Cehck, check, check

♥ Middag i magen: Check ♥ Håret bort fra ansiktet: Check ♥ Av med klærne: Check ♥ Pepsi Max: Check ♥ Harry Hole: Check

Ronaldogutt ville plutselig opp 🙂

En av fordelene når du står opp umenneskelig tidlig, er at du plutselig får litt ekstra tid på kvelden til å gjøre ting som ellers er forbeholdt enkelte helger, ferie eller sykedager. Nå er all jobb snart unnagjort, huset er ryddig etter å ha tømt alle koffertene og det meste av innholdet er vasket, middagen er laget og fortært, og ja. . Nå har vi kun oss selv og dyra, så nå skal vi sette øynene i hvert vårt 🙂 Jeg litt i Harry Hole før jeg er nødt til å se ferdig episoden av The Vampire Diaries som jeg startet på under løpeøkten tidligere, og Lars-Kristian i nyheter og 24. En rolig kveld i godstolen før jeg SKAL ta kvelden tidlig. Før 23.00!

Sov godt, fine ♥

125 kommentarer

 1. Jeg bare lurer… Hvordan er det mulig å bli så umenneskelig vakker?! Dette er ment svært, svært positivt altså. Om jeg hadde levd av å lage porselensdukker hadde jeg pent spurt om å bruke deg som modell 🙂
  (Haha, virker som om jeg smisker veldig med deg nå, men det er ikke meningen. Jeg er helt seriøs, og synes du fortjener å høre det. Hihi!)

  1. Fotballfrue

   :O Du er altfor snill, gode deg! Tusen takk, du gjorde nettopp dagen min!! <3

 2. er fast leser, men kommenterer aldri! nå følte jeg for å gjøre det 🙂 for noen fine bilder av deg og Hugo <3 får så masse inspirasjon av deg Caroline 🙂 stå på videre, elsker deg og bloggen din! håper det går bra med Lars-Kristian?! ha en fin kveld <3

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne 🙂 Dette er forresten Ronaldo 😉 Lars-Kristian har det bedre 🙂

   Klem!

 3. Hvor har du kjøpt lysestaken som står på bordet??

 4. Du er alltid så pen, Caroline! 🙂

  Ha en kjempefin kveld!

  1. Fotballfrue

   Snille deg <3

 5. Kan du blogge om yndlingsøvelsene med en treningsball?

  Elsker bloggen din!

 6. Fy flate for et nydlig bilde av deg! Det øverste!! Og du, takk for det fine og ærlige innlegget du la ut i dag om PMS 🙂 Har lengtet litt etter et sånn «under huden»-innlegg fra deg. De kommer innimellom, og når de gjør det, blir det alltid så bra! Setter virkelig pris på ærligheten din!
  Og så syns jeg du kan linke til et intervju eller radioklipp du har vært med på i det siste, for det er så lenge siden vi fikk høre stemmen din nå! Håper PMSen sin snart går over, og at du kan nyte normale dager igjen 🙂 Husk på alle de små gledene, som du alltid pleier å være så flink til! I morgen er jo lillelørdag og! 😉

 7. Wow how do you do it taht you always look so amazing? I love your dressing gown by the way. Greetings from UK 🙂

 8. elisabeth

  Åhhh, så utrolig nydelig bilde. Vakker outfit og frisyre og stilfullt interiør. Pepsi max koser jeg meg med av og til, sammen med mørk sjokolade. Namnam. Og så…..toppen av usunnhet…. marlboro gold. Selv om jeg ikke røyker fast og trener en god del.

 9. Hei .Elsker den lysestaken din, Hvor har du kjøpt den ????

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *