Kjeks med jordbærsmør etter 15 kilometer

Å, det føles skjønt å være tilbake på mølla igjen! Alltid et savn etter noen dager av, selv om jeg nesten kan si at München har vært min tredemølle de siste dagene, spesielt i går og på fredag. Jeg hadde jo store planer om en variert treningsuke, men ettersom vi plutselig måtte reise ble ikke det noe av, så da får det bli den kommende uken i stedet. Faktisk har jeg spinningplaner med Siri allerede i morgen, gleder meg!

Vel, det ble 15 kilometer i dag. Hadde planer om en halvmaraton, men den skal jeg prøve å få til i løpet av uken som kommer i stedet. I dag har jeg litt for mye annet å styre med, så jeg måtte prioritere. Disse 15 var uansett etterlengtet og overraskende lett. Nå gjenstår bare litt styrke på mage, rygg og rumpe, så skal jeg starte på den alltid så sene middagen vår. Mens jeg sitter her og oppdaterer dere, fyller jeg på litt etter den lange økten, med favorittkjeksen min som jeg laget tidligere. Husker dere supercookiesene mine med gojibær? I dag eliminerte jeg bærene og laget jordbærsmør ved siden av i stedet. Oh, so good!! Dere MÅ lage! 

Du trenger: ♥ supercookies uten gojibær – oppskrift her ♥ 60 gram romtemperert meierismør ♥ 2 ss. sukrin

♥ 5 ss. sukrinmelis ♥ 15 tinte jordbær

Slik gjør du: Bland alt sammen med en miksmaster og ha det i en beholder. Smak deg gjerne litt frem, det kan være du foretrekker det annerledes enn meg.

NB: Smøres utover kjeksen når de er avkjølt. Smaker. . så. . godt!

Oppbevares i kjøleskap. Håper det smaker, ha en deilig kveld ♥

68 kommentarer

 1. Jeanette

  åh! Ser SÅ godt ut!

 2. så kjempegodt ut!

 3. MUMSFILIBABBA 😀

  1. Martine

   Hei! Fast leser av bloggen din og liker den veldig godt! Ser du bruker netflix mye og her er en oppskrift på hvordan du kan lure netflix til at du er i USA=mye mer utvalg! Dersom du bruker mac må du øaste ned mozilla firefox først!

   Åpne Firefox
   – Gå inn på add ons / utvidelser (avhengig av hva slags språk du har
   på nettleseren).
   – Søk etter «Media hint» og installer applikasjonen.
   – trykk enable på media hint(kan skru denne av og på alt ettersom du ønsker og være amerikansk eller norsk bruker)

   Hilsen Martine:)

 4. Supert tips! Tusen takk 🙂 Sikkert deilig når søtsuget melder seg. Sier jeg som har frotset i Tofu is i dag 😛

  1. Fotballfrue

   Oi, det hørtes spennende ut 🙂

   1. Det er faktisk ikke så verst, finnes på ICA og flere andre matbutikker. Jeg bruker blande ned masse kakaopulver, så blir det skikkelig sjokoladeis.

 5. Lchf eller ikke…. Jeg hadde rullet om jeg hadde delt adresse med deg! Dette så veldig godt ut, frue, honnør til Dem! Her ble det CC med Kesam, vaniljestevia og varme jordbær. Var lettvint og «ille greit».

  1. Fotballfrue

   Åååå, deilig 😀 Det skal jeg spise i morgen!

   Klem 🙂

   1. Jeg skal også ha dette i morgen (igjen). To slike bokser blir jo tre måltider. Kjøpt slike «flotte» bokser som er enkle å stable i kjøleskapet så det blir skikkelig fast food hvilket er slik det må være etter 75 minutter intervallspinning, klarer jo ikke snakke hele setninger første timen etter en slik økt… Men mat må man ha!

    Kos dere masse med søndagskvelden! <3

 6. charlotte

  hei!:) lurte på om du hadde noen tips,for har lagt om til lavkarbo,i 3 uker nå,men er så treg og hard i magen…hvor lang tid tar det før det stabiliserer seg og har du noen gode råd? Spiser mye rent kjøtt,avocado,grønnsaker,kokkosfett litt nøtter ,ikke melkeprodukter for det tåler jeg ikke!:)

  1. Lars-Kristian

   Det kan være forbigående helt i starten, men om det ikke går over kan du forsøke å enten øke inntaket av grønnsaker, frukt eller nøtter (om det ikke er spesielt høyt), eller bruke små mengder kornprodukter med lav GI. Dette vil kunne øke fiberinnholdet, noe som vil kunne sette fart på magen 🙂

   1. Husk å drikke nok vann! 😉

 7. charlotte

  Hvor lang tid tar det før magen stabiliserer seg etter man har lagt om til lavkarbo,gått på det i 3 uker nå,men er så hard og treg i magen..Har du noen tips??:)

  1. Lars-Kristian

   Har svart deg lenger oppe 🙂

   Det kan være forbigående helt i starten, men om det ikke går over kan du forsøke å enten øke inntaket av grønnsaker, frukt eller nøtter (om det ikke er spesielt høyt), eller bruke små mengder kornprodukter med lav GI. Dette vil kunne øke fiberinnholdet, noe som vil kunne sette fart på magen 🙂

 8. Birgitte

  Nam nam nam! 🙂 Det så utrolig godt ut. Det skal jeg lage ved første mulighet 🙂 Kjempeflink du har vært i dag. Jeg måtte prioritere selv også, så det ble 10 km på meg i dag, men det får holde. For i morgen er det MANDAG!! Og da har man igjen muligheten til å forme uken akkurat som man vil og få plass til litt mer trening enn i uken som har gått.
  Stor klem <3

 9. hei..det så helt sykt godt ut!! nam nam!!!

  men du, jeg ble hektet på pretty litttle liars etter at du skrev om den, så 1 sesong på netflix, men de har jo bare den 1 sesongen, ihvertfall den norske netflixen…hvor ser du hen??? jeg må finne sesong 2 snart:)

  klem

  1. Fotballfrue

   Se resten gratis på cokeandpopcorn 🙂

   – C

   1. må man laste ned noe program for å få sett det??

  2. Jeg ser PLL her: http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/

   Jeg blir altså så imponert over løpinga di, Caroline! Wow sier jeg bare.

 10. Så flink du er!
  Dette så digg ut:)

 11. Heey!
  Jeg skal tre mnd til Alghero på utveksling også lurte jeg på noen tips? 🙂
  Fin by og koselige mennesker?? Gleder meg veeldig mye for Italia er meg veldig kjær, men har tittet litt rundt på bildene i arkivet ditt og det så jo ut som dere hadde det veldig fint. Så kanskje du har noen tips? 🙂

 12. Hva er forskjellen på sukrin, sukrilett og sukrin+? Æææ, blir helt forvirra:-(

  1. Fotballfrue

   Sukrin og sukrilett er det samme, men fra forskjellige produsenter, så det har forskjellig navn. Sukrin+ er en blanding av stevia og sukrin 🙂

   – C

 13. Amalie14

  Oh, hello!!! Det….der….så…..FABELAKTIG ut!!!:-)))
  Du er så kreativ, Caroline, smør med jorbærrsmak hadde jeg aldri kommet til å tenkt på! Takk for enda en fin og god oppskrift.
  Prøvde forresten den kremete kylling oppskriften du la ut for noen onsdager siden. Smakte himmelsk! Veldig mektig rett, så ble fort mett, men det er virkelig noe jeg kommer til å prøve igjen. Fantastisk gode smaker i lag:-)

 14. Det så knallgodt ut 😉 Tusen takk for tipset!

 15. Hei Caroline !
  Tusen takk for en inspirerende blogg !
  har fölgt deg na i snart 3-4 ar, ditt bryllyp var en stor inspirasjon til mitt eget bryllup den 11.agusut 2012 🙂

  men jeg lurte pa en ting, sukkerin .. jeg bor i Island og jeg finner det ikke her noen steder, er det noe annet lignende eller noe som helst som man kan bruke i steden for ?

  Klem
  Jónína Sigrún 🙂

 16. 15 kilometer :O Du er løpemaskin! Jeg sliter med å løpe 5 km sammenhengende… Nettopp startet opp treningen igjen, og er såå utålmodig! Håper jeg kan løpe like langt som deg snart 🙂

 17. benedikte

  Løping er virkelig det beste i hele verden. Ha en super kveld <3

 18. Åh, det både hørtes og så veldig godt ut!

 19. mmh hvor ser det bare lækkert ud Caroline <3

  / http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

 20. Visste du at en moteside på facebook, med neste 2 millioner følgere, legger ut noen av dine bilder, har også hatt deg til forsidebilde, tror jeg? 😀 😀
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=444897985579062&set=a.190610771007786.47748.114982095237321&type=1&theater
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=377470285655166&set=a.302503409818521.70009.114982095237321&type=1&theater

  1. Fotballfrue

   Oi :O

 21. Benedicte

  Caroline, jeg har et stort ønske om at du kan lage et treningsinnlegg som viser effektive øvelser for magen. Sliter litt med å finne øvelser som er lett å gjøre uten apparater. Stor klem til deg 🙂

 22. Oi, så fantastisk!!! Jordbærsmør? 🙂

 23. Hi, I’m from Paris, and I just wanted to say that I really like your website and the things you share, I think you’re very classy and simple. You’re really great the way you are. And it would be amazing if you could write in english !

 24. Monica M.

  Siden du bruker sukkererstatning: hvor mye sukker bruker du ihht en oppskrift med sukker?! Bruker du samme mengde?!
  Syntes det er vanskelig å tilpasse mengden i hht det som står i oppskriften. Ikke søtt nok-enda…

  Mvh.
  Monica M.

  1. Fotballfrue

   Du kan erstatte ca. 70 prosent 🙂 Men jeg erstatter ofte 100.

   – C

 25. Ingerid

  Tror du det kan lages i en blender? Vet du noe om holdbarhet?

  1. Fotballfrue

   Holder seg minst et par uker vil jeg tro 🙂 Kan lages i blender!

   – C

 26. katrine

  Ser sååå godt ut 🙂 eksker deg og bloggen 😀

 27. Åh, det så utrolig godt ut! Hvor har du kjøpt den fine krukken med skje på? Kjempefin! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra Moolo 🙂

   Klem!

 28. Så nydelig pynt på glasset!!

 29. Åh, nam! Desse skal virkelig prøvast 😀

 30. De kjeksene så veldig gode ut! Fin farge på jordbærsmøret ditt 🙂

 31. ååh, såg herligt ut! Kan du lage eit innlegg der du skriv om korleis treningsmagasin du lika best? 🙂

 32. Odalundberg

  Det så kjempe godt ut! Ville bare si at Idag er det Victoria secred fashon show på tv! 😀 

 33. Hi! I also do a jam, but without butter, and sometimes instead of adding strawberries, add raspberries. Yummy!

 34. å, NAM!! du har så mange gode ideer!!
  men hvordan jordbær brukte du? fryst eller ferske? (de så litt rennende ut hvis du skjønner, og det er jo umulig å få tak i ferske jordbær for tiden:( )

  1. Fotballfrue

   Fryste 😉

   – C

 35. Jeg lurer på om du kan blogge om yndlingsøvelsene dine med en treningsball?

  Jeg elsker bløoggen din!! <3

 36. Sølvi Svendsen

  Hei 🙂 det så kjempe godt ut. Kan du hjelpe meg med en sak?Jeg og forloveden min skal ut å spise på fredag å jeg vet ikke hva jeg skal gå for. Han skal gå med dongribukse og skjorte/genser. Jeg vil at han skal ha på seg dress siden jeg kunne tenkt meg å gå i kjole. Vi skal på Big Horn. Har du noen tips til hva jeg kan gå med? Vil at vi skal matche. Du har en super blogg, bare stå på videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Sorte bukser og en skjorte? 🙂 Da kan du fint gå i kjole 🙂 Det kan du forsåvidt uansett, men jeg skjønner jo at det er hyggelig om begge pynter seg.

   Kos dere!

   Klem 🙂

  2. Big Horn er en uformell restaurant, så i mine øyne vil dress blir litt i overkant. Når det er sagt kan du nok fint gå i kjole, men dresse den litt ned, f.eks. med en «røff» cardigan, lave sko osv. For å matche kan du plukke opp noen av fargene han skal ha på seg, for eksempel?

   1. Fotballfrue

    Jeans og skjorte går jo også an, dersom hun fortsatt vil ha kjole 🙂

    – C

   2. Sølvi Svendsen

    Hei 🙂 tusen takk for hjelpen, var så usikker om kjole passet inn med klærne hans. Tusen takk igjen. Det er så sjelden jeg pynter meg, at det kjekt med litt hjelp.

    Han skal ha mørkeblå bukse, så finne nok en fin kjole som passe inn 🙂

 37. Veronica

  Hei! Jeg lurte på om du hadde en god oppskrift på bananis?
  Veronica 🙂

 38. Hei:)
  Takk for alle oppskriftene du deler. Tenkte å prøve denne i dag. Bruker du saltet eller usaltet smør?

 39. Har du slitt med vonde knær under/etter mølla?
  Jeg har nylig blitt bitt av løpebasillen, men har fått så grusomt vondt i knærne de siste gangene, utrolig kjipt! 🙁
  Har du noen tips til å styrke knærne? Regner med det kan være grunnen til smertene? Jeg vil jo løpe meeeer! :p

 40. Hi Caroline – couldn’t you write about what you eat during one typical day? And what is your weekly exercise regimen, that would be interesting too. thanks for an awesome blog!

 41. Oh and also another question! You mostly run on the treadmill right? HOW do you not get bored?? What’s your trick?

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 I watch series on my iPad or listen to loud music 😀

   Hugs!

 42. Åå, nam, det så helt utrolig godt ut! Søtsuget har tært på meg siden jeg stod opp, og nåå, NÅ når jeg ser dette…NAM!:D
  Klem,Elle

 43. Camilla

  Åå, dette så godt ut! Men hvordan blir konsistensen når du oppbevarer det i kjøleskap? Blir det hardt og umulig å smøre ut, sånn som vanlig meierismør?

  1. Fotballfrue

   Nei, det holder seg faktisk veldig bra 🙂 Altså ganske mykt 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *