ha en fin dag 🙂

   13. Har da på ingen måte stilt en diagnose :p PKU er en meget sjelden diagnose, og det er helt usannsynlig at vedkommende har det. Om hun hadde det, hadde hun vært fullstendig klar over det. Så det var kun et eksempel på hvor usannsynlig det var at hun reagerte på aspartam.

   14. Jeg reagerer helt likt! Jeg blir veldig dårlig i magen. Cola zero fungerer bedre for meg:-)

   15. Kanskje de har ulikt innhold av nocebo og placebo?

   16. Kan jo være fordi det er koffein i brusen også da? Jeg reagerer hvertfall veldig på drikke som inneholder koffein, og kan ikke drikke det uten å bli dårlig.

   17. Det er koffein i både Cola og Pepsi.

   18. Tina A

    Er jeg litt rar hvis jeg fikk lyst på brus nå, tiltross for innholdet i denne tråden? 😀

   19. Fotballfrue

    Hahah :p

   20. Tar meg et glass selv, kanskje to 😀

   21. Litt sånn halvveis off-topic, jeg får alltid helt sykt vondt i magen av sukkerfrie pastiller,tyggis, brus etc.som er sukkerfritt. Noen som vet hva som er i disse sukkerfrie herlighetene som trigger smertene? Klarer jo liksom ikke helt å slutte med hverken maxen, zeroen eller läkerol…nam nam 🙂

   22. De ulike søtstoffene og sukkeralkoholene oppfører seg litt forskjellig i kroppen. Spesielt sukkeralkoholer kan gi symptomer på irritabel tarm, hvor magesmerter er normalt. Dette fordi de passere ufordøyd gjennom tynntarmen, og så fermenteres av bakterier i tykktarmen. Dette vil gjøre at vann trekkes ut i tykktarmen, og økt produksjon av gasser fra de ulike bakteriene. Dette vil kunne gi magesmerter og ha en lakserende effekt. Sukkeralkoholer er spesielt utbredt i tyggis og annet godteri.

   23. Ja? Hehe, det sa jeg aldri noe på. Mente bare at hun som ble dårlig av å drikke pepsi max, muligens ble det pga koffein-innholdet. Hun skrev jo ikke at hun erstattet det med cola eller vanlig pepsi, så syns vel at koffein kan virke som en logisk forklaring. Jeg må hvertfall holde meg unna alt som inneholder koffein, ettersom at kroppen min absolutt ikke tåler det.

   24. Okei, jeg trodde du svarte Linn, ikke trådstarter 🙂

    Linn skriver: «Jeg reagerer helt likt! Jeg blir veldig dårlig i magen. Cola zero fungerer bedre for meg:-)»

   25. Hehe, kan se hvor misforståelsen kan skje. Vanskelig å vite hvor man skal trykke «Reply» med så mange kommentarer i samme kommentartråd, så av og til blir det nesten bare til at jeg trykker helt tilfeldig!

   26. Sant nok, men det er et luksusproblem, hvert for oss 😉

   27. Om hun får vondt i magen av Pepsi Max, er det noe du kan nekte for ? … Jeg får også det, men tåler kjøtt helt fint..

   28. Fredde sikter til at selvdiagnosering sjeldent er riktig… Det er ganske mange psykologiske aspekter ute å går, matintoleranser og allergier er noe svært mange tror at de har, men ved nærmere undersøkelser er det ikke tilfellet. Aspartam f.eks, har en lang rekke med selvrapporterte, negative effekter, men ingen av disse har noensinne blitt fremprovosert i studier. Et annet sted i tråden her er det blant annet en som hevder hun får vondt i magen av Pepsi Max, men ikke av Cola Zero. Noe som er litt rart, i og med at de stort sett inneholder det samme. Årsaken til dett er som nevnt psykologiske aspekter, noe som er helt normalt. Nocebo og placebo er de mest kjente.

    Det hun kan ha fått vondt i magen av, er f.eks kullsyren. Men det vil da gjelde alle typer drikke med kullsyre. Innholdet i Pepsi Max finnes også i en rekke andre matvarer, blant annet helt vanlig kjøtt, i andre leskedrikker osv. Om hun kun merker noe ved Pepsi Max, og ikke noe ved andre typer matvarer, så er det rart.

   29. For min del gjelder i hvert fall dette alle typer lightbrus og tyggis. Der regner jeg med at kunstige sørningsstoffer har skylden, selv om jeg ikke kjenner til alle stoffene og hva de gjør med kroppen i detalj. Det samme gjelder for øvrig for store mengder Sukrin. Caroline har jo selv nevnt at hun får vondt i magen av sukkerfrie ting, så det er vel ikke så rart om noen tror dette også gjelder lightbrus?

   30. Disse produktene inneholder også blant annet sukkeralkoholer (sukrin f.eks), som passerer ufordøyd (litt annerledes med sukrin) gjennom tarmen, hvor bakterier bryter de ned og danner gasser. I tillegg trekker de med seg noe vann, som gjør at det kan ha en lakserende effekt. Gassen som dannes kan gi magesmerter.

    Aspartam er ikke påvist å gi slike magesmerter i kontrollerte studier.

   31. Ok, jeg skjønner, men hva med koffein? Det er vel også kjent at koffein har en lakserende effekt. Nå kjenner jeg ikke til hvorvidt koffeininnholdet i Pepsi Max er høyt nok til å være av betydning, men det er vel noe annet i enn sukkeralkoholer som kan gi magesmerter? En kan vel ikke skylde på Placebo-effekt hos alle som opplever dette, et sted må jo «myten» ha oppstått;)

   32. Jeg kjenner ikke til i detalj hva og hvor mye koffein som skal til, men det har du rett i, det kan ha en lakserende effekt 🙂

 4. Hei, jeg skal på ball snart og leter etter en enkel men pyntet kjole! jeg føler at jeg ikke finner noe på de «vanlige» nettstedene.. hjelp!
  noen sider utenom det vanlige du vil anbefale til meg?:)
  ha en god kveld!!

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀 Onlineformals.com! Love it 😀

 5. Hei!

  Du ser no alltid så lekker ut på håret! For en nydelig topp!
  Lurte på om du kunne sette ut en video der du vise kordan du får til sånne store fine hårdåtta? 🙂
  Har ca samme lengde og tykkelse på håret som du har men mine toppa blir aldri fin!
  Har leita litt på bloggen din men finn ingen innlegg om det 🙂

  Stor klem fra førstegangs-kommenterende 😉

 6. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så herlig altså 😀 Dere har det så utrolig fint, det kan jeg nok ikke få sagt nok 🙂 Kos dere!

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste deg! Håper du har det fint som gravid 🙂

   Klem!

 7. Åh, sånne kvelder som det er oppskriften på å legge seg for sent, men det er den beste tida av døgnet å kose seg på! 🙂
  Ser du på serier på nettet? Har du tips til en bra nettside jeg kan streame fra?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker for det meste Netflix 🙂

   Klem!

 8. Så herlig!!! 🙂 Kos deg ikveld 🙂 TVD er fantastisk 🙂 Akkurat nå ser jeg på Pretty little liars. Håper de finner ut av hvem -A er. Blir GAL!

  1. Fotballfrue

   Haha, det må du nok vente med 😉

   Klem!

   1. Lisa Marie -

    Åh ja!! -A er jo helt crazy! Selv er jeg på sesong 3, siste episoden som har kommet ut. Blir jo helt forvirra! :p

 9. Sååå utrolig nydelige bilder av deg!!
  Men du, hvor er den fine kåpen fra?:-)

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂

   Klem!

 10. Helt enig med overstående her! Nydelig topp! Ah, hvordan er det mulig å se så fresh ut som du gjør til alle døgnets tider? 🙂 Hehe.
  Nå har kvelden senket seg her i huset også, nå gjenstår det bare å nyyte roen før Ole lukkeøye sniker seg innpå!
  God natt til deg, vakre Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Tusen takk 🙂 Håper du sov godt i natt 🙂

 11. Katarina

  Hei, litt tilfeldig spørsmål som har dukket opp i hodet mitt de siste dagene. Har dere ingen gulvtepper? :O ha en fin kveld <3

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke ennå 🙂 Har bestilt et rundt flossteppe som vi skal ha nede, men skal ikke ha noen fler 🙂

   – C

 12. Solveig

  hei!

  Bare lurte på om siden dere drikker pepsi max og ikke annen lettbrus, er annen lettbrus ikke bra? Er det stoffer i annen lettbrus som lurer kroppen til å tro at det er sukker? Er det bare pepsi max som er trygt å drikke, liksom? 😛 Håper du kan svare! lurer veldig på om jeg gjør feil når jeg velger coca cola light istedenfor, eller om det er det samme med all lettbrus 🙂

  1. Mest pga smaken, synes ikke de andre er noe god. Ut i fra hva jeg vet, så inneholder de like mye kunstig søtning, men Cola light har litt mer natrium enn hva Pepsi Max har, og natrium er vel noe man generelt bør kutte ned på.

 13. Det hørtes ut som en herlig kveld!

 14. Caroline

  Pepsi Max’en er på plass her også. Har vært avhengig av den i flere år, klarer meg ikke nesten ikke uten. Haha 😀

 15. Elisabeth L

  Du er fantastisk fin sminka her, Caroline 😀 kjempe fine øyner!
  Høres ut som rolig og koselig kveld.

 16. hadde ikke dere en sofa fra TMZ elns 🙂 ? Uans. Digger stilen din/deres! 😀 hvor for du all inspirasjonen fra ?

  1. Fotballfrue

   Vi har en sofa fra tm design oppe 🙂

 17. Enjoy the evening, you look so beautiful! Goodnight!:) xo

 18. JADDA JADDA bare gni det inn…jeg er så sugen på Pepsi Max at jeg kreperer! De har pinemed ikke pepsi max i dette landet tror jeg! Har i allefall aldri sett det på butikken her. Finner kun Cola Zero, og det smaker dritt, er stappfullt av aspartam og jeg blir skikkelig dårlig av det. Spørs om jeg må be familien min stappe bilen med brus når de kommer på besøk i påska! 😛
  Håper planen om en tidlig kveld ble noe av da, og at du sover nå! 😉 (lister meg ut av kommentarfeltet igjen med hormonene mine…)

  1. Nå er det vel aspartam i Pepsi Max også, men enig i at det ikke smaker like godt 😉

   – C

 19. Du har en så fin og inspirerende blogg Caroline! Du fikk meg til å starte min egen blogg 🙂 har blogget i 2 uker nå.. Hehe.. Håper du vil titte innom bloggen min og legge igjen en kommentar om hva du syntes 🙂 hadde satt stor pris på det 🙂
  http://christinesjodalblogg.blogg.no/

  Mvh Christine 🙂

 20. Michelle

  ååh! du er den nydligste jeg vet om!! Du virker ut som en fantastisk person, å din positivitet er så motiverende! Du er en stoor inspirasjonskilde for meg, å bloggen din har hjulpet meg gjennom mye! Jeg ville barra si tuusen takk for at du er den du er:)

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk <3

 21. Fine deg 🙂 Tviler på at jeg er den eneste som tenker dette, men jeg får en slik god ro i kroppen når jeg leser bloggen din, blir glad og avslappet og føler det du skriver smitter over på meg! Sprøtt, ikkesant? Haha:D Ha en fin kveld og ei god natt, skjønne Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Ida 😀 <3

   Klemmer!

 22. Alle mine sjekklister er nå klare for dagen også. Fem minutter før en ny dag….? Men jegvhar trent og vært poppet med energi etterpå, passer bra når man kommer hjem til ren oppvaskmaskin, ferdig vaskemaskin osv…. Svisj, svosj, hit og dit, klar for en ny dag!

  Håper du sover godt, jeg faller i koma straks!

 23. Så koselig

 24. Vil bare si at du inspirerer meg til å komme meg opp kl seks om morgen for å dra på trening nesten hver dag! Men når det er sagt så lurer jeg på om du kanskje kan legge ut noen tips for tøying av knær? 🙂 Jeg elsker å løpe, men knærne mine er ikke like fan av mølla som det jeg er, dessverre. Jeg prøver å varme opp ordentlig med å gå og å gå i bakker, og tøyer ganske bra etterpå, men føler ikke at jeg får «tilfredsstilt» knærne mine ordentlig, hvis du forstår hva jeg mener.

 25. Elsker å se på tv-serier mens jeg løper og trener. Gjør treningen mye morsommere! Vampire Diaires er kjempe bra. Hvis du likte Pretty Little Liars så er det en tv-serie som heter The Lying Game som er skrevet av samme forfatter som PLL. Et ganske bra show 🙂

  Klem 🙂

 26. ææ, så fine bilder!!

 27. Hva leser du akkurat nå? Hvilken bok? Kan du gjøre noen anbefalinger?
  Hvor har du forresten kjøpt den kjempefine kimono- morgonkåpe?

  1. Fotballfrue

   Den siste i Harry Hole-serien 🙂

 28. Camilla K

  Må bare si at du har en veldig flink og engasjert mann 😉
  (Jeg leste en diskusjon mellom han og flere andre under en kostholdsartikkel på forskning.no)

 29. så fin morgnekåpe .)

 30. Her var du virkelig nydelig Caroline! Elsker den måten å ordne håret på <3

 31. Godmorgon =) Vad mysigt det ser ut, och så blev det ännu mysigare när vovven hoppa upp *hihi* Du ser alltid så fin ut, och vad fin du var i håret här, är det en donut tro? =) Dom är ju superbra tycker jag.
  Ha en toppen dag! Stor kram <3 // Ramona…..Browneyedgirl

  1. Fotballfrue

   Ja, det er en donut 😀

   Klemmer 🙂

 32. Hørte deilig ut 🙂 Men gikk du glipp av Victoria Secret Fashion Show da? :-/ eller har du kanskje sett det en annen plass? Mener å huske du sa i desember at du gledet deg til det 🙂

  1. Fotballfrue

   har tatt det opp 🙂

  2. Margrethe

   Det har ligget på youtube helt siden det gikk på tv i USA også 🙂 Mulig det bare er meg jeg som er helfrelst på showet og enkelte av englene 😉

 33. Oh, you’re so cute in that bathrobe! And always with make-up that I really like. Blonde in pink – almost like a classic. After I look at your photos, I can not afford to walk around the house imperfect! So thank you from me and my beloved. 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you sweetie!

   Hugs!

 34. Michelle

  du er bare helt utrolig nydelig du, kjempe fint bilde av deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg!

 35. Du er flink med dagene dine, men får du 8 timer søvn per natt? Undrer hvordan du klarer å holde i gang..

  1. Fotballfrue

   Nei, det får jeg nesten aldri, dessverre.

   – C

 36. Om det å sette seg ned i sofaen og slappe av med en bok og litt tv kl 22 er ansett som et luksusgode som normalt kun skjer i visse helger og ferier, så blir jeg skremt. På tide å skru ned tempo og slappe av da, ikke stå opp enda tidligere…

  Alltid lurt på: Du som er så opptatt av å leve sunt, gjennom mat og trening osv, hvor sunt tror du det er for kroppen din å leve på 3-5t søvn nesten hele tiden? 8t søvn en søndag hvor du er «heeelt crazy» retter ikke opp alt…

  1. Fotballfrue

   3-5?? 5-6.

   – C

 37. Karoline

  Hei 🙂
  Leter etter sånn lysestakke du har på bordet, hvor har du funnet din ?:)
  Ha en fin dag!:)
  – Karoline

  1. Fotballfrue

   Den er fra Hødnebø, THG 🙂

   – C

 38. Hei!
  Har du lagt ut noe info om hårfargen din? Denver utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Ja, bare søk i søkefeltet, har skrevet om det!

   – C 🙂

 39. Så fin du er 🙂 I morgen kommer fedex med jumpsuit fra cameo og jeg gleder meg 😀 Et spørsmål, eller ønske.. Kunne du ha lagt ut en oppskrift på lavkarbo pizza(bunn) en av de kommende onsdagene? Det hadde blitt satt stor pris på 🙂 Ha en fin dag!

 40. hei! kan du skrive et innlegg om gavetips til morsdag og vanentines day? siden du alltid har så mange gode tips og innlegg <3
  Håper du gidder siden har litt problemer med å finne ut hva jeg skal kjøpe 🙂
  Klem Julie!

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det kan jeg gjøre! Noterer meg 🙂

   Klem!

 41. Ingenting er som å stå opp tidlig 😀 Er heilt frelst! Får så mykje meir ut av dagen 🙂

 42. Herlig kveld 🙂

 43. Karoline

  Hei 🙂
  Har sett etter sånn lysestakke, som du har på bordet. Hvor har du fått tak i din ?
  Ha en fin dag:)
  -Karoline

 44. Karoline

  Hei 🙂

  Lurte på om du har tips til en dyktig tannlege i Oslo. Har lekt med tanken om å bleke tennene, er dette noe du har prøvd? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk til tannatelieret og fikk støpt blekeskinner før vi giftet oss 🙂

   – C

 45. Det der er så godt! Noe jeg må si det er «litt» manko på nå med ei lita på 9 mnd 😉 Men dog! Hehe.. Koselig du fikk selskap da <3
  Ha en god dag 🙂

 46. lene =)

  SEEEE hvor flott du er! Helt utrolig at noen klarer å være så nydelig i en morgenkåpe og oppsatt hår for sofatid 😉 Du er nydelig du. Jeg skulle ønske jeg bare kunne flyttet inn i huset med dere med en gang, hihi. Hele huset ser så utrolig koselig å behagelig ut, itillegg er jeg forelsket i hundene! <3

  1. Fotballfrue

   Du er så god, tusen takk <3

   Hundene er det altfor lett å bli forelsket i 😉 Hihi, de er skjønnest i verden!

 47. Du er så vakker, Caroline!

  Moro å lese i kommentar-feltet ditt når Lars-Kristian svarer 😀 Han er så flink.

 48. Camilla

  Du er så vakker! <3

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *